Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy Empty
ПисанеЗаглавие: 8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy   8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy Empty1/9/2020, 00:01

Азиатското дуо не успя да прекърши силното братство на "Месията". За сега тронът на Rollins и приятели изглежда недостижим.
Върнете се в началото Go down
JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy   8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy Empty5/9/2020, 20:00

- BUUURN IT DOOOOOWN! -

- Ladies and gentlemen, please welcome
"The Messiah" - SEEETH ROOOLLINS!!

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy 0UrEIy2 8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy ODPToJT

Michael Cole: Миналата седмица, по време на юбилейното издание номер 400 на седмичното шоу Rampage, Seth Rollins и неговият disciple Buddy Murphy успяха да запишат втора поредна успешна защита на своето отборното злато, побеждавайки отбора на Shinsuke Nakamura и KENTA. Мачът не бе никак лесен за шампионите, но в крайна сметка те успяха да надделеят и тази вечер титлите отново блестят около техния кръст. Самият Buddy Murphy вече е на ринга заедно с Akam и Rezar, за да посрещнат своя лидер. А ето го и него! "The Messiah" of Total Nonstop Wrestling - Seth Rollins! Той се появява в началото на рампата, след което се спуска надолу по нея, поздравявайки се с няколко от феновете, заели местата си на първия ред, точно зад предпазната барикада. Изглежда, че все пак все още има хора, които са на страната на този човек и вярват в неговите идеи! Rollins изглежда видимо доволен, навярно от случилото се миналата седмица. Той и неговите момчета продължават да трупат инерция и сякаш лека по лека започват да се превръщат в една от най-доминиращите сили в TNW. Seth най-после стига до ринга, след което се изкачва по металните стъпала и минава между въжетата. Следва топла прегръдка с всеки един от членовете на неговото братство. Музиката на Rollins постепенно утихва, а той заема мястото си зад специално подготвената трибуна, от която ще говори. Нека чуем какво има да ни каже той!

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy JcGhhLq 8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy LUP9Oda

- "Veni, vidi, vici". Така звучат думите на римлянина Гай Юлий Цезар, с които той съобщава за своята победа в битката при Зела в писмо до своя приятел Гай Матий. Една от най-влиятелните личности в световната история, чиито думи и до ден днешен биват често срещани. На наш език те звучат така: "I came, I saw, I conquered". В случая обаче би било по-правилно да кажа: "WE CAME, WE SAW, WE CONQUERED!". Точно това се случи и миналата седмица. Седмица, която отбеляза един паметен milestone в дългата и славна история на Total Nonstop Wrestling! Седмица, която събра на едно място едни от най-големите имена, стъпвали някога на този ринг. Бивши и настоящи. Един истински празник в календара на всеки кеч фен по света. Вечер, която ще бъде запомнена с години наред! Вечер, отбелязала юбилейното издание номер 400 на седмичното шоу Rampage! И макар това да бе един кеч празник за всички нас, аз лично останах с впечатлението, че вашето настроение не бе никак празнично. Дори напротив! Гледах ви много внимателно. Следях всяка ваша реакция и виждах разочарованието в очите ви, когато аз и моят последовател Buddy Murphy успяхме да завоюваме поредната си победа, с която да затвърдим своята безспорна доминация в отборната дивизия на TNW. Сякаш и малката искрица надежда, която имахте, внезапно угасна. Поредните ваши герои паднаха в боя и сякаш вече не ви остава друг избор освен да се примирите. Не ви остава друг избор освен да приемете факта, че аз и хората ми сме тези, които вървят смело напред към едно по-добро бъдеще! Ние сме хората, които чертаят пътя за тези, които някой ден ще поемат по нашите стъпки! За тези, които са готови да прогледнат и да проумеят, че това, което ние правим е правилното нещо! И тогава и само тогава, те ще разберат, че трябва да ни бъдат благодарни! Защото ние не търсим възнаграждение или лична изгода. Ние го правим за нас... За вас... ЗА ВСИЧКИ! FOR THE GREATER GOOD!

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy 4TgA7Z4 8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy KH5xb7m

- И макар да увенчахме това юбилейно издание на Rampage с поредна успешна защита на нашето отборно злато, все още останаха известни съмнения. Сякаш все още има хора, които се съмняват в нас. И по-точно в един определен човек. *Rollins поглежда към Murphy* Не исках да съм този, който трябва да ти го каже, но за съжаление именно аз съм човекът, който има смелостта да изрече това, което останалите само си мислят. В съблекалните се носят мълви, че представянето ти в последния ни мач не е било никак убедително. Дори бе определен като слабото звено в нашето малко, но единно общество. А аз не мога да си позволя weak link на своя страна. Знаеш ли, Murphy... Някъде по твоите земи съществува древен ритуал наречен "Walkabout". Австралийски племена изпращат своите млади момчета в пустошта, оставяйки ги да се скитат съвсем сами в продължение на месеци. Без карта и компас. Без храна и вода. Пътешествието би могло да продължи повече от 6 месеца, а изминалото разстояние да надхвърли 1000 мили. Момчетата остават напълно изолирани от външния свят. Сами със собствените си мисли. По този начин те се научават как да оцеляват, научават заобикалящата ги среда и най-важното - научават много неща за самите себе си. Това отличава момчетата от истинските мъже! Може би вече се досещаш на къде бия. На предстоящия платен турнир ти ще имаш шанса да станеш мъж! Ще имаш шанса да затвориш устата на всеки един, който някога се е съмнявал в теб, и да докажеш, че доверието, което аз ти гласувах, не е било напразно! Аз ще изляза заедно с теб, но на ринга ще се качиш само ти. Ще защитаваш отборното злато... СЪВСЕМ САМ! Дали ще успееш? Не мога да кажа! Will you leave your heart and soul on the battlefield in the name of the greater good? I HAVE NO DOUBT! Бъди готов, Murphy... На Revenge ти ще преминеш през своя "Walkabout"!
Върнете се в началото Go down

8. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 2. Backstage Segment with the new TNW Tag Team Champions Seth Rollins & Murphy
» 7. TNW Tag Team Titles Match > Seth Rollins (c) & Buddy Murphy (c) vs. NAKAMURA & KENTA
» 12. Main Event: TNW Tag Team Championship Match > Seth Rollins & Murphy vs. Kazuchika Okada & Will Ospreay
» 3. In Ring Promo With The New Tag Team Champions
» 12. In-ring Promo with the TNW Tag Team Champions

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 05.09.2020-
Идете на: