Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

7. In-Ring promo with CM Punk

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

7. In-Ring promo with CM Punk Empty
ПисанеЗаглавие: 7. In-Ring promo with CM Punk   7. In-Ring promo with CM Punk Empty7/3/2021, 21:24

...
Върнете се в началото Go down
Qnity-
New User
New User
Qnity-

7. In-Ring promo with CM Punk Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 7. In-Ring promo with CM Punk   7. In-Ring promo with CM Punk Empty9/3/2021, 23:27

Look in my eyes, what do you see?
The Cult Of Personality...

ladies and gentlemen please welcome from Chicago, Illinois - Cm Punk

7. In-Ring promo with CM Punk ACtC-3fsQcRVPTiauFzE3v3oozcJomsMejMt-Mb3Y3HmyiWUVVbtow2B4IIyEm2iiLrMMIzPg8FGsdGfPmRNvrlt7dqYVwtw94SOGmQpWdvI0pbO8lksCwjKEYzQrJdZapRJg_EQHvePiUSKqTzktr9miTnR=w250-h141-no?authuser=0

Crowd: *CM Punk... CM Punk... CM Punk*

I know your anger, I know your dreams
I've been everything you want to be
I'm the cult of personality
Like Mussolini and Kennedy
The cult of personality
The cult of personality

Michael Cole: Песента на Пънк избухва из цялата! А той излиза на рампата. С микрофон в ръка тръгва право към ринга. Дошъл е тук да ни каже няколко думи не сме го виждали от доста време и явно е решил да напомни за себе си , и по тази причина явно е решил да дойде и да каже какво предстой за него в тази федерация и все пак всички го познаваме  едва ли ще се цели по ниско от световната титла . Последните месеци Пънк излезе от екраните може би е имал нужда от малка почивка  но ето го отново тук явно му е писнало да наблюдава от страни и сега е готов за завръщане и най-вероятно е готов да направи удар и варху някоя от титлите  но те първа ще разберем намеренията му той сам ще обясни .

7. In-Ring promo with CM Punk ACtC-3cOhtM2to_hYUSRdhHCGxvDgKiXD8TrJk7R8qKyrBOCjdKNb2yWteQlJ4aMZBzwZun0NecKAFNMRmyffZzicYeIn96LtsdUt0MqGTrdlnObaQBwDlKR0-lTYK2_fHfNmwKtKbAMaI-yZ8TdYj1GL7sg=w250-h141-no?authuser=0

Crowd: *CM Punk... CM Punk... CM Punk*

Neon lights, a Nobel Prize
Then a mirror speaks, the reflection lies
You don't have to follow me
Only you can set me free
I sell the things you need to be
I'm the smiling face on your T.V.
I exploit you still you love me.

JBL: Напълно съм съгласен с това твое твърдение,Всички знаем колко упорит е този човек и, че няма да намери мира докато не постави федерацията  краката си . Всички знаем колко бързо той умее да си проправя път към титлите и към върха на федерацията , до сега той стоеше ако мога така да се изразя "скрит в сенките " всички бяхме наясно че беше въпрос на време той да се покаже , явно чакаше подходящият момент за да направя завръщането си по епично , до последно той не се рекламираше за това шоу , и изведнъж БУМ " Си ЕМ Пънк ще се появи в това шоу " за всички това беше като гръм от ясно небе и както той самия обича да казва , обича да всява смут сред редиците на федерацията и обича да поставя всички на нокти и да чакат да чуят за какво е дошъл и кой ще попадне под мерника му със сигурност за момента на върхът е WORLD CHAMPIONSHIP Seth Rollins , знаете пънк се цели във върхът и няма да се учудя ако директно не стреля срещу шампионът и не му обяви директна война типично в свой стил но сега нека да чуем какво има да казва Пънк.

7. In-Ring promo with CM Punk ACtC-3fPi8CTYbxcx19sqn4EdKsNVO3EBtagNoFxT9lDYRCN8F-_5Y7Lv_6GP5gEL9aS_8b-79xwFu1U07627t6s5KWlv4pG8cUHBp5ROVAml9EeYhOOBr3MO8osfM_nmzYyFpmPHcBSHb3qJOYebXc1pnrK=w250-h141-no?authuser=0

- Така ,така , Дами и господа добре дошли в късното шоу на Си Ем Пънк и за ваш късмет единственото хубаво нещо което ще видите и чуете от цялото шоу на TNW , нека си признаем нещата малко започнаха да замират без мен и ето ме отново лъч светлина за тази компания последните дни наблюдавах какво се случва и честно казано не ми харесва , за шампиони имаме меко казано маймуни с не доразвити мозъци , поправете ме ако греша , не знам от къде да започна титлите са загубили престижа си и не знам от къде да започна но си избирам UNITED STATES CHAMPIONSHIP Скалата , странно но си мислех че този се е пенсионирал , нещо явно съм пропуснал може би са го довели от пенсионерският клуб и скоро пак ще го върнем там  но той не е ключова фигура поне за мен , с единия крак е в гроба горкия така че ще го оставя да си живее спокойно , за сега поне според мен някакво предизвикателство би бил световния шампион Ролинс , той много прилича на мен с много труд е стигнал да върхът също като мен  но талант за шампион ..еееее не мисля така  просто сами виждате наистина нещата потъват без мен в тази компания но за тяхна радост аз съм тук и от тук нататък шоутата ще имат смисъл а още по голям смисъл ще има ако стария Макмеън стане от мързеливия си застаряващ задник и спре да ме избутва някъде настрани от всичко защото аз ще продължа да напомня за себе си защото аз съм СИ ЕМ ПЪНК И СЪМ НАЙ-ДОБРИЯ НЕ САМО В ТАЗИ КОМПАНИЯ НО И НАЙ-ДОБРИЯТ НА СВЕТА ХВЪРЛЕТЕ КОЙТО ИСКАТЕ НА ТОЗИ РИНГ СРЕЩУ МЕН ГОТОВ СЪМ ДА ПРЕГАЗЯ ВСЕКИ ИЗПРЕЧИЛ СЕ НА ПЪТЯ МИ НО НЯМА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА КОЙТО ДА МИ ЗАСТАНАТ НА ПЪТЯ ОСВЕН АКО НЕ ИМА ПЛАТЯТ ЗА ТОВА ,  аз съм лицето на тази компания защото никой няма и на половината  на моят талант,вие го знаете аз го знам и съм сигурен че и всички зад сцената го знаят , така че елате и ме спрете ако имате този кураж да застанете срещу мен .

7. In-Ring promo with CM Punk ACtC-3eNqFlrzG_4d4885jqYn17NgT5r-QefG9EdQzvt-4uaDTt0AGa0eI7rHjDvNCzermV3Ud51xDAkEgol9ShnHlouGhrQPYMX53fJB9aBRQfeggnlSZi7ljvE6FSBWclUUy57Wh9o3A9zdI9yBcslV87e=w250-h141-no?authuser=0

Michael Cole: Пънк хвърли микрофона си някъде дори не видях къде и чака някой да излезе но явно никой няма да има тази смелост , Пънк най вероятно ще продължи тирадата си в следващото шоу .

GOAT, FreeRiver, deren and Tommy End харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

7. In-Ring promo with CM Punk
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 11. In-Ring promo with CM Punk
» 7. In-ring promo with CM Punk
» 13. In-Ring promo with CM Punk
» 6. In-ring promo with CM Punk
» 9. In-ring promo with CM Punk

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите