Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett

Go down 
+2
Geor4
deren
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Никой
Superstar
Superstar
Никой

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty1/12/2020, 13:33

Бенет се върна на ринга! Джони Мундо си помисли, че ще спечели чрез отброяване, но не му се получи...Сега Mundo е ядосан, той искаше този мач да свърши и сега е решен да си го изкара на The Prodigy, който все още не се е изправил на крака...Погледнете Джони, той налага Бенет с Удари в главата, дежавю от по-рано в този мач, уважаеми зрители, вижте какво се случва само, съдията се опитва да разтърве Джони, понеже ударите, които нанася са прекалено брутални...След като го прави, Мундо бута настрана рефера и изправя Майкъл Бенет, явно е време да видим някой голям ход от The Shaman Of Sexy! Mundo прави STO backbreaker followed by, a Neckbreaker! Невероятна комбинация от човека, който доскоро всички знаехме като Джон Морисън! Сега имаме опит за туш - едно, две и не, няма да се получи, имаме повдигане от Бенет на две и половина! Каква драма само се разиграва в този четвъртфинал...Мундо е разочарован и сега започва да дебне съперника си да се изправи, след като това става факт, Джони се засилва към въжетата и опитва да прехвърли Майкъл Бенет извън ринга, опит, който обаче е без успех, тъй като, Бенет успява да наведе най-горното въже и да се измъкне! Джони Мундо падна много лошо извън бойното поле...Където също не е много безопасно, защото там са Мат Тейвън и Мария  Канелис, които поне за момента не се месят в тази битка! Сега Майк се изправя на крака и крещи...

WATCH THIS STYLES!

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 G5Zh-S-kzJNSyD9ZfLJfC9rgcFvz3Ftlw2P3mU1U6NrBjqcJ0EyqDoRRpTKNPbQHthu5PqiCxfmds1oOBSfJ7O6wKrzygghWqOu9G23TNOFEJvFmGK1-t3oawRmO-ugbP9duGkvOY92shTqoxLQemkkgW-CLNYUzzq0ReVTT0tEhPhmBz-lRqpClOWKhgAg0X8slTEfJfjQ1BwP9RSMpGkJi86MWj_TidHgIxi8Ewku8EgzxAYg_7tQtjBstw2wp_6SQCW2LQYw24UophY1w-E_1txdWYN2gkPplT5UEyamlcj5mmOj_2Ck2JfW04kzghQe1aPys3nBTjebQZXwr_HSQvzvoRU755Ota7HxtDhkI_rdh8qvxq5EqfqRp-IXp3IRpwCSPHN6nxj83eznsdLY3qY68YH0KTIVXy6sXMHJGtU3pVsJOQgq7GwU5SiqkgPR4eaB2PiXqsP-3FGuLYFarsXxMjYlF2q88OWiLZO6g5PxISMW-DsHLgJ4ejYUObxBi8Yr4MTwj-w2tHc0HV1ldDK2WHER_lBfHiv3ol7M7KZps8sgZPPJ2mw8Yq05qKd_Wc8IcVxWIZaAdMCAfp9_f7b93x03sAf_33CacN5SlxQvyvpHDlVZpKjqXEsbM8f39xeWmko5bIXwhxvWv_gTjU_AbrmC39WrT9YvOkkJEL0zTtimczspNKC3zxVI=w293-h164-no?authuser=0

Каква наглост само...Майк Бенет се обърна към Световния Шампион Ей Джей Стайлс, който гледа с огромен интерес това, което ще направи The Prodigy! Bennett се засилва към въжетата в опит за Suicide Dive, от който обаче се отказва в последния момент и вместо това, той слиза извън ринга и нанася мощен Десен Удар в лицето на Джони Мундо! Какъв ташак само си направи Бенет със Световния ни шампион...Погледнете Мария и Тейвън, те се смеят на Styles, който не изглежда изобщо доволен от това, което видя, докато това става! Бенет хваща Мундо и го запраща право в Барикадата...Мили Боже, звукът, който се чу беше ужасен, дами и господа...Дано Джони не е получил някоя сериозна контузия, след като направи това, Майк се връща в бойното поле и крещи на съдията да брой! Имаме едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем и преди девет, Mundo се изправя и се връща в ринга! Това ядосва The Opportunist и той изправя противника си, след което опитва да му направи Vertical Suplex, който обаче бива предвиден и контриран от The Prince of Parkour, който се измъква зад гърба на The Prodigy и му прави Chop Block, който е последван от ДДТ, което поваля Бенет долу! Това отваря възможност на Джони и той се качва на въжетата, след като прави това, Мундо изчаква Бенет да се изправи и скача в опит за Странична Преса, която не се получава, защото Майк успява да се отмести от пътя. И така The Face of Extreme се размазва в центъра на ринга, след като това се случва, Bennett вдига Джони Мундо и му прави...

BACKBREAKER FOLLOWED BY,
A SCOOP SLAM!

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 QIVs8zvauXJeSeQEONKosDQlSiUM2KsO8id0N9c_878fuf3k6nk2QGFIb3Ju9zQDPs8meUchSKPdWyyAsz8vDi1H46AzllgTHoxXrZ5ylXlwgDwB0XLf-5S6qhN06CPoTaoNH10IVW_rIeyhDkA_KSNmuJPCEnkoEAoWGPFmM2XV108hFMOknvTh881ztg-NWHc5XUaIk25JmcI_HbyYvyUxltmI-G3lzY32ybWrU3rEjOtfRAweXT0iAcd_nmfgSTA4nw7ClG0cKWzXv4ka_ZtiYLR4eI6wjSAIzoyejgqzzycpqd1EhksNkBt7HGV9aiD37e4LlZY9797hAWuD72IJpgHXZC0dwXfyzCKEglqGs_m3QdJwqHXjP-gPL3Hz1etN69jzVB0sLCnPVXMaqbNSobbBPMFUPpKldrI0US5tknmx69_tNqe2BEIBXTmMUAh11QgkdbIp8p8Enz13--xIX4QmDn3iIPiLPVknShwu8wDuzrzC9gOyM6-W9ETJUQLd1nV6Sm1LrdCz_mhL3NWsg7U0SdG6Y5BqkznE2sAMJb93T-iUJMqnuzG4RaUHF0toxmooLVpFt61whlgT6pyVnCK46xdQovhi_wJtpygYWjEIioHolcmF3rf2GbMFjDDDOGDBEOlKmwP4nIRuJpmj9KE9oebCNiVInsB3dWaYM4SRz-DYNErZsYa8LjE=w294-h164-no?authuser=0

ВПЕЧАТЛЯВАЩА КОМБИНАЦИЯ ОТ МАЙК БЕНЕТ, СЛЕД КОЯТО ТОЙ ОПИТВА ТУШ В СРЕДАТА НА РИНГА - ИМАМЕ ЕДНО, ИМАМЕ ДВЕ И ДАЛИ ЩЕ ИМАМЕ ТРИ? ТОВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ТОЗИ ДВУБОЙ?

Cekoki харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty1/12/2020, 13:41

Тррррр
Не!
Имаме повдигане повдигане!
п.с Василе, гифовете ти не се виждат.

Cekoki and Никой харесват този пост.

Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 00:38

Каква сила демонстрира Майк Бенет драги зрители на кеча.. Дори китайските привърженици колкото и да харесват Мундо няма как да останат безмълвни след тази опустошителна акция от страна на "The Miracle". Освен огромна сила той демонстрира и доста ниско чувство на уважение, след като по такъв начин се отнесе не с кого да е, а именно със Световния шампион AJ STYLES, а в същото време той показа неуважение и към своя опонент в тази среща Джони Мундо, но за сега остава безнаказан за тези си действия, но при първа възможност ще направи всичко по силите си "The Honcho of hotness", за да накаже опонента си. Тъкмо най-после взе да се съвзема Джони от подлата атака в началото на срещата и показа доста от уменията си, но сега отново той е в беда понеже доста сериозно беше ранен гърба на Мундо след тези силови ходове от страна на Бенет. Майк се кани да забоде може би супер ритник, който е доста познат удар за китайските фенове понеже Бенет потропва с крак и изчаква опонента си, за да не му дава шансове да се опомни, а "The Prince of Parkour" се изправя на крака може би във възможно най-неподходящия момент понеже сега "The Prodigy" замахва с ритник, но Мундо успява акробатично да направи кълбо, а след това се мушка и под най-долното въже и остава на ръба на ринга, а Бенет се засилва към него, но отново тази характерна повратливост и бързина виждаме от Джони, който се се мушка между краката на опонента си, за да се върне на ринга, но не за дълго понеже отново се мушка този път между второто въже и забива ножичен ритник докато беше на ръба на ринга. Това далеч не е всичко понеже сега Мундо вижда, че неговият противник в този четвъртфинален сблъсък от турнира "Крал на ринга" се изправя и следва "Springboard flying clothesline"! Имаме мигновен опит за туш без да се губи и секунда от времето. Едно.. ДВЕ.. И.. ПОВДИГАНЕ. Жената на Бенет има за какво да изглежда толкова разтревожена нейния любим е в много сериозна беда. Ето, че това искат всички да гледаме. Без съмнение многобройната китайска "армия" не съжалява, че е дала пари за билет, за да гледа такива класики, а останалите 1/4 финални сблъсъци не бяха никак по-малко интересни, но сега наблюдаваме доста равностоен 1/4 финален сблъсък макар и Мундо да започна малко тази среща с "пасив". Публиката допълнително дава сили на и без друго изключително енергичния си любимец, който сега поглежда към тълпата от публика и ясно им демонстрира какви са намеренията му оттук на сетне и те са да изпрати опонента си в "SLAMTOWN"! "The Shaman of Sexy" влачи тялото на "The Prodigy" и го поставя близо до въжетата и след това вдига високо ръката си и може би "The End of the World" for Mike Bennett is near? Само, че Тейвън отива до Мундо и му казва нещо, което разсейва Джони за момент, но все пак той се кани да направи завършващия си ход, но Бенет успява да се възползва от това време, което му спечели неговият добър приятел, а сега Мундо е в капан понеже той е на най-горното въже с гръб, а сега Майк го поставя с главата надолу.. Бенет се засилва и опитва копие, но Джони избягва куршума понеже се изправя, а "The Miracle" забива рамото си в металния кол... The Prince of Parkour се обръща и изчаква опонента си да се изправи и забива:

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Giphy 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Giphy

DIVING DOUBLE FOOT STOMP~!

Каква импровизация само! Чудесна контраатака. Имаме опит за туш. Едно, две и това ли е последният полуфиналист?

Никой харесва този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 02:34

Майкоооооооооо
Бенет умре!
Еднооо
Двеее
ТРРРРР????
НЕ!
ПОВДИГАНЕ

Никой харесва този пост.

Никой
Superstar
Superstar
Никой

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 13:20

Тази класика продължава, дами и господа! Този Diving Double Foot Stomp изглеждаше доста брутален, но дори и той не успя да пречупи Майк Бенет, явно за този човек Краля на Ринга е прекалено важен! Сега Джони изчаква Бенет да се изправи на крака и го хваща, след което опитва да го хвърли през второто въже! Това обаче не се получава, понеже Майк успява да се задържи на ръба на ринга! Това изнервя Джони Мундо и той отива при него, така двамата участници вече са на ръба, където е много опасно! Сега Mundo отново изправя Бенет, като този път го вдига на раменете си...Мили Боже, този човек има лоши намерения...Дали ще видим как Johnny Mundo прекратява кариерата на Майкъл Бенет? Отговорът е не, понеже The Prodigy успява да се измъкне зад гърба на съперника си, като с това, той си отваря възможност, за да направи една от запазените си марки, а именно - Spear On The Apron! Пресвета Дево, кариерата на Johnny Mundo, може би беше прекратена....Погледнете го, той не помръдва...Същото важи и за Бенет...Какъв рискован ход само, уважаеми зрители! Това само може да ви докаже колко много значи този Крал на Ринга за Майк Бенет! Той е готов да си даде живота, за да го спечели! Сега двамата участници, както отбелязахме са на земята и с това главният рефер на този мач започва да брой - имаме едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет и преди десет! И двамата се изправят на крака и се връщат в бойното поле! Каква драма само се разиграва в този четвъртфинал, определено феновете знаят за какво са си дали парите! Вижте само умората, която е изписана върху лицата на тези двама войни, те се изправят на колене и започват да си разменят Удари! Удар от Бенет, Удар от Мундо, това продължава няколко минути, докато за изненада на всички, Майк не взема надмощие със мощна серия от Лакти, които зашеметяват бившият Отборен шампион, след като взема надмощието, Бенет се засилва към въжетата и виждаме, че Джони опитва да го посрещне със Саблен Удар, от който обаче Майкъл Бенет успява да се наведе и да нанесе...

ANOTHER SPEAR!

