Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter 28/11/2020, 19:02
...
Последната промяна е направена от deren на 29/11/2020, 14:48; мнението е било променяно общо 1 път
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1715
Заглавие: Re: 2. In Ring Celebration with Sgt. Slaughter 29/11/2020, 13:21
Исторически момент за цялата кеч индустрия - както ТНВ, така и по целия свят, уважаеми зрители...Това е Той - новият носител на американското отличие на територията на световната федерация по професионална борба! Самият Сержант Слоутър!!! Човек, за когото, каквото и да се каже, ще е малко, както доказват и невероятните реакции в публиката, които наблюдаваме в този миг. Един истински патриот, отдаден военен и непоколебим дух, които Америка скоро няма да повтори в своята велика история. Готов на всичко, за да издигне родината си на възможно най-възвишения пиедестал и да засвидетелства не просто с думи, а със същински дела, че като нея няма втора на Земята. Точно това направи преди две седмици в оспорвания турнир "Клетката на насилието" с цели петима души! Точно така!!! ТОЗИ ЧОВЕК ПОБЕДИ НЕ ЕДИН, НЕ ДВАМА, НЕ ДОРИ ТРИМА, А ЦЕЛИ ПЕТИМА ДУШИ В 'THE CAGE OF VIOLENCE'!!! Именно страшилището, сражавало се храбро във Виетнамската война и вече на достойна възраст, което излезе последно от своята капсула, надви далеч по-младите си опоненти и съпретенденти за трофея. Ще попитате как. Веднага ще ви се отговори - с непреклонност, безкраен хъс, воля, жажда за оцеляване и неописуемо количество физическа сила! Един гигант, който трудно може да бъде пречупен и надломен, в този миг се запътва към безсмъртния ринг, за да ни разкрие зашеметяващите подробности относно своята победа. Неслучайно в самия край останаха две философии - той в ролята на старши пехотинец, видял много от живота и способен да преподава основните кеч постулати в действие заедно с младия си възпитаник, когото е вдъхновил за цял живот не само като гимик, а и като начин на живот - Пехотинеца Джон Сина! За добро или зло, съдбата отреди Старата генерация да надделее над младата и съвременна такава, а защо, никой не знае - най-вероятно за да докаже още веднъж колко всъщност велика личност се е завърнала в Тотал Нонстоп Реслинг и че за класата няма форма и време, а само история! Виждате сами емоциите на хилядите хора, стоящи на трибуните зад барикадите - те говорят красноречиво сами за себе си. Дори коментаторите са станали на крака, за да удостоверят възторга си от показаното от този човек, и то в толкова трудно и отговорно наистина съревнование. След като имаше почивка в продължение на 7 дни, нека проследим бъдещото паметно промо на ветерана, като което сигурно няма да има никое друго. Той влиза в ринга, вдига високо драгоценния колан на Америка и взима микрофона...
- IT'S ME, MAGGOTS!!! HERE I AM, YOU SEE!!!*yeahhhhh'THE ONE AND ONLY' SGT. SLAUGHTER!!! И виждате не само мен, а и това, което е увито около моята величествена талия!!! Точно така! Аз и никой друг! Аз и никой друг съм новият шампион на Съединените американски щати!!! Постигнах го!!! В името на себе си, в името на своето семейство, в името на своите приятели, но най-вече - в името на своята любима и спътница в живота - СВОБОДАТА!!! О, ДА!!! Известна на всевъзможните езици като LIBERTAD, LIBERTA, LIBERTE, но звучаща най-добре на английски като LIBERTY! Направих го за нейното щастие и съществуване в собствената си страна, тъй като без нея последната надали би била толкова велика, каквато я познавам винаги - и през 80-те, и през 90-те, и ДОЖИВОТ! Много червеи и нищожества се изпречиха на моя път, откакто дойдох тук - засега няма да изреждам жалките им имена, но те знаят добре кои са. Опитаха се по всевъзможни коварни начини да саботират моите намерения тук, а именно - да завладея тази федерация и да я направя дом на изконните ценности, съпътстващи и представляващи Америка изобщо в нейния замисъл не просто като страна, а като институция! Признавам, беше твърде трудно, имаше своите изпитания, но каквото и да става, АЗ, 'THE STEEL' SGT. SLAUGHTER, THE MONSTER FROM THE MARINE CORE, успявам да се справя с всичко, което трови по какъвто и да е метод свободата, законността и справедливостта на нейната територия. Както стана и в "Клетката на насилието" - стресираща, зловеща и шеметна конструкция, където неща като прошка и милост не намират място!!! Там може да вирее едно-единствено нещо - НАСИЛИЕТО!!! OH, YEAH, HAHAHAHA!!! Насилието, което не знае граници и е най-голямото оръжие на жадния за победа и величие лидер, стига да го концентрира правилно. И аз направих точно това!!! С цената на насилие и безмилостност победих ПЕТИМАТА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ Ейс Остин, Стив Остин, Джон Сина, Коди Роудс и най-вече - слузестото, пихтиесто и безмерно гнусно създание РЪШ, известно като "Белия бик". ПОБЕДИХ ГИ, СМАЗАХ ГИ, ОБЕЗКОСТИХ ГИ, СДЪВКАХ ГИ И ГИ ИЗПЛЮХ!!! Защото това се случва в крайна сметка, когато се забъркаш с мен - СЕРЖАНТ СЛОУТЪР!!! Разбира се, моят задник също отнесе немалко изтезания и мъчения. Аз бях бит, бях изхвърлен от шибаната клетка, бях захвърлян на металната болезнена решетка, стълкото с капсулите беше счупвано с тялото ми неколкократно...Но все пак, аз така и не можах да бъда сломен! STONES, SLIMES & MAGGOTS, I'M THE MONSTER OF WAR AND KILLING MACHINE OF THE MILITARY!!! NO ONE COULD DEFEAT ME SO EASILY AS YOU THINK!!! Нещата се стекоха така, както исках аз и винаги ще се стичат така, както аз искам! Роден съм, за да сритвам задници и да тъпча червеи до последния си дъх! И това никога няма да се промени!!! АЗ ЩЕ БЪДА ШАМПИОНЪТ НА САЩ ЗАВИНАГИ И НИКОЙ НЯМА ДА МИ ОТНЕМЕ ТОВА ЗВАНИЕ!!! Затова искам да кажа нещо от все сърце - БЛАГОДАРЯ НА ХИЛЯДИТЕ ДУШИ, КОИТО ИДВАТ ВИНАГИ ТУК, ЗА ДА МЕ ГЛЕДАТ, ЗАЩОТО В ТЯХ ВИЖДАМ ВЕЧНАТА МОЩ НА АМЕРИКА И ОБЕТА ЗА ВЯРНОСТ, КОЙТО СЪМ ДАВАЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ И КОЙТО ЩЕ ДАМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ДОКАТО СЪМ ЖИВ И ДИШАМ!!! А той е
КЪЛНА СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ
В СВЕЩЕННИЙ ФЛАГ НА САЩ
И В РЕПУБЛИКАТА, ПРИНАДЛЕЖАЩА НЕМУ
НАЦИЯ НЕДЕЛИМА НА ГОСПОД
СЪС СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ!!!
Какви думи, каква борбеност, какво родолюбие...Останете с нас, уважаеми зрители, за да видите това, което предстои!
GOAT, Don't cross Rhodes!, Rainmaker and Tommy End харесват този пост.