Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 4. In Ring Promo with Kazuchika Okada 12/9/2020, 20:09
...
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: 4. In Ring Promo with Kazuchika Okada 19/9/2020, 18:44
Дами и господа, моля изправете се на крака, за да посрещнете новия стар властелин на TNW - Kazuchika Okada! Преди няколко дни неизбежното се случи. Макар и много хора да таяха надежди в Ospreay, всичко се оказа безсмислено, след като Okada успя да го изкара извън съзнание в своя Cobra clutch! Начинът на победа обаче беше леко спорен, тъй като преди това на сглобката се показа маскиран човек на "The Rainmaker", който обърна посоката на мача на 180 градуса. Ospreay тъкмо успя да качи Okada на гърба си за така наречения Stormbreaker и точно тогава последва въпросната сцена, която се оказа фатална за британеца! Okada успя да спечели първата битка, която може да е една от многото, а може и да е и последната. Може би обаче няма да е. Видяхме след това какъв побой отново бе нанесен върху Ospreay. Nakamura, Ishii, Goto, Romero и Okada просто смазаха британеца и напълно съсипаха всякакви отношения с него. Целият CHAOS вече е срещу Ospreay. За "The Aerial Assassin" това вече е нещо повече от 'просто лично', това е на път да се превърне в истинска война! Ospreay за момента е сам срещу цялата групировка на Okada, а отделно на всичко, още не е възстановен от контузията си. По време на мача се получи много неприятен инцидент, който едва не счупи врата на Ospreay. Will е известен именно с това, че често не мисли много какво прави на ринга и е безразсъден, което води до такива последствия! Ако иска да спечели в тази война, Ospreay ще трябва да играе като стратег и да знае какво прави! Няма друг начин тази машина в лицето на Okada да бъде сломена! Японецът се връща в топ формата си от 2019 по време на царуването си със световния колан, когато просто беше недосегаем. Ако всичко се повтори, нищо чудно скоро тронът отново да бъде негов! Okada излиза с доста студена физиономия към ринга! Реакцията отстрана на публиката е също студена! Okada изобщо не е желан след предателството, което направи, след всичките номера и атаки върху Ospreay! Мнението на публиката обаче е без значение за успеха му! "The Rainmaker" отново се връща в посока към върха!
Той е готов! Готов е да говори, ако публиката най-сетне замлъкне! Okada гледа съвсем спокойно! Микрофонът е в ръката му! Нека да чуем какво има да ни каже!
Tommy End and Blue Justice харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: 4. In Ring Promo with Kazuchika Okada 20/9/2020, 23:06
- Досега не бях промълвил и дума след атаката отпреди вече почти месец. Пазих пълно мълчание относно всичко. Задържах го в мен. Всичко се получи по точния план. Ospreay-san... Вече не си Ospreay-san, прости ми! Вече си отново същият палячо отпреди пет години, който благодарение на моите връзки успя да пробие в световния кеч елит и дори да подпише с TNW! Ти сам показа колко зелен и наивен си си останал и лапна въдицата, без дори да мислиш. Именно затова никога няма да си сред най-добрите. Може да си най-големият атлет, но никога няма да си сред топ имената, защото отиваш на ринга само за екшъна! Ти не излизаш със стратегия! А в един мач ако нямаш тактика, автоматично се превръщаш в аутсайдера, каквито и маневри да умееш да изпълняваш. Затова и заради теб загубих цели два пъти, подред! И то отново на "Summer Scream"! Заради теб отново бях унизен на това pay-per-view! Но не те атакувах заради загубата! Вече ми писна от тези отборни титли, които само ме държат в сянката ми! Атакувах те заради друго! Защото искам да ти направя услуга и да те разкарам от този бизнес! Искам да ти покажа, че без мен си едно абсолютно нищо, Ospreay! Колко пъти се провали?! Колко пъти загуби, преди да взема кариерата ти в мои ръце?! Истината за теб е, че винаги си бил просто една пионка, винаги си бил второстепенен играч... Както тук, така и в Япония! Всъщност, знаеш ли, от самото начало просто бях сигурен, че ще поискаш този мач час по-скоро! Познавам те най-добре от всички в съблекалните и знаех, че ще си готов да поемеш риска! Точно това беше и номерът! В момента - просто се погледни, човече - ти едва не беше инвалидизиран предната вечер поради собствената си безразсъдност! И все пак ми позволи да съобщя и една добра новина - you're fired! Уволнен си от CHAOS лично от мен! Новината трябва да е прекрасна, защото повече няма да срамиш репутацията ни с маймунските ти движения и липса на какъвто и да е разум. Но ние няма да те оставим на мира. Чета ти мислите в момента. Знам, че в теб желанието за отмъщение е жестоко. Мотивиран си да се биеш. Е, ще ти дам тази възможност още тази вечер! Още в това шоу ти ще се изправиш срещу един от нас - Rocky Romero! Победиш ли го, бих си помислил дали да се забавлявам лично с теб и на следващата pay-per-view вечер. Загубиш ли обаче, забрави за втори шанс! Мисля, че бях напълно ясен! Ospreay, изпращам ти човек на твоето ниво! Този път битката ще е далеч по-равностойна! Но разбира се, не изключвам никога възможността нещо да се случи отново, както на "Revenge"! Бъди подготвен! Успех, dickhead!
Sponsored content
Заглавие: Re: 4. In Ring Promo with Kazuchika Okada