Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

9. In-ring promo with CM Punk

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

9. In-ring promo with CM Punk Empty
ПисанеЗаглавие: 9. In-ring promo with CM Punk   9. In-ring promo with CM Punk Empty27/11/2021, 18:39

...
Върнете се в началото Go down
Adam
The Great One
The Great One
Adam

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with CM Punk   9. In-ring promo with CM Punk Empty3/12/2021, 19:51

Връщаме се обратно на живо от Phoenix, Arizona, а в залата вече кънти музиката на недолююбвания, анти-герой на компанията, "The Revolutioner of TNW" - C.. M.. Punk! Преди някколко седмици, Brooks направи немислимито и да, то ще се помни най-вероятно вечно, както и ще бъде повтаряно постоянно! Нещо, което го овенча с короната и до този момент го прави наистина - "The Best in the World"! Миналата седмица, "The Revolutioner" започна новата страница от епохата си, побеждавайки Titus O'Neil, който беше доста мотивиран, но се оказа прекалено ниска летва, най-вече ниска летва. След това обаче се случи нещо необичайно, което малко или много накара "The Straight-Edge Superstar" да се замисли не само над деянията си, но и над това, което до този момент е сторил! Дали това в очите на Punk беше страх? Дали това беше чувството, което той изпита, когато "The Deadman" бе тръгнал за неговата глава тогава?

-------------------------------------------------------
9. In-ring promo with CM Punk TuoNsc7

*Negative reaction from the crowd!*

9. In-ring promo with CM Punk W2OZRPC

-   Последните дни на септември... Тогава, след повече от четири месечно отсъствие, аз отново стъпих здраво с двата си крака на този ринг! И още тогава видях този поглед в очите ви, поглед на отчаяние и безсилие... Поглед, който те води в нищетата и прави така, че да не можеш да се бориш за идеалите и мечтите си! Тогава аз заявих, че последствията, които ще сполетят Total Nonstop Wrestling ще бъдат благодарение или заради мен! Никой от вас тогава не застана за мен, никой тогава не ме дари с нужното уважение, което заслужавам след стореното именно за вас. Сега, месеци по-късно аз отново седя на този ринг пред вас, а на лицата ви е все още онзи безсилен поглед, а уважение все още няма... Аз направих това, което нито един от вас, дори целия TNW Universe би помислил, че мога да направя! Преминах границите, сражавах се дори с повече от това, което притежава и ето ме сега - "The Best in the World"! Победих човека, който не знаеше що е загуба в продължение на повече от две години! Деветстотин шестдесет и пет дни величие! Деветстотин шестдесет и пет възможности, шансове, както искате го наречете за всеки един в тази съблекалня да направи немислимото! Но тронът, короната и царството прнадлежат само на един! Победих The Undertaker, а вие все още смятате, че тялото на 'мъртвеца' е някъде там и продължава да се бори за правдата! Преди две седмици, така и сега - аз няма да изневеря и предам принципите и идеалите си, а ще продължавам с гордо вдигната глава да пиша най-славната история в тази прогнила компания! И не, не ме е страх - правилно го чухте! Страхът е нещото, което ме избута достатъчно, за да достигна висините, които никой никога няма да усети или помирише! Аз съм повелителят на ада, както и този, който е готов да хвърли всеки един в него изпречил се на пътя на революцията! Случилото се миналата седмица не може да разбули духовете или да ме сломи психически! Психологическата война, която 'поредната' жертва на 'революцията' се опитва да започне е нещо, което ще го опари до крах.. Аз не съм Данте, а много повече от това... Аз не само преминах като него през Ада и излязох цял, но се превърнах в Крал на огеното царство и нищо и никой не може да ме спре, а това е повече от ясно! Заявих, че рано или късно промяната ще се случи, а тя ще доведе със себе си нещо, което ще се помни вечно и ще промени цялата тази компания... за добро! AND I... I AM THE CATALYST OF THAT CHANGE, BUT ALSO...

*THE  BEST  WRESTLER...

THAT  EVER...

LIVED!~

***~

9. In-ring promo with CM Punk JuKzdNo

W: 76 D: 11 L: 48

Legacy:

Blue Justice харесва този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with CM Punk   9. In-ring promo with CM Punk Empty4/12/2021, 10:46

*"The Best in the World" хвърля микрофона настрана и се готви да напусне ринга, но образ пред него на монитора грабва вниманието му*

*Нима това е Christian Cage!?*

9. In-ring promo with CM Punk V8Yhd3A

- Изненадан ли си да ме видиш, Пънк!? Хей, далеч не си единственият. Хубаво е, че поне успях да посъбудя редиците в публиката. Не знаех, че можеш да бъдеш дотолкова скучен, но явно вече темите ти се изчерпаха. Но пък ще ти дам нещо ново, за което да говориш, Пънк. Тъй като се нарече "Крал на Огненото кралство", предполагам, че изненадата ми миналата седмица даже ти се е харесала. Не изглеждаше така отстрани. С часове можех да се любувам на кадрите и на паниката в цялото ти изражение. Но това е напълно разбираемо. Ти никога реално не си се сблъсквал с огнения ад, никога не си влизал в него. Аз обаче имам това... предимство. Предимство, защото не само оцелях, а ме виждаш в най-добрата ми форма някога. АЗ и само АЗ мога да ти опиша надълго и нашироко Ада, но защо да не ти го покажа на практика? Защо да не взема своето дълго чакано отмъщение? Тъй като в очите ти вече чета малко повече разбиране относно цялата ситуация, нека все пак го кажа направо - I WANT....

ONE MORE MATCH!!!

9. In-ring promo with CM Punk 4ahZVEC

- И ще го получа. Недоволството от твоя страна в момента е напълно излишно, тъй като не идвам да взема нищо наготово. You see, малко по-рано разговарях с management-a и в частност - с главния мениджър на шоуто. Макар че имахме своите различия в последните месеци, явно не само аз знам,че мога да те победя. Той го знае също. И е в интерес на TNW, и двамата знаем още едно нещо - ти, Пънк, си черно петно за компанията. А това черно петно рано или късно, трябва да бъде заличено. Виждам,че се опитваш да ме предизвикаш още сега, Пънк, но нека видим дали ще си толкова припрян след новините, които ще чуеш. Next week, аз и ти отново ще застанем на един ринг. Точно така. Можеш да почакаш 7 дни. Но в този мач ще има условие. Ако те победя...... или по-точно, КОГАТО те победя, ти ще разпишеш договор за последна битка между нас. НА SHOWDOWN! Но не каквато и да е било битка. Не, не, не. Не само за прословутата ти революция, а и за теб ще бъде битка на живот и смърт, Пънк. Защото този път твоята КАРИЕРА ще бъде заложена на карта. Надявам се, че си готов да приемеш загубата си със същото достойнство, с което Гробаря прие своята. Наричай се "The Best In the World" колкото искаш.... но не можеш да избягаш от съдбата си. Ще те очаквам следващата седмица, Пънк.

*След тези горещи новини, Кейдж се качва обратно в колата си и потегля, а за всички нас остава шока от това, което чухме. Колко ли шокиран обаче е Пънк и дали ще успее да надмогне психологическия аспект, за да спечели мача си още следващата седмица?*

9. In-ring promo with CM Punk G04zaTj9. In-ring promo with CM Punk H7wIG0V
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 9. In-ring promo with CM Punk   9. In-ring promo with CM Punk Empty

9. In-ring promo with CM Punk
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage SuperShow 452-
Идете на: