Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
OHHHH BOY, YOU GOTTA BE KIDDING ME! KANSAS CITY IS ABOUT TO EXPLODE! IS THIS REAL! Та това е самият президент на компанията - Donald J. Trump! Не сме виждали господин Тръмп от месеци, нямаше абсолютно никакви предпоставки, че може да се радваме на неговата поява тази вечер. Бившият начален глава на САЩ се насочва към ринга, докато бурните овации на публиката продължават да допринасят към празничното усещане на този епизод. Прави впечатление обаче, че господин Президент не идва сам към очертанията на ринга, като изключим красивите дами, които му правят компания, зад него излизат и персони в скъпи костюми, които не сме виждали на нашите екрани. Какво има да каже господин Тръмп? Очертава се да разберем, защото елитната компания се качва на ринга, а момчето с микрофоните подава един такъв към най-висшестоящия човек в Total Nonstop Wrestling.
Дами и господа, преди да започнем с предаването, ще ви помоля да се изправите на крака и да запазите мълчание в рамките на една минута. Преди точно две десетилетия, нашата велика държава бе подложена на най-тежкото изпитание в модерната си история. Атентатът на 11 септември ни направи по-силни, но нека никога не забравяме за героите паднали в онзи трагичен ден.
LADIES AND GENTLEMAN, с изключително удоволствие ви приветствам към RAMPAAAAGEEE! *Още по-бурни аплодисменти* Охх, реакции като вашите ми припомнят много добре, защо инвестирам милиони в тази компания ежемесечно! Канзъс, мисля, че не е тайна за никого, Donald J. Trump е изключително натоварена личност. Изявите ми по телевизията са ограничени до минимум, не защото не се радвам да стоя пред бурните фенове в T-Mobile Center *овации*, а защото нямам физическата възможност да бъда на ринга на своята кеч компания. НО... но, има някои изключения. Като президент на компанията има случаи, които са от такова масивно значение, че просто няма как да накарам Adam Pearce или някой друг от господата зад сцената да се заемат вместо мен. Днес е такъв случай, а какво ли ще се случи...Хах, е, всичко започна преди седем дни в една студена европейска държава. Там компания ми правеха едни много заможни господа, един от които е господин Adam Moffat, изпълнителният директор в отдел маркетинг на компанията оценена на милиард долари - Red Bull. Освен господин Moffat, на тази изискана хижа бяха и някои по-познати за вас лица като...Brock Lesnar *силни реакции от публиката*. Та, темата която бе причината за срещата ни бе само една.. Как да усилим партньорството на Red Bull и Total Nonstop Wrestling. След като Brock Lesnar успя да победи Christian за по един меко казано "убедителен" начин, акциите на компанията на нашите колеги се увеличиха значително. "The Beast" застана зад думите на своя адвокат и изпълни обещанието си, федерацията значително спечели от смяната на шампионите. Един от основните проблеми, който бе изложен на нашата среща бе...Защо Brock Lesnar трябва да носи титлата на Christian Cage? Защо Brock Lesnar трябва да бъде свързван с Cage всеки път като се качва на този ринг...Точно за това, дами и господа, стигнахме до едно гениално решение. След като се свързахме с най-добрите дизайнери в Европа, гордо ви представяме...
Spoiler:
THE BRAND NEW RED BULL CHAMPIONSHIP
GOAT харесва този пост.
1. In-Ring celebration with the new Red Bull Champion