Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)

Go down 
+6
Rainmaker
Geor4
Blue Justice
Glorious_One
FreeRiver
deren
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty8/3/2021, 22:02

ME: Elite Heavyweight Championship No Disqualification Match
King Ospreay def. Christian

Напълно очаквано Дамян спечели. Негов рейн с МЕ титлата се печеше от много време и то се случи. Поздравления на Дамян за играта му с Оспри. От друга страна не съм очаквал Вили да бъде тук. Очаквах тя да играе в мелето и след това в не чак толкова значим мач, но явно тя има желанието да играе така че с интерес ще следя какво й предстои.

Half-Hour: Intercontinental Championship Match
Johnny Adrenaline def. Kane (c)

Честито за заслужената титла на Цекоки. След завръщането си той показва игра на едно много високо ниво. Също така браво на Юлиян за добрият рейн. Той искаше този рейн да продължи за по-дълъг период от време, но трябва да бъде доволен от себе си. Също така се изкефих максимално при появата на Уаят. Ще следя враждата между Кейн и Уаят и това което ще направи Цекоки с титлата.

Opening Show: Singles Match
Daniel Bryan vs. John Cena went to no contest

Пълна подигравка с Мариан. Ужасен мач с ужасен край. Не може да вкарваш Васко в последният мач на Мариан в ТНВ. Определено можеше да бъде изпратен по-добър начин.

Singles Match
Kurt Angle def. Sgt. Slaughter

Качествен мач, но с очакван победител. Денката се изчерпа със Сержанта и добре че го смени. Косьо от друга страна радва много с играта си. Поздравления и на двамата за добрия мач.

Singles Match
Minoru Suzuki def. Samoa Joe

Едва ли някой е очаквал Сузуки да загуби. Мач, който дава повече momentum на неговият кечист и да видим какво предстои да му се случи.

Singles Match
Big Show def. Ricochet

Мачът се забави от това пострада и качеството му. Аз лично очаквах победа за Рикошет, но се случи точно обратното. Останах леко разочарован от мача.

Singles Match
Diamond Dallas Page def. Edge

Играта на Адам е удоволствие да се чете. Всяко промо, сегмент и боен пост са много добре изпипани. Доставя ти удоволствие да четеш играта му. Не съм почитател на подобни мачове, които биват изиграни от един човек, но това тук е изключение.

Singles Match
Aleister Black def. Finn Bálor

Имейлът има лошият късмет винаги да тегли късата клечка. В първият епизод на Адреналин не му се получи мача и в първият турнир на адреналин не му се получи мача. Жалко за него, защото той се развива. Има още много да учи, но всички сме били на неговото място и знаем, че това ще отнеме време. Иначе от Гешата съм разочарован макар че не съм изненадан от неговото забавяне.

GOAT харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty8/3/2021, 22:48

Ама кажи честно... ОЧАКВАШЕ ли?!

Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Erb75lf

Don't cross Rhodes!, FreeRiver, Dimarata, deren, Cekoki, Tommy End and Adam харесват този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty8/3/2021, 23:09

Това, че имате предвидим буукинг си е ваш проблем

GOAT, Yuliyan and Slavchov15 харесват този пост.

FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty9/3/2021, 00:41

Мисля че този мач трябваше да бъде със "Straight jacket match" стипулация. Беше завладяващ мач от началото до края и двете партии се опитаха да се представят солидно. Крайно време беше да видя Оспри с Мейн Ивент титла, макар че според мен трябваше да вземе титлата от Баев за да не се получава хандикап мачът между Ей Джей Стайлс и другите 3-ма на Here comes the Pain, мачът за ВХЦ-то на Here Comes The Pain беше гениална идея но в същото време гениална грешка, за разлика от Мейн Ивента който спретнаха Крисчън и Оспри на Pain Underway. -ExplicitVixen показа че все още "го може", но както споменах, просто беше времето на Оспри да го видим с Мейн Ивент титла и най-накрая като хийл. Завършека на мачът беше потресаващ, не съм вярвал че Оспри ще сформира цял стейбъл. Солиден хийл търн от страна на Оспри, надявам се и тайтъл рън-а да му бъде също толкова солиден.

Въпреки мотаенето на Yulian който явно пише само когато му се пише, се получи голямо зрелище. Главозамайващи mind fuck-ове от страна на PeteApple с The Fiend имаше в този мач, както и с "фалшивия" Кейн, което все още е така доста интересно извъртане на сюжета как се получи цялата история с "фалшивия" Кейн, но не съм очаквал друго от креативността на PeteApple. Гениална намеса от The Fiend, както и суперска победа за Cekoki. Юлиян загуби, но загубата му не беше напразна и беше ощетен благодарение на намесата на The Fiend.

Мачът определено не се разви така както исках. По принцип не е добра идея да се използват завършващи ходове от първия пост, не знам от къде ми хрумна тази идея, някак си вярвах че мога да победя Мариан още от първия пост което обаче вместо да доведе до липса на идеи, дойде до идеята ми Сина да контрира "Малкия Пакет" във втория ми пост. Аз не съм се съгласявал Букар да се намесва в края и не знам чия беше идеята да даде скрийн тайм на играч от Рампейдж в ППВ на Адреналин, но успя да ме погнуси до такава степен, че да ми се доповръща.

Singles Match

Динамичен мач, може би за някои би могъл да се определи като мач-мечта. Сблъсъкът между тези олд скуул кечисти Енгъл и Сержант Слоутър беше драматичен и оспорван, като Енгъл, който още от дебюта си до тук напълно разгромяваше противниците си, взе надмощие с инерцията която бе натрупал.

Singles Match

Прилично представяне от "САМОЗВАНЕЦЪТ" който даде всичко от себе си. Въпреки всичко това не беше достатъчно добре за да отстои на божествената игра на Рейнмейкъра, който особено към края на мачът избухна и победата му бе вързана в кърпа.

Singles Match
Big Show def. Ricochet

Не знам кое е лицето което играе с Грамадата но му се получава добре като хийл, всъщност този мач се сформира защото Биг Шоу реши да нападне Рикошет като преди това да се случи, Биг Шоу го защитаваше. Можеше да бъде и по-добре ако Рикошет участваше, но в случая нямаше как.

Singles Match

Отново, равностоен мач. Може би upperhand-а имаше Ейдж, аз root-вах за него в този мач и победата на ДДП беше шокиращо решение, но пък преваплъщението на душата на Ъндъртейкър в Острието беше нещо което спаси Острието от това да загуби по слаб начин и може би тази победа на ДДП беше необходима за да се случи това с Острието. Дали Гробаря всъщност ще се прероди и ще се появи на Пейн? Хмммм СКЕПТИЧЕН СЪМ. Това повече ми намирисва на gimmick infringement.

Singles Match

КАКЪВ РАЗВОЙ НА СЮЖЕТА! Фин Балор, който побеждаваше кечисти още от ентрадата си, загуби още от първия пост на Алистър Блек. Блек е може би единствения от новобранците, който всъщност има шанс да стигне далеч във феда и ако тази победа над Ge6aaa не му повдигне ентузиазмът и не започне да удря дори по-солидни постове след този турнир, то не знам какво би могло.

Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Cbncpl7

Spoiler:

GOAT, Pete Apple, Dimarata, Rainmaker, Teodosiy, Olympic Beast and Blue Justice харесват този пост.

http://sashundera.homo.com
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty9/3/2021, 14:45

Тео, брато. Малка поправка на изказването ти. Когато казах, че "го развих докрай" в темата за записване, имах предвид, че това е станало в този му образ. Аз с тези кечисти не мога да се изчерпам. Ако си бях навил на масрафа, можех да цъкам 5 години и Матадора, и Пехотинеца след това. Но с първия нямах толкова медия, все пак не може без медия да се играе, а втория - нищо не ми пречеше да вкарам и иракчанския образ с Аднан, който, обаче, не намирам за хубав и щях да си наруша патриотичния имидж на образа. Винаги мога да родя нови и нови идеи. Но все пак е нужно да се отдели време за всичките си любимци, ако искаш да ти е сладко на душицата. Smile Затова, по-добре щеше да е кажеш "Денката цъка стабилно със Сержанта и най-сетне дойде и времето да го смени". Нали, по-естетични да сме. Иначе, за предвидимостта - не е да я нямаше, ама пък някъде и до последно липсваше. Мое лично мнение. Сега с Рики ще цъкам поне 3-4 години, живот и здраве само, пък ако ще да се изчерпам докрай. Very Happy

GOAT, Rainmaker, Teodosiy and Olympic Beast харесват този пост.

Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty11/3/2021, 05:19

- Първо: Честито на Дамян. От много време насам е много сериозен играч и напълно заслужава Main Event spotlight-а. Сред най-добрите играчи във форума е - безспорен факт. Сега именно след brand split-а просто беше неизбежно това, което се случи. Това пък, че го направи срещу Вили донякъде си е символично. С нея са работили доста дълго време по друг форум. Общо взето е ясно, че им се получава работата в екип. Възползваха се на максимум от дадената стипулация, като имаше доста брутални моменти. В подобни мачове има ли кабърчета винаги ми става приятно, но самата среща като цяло си бе доста кървава и предложи доста, както и се очакваше.
- Ако има нещо негативно, то не е свързано с представянето на двамата участници. Не е и нещо кой знае какво като цяло. Кечът е спектакъл и не бих казал, че се оплаквам. По-скоро става въпрос за това как аз бих буукнал първият мач за титла. Не е нещо, което вбъдеще ще се сетя да отбележа като грешка на екипа. Лично аз предпочитам първият мач за нова титла да е традиционен, но пък имайки предвид как рядко се правят някакви кой знае какви стипулации във форума, то може да се каже, че екипът е видял това като интересна възможност да се направи нещо вълнуващо и в крайна сметка крайният резултат е добър.

- Още, когато разбрах за съперника си на това PPV се мотивирах за игра, защото бях убеден, че ще направим нещо добро. Аз и преди това си бях доволен от случващото се, но се чудех дали ще получа нещо сериозно тук и Цецо е играч, който уважавам много. Напълно заслужена титла за него, време му беше. Не ми беше приятно, когато разбрах, че ще я загубя, защото ми се искаше да направя повече с титлата, но буукингът тук е логичен и се вписва перфектно в картинката всичко случило се. Останах с чувството, че се справих добре с интерконтиненталната титла. Ще ми се да можех да направя още повече, но не е било писано. Това е може би царуването, което ме кара да се чувствам най-доволен, тъй като нещата, които се случиха от началото до самия край имаха логика и бяха най-малкото на стабилно ниво. Разбира се това си е мое лично мнение и всеки си има своите възгледи над нещата, но като заключение си поставям, че показах постоянство и не мисля, че разочаровах @deren, а пък от друга страна @Cekoki съвсем заслужено бе възнаграден за неговата игра. Надявам се, че ще продължи да държи престижа на титлата, която миналата година общо взето по това време горе-долу започна за кратко да затъва, но през последните месеци е постоянно заложена в интересни вражди.

- Васко няма никаква вина за тоя аутизъм.

Singles Match

- Раздадоха се. И то доста. На човек даже могат да му изпържат очите пред екрана, докато чете този мач. Доста неща се поизписаха. Самият мач общо взето бе на добро ниво, но смяната на кечист от Денката не ми допада. Денка, видях, че вече обоснови позицията си около смените и напълно те разбирам, но ми се ще да те видя с някого, който ще можеш да поиграеш повечко време. Твоята версия на Kazuchika Okada, който бе игран с години от @Rainmaker. И не, нямам предвид наистина да го играеш толкова дълго, но ми се ще да задържиш някого може би както направи с Rusev. И все пак трябва да отбележа, че разбирам гледната ти точка, това си е само моето мнение над промените ти. Сам си избираш, сам си преценяваш. Все пак идеята е да се забавляваш.

