Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 10. Backstage segment with 'Ravishing' Rick Rude 2/2/2021, 01:01
...
Don't cross Rhodes! харесва този пост.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: 10. Backstage segment with 'Ravishing' Rick Rude 2/2/2021, 13:28
Mike Rome: Дами и господа, добър вечер! Намираме се зад кулисите на Rampage... Тук при нас тази вечер са две от най-говорените имена в тази компания, а именно - The United States Champion ''Ravishing'' Rick Rude и Bobby ''The Brain''. Момчета, много хора не само смятат, но са сигурни, че и с очите си видяха как измамихте на Road to Pain! Според тях, този пояс не трябва да е при вас, а при Daniel Bryan! Как ще коментираш, това Bobby? Честно ли беше това което направихте?!
Bobby Heenan: Това хората ли са или ти Mike Rome?! Имам чувството, че ти имаш някакъв проблем с нас, защото е нямало и една мацка която да се оплачи от случилото се на Road to Pain! Обещах на целия свят, че ще направим и невъзможното, за да опазим пояса, лично дадох думата си, че RICK ЩЕ СИ ТРЪГНЕ КАТО ШАМПИОН! Спазих ли я? Спазих я! Аз не говоря глупости, не случайно прякорът ми е ''The Brain''... Аз съм по-умен и винаги съм ход напред, пред всеки! Трябва да се научите ти и всички тези хора, че в този живот има тарикати и балъци! Тарикатите се хранят благодарение на балъците... А, ние сме тарикатите! Ти и всички останали хора сте... Е, сещаш се! БАЛЪЦИТЕ, ХА,ХА ХА... На идване тук дочух, че другата седмица, Adam Pearce подготвя среща между The Rock и Chris Jericho... Победителя от този мач, ще се изправи директно срещу най-великият щатски шампион, който имате възможност да гледате сега, а и Mike, нека не се залъгваме... Всички хора, всички жени плащат, за да гледат именно ''Ravishing'' Rick Rude! Нито Dwayne ''Hollywood'' Johnson, нито Chris ''The Rock-Party'' Jericho имат шанс срещу този атлет, ТА ЗА БОГА ТОВА Е ЧОВЕКЪТ С НАЙ-ДОБРОТО ТЯЛО В ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ! Само и единствено в мечтите им, могат да са шампиони, а знаете какво се случва с мечтателите...
Rick Rude: THEY GET A RUDE AWAKENING!!
*Двамата изпадат в смях, докато напускат арената.*
Mike Rome: Пази боже, от тези двамата! За едно се надяваме и то ще е следващата седмица господин Adam Pearce, наистина да изкара най-доброто, защото това нещо не може да продължава така! А, сега останете с нас, защото предстои кратка рекламна пауза, но веднага след това се връщаме и продължаваме с победителя от звездното мелете - DAVE BAUTISTA-A!!