Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

13. In-Ring promo with CM Punk

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

13. In-Ring promo with CM Punk Empty
ПисанеЗаглавие: 13. In-Ring promo with CM Punk   13. In-Ring promo with CM Punk Empty6/2/2021, 19:20

...
Върнете се в началото Go down
ivoCOO
New User
New User

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-Ring promo with CM Punk   13. In-Ring promo with CM Punk Empty10/2/2021, 16:48

Лилиан Гарсия:От Чикаго,Илинойз, моля посрещнете Шампиона на шампионите CM Punk

13. In-Ring promo with CM Punk ACtC-3e6tNGYZEnSosDxjTuMasSJct2MhrJTyo7eR8bwEr4zJCp7GmAWIsq9MCAkq3iUXnu3V1ee61Iy1S1uwbtVpVySjG3RVRtYblRr2fvDJh23JxNvSvJ9CBnr9Cyzyn-FCY-q_y03lTnSqeZmEhLOeNaT=w250-h141-no?authuser=0 13. In-Ring promo with CM Punk Tumblr_mdrwpgEe7H1rikkqeo2_r1_250

Maйкъл Коул: Миналата седмица в Adrenaline,станахме свидетели на служебна победа за Punk.

Кори Грейвс:Явно има какво да ни каже,нека да го чуем.

Спрете, Спрете,миналата седмица бях много разочарован от това ,че мача ми така и не се състоя и искам да направя едно отворено предизвикателство към rostera на новото шоу за един single мач следващата седмица!

deren and Tommy End харесват този пост.

Ge6aaa
Superstar
Superstar
Ge6aaa

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-Ring promo with CM Punk   13. In-Ring promo with CM Punk Empty12/2/2021, 17:17

Оо.. Почакайте малко. Това не е ли човека, когото миналата седмица така и не се появи.. Точно така !! Finn Balor е тук !! Вижте само реакцията на феновете в залата.. Те подивяха, а усмивката на Balor озарява дори и вселената. Стига обаче сме приказвали, а нека чуем, какво има да ни каже The Prince !!

13. In-Ring promo with CM Punk 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f58445256734946356b4b6e6b70773d3d2d3730303139323032352e313538366361343739393361323062303637323639393535363935352e676966?s=fit&w=720&h=720

- CM Punk. Здравей. Сигурно си изненадан да ме видиш тук, тази вечер. Честно казано и аз съм не по-малко изненадан от теб. Всъщност.. Работата е там, че едно птиченце ми каза, че търсиш някого ? Хм.. Интересно. Явно си афектиран от предната седмица и от моето отсъствие. Все пак остана без опонент и ти бе връчена служебна победа. Добре. Прекалявам, прав си. Дължа ти извинение. Дължа ти едно голямо извинение, че не бях тук в онази вечер, че те оставих сам на този ринг.. да се чудиш къде ли е опонента ти ?? Дали пък няма да те нападне в гръб ? Дали пък нещо лошо не му се е случило.. Хаха. Едва ли си толкова сърцераздирателен. Да. Да.. Така е. Ще ти обясня, защо ме нямаше !! Ще ти обясня, защо не бях тук, защо не се изправих срещу теб, защо реших да се появя днес.. И всички тия въпросителни, на които търсиш отговор. Та нека го караме по същество. Или пък защо не започнем от средата.. Реших да не се изправям срещу теб, тъй като ти си един обикновен посредствен кечист. Нямаш никакви качества на ринга, нямаш умения, нямаш нищо с което можеш да ме затрудниш. Като цяло този мач би бил един пълен провал за бизнеса. Та.. От там идва и другото, защо ме нямаше ? След като премислих добре нещата и стигнах до заключението, което ти казах буквално преди секунди.., реших да отида и да свърша малко работа в града. Знаеш как е.. Сметки за ток, парно, телефон, хотелска стая и всички тия тем подобни неща пред които ние нормалните хора сме изправени. Ии.. накрая, но не на последно място. Защо пък реших да се появя днес.. Добре. Може би, ще се повторя, но реших да дойда, за да ти обясня как стоят нещата и защо ме нямаше предната седмица.., а и в момента дочух, че си търсил някого ? Търсил си някого, който ще ти срита задника до две, без да му мигне окото. Хахаха. Доста си наивен. Ее.. Като те погледна.. Имам чувството, че гледаш като дебелото дете в училище, на което ся му изяли десерта. Хахаха. Успокой се малко. Усмихни се.. Усмихни се, защото това, ще ти бъде последната усмивка на лицето, преди да ти сритам задника и да те върна там от където си дошъл. От Чикаго ли си.. от Багдад ли си не те знам, но си стягай куфарите Punk. Стягай си куфарите, защото ти обещавам, че следващта седмица, тъй като сега нямам никакво време да се занимавам с теб.. Та следващата седмица, може да ти бъде и последна в тази федерация. Нищо лично !!

Майко мила.. Какви думи само от страна на Balor. Това определено ядоса Punk. Вижте го как е почервенял, като домат на ринга.. Сякаш всеки момент, ще се пръсне и ще захвърчи кетчуп на всички възможни страни. Хаха.. Ее нека не се подиграваме, а нека да запретнем ръкави, тъй като явно следващата седмица, ще станем свидетели на този така.. дългоочакван мач, между Balor и Punk.. А до тогава, останете с нас !!!

GOAT and deren харесват този пост.

ivoCOO
New User
New User

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-Ring promo with CM Punk   13. In-Ring promo with CM Punk Empty12/2/2021, 19:08

13. In-Ring promo with CM Punk Tumblr_mdrwpgEe7H1rikkqeo3_r1_250

Силни   думи  от  човек  който  не си направи труда  дори  да излезе  на ринга. И господин Балър  не  възнамерявам  да си губя дълго  времето  с  теб, куражлия  си и какво си мислиш, ти че  ей  така  ще  прекъснеш  кариерата ми  в  TNW. Неее  Балър  не смятам  да  стягам  куфари.
И ще видим дали ти ще  ми сриташ  задника, или  ще  отнесеш  GTS!

Публиката  скандира името на своя герой: CM PUNK, CM PUNK ,CM PUNK!

Майкъл  Коул:  Ето  че  отговора  на Punk  не   закъсня!

Кори Грейвс:  Мача  не се очертава  да е  интересен  ако  Балър , само  говори и  повтори  сценария  от миналата  седмица.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-Ring promo with CM Punk   13. In-Ring promo with CM Punk Empty

13. In-Ring promo with CM Punk
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 7. In-Ring promo with CM Punk
» 9. In-ring promo with CM Punk
» 11. In-Ring promo with CM Punk
» 7. In-ring promo with CM Punk
» 6. In-ring promo with CM Punk

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите