Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter Empty
ПисанеЗаглавие: 2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter   2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter Empty28/11/2020, 19:02

...

Последната промяна е направена от deren на 29/11/2020, 14:48; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter   2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter Empty29/11/2020, 13:21

LADIES & GENTLEMEN, PLEASE WELCOME TO THE RING OF TNW THE NEW UNITED STATES CHAMPION, WEIGHING 308 LBS, FROM PARRIS ISLAND, SOUTH CAROLINA, SGT. SLAUGHTERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter Bqgefw9

Исторически момент за цялата кеч индустрия - както ТНВ, така и по целия свят, уважаеми зрители...Това е Той - новият носител на американското отличие на територията на световната федерация по професионална борба! Самият Сержант Слоутър!!! Човек, за когото, каквото и да се каже, ще е малко, както доказват и невероятните реакции в публиката, които наблюдаваме в този миг. Един истински патриот, отдаден военен и непоколебим дух, които Америка скоро няма да повтори в своята велика история. Готов на всичко, за да издигне родината си на възможно най-възвишения пиедестал и да засвидетелства не просто с думи, а със същински дела, че като нея няма втора на Земята. Точно това направи преди две седмици в оспорвания турнир "Клетката на насилието" с цели петима души! Точно така!!! ТОЗИ ЧОВЕК ПОБЕДИ НЕ ЕДИН, НЕ ДВАМА, НЕ ДОРИ ТРИМА, А ЦЕЛИ ПЕТИМА ДУШИ В 'THE CAGE OF VIOLENCE'!!! Именно страшилището, сражавало се храбро във Виетнамската война и вече на достойна възраст, което излезе последно от своята капсула, надви далеч по-младите си опоненти и съпретенденти за трофея. Ще попитате как. Веднага ще ви се отговори - с непреклонност, безкраен хъс, воля, жажда за оцеляване и неописуемо количество физическа сила! Един гигант, който трудно може да бъде пречупен и надломен, в този миг се запътва към безсмъртния ринг, за да ни разкрие зашеметяващите подробности относно своята победа. Неслучайно в самия край останаха две философии - той в ролята на старши пехотинец, видял много от живота и способен да преподава основните кеч постулати в действие заедно с младия си възпитаник, когото е вдъхновил за цял живот не само като гимик, а и като начин на живот - Пехотинеца Джон Сина! За добро или зло, съдбата отреди Старата генерация да надделее над младата и съвременна такава, а защо, никой не знае - най-вероятно за да докаже още веднъж колко всъщност велика личност се е завърнала в Тотал Нонстоп Реслинг и че за класата няма форма и време, а само история! Виждате сами емоциите на хилядите хора, стоящи на трибуните зад барикадите - те говорят красноречиво сами за себе си. Дори коментаторите са станали на крака, за да удостоверят възторга си от показаното от този човек, и то в толкова трудно и отговорно наистина съревнование. След като имаше почивка в продължение на 7 дни, нека проследим бъдещото паметно промо на ветерана, като което сигурно няма да има никое друго. Той влиза в ринга, вдига високо драгоценния колан на Америка и взима микрофона...

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter XsZrKbk2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter U7J2M6H

- IT'S ME, MAGGOTS!!! HERE I AM, YOU SEE!!!*yeahhhhh 'THE ONE AND ONLY' SGT. SLAUGHTER!!! И виждате не само мен, а и това, което е увито около моята величествена талия!!! Точно така! Аз и никой друг! Аз и никой друг съм новият шампион на Съединените американски щати!!! Постигнах го!!! В името на себе си, в името на своето семейство, в името на своите приятели, но най-вече - в името на своята любима и спътница в живота - СВОБОДАТА!!! О, ДА!!! Известна на всевъзможните езици като LIBERTAD, LIBERTA, LIBERTE, но звучаща най-добре на английски като LIBERTY! Направих го за нейното щастие и съществуване в собствената си страна, тъй като без нея последната надали би била толкова велика, каквато я познавам винаги - и през 80-те, и през 90-те, и ДОЖИВОТ! Много червеи и нищожества се изпречиха на моя път, откакто дойдох тук - засега няма да изреждам жалките им имена, но те знаят добре кои са. Опитаха се по всевъзможни коварни начини да саботират моите намерения тук, а именно - да завладея тази федерация и да я направя дом на изконните ценности, съпътстващи и представляващи Америка изобщо в нейния замисъл не просто като страна, а като институция! Признавам, беше твърде трудно, имаше своите изпитания, но каквото и да става, АЗ, 'THE STEEL' SGT. SLAUGHTER, THE MONSTER FROM THE MARINE CORE, успявам да се справя с всичко, което трови по какъвто и да е метод свободата, законността и справедливостта на нейната територия. Както стана и в "Клетката на насилието" - стресираща, зловеща и шеметна конструкция, където неща като прошка и милост не намират място!!! Там може да вирее едно-единствено нещо - НАСИЛИЕТО!!! OH, YEAH, HAHAHAHA!!! Насилието, което не знае граници и е най-голямото оръжие на жадния за победа и величие лидер, стига да го концентрира правилно. И аз направих точно това!!! С цената на насилие и безмилостност победих ПЕТИМАТА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ Ейс Остин, Стив Остин, Джон Сина, Коди Роудс и най-вече - слузестото, пихтиесто и безмерно гнусно създание РЪШ, известно като "Белия бик". ПОБЕДИХ ГИ, СМАЗАХ ГИ, ОБЕЗКОСТИХ ГИ, СДЪВКАХ ГИ И ГИ ИЗПЛЮХ!!! Защото това се случва в крайна сметка, когато се забъркаш с мен - СЕРЖАНТ СЛОУТЪР!!! Разбира се, моят задник също отнесе немалко изтезания и мъчения. Аз бях бит, бях изхвърлен от шибаната клетка, бях захвърлян на металната болезнена решетка, стълкото с капсулите беше счупвано с тялото ми неколкократно...Но все пак, аз така и не можах да бъда сломен! STONES, SLIMES & MAGGOTS, I'M THE MONSTER OF WAR AND KILLING MACHINE OF THE MILITARY!!! NO ONE COULD DEFEAT ME SO EASILY AS YOU THINK!!!  Нещата се стекоха така, както исках аз и винаги ще се стичат така, както аз искам! Роден съм, за да сритвам задници и да тъпча червеи до последния си дъх! И това никога няма да се промени!!! АЗ ЩЕ БЪДА ШАМПИОНЪТ НА САЩ ЗАВИНАГИ И НИКОЙ НЯМА ДА МИ ОТНЕМЕ ТОВА ЗВАНИЕ!!! Затова искам да кажа нещо от все сърце - БЛАГОДАРЯ НА ХИЛЯДИТЕ ДУШИ, КОИТО ИДВАТ ВИНАГИ ТУК, ЗА ДА МЕ ГЛЕДАТ, ЗАЩОТО В ТЯХ ВИЖДАМ ВЕЧНАТА МОЩ НА АМЕРИКА И ОБЕТА ЗА ВЯРНОСТ, КОЙТО СЪМ ДАВАЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ И КОЙТО ЩЕ ДАМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ДОКАТО СЪМ ЖИВ И ДИШАМ!!! А той е

КЪЛНА СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ

В СВЕЩЕННИЙ ФЛАГ НА САЩ

И В РЕПУБЛИКАТА, ПРИНАДЛЕЖАЩА НЕМУ

НАЦИЯ НЕДЕЛИМА НА ГОСПОД

СЪС СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ!!!

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter 077b893de2722f9d06be4c45bd0bbbf6

Какви думи, каква борбеност, какво родолюбие...Останете с нас, уважаеми зрители, за да видите това, което предстои!

GOAT, Don't cross Rhodes!, Rainmaker and Tommy End харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 12. Sgt. Slaughter announces his in-ring return
» 12. In-Ring celebration with Ace Romero
» 10. In-ring Celebration with Ace Romero
» 1. In-Ring celebration with the new Red Bull Champion
» 12. In-Ring Celebration With The New TNW Tag Team Champions- LAX

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите