Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: ME: In-ring promo with Kazuchika Okada 22/10/2019, 22:25
....
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: ME: In-ring promo with Kazuchika Okada 2/11/2019, 20:03
А ето го и лицето, около което най-сетне излезе някаква яснота. Близо месец беше пълна мистерия какво се случва с този мъж. Първо, тотално промени облика и стила си, после беше отвлечен от The Legend Undertaker, след това стана друид, а накрая беше едновременно спасен и нападнат от последния TNW Grand Champion в историята. Думите на The Undertaker след това обаче ни дадоха добър ориентир. Той смело твърдеше, че е убил старата, слаба душа на Okada, а новата обеща, че ще бъде непобедима и че ще му служи вечно. Кулминацията беше тогава, когато беше обявен мачът между настоящите отборни шампиони CM Punk и Seth Rollins и новосфорирания алианс между The Undertaker и Kazuchika Okada. Може би бившият световен шампион ще има да каже нещо именно по този въпрос. Какво ще е то, ще разберем сега.
- "Great Bulgarian Bash" е обявен за след седмица. Само седмица ни разделя от Новото начало. Приемете го като нова страница от историята на Kazuchika Okada. Никога повече няма да се върна назад и отново да потърся старата си същност. Старото лице, което дълги години властваше на великия трон, но накрая претърпя позор след позор. Провал след провал, докато не стигна дъното. Дъното, от което само един човек имаше силите да ме изкара. Той ми подаде ръка, по дяволите. The Undertaker. Легендарният гробар, с чиято помощ заровихме старата ми личност под пръстта. Моите благодарности, Феномено. "The Rainmaker" вече не съществува. Беше затрит заедно с Grand титлата, а с нея беше унищожена и частица от The Undertaker. Всичко това обаче беше в името на нашето бъдеще като отбор. Защото само след седем дни то ще проблесне. Нека да го направим от първия опит, Мъртвецо. Аз и ти срещу Seth Rollins и CM Punk. Ти, непредвидими Гробарю, мой Господарю, позволи ми да отключа скритата мощ на новата си душа. Позволи ми да стана най-силното си Аз. Позволи ми заедно с теб да завоювам тези отборни титли и да победя миналото си. Да победя старите си врагове, които бяха причината да се върна в самото начало. Само ти си способен на това. Само ти си способен да ми дадеш тази мощ, с която да захраня новото си Аз. Предай ми я. Предай ми всичката си енергия, Гробарю, за да мога отново да стана непобедим, а в замяна ще следвам и изпълнявам всяка твоя заповед и всяко твое желание, докато съм на Земята. Дай ми мистичната сила на The Undertaker, с която Kazuchika Okada отново да изгрее сред мрака...
Светлините в залата загасват. Очевидно е време за отговора на The Undertaker. Ще се появи ли той или отново ще изпрати своите посредници - друидите, които преди две седмици отведоха Okada? Да, отново те... Друидите на The Undertaker излизат, но този път носят нещо на Okada. Може би именно това ще му позволи да получи древната сила на Мъртвеца. Това обаче е ковчег, дами и господа. Пълна загадка е какво се крие в него. И дали The Undertaker ще отвърне на желанието на новия си подчинен. Ковчегът бива оставен точно пред ринга, а изведнъж осветлението в залата се възобновява и друидите изчезват... Okada поглежда странно напред. Той ще бъде принуден да го отвори, защото в този ковчег може би се крие мощта, която му трябва, но му липсва. Сега обаче може да се сдобие с нея... Бившият световен шампион рязко бута вратата на ковчега...
HOLY SHIT! IT'S BEARER, PAUL BEARER! Гробаря някак го направи отново... Той възкръсна телесната обвивка на Paul Bearer, който беше убит преди много време от 'Stone Cold' Steve Austin... Но защо?! Къде е тази сила, която Okada искаше? Японецът е в пълна почуда... А BEARER СЕ НАДИГА ОТ КОВЧЕГА! Жив е! Bearer е жив! И вижте какво държи... Урната, свещената урна на Гробарю... Която той подава на Okada! Може би точно тази урна ще съживи мощта на Okada! Той се покланя и я взема... Пада на колене, вдига урната пред себе си и затваря очи, за да започне сам ритуалът... И само след няколко секунди осветлението отново загасва напълно! В залата настава абсолютна тъмница, преди то отново да бъде включено... Но на ринга няма никой. Божичко. Какъв край на Rampage! Дали Okada успя да получи тази сила, която търсеше... Бъдете с нас на "Great Bulgarian Bash", за да разбулим тази мистерия!