Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 11:21
ME: World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match AJ Styles (c) vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Triple H - Освен огромното забавяне (тъй като все още не се вижда финал), нямам критики. Мисля,че момчетата направиха всичко възможно да направят достоен Main Event, но колкото повече хора има в мач - толкова по-сложно става. Може би трябваше да има малко повече комуникация между всички, за да е удобно за писане, но минало-заминало. Ще довърша коментара, когато се излъчи победител.
Half-Hour: United States Championship Match Rick Rude (c) vs. The Rock - Не съм ОЧАКВАЛА ( ) смяна на шампиона тук. И двамата играха равностойно според мен, но явно е част от story-то на Роки... да бъде новият супермен, който печели титла след титла. Радвам се за Тео като играч, защото здраво се труди за да надгради до това ниво, НО трябва да внимава и да не показва такова високомерие извън феда. Хубаво е човек да има мнение и претенции до някаква степен, но преиграването няма да го отведе далеч.
Opening Show: Tag Team Match Batista & Ric Flair vs. MVP & Bobby Lashley - Честно казано, леко съжалявам за самия финал, защото малко или много загубилите (то е един човек де, но разбирате ме..), бяха закопани. Беше си 100% чиста загуба на фона на 50/50 дял в играта. Щеше да е хубаво, ако мачът бе една идея по-дълъг и ако беше измислен оригинален край. Но не приемайте мнението ми като критика - като цяло си беше ОК като ниво, просто ми се стори постно.
Tag Team Championship Triple Threat Match LAX (c) vs. Breezango vs. Curt Hawkins and Zack Ryder - Попринцип не следя отборната девизия, но реших да огледам мача. Не е зле като качество.. никак даже. Жалко,че Дарк-а трябваше да дроп-не титлите и не участваше тук, но ето,че ерата на Славчов започва!
Singles Match Drew McIntyre vs. JBL - Преди да кажа нещо за мача.... само на мен ли ми се струва, или това е сблъсъкът с най-стойностни reff "изказвания"? Смисъл.. огромна разлика с 90% от останалите мачове и на двете ППВ-та. Пускайте Пеши да рефва повече! Относно двубоя.. впечатлена съм от Томи, понеже показва изключително израстване. Може би и опонентът му повлия до голяма степен тук, но определено стойностен за четене материал. Браво!
Steel Cage Match Cody Rhodes vs. Stone Cold - Агента изненада приятно с постоянство и сравнително бързо изписване на постове. Евала за което. Двамата със Славчов си пасват доста добре като образи. Ако това е краят на феюд-а им, би било жалко, защото смятам,че могат още съвсем малко да продължат. Може би вече в по-различни условия, евентуално и за някоя титла.
Singles Match Chris Jericho vs. Jeff Hardy - И преди турнира казах,че с кеф ще наблюдавам мача, понеже двете момчета дори да са на mid-card ниво, показват приятна игра. Не бях разочарована, и в крайна сметка също не сгреших като заложих на Джерико.
Singles Match Booker T vs. Kofi Kingston - EW.
Pre-Show: Singles Match Timothy Thatcher vs. Tommaso Ciampa - Pre-Show - то беше на едно солидно ниво. Най-вероятно това са втори акаунти, но това не е от значение. В крайна сметка направиха наистина добър мач и kick off-наха шоуто порядъчно.
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2299 Age : 31
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 12:31
1. Opening Show Batista & Ric Flair def. MVP & Bobby Lashley В предсказанието си бях намекнал че Флеър е слабото звено в отбора на Батиста, а то се оказа точно обратното. Напълно пропуснах че Флеър и Батиста са били част от Еволюшън което даде доста кредиталност на отбора като цяло. Появата на Дъ Хърт Бизнес също беше нещо различно. Мачът можеше да се изиграе с повече постове, единствения highlight за мен тук беше показното на какво всъщност е способен Найч-а. Предполагам Лашли също впечатли със силовите ходове.
2. Booker T def. Kofi Kingston Единственото, което ме изкефи тук беше представлението на Елияс и ентранс-а на Кофи "чипса" който бе легендарен. Изправянето на Букар Т със Спин-А-Руни също беше яко предполагам. Накрая познайте-кой осра целия труд който бе положен за изграждането на Бранда.
3. Chris Jericho def. Jeff Hardy Постовете на Крис Джерико тук бяха една идея по-професионални, макар че Джеф Харди също разцепи мрака със своята хийл роля. Интересно как Лайт успява да играе добре с Джерико от старата школа. Хареса ми играта му.
4. Half-Hour: United States Championship Match The Rock def. Rick Rude Първа и неуспешна защита за Рик "Грубия". Теодосий успя да солидира своята победа побеждавайки противника си със своя финишер. Предполагам, повече няма да видим Рик Рууд в ТНВ което гарантира победата на Скалата. Поздравления на Теодосий за титлата!
5. Stone Cold def. Cody Rhodes И двамата се раздадоха на едно добро ниво, както обещаха, че ще направят. На Славчов много му се вписва образът на Коуди Роудс, тук обаче беше момента на Агента да вземе победа със Остин най-накрая и да спре постоянно да бъде погребван, по една или друга причина, понеже разбира се, Остин изглежда че е неговият кечист, пожелавам му да го развива докато не стигне в Мейн Ивента. Поздрави и за Славчов, че го износи този мач на гърба си, въпреки победата на Ледения. Евала брат! Повече няма да те "псувам".
6. Tag Team Championship Hawkins and Ryder def. Breezdango & LAX Както споменах в коментарът си преди турнира, винаги съм се радвал на сегментите на Брийзданго и Лакс. Като човек който не следи какво се случва в НХТ за пръв път виждам Брийзданго да бъдат играни в такава светлина. Вълнуваща поява и от Донълд Тръмп който уволни Лакс, нямаше как, все пак дарк-а не можеше вече да играе с тях. За сметка на липсата на Лакс, Райдър и Хоукинс пожънаха успех, като Славчов все успя получи все пак някоя титла. Бравос!
7. Drew McIntyre def. JBL Легендарен ентранс от страна на "Шотланския психопат", като cover-a на Броукен Дриймс на лайок спомогна за това негово добро представяне на този турнир. Личеше си че и двамата бяха супер надъхани да играят, може би очаквах лайок да си даде малко повече зор с постовете тук, но е такова каквото е. Дрю избухна и това бе заслужена за него победа. Също така: олд скул Джей Би Ел смърди.
Pre-Show: Singles Match Tomasso Ciampa vs. Timothy Tatcher ended up in a draw Ще бъда искрен, не следя враждата между тези двамата и дори след този draw, пак няма да ги следя. Нищо лично към играчите зад Чемпа и Тимъти Татчър, просто не съм mark и не ме кефи когато някоя вражда доста прилича на такава, взета от НХТ, следователно не ми пука. Този Project няма да сработи въпреки старанието и на двамата.
ME: World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match AJ Styles (c) vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Triple H От къде да започна? Хех. Виждам че от всички Пешито сякаш имаше най-много ентузиазъм да играе, същото бих могъл да кажа и за Баев който навреме си пишеше постовете. Ако аз бях буквал щях или да позволя на Стайлс да запази, или да дам титлата на Р0мянката. Другите двама може да ги сложите във вражда, кой по-бавно може да напише пост, Роллинс или Трите Х-а? Разбира се ясно че Роллинс пишеше по-често макар и да го поизчакаха доста да напише ентрадата си. Северин постна своята ентрада последна, но това беше опровергано. Не беше опровергано да забавя целия Мейн Ивент и най-накрая някой трябва да го изключи Х-овете от този мач, че да има ясен победител, въпреки че според мен от екипът са решили да оставят мачът недовършен (надявам се да не е така разбира се), което е просто разочароващо. Не знам какво да кажа, момчета, освен, Let's Go Roman!
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
Последната промяна е направена от FreeRiver на 9/3/2021, 12:48; мнението е било променяно общо 2 пъти
Don't cross Rhodes!, Rainmaker, Slavchov15, Light and Chris Wolf BG харесват този пост.
Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 12:35
Не мога да дам обективно мнение за всички мачове, поради простата причина, че нямах възможност да следя плътно какво се случва, но ще кажа едно... Никога не съм играл за победи, титли, мелета, клетки, куфари и т.н. в този форум, това далеч не ми е фикс идея, дори не помня кога за последно съм печелил нещо. Преди повече от 5 години дойдох тук за кеф и това и до ден днешен си остава така, както всеки от вас може да види, аз нямам кой знае колко ЗНАЧИМИ успехи, не се бутам и да имам, правя го за собственото си удоволствие. Емоцията, която ми дава това толкова специално място за мен - TNW е нещо, което мога да получа само и единствено от тук. deren е човек, който уважавам безкрайно и винаги ще ми е присърце, което ме кара да се радвам, че точно той беше последния опонент в "кариерата" ми. Относно завършека на мача ни - това е историята, все някой трябва да загуби, такава е играта и това изобщо не е фактор за мен самия. Аз съм доволен от това, което с него успяхме да направим в рамките на месец, на някои може да им е харесало, на други не, но важното, е че аз съм удовлетворен, колкото и егоистично да звучи. Има доста нови потребители, които едва ли са запознати, с мен и играта ми, но ще си позволя да отправя един апел към тях - Хора, забавлявайте се на първо място, това е една игра, вярно е, че е със състезателен характер, но ако се чувствате зле от загуба, това губи целия смисъл на присъствието ви във форума. Всеки ще получи своя момент, колкото време и да му коства, стига да имате търпението и постоянството, нужни за това. Не позволявайте на това, че не сте спечелили някоя си титла да оставя горчив привкус във вас, ценете времето си тук, защото през всичките тези години, аз успях да намеря страхотни хора, с някои от тях се сприятелих, с други не успяхме да се погодим, но TNW винаги ще остане в сърцето ми като нещо много мило, колкото и филмарско да звучи на първо четене. Благодаря на deren за доверието и възможността да направим нещо, което досега не беше правено (говоря чисто като мотиви в самата вражда), искрено се забавлявах и оставам само и единствено с позитивни емоции след последния ми run в TNW! Желая успех на всички съфорумници и пак казвам, правете го за кеф.
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, deren, JohnnyZ, Cekoki and Scroller харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 16:35
Цитат :
ME: World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match Seth Rollins def. AJ Styles (c), Triple H, Roman Reigns
Half-Hour: United States Championship Match The Rock def. Rick Rude (c)
Opening Show: Tag Team Match Batista & Ric Flair def. MVP & Bobby Lashley
Tag Team Championship Triple Threat Match Curt Hawkins and Zack Ryder def. LAX (c) and Breezango
Singles Match Drew McIntyre def. JBL
Steel Cage Match Stone Cold def. Cody Rhodes
Singles Match Chris Jericho def. Jeff Hardy
Singles Match Booker T def. Kofi Kingston
Pre-Show: Fight Pit Match Timothy Thatcher vs. Tommaso Ciampa went to a draw
Можете да коментирате турнира!
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 16:43
FreeRiver написа:
Другите двама може да ги сложите във вражда, кой по-бавно може да напише пост, Роллинс или Трите Х-а? Разбира се ясно че Роллинс пишеше по-често макар и да го поизчакаха доста да напише ентрадата си. Северин постна своята ентрада последна, но това беше опровергано. Не беше опровергано да забавя целия Мейн Ивент и най-накрая някой трябва да го изключи Х-овете от този мач, че да има ясен победител, въпреки че според мен от екипът са решили да оставят мачът недовършен (надявам се да не е така разбира се), което е просто разочароващо. Не знам какво да кажа, момчета, освен, Let's Go Roman!
Супер прост си, Райвър! Поумней малко, на колко години стана... Срамота.
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2299 Age : 31
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 9/3/2021, 18:56
Duke Severin написа:
FreeRiver написа:
Другите двама може да ги сложите във вражда, кой по-бавно може да напише пост, Роллинс или Трите Х-а? Разбира се ясно че Роллинс пишеше по-често макар и да го поизчакаха доста да напише ентрадата си. Северин постна своята ентрада последна, но това беше опровергано. Не беше опровергано да забавя целия Мейн Ивент и най-накрая някой трябва да го изключи Х-овете от този мач, че да има ясен победител, въпреки че според мен от екипът са решили да оставят мачът недовършен (надявам се да не е така разбира се), което е просто разочароващо. Не знам какво да кажа, момчета, освен, Let's Go Roman!
Супер прост си, Райвър! Поумней малко, на колко години стана... Срамота.
Тъкмо след като се изигра шоуто, щях да напиша нещо хубаво за МЕ-то, но ще се въздържа от коментар.
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
SevBoom харесва този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 12/3/2021, 12:07
ME: World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match AJ Styles (c) vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Triple H - Вече всички могат да бъдат щастливи, че не съм световен шампион. Нека цари мир и спокойствие. Колкото за мача - забавянето разби целия мач. Бях предвидил още един пост, но нямаше как да се случи просто... Като качество мисля, че доставихме това, което бе нужно и направихме достойно представяне. Честито на JohnnyZ, който заслужава тази титла и му пожелавам едно дълго царуване с нея и евентуален ME на P-A-I-N!
Half-Hour: United States Championship Match Rick Rude (c) vs. The Rock - Подозирах, че тук ще имаме смяна на шампиона, тъй като Косьо преди време ми беше споменал, че се чуди дали да не смени Rick Rude. Това обаче съвсем не умаловажа труда на Тео, който се представи блестящо и заслужено печели и тази година шампионски пояс. Поздравления и дано да вдигне престижа на титлата още повече.
Opening Show: Tag Team Match Batista & Ric Flair vs. MVP & Bobby Lashley - Като цяло всичко беше наред тук. Ясно е, че Батиста няма как да загуби на пътя към Пейн. Леко съм разочарован от оттеглянето на Анто, който по време на враждата изглеждаше, че изобщо не е изгубил усета си към е-федството и все още го може, но все пак това си е негово решение и не можем да го държим насила тук.
Tag Team Championship Triple Threat Match LAX (c) vs. Breezango vs. Curt Hawkins and Zack Ryder - Жалко за хубавият рейн на Дарка, но здравето е най-важно (особено в тези тъмни времена). От друга страна пък, сега е времето на Славчов да блести. Таг дивизията изглежда на много високо ниво, заради което вина имат именно участниците в тази среща.
Singles Match Drew McIntyre vs. JBL - Томи показва все по-добра игра с всеки изминал месец. Заслужено получава такива големи мачове срещу такива големи имена. Неговото време ще дойде много скоро. Няма да се изненадам, ако скоро се изправи за някоя от титлите на TNW. А, само чакайте да видите работата му и в #TNM...
Steel Cage Match Cody Rhodes vs. Stone Cold - Още едно силно представяне на Славчов. Двамата с Агента поддържат добро темпо и мога да кажа, че тяхната вражда е една от най-силните (ако не и най-силната) от началото на годината. Няма да се учудя, ако е номинирана в сламитата през декември. Двамата полагам огромни усилия и желание и го показват с играта си.
Singles Match Chris Jericho vs. Jeff Hardy - Приятно четиво за окото, не натовариха с огромни постове, което е голям плюс. И двамата играха доста силно и през повечето време мачът беше равностоен. Страхотен финален пост от страна на Йоан, който му донесе важната победа. Интересно дали нещата ще завършат така между тях... Ще се следи
Singles Match Booker T vs. Kofi Kingston - Мисля, че Васко има погрешна представа за това как седят нещата. Поредното напускане/паркиране и смяна на кечиста изобщо няма да повлият добре на е-фед кариерата му. Но пък и някой потребители прекаляват с репликите си към него, именно заради това, отново ще помоля да спазвате правилата и не се заяждайте с него. Представянето му в мача беше - окей, но опонентът му не успя да покаже нищо заради късното появяване в сблъсъка. Смях се на текста, който Цеци е измислил, доста иновативно бих казал аз.
Pre-Show: Singles Match Timothy Thatcher vs. Tommaso Ciampa - Тъпо... Тъпо, че никой не обърна внимание на тези двамата. Четох коментари от типа на "не съм следял". Това е адски голямо неуважение към хора, които нямаха търпение турнира да стартира и да почнат да пишат. Свидетел съм с очите си на това какви идеи дискутираха за изграждане на враждата и на мача като цяло. Много underrated match, който не заслужаваше да бъде буукнат в Pre-Show-то по никакви обстоятелства... Тепърва ще стават интересни събитията между тези двамата, така че за хората, които не следят - връщайте се назад и четете, защото сте изпуснали много. Историята няма нищо общо с пумията на Е-то.
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
GOAT, Don't cross Rhodes!, Petioo09, FreeRiver, deren, JohnnyZ, Tommy End and харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021) 14/3/2021, 03:48
ME: World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match Seth Rollins def. AJ Styles (c), Triple H, Roman Reigns - Приветствам идеята за провеждането на четворен мач, тъй като вдига значително драмата кой би могъл да си тръгне с титлата. За съжаление смяната в полза на Ролинс донякъде беше ясна дори и с тази уговорка, просто беше нереалистично някой друг освен него или Стайлс да спечели златото, а и реално има booking-wise логика предвид победителя от мелето. Мачът беше сравнително стандартен като за такъв тип среща, доста темпо и бързина, непрекъснати обрати и екшън. Като цяло всеки хвърли всичко от себе си в това, което писа. Можеше да ударят и по още някой пост отгоре, но как да е. Реално заслужена победа за Джони. Бих казал, че той е един от хората, които заслужават предвид играта и постоянството си през изминалата година да оглавят Пейн. А и в предишния главен мач сякаш имаше най-маловажна роля от тримата. Баев направи достоен рейн въпреки контроверсиалния мач на RTP. Разбрах че, Сев е имал много сериозна лична причина, така че е извинен за леката неактивност в двубоя. Пеши беше ясно, че нямаше достатъчно build, за да вземе титлата, но дано в скоро време получи отплата за неуспешната 2020. Като цяло един добър мейн евент мач, но видимо този от Адреналин-ския турнир обра точките през въпросната седмица.
Half-Hour: United States Championship Match The Rock def. Rick Rude (c) - Сензацията в крайна сметка е факт, Рууд загуби титлата! Приятен за четене мач, който завърши с, предполагам, шок за почти всички потребители. От една страна, моментът привлече доста погледи към срещата им, от друга, може би царуването на Рик заслужаваше някакъв по-грандиозен край. Доколкото е вярна информацията ми, това drop-ване се случи с месец по-рано от предвиденото поради лични съображения на Косьо. Наистина докарваше перфектно Рууд откъм игра и ми се щеше още известно време да подържи колана, но явно ще се фокусира на сто процента върху развитието си с Енгъл. Теодосий ми направи добро впечатление в мача и очаквам много от рейна му. Практически най-слабият мач на Рууд за титлата, но все пак стабилен с повече от интригуващ развой.
Opening Show: Tag Team Match Batista & Ric Flair def. MVP & Bobby Lashley - Хареса ми, че използваха отборната стипулация тук, която определено подпомогна за хайпа на мача. Предисторията беше различна от това, което сме свикнали да виждаме по шоутата. Анто с краткия си run през 2019 ми остави много силно впечатление, умее по доста добър начин да презентира идеите в постовете си. Жалко, че се е отказал окончателно от тези игри. Постовете на Дерен се допълниха доста добре с неговите. Едва ли имаше по-добър избор за междинен опонент за Батиста, а и както знаем, двамата се познават и лично и това вкарва още една приятна нотка в историята им. Okay tag match, въпросът сега е какво следва на PAIN?
Tag Team Championship Triple Threat Match Curt Hawkins and Zack Ryder def. LAX (c) and Breezango - Много жалко, че така трябваше да завърши приятният рейн на Дарка, дано вече е добре, защото не бива шега с тези вируси. Самият мач беше адекватен като за тага, честно казано, няма какво толкова да отлича, стабилно и от тримата играчи. Славчов определено открадна светлината на прожекторите с последния си пост, който за мен беше и най-силен в мача. Да видим докъде ще успее да издигне коланите, все пак Хоукинс беше много сериозно име в TNW на времето, а и предвид това каква отборна касапница предложихме на миналия Пейн, очакванията към царуването му са високи.
Singles Match Drew McIntyre def. JBL - Поредният приличен мач за вечерта. Нямаше изцепки в постовете на Томи откъм рингово представяне (изключвайки точно един момент), както някои хора имаха опасения. Андрей беше фокусирал офанзивата си доста убедително върху гърба му, което придаде още повече интензитет в срещата. Видях и, че Томи отрази това във финалните си редове. Като цяло играта му ми напомня на тази на Пешляко на моменти, имат сходен стил. Според мен се нуждае от още някоя вражда с ветеран като Мариан и след това да изнесе един силен рейн с някой пояс.
Steel Cage Match Stone Cold def. Cody Rhodes - Доста интересен мач в клетка изписаха двамата, които успяха да изнесат една адски добра, нажежена мидкард вражда. Има още какво да поизпипат, но нещата тук бяха достатъчно сносни и приключиха в точния момент войната между Коуди и Остин. Чисто като букинг е по-логично Остин да спечели битката, за да вземе възмездието си, пък и не мисля, че Коуди пострада толкова много от поражението. Според мен Славуцата за нула време ще се преизгради към някой силен мач на Пейн. Самият мач беше равностоен и оспорван и смея да кажа, че сложи добър край на една дълга вражда.
Singles Match Chris Jericho def. Jeff Hardy - Като цяло един мач на ниво ТВ шоу. Свилката наистина е забатачил на едно място и според мен ако иска издигане, трябва да инвестира повече време във феда, да положи повече усилия и доста бързо ще подобри играта си. Този спот накрая за мен беше не на място, не че имаше проблем да го ползва, но преходът към него липсваше. Йоан ми харесва как се справя с Джерико засега и заслужено си взема победата.
Pre-Show: Fight Pit Match Timothy Thatcher vs. Tommaso Ciampa went to a draw - Двамата си заслужиха мача на турнира и изнесоха едно качествено при-шоу. Петьо наистина играе на топ ниво и с Тим. Не съм фен, общо взето, на копирани сблъсъци от реалния кеч, но все пак са втори акаунти, така че браво за старанието.
Overall - 6.5/10
GOAT, Don't cross Rhodes!, Petioo09, JohnnyZ, Yuliyan, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: Rampage presents: "Here Comes The Pain" (2021)