Singles Match

- Кратката версия: Не знам кой играе със Samoa Joe, мисля си че е @Scroller, но който и да е - победителят си беше пределно ясен.
- Малко по-дългата: @Rainmaker се постара, защото това все пак му е първи акаунт, и показа някакво качество. Очевидно е, че Samoa Joe е втори акаунт, което усложнява донякъде ситуацията, защото не е лесно човек да смогне. Окей мач, няма какво специално да кажа. Повече пасва на някое седмично шоу, отколкото PPV, но не виня никого.

Singles Match
Big Show def. Ricochet

- Ами както и за предния мач, така и тук мога да кажа, че това повече пасва на някакъв епизод на Adrenaline, отколкото на PPV. Това малко повече бива, заради интригуващият завършек, но поради бавната игра нямаше как да предложат нещо кой знае какво.

Singles Match

- @Adam е царят на мачовете, в които даден играч играе срещу себе си. Винаги му се получава. Набързо си върши работата, като го прави качествено. Ако някой ден се случи чудо и TNW има нов потребител, който има сериозен интерес за игра този мач трябва да му бъде изпратен. Ще му бъде от голяма полза. Не виждам как @Adam ще остане дълго време извън картинката за една от двете титли. Даже си мисля, че ще бъде следващият интерконтинентален шампион, но няма да се учудя, ако скоро има мач с Дамян, макар че ако нещо подобно се случи не очаквам да си тръгне с победата.

Singles Match

- Слабо. Ангел показва някакъв прогрес в играта си, като най-забележимото е, че вдига лека-полека дължината на постовете си. Вярвам, че стига да задържи интереса си за повечко време ще стане най-малкото един добър mid-carder от него. Относно Гешата - напълно очаквано. Дали сега, дал след седмица, дали след месец - беше ясно, че този момент щеше да дойде съвсем скоро. Много разочароващо, но това е положението.

Крайна оценка: Имайки предвид всичко казано до момента, то трябва да кажа, че оценката ми не е висока. Можеше и повече, но "можеше" подсказва, че реалността е друга. Иска ми се да дам повече, отколкото реално ще дам, но окончателното ми решение е, че това PPV заслужава 5.5/10. Ако някой смята, че заслужава 6 съм склонен да се съглася, но дотам.

GOAT, Dimarata and Rainmaker харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty11/3/2021, 10:04

Абе човек, аз уважавам мнението на всекиго, но вече ми писна да ти обяснявам едно и също, почвам да се вкисвам, наистина. Ако трябва да бъда откровен, мога да играя и Слоутър, и Сантана 5 ГОДИНИ ПОДРЕД, ако реша! Разбираш ли? Но го направих, за да остане време за всичките, на които съм привърженик и харесвам. Престани да говориш за моите смени! Какво ми е, по дяволите?! Нито съм като някои хора - да сменям кечисти непрекъснато или през 2 месеца, нито играя само с един! На Рейнмейкъра, като игра непрекъснато с един, само го бъзикахте, че не го сменя, други, които сменят непрекъснато - ма защо сменяли!!! Аз си играя нормално и това, че съм го сменил, не значи, че съм се изчерпал, а се стремя да поддържам еуфория около себе си и да създавам напрежение, защото това ме прави не само играч, а и АРТИСТ! Айде спрете се и се дръжте малко по-зряло, понеже търпението ми не е безкрайно, мамка му! Знам какво правя и изборът да направя нещо си е изцяло МОЙ!!! Не ме сравнявай с друг, аз съм си уникален сам за себе си, както и всеки един!!!

GOAT, FreeRiver, deren and Rainmaker харесват този пост.

Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty12/3/2021, 12:47

King Ospreay def. Christian - Доволно ME. King Ospreay, получи своето възмездие за изпуснатата световна титла, по-рано тази година. Вили пък се представи много достойно, като за първо голямо МЕ от много време. Силно се надявам, тя да остане във форума и да продължава със страхотната и игра с Christian Cage. Каквито и недомлъвки да сме имали в миналото, това е зад гърба ни вече! Достойно открихте Elite титлата и двамата, поставихте начало на нещо голямо, на едно цяло шоу!

Johnny Adrenaline def. Kane (c) - Заслужено! От както съм се върнал тук, @Cekoki ми направи огромно позитивно впечатление. Щеше да е срамно, да пропусне и тази титла, но евала! Отделно съм малко разочарован от активността на Kane... От бая време го наблюдавам и имам чувството, че му е страшно трудно да влиза в срокове, дали за шоута, дали за турнири... Не знам на какво се дължи това, ако е на извън форумни проблеми ще го разбера, но ако е липса на желание, трябва да обмисли своята почивка за известно време.

Daniel Bryan vs. John Cena went to no contest - Очаквах да има край този мач и победителят да е John Cena. Обаче останах изненадан, но пък си беше логично, тъй като John си имаше вземане-даване с Brand-a. Мачът, отивайки в no contest поставя и двете звезди на форума в изгодна позиция, защото никой реално не излезе слаб от срещата. Тъпото е, че заради Васко се преебаха отново доста планове и работи, но заради това никакво доверие вече на такива!

Singles Match
Kurt Angle def. Sgt. Slaughter - Магическа среща, изпълнена с много обрати! До последно треперих, дали ще успея да сломя Sgt. Slaughter, но в крайна сметка успях! Поздравявам, Денислав за страхотния мач, който спретнахме! Горд съм с това, че Slaughter се изправи в последния си мач с Kurt Angle, решаването му да го оттегли от компанията беше правилно! Уцели точното време и отделно ми даде хубав boost за промотата ми с Angle тази на пръв поглед нормална среща. Радвам се, че екипа се отзова и при смяната на Денислав го вкара, където заслужава да е... В Main Event-a!

Singles Match
Minoru Suzuki def. Samoa Joe - Това си беше малко като filler мач. Въпреки това, спретнахте невероятно тактическо надиграване. @Rainmaker със Suzuki започва да радва, дори повече от колкото с Okada, браво за което! От другата страна на брега, Пеши показа, че е невероятен със Samoa Joe, въпреки наличието на главния му мач в Rampage турнира. От край време му повтарям, че е повече за такъв стил кечисти като Cole, Joe... Надявам се някой ден, да те видя на първи акаунт с техническа машина зад въжетата, отива ти! Колкото до Suzuki, нямам търпение да видя какво следва за него, защото съм обеден, че на Pain ще участва в нещо голямо и епично, все пак е @Rainmaker това!

Singles Match
Big Show def. Ricochet - Хареса ми враждата на двамата. Рико първо предложи да станат отбор с Гиганта, но той отказа, преби го и на Pain Underway затвърди мощта на Big Show, изпращайки Ricochet отново в страната на сладките сънища.

Singles Match
Diamond Dallas Page def. Edge - Страхотна соло работа на Adam. Вражда, която я изнесе на гърба си и я предостави по невероятен начин за читателите. Дори смея да твърдя, че соло враждата на Adam надмина доста други. Тук, най-интересното се случи след края на срещата, когато Edge ''открадна'' душата на The Undertaker. Една гениална и креативна идея от страна на Adam, с който започваме работа по пътя ни за Pain, оставям на вас читателите да се насладите на това което готвим.

Singles Match
Aleister Black def. Finn Bálor - Радвам се да видя, Aleister Black да продължава с победоносните си пътища, ако трябва да бъда честен не съм следял, дали е имало нещо по между им, но мача като за новаци биваше.

GOAT, Dimarata, Cekoki, Rainmaker and Blue Justice харесват този пост.

Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty12/3/2021, 14:05

Dragonheart написа:
Абе човек, аз уважавам мнението на всекиго, но вече ми писна да ти обяснявам едно и също, почвам да се вкисвам, наистина. Ако трябва да бъда откровен, мога да играя и Слоутър, и Сантана 5 ГОДИНИ ПОДРЕД, ако реша! Разбираш ли? Но го направих, за да остане време за всичките, на които съм привърженик и харесвам. Престани да говориш за моите смени! Какво ми е, по дяволите?! Нито съм като някои хора - да сменям кечисти непрекъснато или през 2 месеца, нито играя само с един! На Рейнмейкъра, като игра непрекъснато с един, само го бъзикахте, че не го сменя, други, които сменят непрекъснато - ма защо сменяли!!! Аз си играя нормално и това, че съм го сменил, не значи, че съм се изчерпал, а се стремя да поддържам еуфория около себе си и да създавам напрежение, защото това ме прави не само играч, а и АРТИСТ! Айде спрете се и се дръжте малко по-зряло, понеже търпението ми не е безкрайно, мамка му! Знам какво правя и изборът да направя нещо си е изцяло МОЙ!!! Не ме сравнявай с друг, аз съм си уникален сам за себе си, както и всеки един!!!

Аз не те сравнявам, давам примери. Не виждам защо си дефанзивен толкова при положение, че сам в коментара си написах изрично, че разбирам защо го правиш, казвам моето мнение над нещата. Кое толкова си ми обяснявал на мен при положение, че аз с теб за форума почти не си пиша от край време, даже въобще?! Нито твърдя, че си изчерпан, нито казвам, че ти има нещо. Не знам как си останал впечатлението, че говоря само за смените ти.

Относно @Rainmaker - нито си по чатове, нито нищо, че да казваш аз какво и как му говоря. Аз лично не съм искал да маха Okada, но той си прецени, че времето за смяна дойде. Игра го около 5 години, повече накъде нямаше. Аз твърдя, че ти имаше какво още да направиш и го казвам, но и казах, че всеки си преценява и разбирам защо сменяш. Виждам гледната ти точка. Не си помагаш като избухваш по тоя начин и не прочиташ внимателно всяка дума.

Petioo09 and Dimarata харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty12/3/2021, 14:17

Естествено, че можех да направя още много. Това се разбира от само себе си. Това, че не пишеш с мен, си е твой проблем, защото не си виждаш месеци наред месинджъра, когато ти пиша или те питам нещо, но тая тема е друга. Няма да я засягаме. Но каквото реша да направя, си го правя абсолютно по своя преценка, въз основа на своя разум и според своята собствена воля. 8 месеца не е никак малко, аз мога да върна кечистите, с които съм играл по АБСОЛЮТНО всяко време, ако ми хрумне да го сторя, и пак няма да изневеря на себе си. Не визирах, също така, конкретно теб, а други, чиито имена няма да споменавам, дето и него са го питали защо взима японци вместо американци, защо го е играл 5 години и т.н. И за твое сведение, аз и след 5 години мога да играя кечиста, който ми е на сърце в случай, че реша. Нито пък целя, още повече, да си помагам, като избухвам, но избухвам, когато се месят в личното ми пространство или когато самият аз усетя това да става. Мой избор си е кога ще сменя кечист, кого ще взимам на първи, кого на втори акаунт и прочие. Тук се гледа едно нещо и то е качеството на играта на човека, желанието и трудът, които той влага и уменията, нужни му за изграждане на образ, рингова процедура и влияние във федерацията. Темата е приключена.

П.С.: Ако си решил да се впускаш в спор, не си попаднал на правилния човек. Аз спирам дотук.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)   Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021) - Page 2 Empty

Adrenaline Presents: "Pain Underway" (2021)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021)
» Road to Pain (2021): The Road Begins
» TNWG presents : PAIN VI
» Civil War: Adrenaline vs. Rampage (2021)
» PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2021-
Идете на: