Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

"RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"

Go down 
+23
Pete Apple
ivoCOO
Dimarata
Агента от Сливен
Scroller
Slavchov15
SevBoom
Teodosiy
bibleiskata_nadenica
Никой
The "1948" One
Blue Justice
Tommy End
Martozzy
Rainmaker
Cekoki
Geor4
Light
deren
JohnnyZ
Chris Wolf BG
Shizo
GOAT
27 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

"RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 13:20

ivoCOO написа:
Двамата водещи не са по суперлативите, определено.По това, което казват за мене съдя.Te очаквали да джобя.Ами разочаровах ви,и това за правописа за втора седмица го чувам,причината я обясних няма и тука да пиша за това.Ако няма какво положително да кажете по мой адрес за какво говорите?Така ми звучи малко като подигравка, но това си е мое мнение.И това за хобито,не съм го обявявал публично не знам как сте запознати с това което съм писал на лс на някой друг.

Не сме казали, че ще джобиш, а че ще имаш програма с джобър (второстепенен акаунт), с цел издигане. Все пак мисля, че не сме те критикували остро, казваме кои неща може да оправиш. Дали ще го направиш е лично твой избор. Smile

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:

GOAT, Don't cross Rhodes! and deren харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Tommy End
Superstar
Superstar
Tommy End

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 13:22

ivoCOO написа:
Двамата водещи не са по суперлативите, определено.По това, което казват за мене съдя.Te очаквали да джобя.Ами разочаровах ви,и това за правописа за втора седмица го чувам,причината я обясних няма и тука да пиша за това.Ако няма какво положително да кажете по мой адрес за какво говорите?Така ми звучи малко като подигравка, но това си е мое мнение.И това за хобито,не съм го обявявал публично не знам как сте запознати с това което съм писал на лс на някой друг.

Има доста клюкари във е-фед обществото, свиквай братле! Иконката на Поколени

ivoCOO харесва този пост.

Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 14:48

Аз само за промото със Славчов да обясня - няма да изядете псувня, но там е работата, че такива инструкции ми бяха дадени и такава ми беше задачата. Той да говори как не харесвал псувните, пиенето на бира и т.н., а пък аз да го провокирам със същите тия неща и да го питам "Дразня ли те?". Не бих използвал псувни иначе. Very Happy

Geor4, GOAT, Teodosiy, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.

Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 17:48

Агента от Сливен написа:
Аз само за промото със Славчов да обясня - няма да изядете псувня, но там е работата, че такива инструкции ми бяха дадени и такава ми беше задачата. Той да говори как не харесвал псувните, пиенето на бира и т.н., а пък аз да го провокирам със същите тия неща и да го питам "Дразня ли те?". Не бих използвал псувни иначе. Very Happy
Потвърждавам!
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 18:21

Понеже тук всеки адресира своята си част ще дам позиция и за моята. Отслабих Грамдата с различни видове ритници в главата и така направих "Os-cutter" съгласен съм, че е нужен build up за такъв ход, а относно че не би повалил едър кечист ясно съм сложил гифове с медия срещу друг не малък мъж - Jeff Cobb като долу-горе приличащ на Грамадата. Относно края на мача искахме да има още повече hype за финала следващата седмица. Изслушах целия подкаст и лично на мен ми хареса. Бих казал че е едно от нещата, които #следя всеки вторник срещу сряда.

П.с. Излизам и правя celebration с титла, защото Оспри е настоящ Revolution Pro Wrestling (британска федерация) Heavyweight Champ, а исках да си използвам прясна медия най-накрая.

Geor4, GOAT, Cekoki and Slavchov15 харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty16/12/2020, 20:01

Абе тва е обзор какво мислят легендите за тебе, бе...Какво има докачени, не знам. Нали знаеш, че си талантлив и се справяш в играта, оттам нататък каквото щат да мислят за тебе...Ти слушаш, подобряваш, ошлайфаш и така нататък. Ако не си съгласен с мнението, просто обясняваш тук, който иска да чете, който не - каквото ще да прави, и ти си спокоен пред съввестта си. Малко философия влагайте, мамка му. Very Happy

GOAT, Pete Apple, Dimarata, Cekoki, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.

Angel
Superstar
Superstar
Angel

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty17/12/2020, 01:15

Благодаря за отзивите от ревюто. Ще се опитвам да съм все по-добър.

Geor4, GOAT, Pete Apple, deren, JohnnyZ, Cekoki and Blue Justice харесват този пост.

Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty17/12/2020, 20:45

Подкастът е стабилен, мерси за наградата.

Но най-вече искам да благодаря тук в темата на Цекоки за изпипания и огромен мач, който успяхме да изнесем на седмично шоу! Рядко се виждат такива срещи в Рампейдж, но мач с такива имена не бива да се пропилява и ще се радвам повече хора да му обърнат внимание! Дано се срещнем отново!

GOAT, Cekoki and Slavchov15 харесват този пост.

Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty17/12/2020, 21:12

Rainmaker написа:
Подкастът е стабилен, мерси за наградата.

Но най-вече искам да благодаря тук в темата на Цекоки за изпипания и огромен мач, който успяхме да изнесем на седмично шоу! Рядко се виждат такива срещи в Рампейдж, но мач с такива имена не бива да се пропилява и ще се радвам повече хора да му обърнат внимание! Дано се срещнем отново!
Мачкай Алфа!

GOAT, Dimarata, Rainmaker and Teodosiy харесват този пост.

Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty25/12/2020, 12:00

- Прогнозите на GOAT за "Temple of The King"
- Кой спечели словестната битка между Окада и Оспри?!
- Юлиан за пореден път с еднакви гифове
- Голяма новина от GOAT & Geor4
- Same Old Sev
- Одата на Bad News Barrett
- Промотата на Kazuchika Okada
- Малко bloopers накрая

Извиняваме се за голямото забавяне, което се получи! Весели празници! Smile

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:

Pete Apple, JohnnyZ, Cekoki, Rainmaker, Teodosiy, Tommy End, Chris Wolf BG and Никой харесват този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"   "RAMPAGE REVIEW (with Geor4)" - Page 10 Empty

"RAMPAGE REVIEW (with Geor4)"
Върнете се в началото 
Страница 10 от 14Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» 4. The Great Khali finds ‘Rampage Review’ host - GOAT
» 13. The Great Khali goes searching for his biggest critic from 'Rampage Review' - GOAT
» ME : WORLD CHAMPIONSHIP MATCH - Seth Rollins (c-Madness) vs. Brock Lesnar (Rampage) vs. Triple H (Rampage)
» INTERVIEW WITH GEOR4
» Interview With You - Geor4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Total Nonstop Wrestling :: TNW: Rampage Saturday Night™ Info-
Идете на: