Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Двамата водещи не са по суперлативите, определено.По това, което казват за мене съдя.Te очаквали да джобя.Ами разочаровах ви,и това за правописа за втора седмица го чувам,причината я обясних няма и тука да пиша за това.Ако няма какво положително да кажете по мой адрес за какво говорите?Така ми звучи малко като подигравка, но това си е мое мнение.И това за хобито,не съм го обявявал публично не знам как сте запознати с това което съм писал на лс на някой друг.
Не сме казали, че ще джобиш, а че ще имаш програма с джобър (второстепенен акаунт), с цел издигане. Все пак мисля, че не сме те критикували остро, казваме кои неща може да оправиш. Дали ще го направиш е лично твой избор.
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
GOAT, Don't cross Rhodes! and deren харесват този пост.
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
Двамата водещи не са по суперлативите, определено.По това, което казват за мене съдя.Te очаквали да джобя.Ами разочаровах ви,и това за правописа за втора седмица го чувам,причината я обясних няма и тука да пиша за това.Ако няма какво положително да кажете по мой адрес за какво говорите?Така ми звучи малко като подигравка, но това си е мое мнение.И това за хобито,не съм го обявявал публично не знам как сте запознати с това което съм писал на лс на някой друг.
Има доста клюкари във е-фед обществото, свиквай братле!
ivoCOO харесва този пост.
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Аз само за промото със Славчов да обясня - няма да изядете псувня, но там е работата, че такива инструкции ми бяха дадени и такава ми беше задачата. Той да говори как не харесвал псувните, пиенето на бира и т.н., а пък аз да го провокирам със същите тия неща и да го питам "Дразня ли те?". Не бих използвал псувни иначе.
Geor4, GOAT, Teodosiy, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Аз само за промото със Славчов да обясня - няма да изядете псувня, но там е работата, че такива инструкции ми бяха дадени и такава ми беше задачата. Той да говори как не харесвал псувните, пиенето на бира и т.н., а пък аз да го провокирам със същите тия неща и да го питам "Дразня ли те?". Не бих използвал псувни иначе.
Потвърждавам!
Dimarata TNW British Champion
Понеже тук всеки адресира своята си част ще дам позиция и за моята. Отслабих Грамдата с различни видове ритници в главата и така направих "Os-cutter" съгласен съм, че е нужен build up за такъв ход, а относно че не би повалил едър кечист ясно съм сложил гифове с медия срещу друг не малък мъж - Jeff Cobb като долу-горе приличащ на Грамадата. Относно края на мача искахме да има още повече hype за финала следващата седмица. Изслушах целия подкаст и лично на мен ми хареса. Бих казал че е едно от нещата, които #следя всеки вторник срещу сряда.
П.с. Излизам и правя celebration с титла, защото Оспри е настоящ Revolution Pro Wrestling (британска федерация) Heavyweight Champ, а исках да си използвам прясна медия най-накрая.
Geor4, GOAT, Cekoki and Slavchov15 харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Абе тва е обзор какво мислят легендите за тебе, бе...Какво има докачени, не знам. Нали знаеш, че си талантлив и се справяш в играта, оттам нататък каквото щат да мислят за тебе...Ти слушаш, подобряваш, ошлайфаш и така нататък. Ако не си съгласен с мнението, просто обясняваш тук, който иска да чете, който не - каквото ще да прави, и ти си спокоен пред съввестта си. Малко философия влагайте, мамка му.
GOAT, Pete Apple, Dimarata, Cekoki, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.
Но най-вече искам да благодаря тук в темата на Цекоки за изпипания и огромен мач, който успяхме да изнесем на седмично шоу! Рядко се виждат такива срещи в Рампейдж, но мач с такива имена не бива да се пропилява и ще се радвам повече хора да му обърнат внимание! Дано се срещнем отново!
GOAT, Cekoki and Slavchov15 харесват този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Но най-вече искам да благодаря тук в темата на Цекоки за изпипания и огромен мач, който успяхме да изнесем на седмично шоу! Рядко се виждат такива срещи в Рампейдж, но мач с такива имена не бива да се пропилява и ще се радвам повече хора да му обърнат внимание! Дано се срещнем отново!
Мачкай Алфа!
GOAT, Dimarata, Rainmaker and Teodosiy харесват този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
- Прогнозите на GOAT за "Temple of The King" - Кой спечели словестната битка между Окада и Оспри?! - Юлиан за пореден път с еднакви гифове - Голяма новина от GOAT & Geor4 - Same Old Sev - Одата на Bad News Barrett - Промотата на Kazuchika Okada - Малко bloopers накрая
Извиняваме се за голямото забавяне, което се получи! Весели празници!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Pete Apple, JohnnyZ, Cekoki, Rainmaker, Teodosiy, Tommy End, Chris Wolf BG and Никой харесват този пост.