Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Какво по-хубаво от това, скъпи дами и господа? Montel Vontavious Porter на нашите екрани. Човекът, който успя да шокира целия свят преди два месеца, с неговото звездно завръщане в Total Nonstop Wrestling. Знаменитата песен ''I'm Coming'' зазвучава във залата, а Montel се показва на нашите екрани за втори пореден път тази вечер, облечен в бяло сако което трябва да си признаем - доста му отива! Montel е в добро настроение тази вечер. Той пристигна в Texas с чисто бяла лимузина, придружаван от две прелестни мадами! Той живее животът си, по дяволите! Макар и да бъде освиркван от абсолютно всеки един фен тук, Porter не отлепя мазната си усмивка от лицето. Миналата седмица той попречи на Edge да вземе победа над Curtis Axel, като жестоко го напдна в гръб! ''The Rated R Superstar'' бе пребит, а от него няма и следа - никой не е чувал нищичко от него. Само едно нещо знаем - на турнирът ще видим тези двамата един срещу друг. Мога да ги нарека дори ''кръвни врагове''. Porter се насочва към сцената, която е построена тази вечер специално за него. Той започва да се катери, докато публиката не спира да го освирква, даже някой започват да го замерят с празни кенове от сода. They can't stand him - but he's enjoying the moment! Омразата говори само едно - за този човек се говори много, той дразни! Той дразни абсолютне всеки един човек на тази планета и няма да се спре! Музиката му утихва, а ''Mr. 305'' започва да говори...
MVP: Хей, хей, успокойте се, почакайте за малко! Какво за бога ви става? Така ли посрещате знаменитите хора? Хей, госпожо! Да вие, на първите редове. Имам един въпрос за вас - така ли посрещате героя на вашето дете? Явно не сте запознати с нещото, наречено ''обноски''. Но спокойно, аз ви прощавам! Много скоро ще започнете да ме уважавате. Много скоро ще се научите на обноски. Когато победя онзи загубеняк Edge, директно отивам за Световната титла. А нея знам, че ще я спечеля с лекота! Няма нужна да ви се представям, всички са запознати с Montel Vontavious Porter - завръщането на годината! Where's my Slammy at? Не, не стига - това е за по-нататък. Нека не говорим за бъдещето, всички знаят какво следва. Както знаете, аз съм най-прочутата суперзвезда на Total Nonstop Wrestling. I mean... when you ask someone about wrestling, the first wrestler that comes to their mind is M... V... P, UH! *BOOOOOOO!!!* Не ме освирквайте, това са факти. Не е лъжа, че вдигнах рейтингите до тавана, не е лъжа че печеля много пари за компанията... Не е лъжа, че и ще направя Edge известен за пореден път! Кой помни този човек? Кой помни по дяволите какво е направил за тази федерация?! От четири години насам е просто един посредствен кечист. Човек, на когото песента му вече е изпята. Човек, на когото няма да се даде втори шанс. Всички знаем, че той е тук само за бройката! И от всички ревльовци, които напуснаха - той е единствения, който остана. Защо, Edge? Защо си го причиняваш? Направи това, което направиха и те, преди да свършиш като Jimmy Wang Yang! Послушай съвета на големите и ти гарантирам, че няма да сгрешиш. Няма да говоря за някой хора, които през цялата си кариера са били единствено и само за ''бройката'' – Те поне са си тръгнали. Осъзнали са, че не са за този спорт и веднага са си тръгнали и са си намерили една нормална работа. Edge, ти поне си бил шампион, right? Ти не си тръгна от федерацията. Бил си на върха на хранителната верига и знаеш как действат нещата. Въпросът ми към теб е... Защо, човече? Защо продължаваш да си разваляш кариерата? Струва ли си да продължаваш да губиш? Трябва да приемеш загубата на ''GTS'', защото имаш точно 1 процент шанс срещу най-великия кечист стъпвал някога на ринг! На ''Get The Suitcase'' ще загубиш за пореден път и това ще бъде твоя финален-... *Познато лице се показва на големия екран*
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
Заглавие: Re: 13. Segment with MVP 12/6/2021, 11:29
Edge: Is it on? Хайде де, чисто нова е защо не се включва? Oh okay. Мисля, че съм на живо.
Driver: Добре дошли, сър. Заповядайте! Edge: Благодаря ти, Стийв! Еха... ето това е лукс! Боже, как не се усещам. Напълно те забравих, Montel. Hey, pal! Предполагам нямаш нищо против да я заема за малко. Признавам си имаш вкус. Стийв е голяма душичка. Само му казах, че сме като братя и нямаш нищо против, и веднага ме допусна. Трябва да го повишиш! Вечерта е пред мен и се чудя какво да направя по-напред. Хмм.. знаеш ли... Умирам от глад. А на задната седалка си намерих нещо... Стига бе. Кредитна карта. На Montel Vontavious Porter.
*MVP започва да проверява джобовете си* - Oh f*ck.
Edge: Добре, първоначално си мислех да отида в KFC, но сегаа... Хо-хо-хо. Къде да идем, Стийв... О, да сетих се. Голям съм почитател на Гордън Рамзи, изгледал съм всички епизоди на Кошмари в кухнята и Hell's Kitchen. Нека караме към най-близкия му ресторант, имам чувството, че ще изям всичко там. Много жалко, че не си с нас, приятел. Изпускаш голям купон. Но спокойно, ще ти запазя малко храна! Wait... стигнахме ли? Като стрела си, човече! Леле, настръхнах. Сякаш имам рожден ден.
Ммм... Very nicee... Не мога да повярвам, че се случва. Нека влизаме. Hostess: Добър вечер! Имате ли резервация? Edge: Да, на името на Montel Vontavious Porter. Hostess: Заповядайте на тази маса с гледка към града. Edge: Жестоко! Погледни само това меню. The struggle is real. Не знам какво да си поръчам.
Така ще си поръчам една салата Капрезе с биволска моцарела, скариди на плоча, октопод на грил, свинско бон филе с панчета и пармезаново фондю, също така и един млечен телешки стек с гъба кладница и трюфели със златен прашец отгоре. О, за малко да забравя и за десерта... Дайте ми направо да опитам от всеки! Също така и една бутилка от най-доброто ви шампанско. Днес съм дошъл да си угаждам. Храната прави борбата! Жалко, че не мога да те видя в момента. Сигурно си почервенял от яд. Но споко, "man". Както казах, заемам я за малко. Както картата, така и лимузината. Предстоят ми още няколко покупки. Поръчах си новия Playstation 5, дано дойде скоро време. А за превоза... Well, see ya at Get The Suitcase. Oh...and Montel?... YOU SUCK! Cheers!