Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

6. Segment with "The Game"

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

6. Segment with "The Game" Empty
ПисанеЗаглавие: 6. Segment with "The Game"   6. Segment with "The Game" Empty4/9/2021, 20:06

...
Върнете се в началото Go down
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Segment with "The Game"   6. Segment with "The Game" Empty11/9/2021, 04:55

Justin Roberts: Ladies and Gentlemen, please welcome "The King of Kings", "The Game" - TRIPLE H!!!

6. Segment with "The Game" 4rZIdng

Jim Ross: Стига толкова лоши новини. Rampage SuperShow е все по-близо до средата си, а температурата рязко се покачва със следващата музика... Време е да чуем "The Game"! Triple H се завърна миналата седмица след повече от двумесечно отсъствие. Добре знаем за състоянието, в което се намираше любимата суперзвезда, но най-важното е, че той отново е добре и дори може да се бие на ринга.
Jerry Lawler: Виж само усмивката, с която се появява, Ross, той наистина е радостен, че отново е тук, отново е у дома! Интересен бе начина обаче, по който се завърна, както и времето, както и мястото. Karrion Kross е наистина интересен избор за Hunter. Млад, недоказан, с бедна история в TNW, но все пак наистина здрав мъж със сериозна заявка пред по-големите риби във федерацията. Защо му е на Triple H?
Corey Graves: И аз се питам същото, Jerry, има наистина много въпросителни, а Hunter не проговори миналото супершоу, той просто се втренчи в Kross. Наистина не знам как не се стигна до абсолютна касапница, каквато двамата наистина могат сътворят. Истина е, че Karrion Kross не се е доказал на ринга на TNW, но има сериозна визитка в по-малки федерации, а и, човече... Виж само размерите му!
Jim Ross: Така е, Kross е с височина от метър и деведесет и три, а и тежи цели сто и двадесет килограма. За щастие обаче "The King of Kings" е също толкова висок и тежък. Нека се върнем все пак към случващото се край ринга или по-точно в него, защото Triple H вече се качва по стоманените стъпала и е на път да влезе вътре. Той мята водата си към феновете, след което директно влиза в ринга! Вижте само колко е щастлив, начина, по които гледа феновете!

6. Segment with "The Game" EQmggCf

Jerry Lawler: TRIPLE H IS HOME, BABY!!! ЗАЛАТА Е НА ПЪТ ДА СЕ СРУТИ, ДОКАТО ЛЕГЕНДАРНОТО ПАРЧЕ НА MOTÖRHEAD - "THE GAME" ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗВУЧИ!!! Нямам никакво търпение да чуем какво има да казва!
Corey Graves: Ами време е, колега! Осветлението в залата е нормализирано, а микрофон вече бива връчен на Triple H от служител на Total Nonstop Wrestling, "HHH" очаква само феновете да затихнат заедно с музиката му.

GOAT, FreeRiver, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.

SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Segment with "The Game"   6. Segment with "The Game" Empty11/9/2021, 19:08

Crowd: START-GAME... START-GAME... START-GAME... START-GAME... START-GAME... START-GAME...!!!

6. Segment with "The Game" ZC5wk11

- ИГРАТА ЗАПОЧВА!!! ХА-ХА-ХА, КАКВО МЯСТО САМО!!! Kansas City, наистина страхотно място, радвам се, че съм тук в T-Mobile Center заедно с всички вас! Благодаря на всички вас, както и на всеки един фен по света, благодаря на всеки един, който бе с мен, когато аз не бях на ринга... Имах нуждата от тази подкрепа и аз наистина я усещах! Не искам да се връщам към тази страница от живота ми, защото тъкмо я затворих. Най-важното е, че всичко е наред и съм в отлично състояние! *Crowd: THE KING IS BACK... THE KING IS BACK... THE KING IS BACK...!!!* Искам да знам само едно нещо. Are you ready? *Crowd: YEA-A-A-A...* NO-O-O!!! I SAID - A-A-ARE... YO-O-OU... READY-Y-Y??? *Crowd: YEA-A-A-A-A-AH-H!!!* Then, for the thousands attending, for the millions watching around the world... LET'S GETS READY TO SUCK I-I-I-IT!!!~ *CROWD GOES WILD!* ОБИЧАМ ВИ, ХОРА!!! Ох, нямате си и на представа колко ми липсваше да бъда тук, не съм се чувствал така от много време! Но съм тук и по други причини... Време е питанките да паднат. Може би всички се питате защо точно Karrion Kross? Ще карам направо. Изгубих много голяма инерция. Най-вероятно всички помните голямото ми завръщане на Road to Pain rubmle мача през миналата година. Успях да стигна до самия край, макар ранното ми излизане, но това явно бе нощта на The Undertaker, който бе много по-свеж. Всички знаем, че след Road to Pain е трудно да се изкачиш отново веднага. Трябваше да се бия със зъби и нокти, със всички изпречкали се на пътя ми, да мина през всички тях и да остана с всичкия си! Batista, който по-късно дори стана Световен Шампион. Brian Cage. Drew McIntyre. Bray Wyatt, който също по-късно стигна до TNW World Championship. Дойде и тазгодишния Road to Pain rumble мач, в който отново се представих на ниво, но не успях да стигна дори до последната двойка, тогава ринга деляха Batista и Drew McIntyre. Хора през, които вече бях минал! Нервите в мен се трупаха, но аз все пак се сдържах и дори получих своя мечтан мач за Световния пояс. Fatal four-way мач за златото! Не се оправдавам, защото именно това е риска на този тип мачове, трябваше да бъда там, когато Seth Rollins заби именно моето "Pedigree" на AJ Styles, за да го тушира и отнеме титлата му! Аз обаче не се отказах и тогава. Натисках здраво и дори се стигна до мач с Brock Lesnar на The Grandest Stage of them all" - Pain XII, където отново завоювах победа. Дойде и Civil War, когато с останалите момчета категорично постигнахме най-големия успех в историята на Rampage, а именно да завоюваме правото му да бъде единственото супершоу в TNW!!! Наистина исках да поставя Chris Jericho на мястото му, но ето, че съдбата никак не ме харесва и постави пред мен ново предизвикателсво... Е... ЕТО ОБАЧЕ, ЧЕ ОТНОВО СЪМ ТУК, ОТНОВО СЪМ НА ТОЗИ РИНГ И ОТНОВО СЪМ ПРЕД ВАС!!! *Crowd: YEA-A-A-AH!!!* Трябваше да се върна в края на миналия Rampage, но нещо отвътре ме накара да го направя няколко минути по-рано. Karrion Kross каза някои неща, които наистина ме подразниха. Този човек не е постигнал абсолютно нищо и може би не трябваше да му давам този лъч светлина, но аз ще бъда този, който да му затвори устата! Kross, трябва някой да ти покаже, че не пред...

GOAT, FreeRiver and Blue Justice харесват този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Segment with "The Game"   6. Segment with "The Game" Empty11/9/2021, 23:34

Corey Graves: Трите Хикса тъкмо приключваше с речта си, когато позната музика го прекъсва!

Jim Ross: Това той ли е? Погледнете, "The Game", той започва да се оглежда на всички посоки за Karrion Kross, но "The Tollman" е там, където играта не го очаква, а именно зад него...

6. Segment with "The Game" SRqTtq6

Corey Graves: Hunter, като че ли усети Крос! Вижте какво прави легендата, тя напада Кариън Крос, явно планът на "The Herald of Doomsday" няма да проработи срещу опитен ветеран като Triple H, погледнете само тези жестоки удари в главата, които нанася Трите Хикса. Той буквално натиква в ъгъла Karrion Kross, но погледнете какво прави чудовището, то като че ли не е наранено от бруталните удари и просто избутва Хънтър далеч от него. Вижте обаче играта, той не се отказва и веднага се запътва отново към Крос, само че този път, опонентът му е готов и му отвръща с брутален Ботуш в лицето!

6. Segment with "The Game" 4OfNx20

Jim Ross: Кариън Крос не е човек, Кори... Всеки друг човек щеше да изпадне в безсъзнание след тези тежки удари от Трите Хикса, но не и Kross. Този човек не е като другите хора.
Corey Graves: You Damn Right, Ross, Крос е кечист от световна класа и Triple H ще разбере това по трудния начин! След този брутален Ботуш, Кариън изправя играта, хваща го и го запраща в ъгъла, след като прави това, той нанася няколко удара в тялото на бившия Световен шампион. След това, Крос хваща Хелмсли и опитва да му направи Doomsday Saito, дали ще се получи? И не, няма да стане, Трите Хикса все още има сили в себе си. И това му позволява да се измъкне, нанасяйки няколко Лакътя във врата на кечиста, който до скоро хората знаеха като Killer Kross!
Jim Ross: Добро измъкване от Hunter, но дали ще може да се възползва от надмощието, което си създаде? Вижте играта, той запраща противника си с мощен Irish Whip, право в ъгъла! Това изглеждаше брутално...Погледнете Трите Хикса, той започва да таунтва, това е огромна грешка, когато на ринга е човек като Karrion Kross, явно легендата си мисли, че е спипал Крос, но греши, защото, докато "The Game" се радваше на постижението си, Кариън Крос се съвзема и нанася мощен Running Forearm Smash!

6. Segment with "The Game" FBiW7sH

Corey Graves: THE SAME MOVE THAT BEAT SAMOA JOE LAST WEEK! ВСЕКИ ПЪТ МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ, КОГАТО ВИЖДАМ ТОЗИ ХОД....Каква грешка само от Triple H, той обърна гръб на "The Herald of Doomsday" и си плати...Вижте само лицето на този човек. Това е лош човек, това е човек, който не ти мисли доброто, в какво се забърка Трите Хикса?
Jim Ross: Познавам играта от много години, но дори и аз не съм сигурен, че Хънтър може да спечели тази битка...
Corey Graves: Нормално е да мислиш така, след това на което станахме свидетели, какво ли ще се случи следващата седмица между тези двамата? Кой ще има надмощие? Тази седмица беше Кариън Крос, кой ще бъде другата? Гледайте Rampage SuperShow, за да разберете!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 6. Segment with "The Game"   6. Segment with "The Game" Empty

6. Segment with "The Game"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Segment with ???
» 13. Segment with MVP
» 7. Segment with ???
» 10. Segment with HHH
» Segment with nWo

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите