Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty
ПисанеЗаглавие: 12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude   12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty9/1/2021, 19:24

...
Върнете се в началото Go down
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude   12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty12/1/2021, 17:07

Дами и господа, „The Ravishing One“ - Rick Rude го направи! 8-0 за шампиона на щатите, който отпразнува успеха си срещу „The Destroyer“ - Samoa Joe. Драги зрители, Рууд победи почти 130-килограмовия Джо... Удивително! А какво ли остава, когато срещу него се изправи далеч по-слабият физически - Даниел Браян?! Пренасяме се към кулисите, където виждаме „The Yes Man“ himself в Performance Center-a на TNW, където също има малък брой фенове, но те са достатъчно шумни! *YES! YES! YES!* Браян наблюдаваше двубоя на големия екран с кафе в лявата си ръка, а сега до него се приближава Charly Caruso, която ще вземе интервю от него. Какво ли ще ни каже Д-Браян в този момент, време е да разберем!

Charly Caruso: Даниел, впечатляващ успех за Rick Rude и тази вечер, като той успя да надвие Самоа Джо. Разбира се, той не пропусна да те „захапе“ по време на двубоя... Какъв е твоят коментар и смяташ ли, че наистина имаш шансове срещу „The Ravishing One“?!

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude OxIllVI

- Charly... *YES! YES! YES* О, ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ, ТА НИЕ СМЕ В ALBANY, NEW YORK! ЗДРАВЕЙТЕ, TIMES UNION CENTER, РАДВАМ СЕ ДА ВИ ВИДЯ! *YEAAAAAAAH* Е, Чарли, след като поздравих прекрасните хора тук, е време да поговоря и за шампиона на щатите... ТОВА НИЩОЖЕСТВО, ТОЗИ НЕЩАСТНИК, ТОЗИ ПЛЪХ! *YEAAAAAAAAAAH* You see, Рууд не ми беше направил нищо, но още когато се появи в компанията за пръв път, видях колко отвратителен всъщност е той! Самото му държание, неговата арогантност, това че не признава никой, освен своя мениджър... Който междудругото не става за нищо друго, освен да му лиже задника и да му носи фалшивите победи, което ми напомня... Че Рууд нямаше да бъде шампион без Bobby Heenan, това е факт! В първото си интервю след завръщането си, когато бях гост в Kick-Off панела на Temple Of The King, изрекох първите си думи за тази гнида и бях прав! В прав текст заявих, че не харесвам поведението на Рик Рууд. И тези думи се затвърдиха след грандиозната ми победа срещу Sgt.Slaughter, когато станаха и претендент за титлата! Рик... Ти ме нарече по какви ли не начини, това го преглътнах... НО ТОВА, ЧЕ НАМЕСИ СЕМЕЙСТВОТО МИ, ПРЕЛЯ ЧАШАТА, КУЧИ СИН ТАКЪВ! *YES! YES! YES!* ПОГЛЕДНИ МЕ ВНИМАТЕЛНО... БАВНО, НО СЛАВНО ВЛИЗАМ ВЪВ ФОРМАТА НА ЖИВОТА СИ, ВЛИЗАМ В НАЙ-ДОБРАТА СИ ФОРМА... ПИТАШ СЕ „КОГА ПЪК ЩЕ УСПЕЕШ ДА ВЛЕЗЕШ ИЗЦЯЛО?!“ НА ROAD TO PAIN, YOU SON OF A BITCH! *YES! YES! YES!* ЩЕ ТЕ НАКАЖА ЗА ВСЯКА ЕДНА ДУМА, КОЯТО ИЗРЕЧЕ СРЕЩУ БРИ... ЩЕ ТЕ НАКАЖА ЗА ВСЯКА ЕДНА ДУМА, КОЯТО ИЗРЕЧЕ СРЕЩУ ДЕЦАТА МИ... RICK RUDE, ЩЕ СЕ ПОГРИЖА ИМЕТО ТИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА В TOTAL NONSTOP WRESTLING! И CHARLY, ПОНЕЖЕ МЕ ПОПИТА ДАЛИ СМЯТАМ, ЧЕ ИМАМ ШАНСОВЕ... ТОВА СЕ ВИДЯ МИНАЛАТА СЕДМИЦА! DANIEL BRYAN KICKED RICK RUDE'S „BEAUTIFUL ASS“! *YEAAAAAAAAAAH!*

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Kk2T49V

- РУУД, „ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯ СЪД“ Е СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ! ПОРАДВАЙ СЕ НА ТИТЛИЧКАТА ТИ, ЗАЩОТО КОГАТО СЕ ИЗПРАВИМ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ НА ROAD TO PAIN... ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА RICK RUDE И BOBBY „THE BRAIN“ HEENAN В TOTAL NONSTOP WRESTLING! ОБЕЩАВАМ ТИ, НАРЦИ...

GOAT, Don't cross Rhodes!, JohnnyZ, Cekoki, Rainmaker, The Guy and Slavchov15 харесват този пост.

Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude   12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty12/1/2021, 17:54

''RAVISHING'' RICK RUDE ИЗКАЧА В ГРЪБ НА BRYAN OUTTA NOWHERE... ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО НЕЩО, КОЕТО АМЕРИКАНСКИЯ ДРАКОН ОЧАКВАШЕ! Моментално с Rick пристига е неговият мениджър Bobby ''The Brain'', който разпорежда на околните да станат и хванат тези диваци, за да не стане някой огромен гаф преди мача!

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude 1afuW9G

Rick Rude: LOOK AT YOU, LIL MIDGET'
ЩЕ ТЕ ДОВЪРША НА ROAD TO PAIN,
ХАЙДЕ, ДА ТЕ ВИДЯ, РИТНИ МЕ СЕГА,
YOU LIL' SLEEZY BASTARD...
Daniel Bryan: ЩЕ ТИ НАРИТАМ ЗАДНИКА ОЩЕ СЕГА,
ПУСНЕТЕ МЕ, ЩЕ ГО УБИЯ!
Bobby ''The Brain'': ДРЪЖТЕ ГО ЗДРАВО, ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ!

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude TFi3Yna

Rick Rude: DANIEL, ТИ СИ НИЩО,
НИКОГА НЕ СИ БИЛ НЕЩО И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ!
Michael Cole: RICK RUDE ИЗЛЯ КАФЕТО НА БРАЯН В ЛИЦЕТО МУ!!
Daniel Bryan: А-A-RGH, СВЪРШЕНО Е С ТЕБ,
КОПЕЛЕ, ЩЕ ТЕ ДОВЪРША...
Rick Rude: ДАВАЙ, ДА ТЕ ВИДЯ!! ХАЙДЕ ДЕ, СКАЧАЙ!!

Майко, майко на каква сцена станахме свидетели. Чашата най-накрая преля... Добре, че има няколко яки фена които могат да удържат Bryan, иначе не ми се мисли какво щеше да стане. Едно е сигурно, че това няма да е последното виждане на Daniel Bryan и ''Ravishing'' Rick Rude. Rick, успя да залее в муцуната Bryan, със собственото му кафе и да го изкара извън нерви, но не се залъгвайте това се случи, защото по-здравият от двамата бе държан от Bobby и още един човек, кажи-речи само от един. Нещата бяха тотално срещу Daniel, цялата тази развила се сценка, нищо чудно да е била замислена от самото начало от Rude. Искаше да унижи Daniel Bryan и до някаква степен успя, но бъдете сигурни, че отговор от Американския дракон ще видим скоро и то много скоро. Сега ще прекъснем за кратка рекламна пауза, но не сменяйте канала! Защото веднага след commercial break-a се връщаме и продължаваме с пълна сила! Предстои ни да гледаме, битка между кръвни братовчеди и невероятен главен мач, за който може само и единствено да си мечтаете... Kazuchika Okada се изправя срещу Sgt Slaughter, който също имаше среща с ''The Ravishing One'', но не приключи в негова полза! WE WILL BE BACK...

GOAT, GodNikolov, deren, JohnnyZ, Cekoki, Rainmaker and The Guy харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude   12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude Empty

12. Backstage Commentary with Daniel Bryan on his rivalry with "Ravishing" Rick Rude
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 416-
Идете на: