Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7

Go down 
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7   Empty
ПисанеЗаглавие: TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7    TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7   EmptyСъб 26 Фев 2022 - 13:47

TNW Fact or Fiction #6

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7   Ym5AbHk VS. TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7   YpgaLFs

1. Щеше да има по-малко недоволство, ако Road To Pain мелето през 2021-ва, бе взето от Томи, а не от deren.

@Teodosiy FICTION! Няма какво да се лъжем, мелето през 2021 беше тотален провал. Моето мнение, а и сигурен съм на голяма част от хората във форума, беше че Дерен избра възможно най-лошият край за това меле. Така или иначе щеше да има heat около дерен за това, че е взел мелето, но самият факт, че Томи беше в топ 2 направи така че чашата да прелее. Това бе период, в който Томи не бе харесван от голяма част във форума и когато ти навираш този човек в лицата на хора е напълно очаквано да има напрежение. Самият факт, че имаше огромно недоволство за това, че Томи бе в топ 2 говори достатъчно за това какво щеше да се случи ако беше спечелил и самото меле. Недоволството щеше да е още по-голямо и може би дерен щеше да си тръгне по-рано от ролята на главен админ. Мога да кажа, че всеки друг щеше да е по-добрият избор от Томи за победител в мелето.

@Yuliyan : FICTION! Част от недоволството за това меле бе именно и буукинга на Томи. Всички знаем, че deren не го изкара като толкова силен играч тогава заради играта му, а защото определена част от форума се дразнеше от поведението му и следователно по този начин опита да предизвика „реакции“, като неговата аргументация бе, че и негативните, и положителните реакции са добри. Направи finisher-а си на няколко доста големи имена и ги елиминира. Някои от тези имена са във Hall of Fame. Играта му никога не е била достатъчно добра, за да се справя с такава лекота срещу толкова сериозни играчи. Смятам че общо взето всеки е на мнението, че Томи имаше и ако се завърне ще има още какво да научи и докаже преди да пробие в Main Event сцената.

2.RTP мелето трябва да се състои от по-малко хора (без пълнеж) и да няма условие за изиграване точно в един ден.

@Teodosiy : FACT! Мелето има огромна нужда от това да се намали бройката на участниците. Няма смисъл да се вкарват втори акаунти или да се търсят играчи като Свети Шайзе, които ще се завърнат и след седмица ги няма. Ако се намали бройката на играчите и всеки пише бързо, то тогава мелето може да се изиграе много по-рано от предвиденото, а това ще направи така че то да се изиграе за по-малко от рамките на един ден. Намаляването на броя ще доведе до по-малко забавяния, ще се гарантира, че тогава ще играят редовни и мотивирани играчи, а това както казах, означава, че мачът ще се изиграе сравнително бързо и това в някаква степен кара и условието да се изиграе в един ден да отпадне.

@Yuliyan : PASS! За първото съм съгласен. Пълнежът е излишен и мелето се проточва прекалено дълго, като така се убива забавата и с нетърпение се чака краят му, вместо потребителите да се насладят на случващото се, а в такъв мач интересното е докато следиш всичко на момента. Стане ли късно и легнеш ли си, на сутринта надали ще седнеш да четеш подробно кой какво е написал, а ако го направиш, то едва ли ще ти е толкова интересно, колкото да разглеждаш постовете веднага след като са написани. Относно условието за изиграване точно в един ден не съм сигурен. По принцип се намаля напрежението, което потребителите изпитват докато си пишат постовете, но така пък и се убива част от тръпката, заради това клоня към несъгласие. Разбирам защо може евентуално някой ден да се наложи подобна промяна, но смятам че сега единственият проблем е пълнежът, а не фактът, че трябва да се изиграе за един ден.

3. Титлите в момента са достатъчно на брой съобразно бройката играчи.

@Teodosiy : FACT! Смятам, че броят на титлите в момента е напълно достатъчен. Като се има предвид ростера, с който разполагаме, едва ли ще имаме нужда от таг титли, спонсорирана титла или която и да е друга титла.

@Yuliyan : FACT! Съгласен съм, че броят титли е напълно достатъчен. Така шансът потребителите да са доволни е голям. Ако това беше истинска федерация, то тогава можеше да се поспори дали има нужда от две Main Event титли без brand split, но в случая говорим за форум, а тук е важна забавата и платформата за изява. Тези титли малко или много дават шанс на играчите да блеснат и детайлите в играта им да бъдат забелязани още повече от тези, които не могат да отделят достатъчно време, за да прочетат всяка вражда и всеки мач. Те повишават и самочувствието, което води и до допълнителна мотивация. Имайки предвид, че няма женска и/или отборна дивизия, то така и match card-а се пълни с по-престижни мачове, в които крайният резултат е важен и това със сигурност кара някои да са по-амбициозни в постовете си, а и от role-play гледна точка е хубаво кечистите да има за какво да се борят.

4. Тази година и Teodosiy, и Yuliyan, ще достигнат главна титла~!

@Teodosiy : FICTION! Двамата няма как да бъдем световни или елит шампиони. Особено аз, защото моето време като редовен играч в TNW малко по-малко започва да изтича и виждам себе си като такъв до края на лятото. Също така мога да кажа, че на опашката има много други играчи, които са пред мен в борбата за световната титла и един от тях е Славчов. Според мен той ще си тръгне като шампион от Pain и ще трябва да минат поне два месеца, за да направи солиден рейн. Това коства време и колкото и филмирано да звучи, времето при мен е ценно. При Елит титлата нещата също са неясни, но съм сигурен, че съвсем скоро ще имаме нов шампион и това отново не вярвам да съм аз. Ако трябва да избирам, бих казал, че Юлиян има най-голям шанс да спечели главна титла.

@Yuliyan : FACT! Честно казано не знам дали и двамата ще успеем, но имайки предвид инерцията, която натрупахме в последно време и факта, че има две главни титли, то това ми се вижда напълно възможно. Важното е и двамата да запазим това постоянство, желание и сериозност, за да дадем поводи на екипа да ни вижда като играчи на Main Event ниво. Началото на годината е обещаващо и ако външни фактори не повлияят на свободното ни време или желанието за игра, то не виждам защо да не вземем по една главна титла.

5. Интересът към wrestling-a като цяло спада и е-федовете имат още максимум 2-3 години живот.

@Teodosiy : FACT! За съжаление мога да кажа, че интересът към кеча намалява. В България това не е спорт, който се знае от много хора и почитателите му не са много. Пикът на интереса към кеча в България е бил в края на 90-те години и може би до 2007 година. Тъй като ми се налага да общувам с много хора, забелязвам, че са малко хората, които знаят за Миро, който е може би най-успешният ни кечист. Слабият интерес води и до все по-трудното намиране на нови играчи, които да се запалят по играта и да се задържат. Имейлът е от младото поколение и това ни даде някаква надежда, че нещата ще се променят, но и той напусна форума. Аз бих казал, че след максимум 5 години, е-федовете трудно биха продължили своето съществуване.

@Yuliyan : PASS! Интересът към кеча наистина спада. Живеем в различни времена. Доста хора се присмиват на тази индустрия. Не е модерно да си фен на кеча, особено в България. Трудната част тук е прогнозирането на годините живот, които имат е-федовете. Не знам как да отговоря. Може би ще има достатъчно хора, за да има поне един активен е-фед в следващите 4-5 години. Може от нищото да се появи ново поколение играчи, както стана през 2018, а може и да се случи точно обратното и прекалено много от нас да загубят мотивация, за да продължи съществуването на този тип игра още дълго. Нека не забравяме, че от доста време се каним за края на е-федовете, но все още продължаваме да развиваме образи. Всичко е възможно..
Върнете се в началото Go down

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #7
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW FACT OR FICTION-
Идете на: