Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 8. In-ring promo with Christian Cage 20/3/2021, 23:33
...
Гост Гост
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with Christian Cage 21/3/2021, 21:17
Wade Barrett:Дами и господа, малко преди официалния Main Event на вечерта, ще посрещнем човекът, който най-много заслужава тази позиция в card-a. Всъщност по един или друг начин, Крисчън ще я достигне, но това е отделен въпрос. Феновете в залата веднага станаха на крака, но.. чакайте. Изненада! Не Кейдж се появява на рампата, а... ЪМ, объркан съм. Колега, кога стана време за подаръци? Сигурно си виждал meme-тата "още 3 локдаун-а и пак е Коледа", но не е ли прекалено рано? Все пак, за подаръците не знам, но не бих върнал Снежанка де..
Matt Striker:Колега, простотията ти е в кръвта. Въпреки че така като се загледам, и аз бих предпочел Снежанка пред торба пълна с подаръци. Но въпросът ти е много valid... не е ли рано за Коледа? Мисля,че скоро ще разберем каква е "тайната" зад тази поява на Дядо Коледа. Дали пък не носи подарък за Captain Charisma? След перипетиите, през които той мина и след разочарованието от "Pain Underway", Крисчън наистина се нуждае от по-солиден boost. Сега когато и Снежанка, и Дядо Коледа са тук, погледите ни се насочват отново към рампата, и-и-и ето го и Крисчън Кейдж естествено.
Wade Barrett:Конкретно тази вечер, Крисчън изглежда в доста добро настроение. Няма и как да е друго. В предишното шоу на Adrenaline, той си извоюва мястото на претендент за новата титла на федерацията - възможност, която естествено всеки от ростера искаше. Особено Рикошет, който е в сериозна серия от загуби. Именно монтаж с тези поражения разконцентрира младока, а Крисчън се възползва по най-добрия начин, и завърши сблъсъка само с един Spear. 1...2...3... JUST THAT SIMPLE. Тази победа води Кейдж до най-голямото събитие на годината, а именно PAIN, в сблъсък за новата титла на федерацията. Доста атрактивна позиция, ако питаш мен. Естествено не толкова атрактивна като мач за Световната или Elite титлата, НО.. има своя чар, особено при факта,че Adrenaline ще има възможност да натрие носа на Rampage за пореден път, добавяйки спонсорската титла към актива си. Затова е и много важно кои хора ще изпрати всяко шоу като представителство. Matt Striker:Още не е ясно кои ще бъдат участниците от ростера на Rampage, но Adrenaline уточни въпроса още миналата седмица - Крисчън Кейдж и ЕС3. Не искам да засягам начинът, по който Картър достигна до победата си, защото нещо ми подсказва,че Captain Charisma ще го направи. Но това, което мога да кажа е, че единият от двамата заслужава много повече spot-a, и за всички е ясно,че говоря за Кейдж. Като споменаваме Кейдж, той е вече на ринга. И май е време да ни се "проясни" защо март стана декември.
Гост Гост
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with Christian Cage 21/3/2021, 21:17
- Santa, Santa, Santa.. знам,че те повиках малко по-рано от очакваното, сигурно и всички в залата са приятно изненадани от появата... ок, не е от твоята, но тази Снежанка може да остане до края на програмата. Съжалявам, леко се отплеснах, времето ни е ограничено, а все пак сме тук да вършим работа. Един въпрос не ми дава мира. Преди 2 седмици само леко намекнах, че отношението от страна на федерацията към мен е леко пренебрежително и downright неуважително. Не очаквам кой знае какви привилегии, независимо че съм бивш Световен шампион и Hall of Famer, но и не съм очаквал да стъпвам на един ринг с хора, които не заслужават да са тук, да не говорим,че не заслужават и един процент от постиженията си до момента. Вземи например Уил Оспри. Santa, този мач със сигурност си го гледал. Вярвам,че се излъчва и на Северния полюс, можеш да си позволиш абонамента все пак. Това са подробности. Но за да обрисувам ситуацията по-ясно - опонентът ми явно не беше получил коледния ти подарък, та компенсира с нещо дори още по-голямо - Elite титлата на Adrenaline. За него беше ясно,че не е по-добрият competitor и естествено със солиден back-up, постигна непостижимото. Детска радост. Ще му мине, когато най-сетне усети тежестта на короната. Лесно е да се наречеш "King" Ospreay, но е много по-трудно да докажеш превъзходство.. поне така изглежда. Подаръци от федерацията получават и доста хора в B-шоуто, а именно Rampage. В нормални условия, не би ме заинтригувало какви маловажни събития се случват там, но искам или не - на Pain ще трябва да се срещна с две "суперзвезди" от този срещуположен brand. Само при мисълта кои имена могат да бъдат изпратени към мача за спонсорската титла, започва леко да ми се вдига адреналина, в негативен смисъл. Но подаръците не спират до тук. Миналата седмица, бе направен още един огромен компромис (който между другото дори може да струва скъпо на Adrenaline). Победата на ЕС3 бе призната, с което той заема мястото до мен като представител на A-бранда. Не ми се вярваше,че картинката може да бъде толкова жалка, но.. факт. Та, Santa.. случайно да си пропуснал някой от гореспоменатите лица? Погледни в листа си, погледни и в магическата торба с подаръци. Само ако кажеш, че си ги забравил, ще мога да си обясня всички подаръци, които компанията им прави. И между другото, чух,че EC3 е тук тази вечер. Та вместо да подронва авторитета на шоуто и да прави ненужна изява на THE GRANDEST STAGE OF THEM ALL - PAIN, може просто да вземе полагащото му се и да се върне обратно в дупката, от която.... изпълзя. Хайде, Santa.. отваряй торбата с късметите!
Glorious_One Superstar
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with Christian Cage 27/3/2021, 18:47
Christian бива обсебен от коледното настроение и иска да отваря подаръци. Капитан Харизма бавно и методично отваря и.....OOOPS! На големият екран виждаме Ethan Carter III. Той миналата седмица имаше мач срещу Aleister Black и успя да го победи и така да продължи напред в мини турнира за новата титла. Нека видим какво има да каже EC3.
Hey... heyy... Christian, calm down! Ти може да не ме знаеш кой съм, но това не ти дава правото да ме подценяваш. Миналата седмица имах доста труден сблъсък срещу Алистър Бляк и накрая на мача се случи нещо доста необичайно като загаснаха светлините и на ринга бях само аз и така си спечелих правото да продължа в този мини турнир за новата титла. Виждам, че ти си от големите имена на тази индустрия и аз уважавам това, но не одобрявам подценяването и поради този факт аз съм склонен да ти отправя едно послание което няма да можеш да откажеш, ако наистина си сигурен, че ще можеш да се справиш с мен. Само гледай как звучи - Ethan Carter III vs Christian Page на PAIN XII? Аз съм навит да ти докажа, че не е никак добре противника да бъде подценен...*Christian тръгва да казва нещо*
HOLLY SHIIIIT!!! СВЕТЛИНИТЕ ОГАСВАТ ОТНОВО! НЕЩО СЕ СЛУЧВА И ТО НЕ Е НА ХУБАВО! След известно време отново се осветлява всичко в залата иии виждаме двама човека които видимо са анонимни да нападат Крисчън.
Капитан Харизма успява някак си да излезне извън ринга след тази изненадваща атака, но кои са тези хора, дало скоро ще разберем.. OHHH YEAH! Ethan Carter III прави доста мазна усмивка на големият екран, дали пък той не е пратил тези хора да атакуват Крисчън по този доста коварен и долен начин.След седмица предстои да разберем до къде ще доведе тази история.
Sponsored content
Заглавие: Re: 8. In-ring promo with Christian Cage