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 ACtC-3eBKtOIlWO2bgEGCuqwq6CW5nBl55kySisfgWm_dHx5_BvrcGyiMXFs0fVZ7BAudXAzc3JE2FheGygTILbvlnjt3yyIBqo0NEolvsBVyWvq-WzbToLDEUSe2espignDl_kDoUL6aXHIuc6W5bZ6HUPwLw=w300-h169-no?authuser=0

Въздуха на The Shaman of Sexy беше изкаран от него....Това може да е краят! Имаме моментален опит за туш от страна на The Prodigy. И това е едно, две и дали ще има три? И не, няма да има, Джони успява да си повдигне рамото малко преди три! Това са лоши новини за Бенет, който беше сигурен, че ще спечели и сега е направо бесен...Майк изправя Мундо и го вдига на раменете си за ТКО! Дали ще се получи? И не, The Guru of Greatness успява да се измъкне и да нанесе мощно Коляно в гърба на The Prodigy, което го поваля на земята! Страхотно завръщане от Джони Мундо, след което той изправя Майкъл Бенет и опитва да му направи Moonlight Drive, който обаче не се получава и "The Opportunist" се измъква и поваля на земята Мундо, след като прави това, Бенет отива при един от обтегачите и започва да развързва предпазителя...Съдията вижда това и се опитва да го спре, но за съжаление без успех. И така Майс развързва предпазителя на обтегача и го хвърля извън ринга...Рефера се кара на Бенет и слиза извън бойното поле, за да вземе предпазителя и да го сложи на мястото му, докато това става, Джони Мундо вече се е изправил на крака и изчаква противника си да се обърне към него, след като това се случва, той му нанася Коляно в корема и опитва да се засили към въжетата, опит, който обаче бива спрян от Мария, която му хваща крака. Действие, което се оказва клучово, тъй като, Майк се възползва и прави...

SPINEBUSTER!

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 ACtC-3cHiWv2cc0h2I3Y-kXAL5FqbHL8U6nPMHRxXEAcBjZ5WjuWpuyHyv6Z7qGRGoNG3DZnwOjiKKuiN_A0MVMwSleWzzDaWMbsRRlwkCz8YeYXdwH-YYcqNAA20nQyctmJR-rj3zKaZJQxpfP0g3NiLxBI7A=w300-h169-no?authuser=0

КАКВА МРЪСНА ИГРА САМО! СЕГА ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ В СРЕДАТА НА РИНГА, СЪДИЯТА ОЩЕ НЕ БЕШЕ СЛОЖИЛ НАПЪЛНО ПРЕДПАЗИТЕЛЯ НА ОБТЕГАЧА, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЗАПОЧВА ДА БРОЙ - ЕДНО, ДВЕ И ДАЛИ ЩЕ ИМА ТРИ? ТОВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ ВСИЧКО ОТ ТОЗИ МАЧ? ОТИВА ЛИ МАЙКЪЛ БЕНЕТ НА ПОЛУФИНАЛ?

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 13:44

1....
2......
NOOOO! KICK OUT!

Никой харесва този пост.

Cekoki
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 15:59

Отново виждаме как някой от хората на Бенет му помагат и за малко Мария щеше да коства тази среща и последния билет за полуфиналите на Мундо, но справедливостта възтържествува и някак си, пак повтарям някак си Джони все още е в тази среща. Макар, че Бенет не успя да победи с този гърботрушач доста сериозна щета е нанесена понеже гърба на "The Honcho of hotness" беше забит с всичка сила от "The Prodigy". Голяма класика наблюдаваме и никак няма да бъдем изненадани, ако за втора поредна седмица именно Джони Мундо вземе приза за най-добър мач на седмицата, но тази награда няма да има никаква стойност за него, ако в края на вечерта той не успее да си осигури билет за полуфиналите на турнира "Крал на ринга". Нещата за Джони стават все по-лоши понеже леко изненадващо за мнозина виждаме как "The Miracle" се качва на въжетата, а това не се случва достатъчно често, а Мундо е проснат на земята. Определено има причина да не виждаме толкова често Бенет да скача от най-горното въже понеже виждаме как няма никой вкъщи.. "The Opportunist" скочи в опит да направи цамбурване и успя да го направи, но за негово съжаление не върху Джони, а върху пода на ринга.. Ако в момент "The Guru of greatness" съумее да опита туш е почти сигурно, че ще видим три, но големият проблем в тази ситуация е, че Джони Мундо няма сили да направи това нещо, но пък има сили да изпълзи до ъгъла на ринга и може би ще видим показно как се изпълняват успешно въздушни ходове. Точно така! Мундо се опитва да се изкачи на най-горното въже и с леко забавяне той прави именно това нещо. Отново обаче има един тънък проблем и той е, че отново приятелят на Бенет разсейва Мундо като отива до него и отново му отправя резки реплики, а през това опонента в тази среща на Джони успява да се претъркули извън въжетата и остана ръба, но погледнете Мундо, който кимва може би леко саркастично и повдига вежда и след това гледа към феновете и скача извън ринга със "SIDE FLIP" върху един от най-добрите приятели на Бенет, Тейвън, който сега си плаща с висока лихва за това, че за втори път си позволя да разсейва "The TNW Delight", а феновете отново започват да скандират *HOLLY SHIT* след това изключително "паркур" изпълнение. Беше си наумил Мундо, че ще направи въздушен ход от най-горното въже и след като Бенет отиде в безопасност извън въжетата, човекът който направи тази саможертва беше Тейвън, но нали за това са приятелите? Освен всичко друго "The Prince of Parkour" успя да си падне на краката от сериозна височина без да се навреди и сега мигновено връща опонента си обратно на ринга и се изкачва за нов пореден път на въжетата, но толкова време се изгуби и напълно логично "The Prodigy" си е написал домашното и се правеше на ранен, но изведнъж успя да се изправи все едно нищо му е нямало и доста бързо се качва на най-горното въже и започва да удря опонента си.. Бенет не се шегува и опитва да довърши опонента си със суперплекс, но Мундо не се дава и се задържа, а след това на свой ред забива удар с глава на Майк, който пада с главата надолу и виси от въжетата.. Johnny скача и прави отново Double Foot Stomp този път в гърдите на опонента си, а след това го наглася и следва:

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Giphy 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Giphy

THE END OF THE WORLD~!

Това ли е последният човек, който отива на полуфиналите в тази луда надпревара? Раменете са приковани и имаме опит за туш. Едно.. Две.. Ще видим ли шибаното три?

Никой харесва този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty2/12/2020, 16:24

ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ!
MUNDO ОПИТВА ТУШ: ЕДНООО.... ДВЕЕЕ...
ИИИИ... ДААААА! MUNDO Е НА ПОЛУ-ФИНАЛ!
JOHNNY MUNDO ПОБЕДИ MIKE BENNETT И ОТИВА
НА ПОЛУ-ФИНАЛИТЕ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ!

Cekoki and Никой харесват този пост.

Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty4/12/2020, 00:55

Johnny Mundo си тръгва със заслужена победа тази вечер! Наистина страхотно представяне от негова страна. Камерите обаче ни фокусират върху AJ Styles, който свали своите слушалки, грабна световната титла и се насочва към ринга. Mundo все още празнува и не осъзнава какво точно се случва. Моментът, в който се обръща остава изненадан от появата на световния шампион на TNW. Музиката на Mundo утихва, а публиката започва да скандира какво ли не. Евентуален мач между тези двамата ще е нещо уникално за всеки един кеч любител. Двамата могат да изнесат не просто мач на годината, а на века! "The Phenomenal One" поглежда към титлата, а след това прави няколко крачки към Johnny, показвайки му шампионския пояс за да го види добре.

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 9ZduHKV 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Ac5ak0U

Стайлс достатъчно ясно и силно така че да се чуе му казва, че "Никога няма да притежава това, независимо колко го иска". Allen Jones вдига The TNW World Heavyweight Championship високо над главата си, а публиката в Китай остава със смесени чувства след цялото това нещо. Музиката на Стайлс гръмва в залата, а той и Mundo не отделят поглед един от друг...

Michael Cole: Какъв завършек на вечерта само! AJ Styles ясно показа на всички, че той е шампионът на TNW и че независимо срещу кого ще се изправи в следващите месеци - няма какво да му се опре.

Jim Ross: Безсъмнено ни очакват вълнуващи месеци, колега. Никой не може да каже със сигурност какво предстои да се случи, но едва ли ще е за изпускане! Едно обаче е ясно - нашето азиатско турне продължава и другата седмица, когато ще сме на живо от New Delhi, India. Благодаря ви, че бяхте с нашата програма, дами и господа! GOODNIGHT EVERYBODY!
TNW Presents...

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:

https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett   14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett - Page 2 Empty

14. ME: 1/4 Final Of "King Of The Ring": Johnny Mundo vs. Mike Bennett
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 6. Half-Hour 1/2 Final Of "King Of The Ring": Kazuchika Okada vs. Johnny Mundo
» 4. 1/4 Final Of "King Of The Ring": Big Show vs. Rush
» 8. 1/8 Final Of "King Of The Ring": Deacon Batista vs. Mike Bennet
» 12. ME: Will Ospreay demands a *FINAL* match against Johnny Mundo
» 6. Half-Hour: Singles Match > The Elite Champion, Johnny Mundo vs. Mike Bailey

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 411-
Идете на: