Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Андрей пак казва своето, а преди няколко дни му казах съвсем различно, но той пак си знае неговата. Няма какво да коментирам. А и той да ми казва кое не е добре и кое е изглежда смешно. Ще посъветвам Андрей следващия път да спре да си мисли, че всеки иска да се прави на него, щото излиза смешно.
GOAT, Don't cross Rhodes! and deren харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
ДАМИ И ГОСПОДА, ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБРЯЗАНИТЕ ГИФОВЕ!
"Предполагам тези скандирания Батиста, дерен го е накарал да ги сложи" НЕ! Всъщност това беше изненада дори и за мен, Свилен напълно неочаквано ги добави, което ми направи страшно добро впечатление и ми го вдигна в очите, защото наистина не очаквах да влезне толкова добре в самата идея на враждата.
Друга идея, която ми хрумна докато ви слушам цялото предаване, някъде след 40-тата минута да натиснете пауза, да си починете 15-20 минути и да продължите, защото на моменти се усеща, че ви се губи стамината към края.
Добавих малко времеви разписания.
33:20 - Промо със Славчов 38:03 - Красивия РИК Руд 46:52 - Wasko sreshtu Peshi 51:30 - Jack Swagger promo 55:00 - Бъди кани Свилен 01:01:00 - Поредния сегмент с Трите Хикса 01:05:48 - МЕ
Don't cross Rhodes! and Teodosiy харесват този пост.
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
Ревюта става толкова дълго, защото не за всяко нещо можеш да коментираш с 1-2 изречения и обратното. На мачовете между първи акаунт и джобър няма какво толкова да се каже. Благодаря за критиките, ще се постараем повече за вбъдеще.
П.с ревюто беше заснето на две части като втората записахме в 2 часа през нощта и заради това звуча така, за което се извинявам.
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
GOAT харесва този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Не знам кой е казал, че Мундо е изглеждал слаб след като Окада го е бил със захвата си, но е мега нелепо. Веднага казвам защо:
1- Мундо направи зрелищни ходове, направи финишер и тушира опонента си като дори феновете отброяват до 5, но съдията е на пода (това е към хората, които са казали, че Мундо изглежда слаб заради това и явно някой го е домързяло да допрочете нещата докрай или има гледна точка, която за мен е напълно грешна) 2- Мундо беше пребит в барикадата от Ролинс в доста късен етап от срещата, след като е имало вече умора, а и Сет му забожда финишера си “Curb stomp” (един от най-бруталните ходове, който е донесал много отличия на Сет), плюс това всичко става неочаквано за Мундо 3- Мундо е бил пребит в барикадата и довършен с кърб стомп докато Окада е имал ценни мигове да се възстанови и искам тук да попитам човека/хората които твърдят, че Мундо е станал слаб, след като е бил в безсъзнание и Окада го е довършил, а и Мундо реално не се предава, просто губи съзнание от захват, който накара други кечисти да се предадът. 4- Както намекнах Мундо не казва, че се предава или пък да тупне пода с ръка три пъти.
Всеки има право на мнение, но ми е адски любопитно как след като Мундо направи страховити ходове, повдигна се на няколко пъти от най-силните такива ходове на Окада, реално направи финишера си и оставаше само съдията да отброи, но той го нямаше. Това е типична ситуация, в която фейс кечист е трябвало да победи, но съдията е наранен и човек като Ролинс прави финишера си и реално няма как Мундо да противодейства на японеца при положение, че в късен етап е бил нападнат в гръб.
GOAT харесва този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
На мачовете между първи акаунт и джобър няма какво толкова да се каже.
Ако това обръщение е към мен, ще ти кажа следното... Това е като филър и реално интересното което трябва да се случи е след като срещата приключи. Враждата ни със Сержанта се развива именно след краят на всеки мой мач, можеш да говориш за това, а не за мачът. Никой не го интересува, това че Руд е бил Финли, това което трябва да те интересува и да следиш е какво става след това, а ако Андрей примерно не ти каже какво става, ти няма дори да знаеш... А, не трябва да е така, ако водиш подобен подкаст, трябва да изглежда поне, че сякаш си запознат с работите.
пс1: Изразяваш се по начин, по който все едно демонстрираш, че не искаш да получа шанс за титлата. Казваш има толкова потребители, които играят... Андрей те попипа, кои са тези хора, които заслужават повече от мен и не каза нищо. Реално ако ми следеше постовете с Руд, щеше да знаеш, че заслужавам да съм за тази титла. Другото което искам да вметна... През последните 4 седмици ако си направиш справка на това кой си е изигравал първи работите, ще ти излезе само едно име.
Не се жегвай. Изобщо не беше адресирано към теб, а към този тип мачове. Казах го просто като пример. Все пак не само ти имаше такава задача (Томи също). Аз много добре знам, че този тип мачове са важни за изграждане на конкретна вражда и много спомагат. За титлата - беше въпрос към Андрей, който исках да чуя какво мнение има по него. Никъде не съм казвал, че не заслужаваш шанс за титлата или дори да я спечелиш? Просто имах желанието да чуя мнението му по въпроса. Считам, че всеки потребител, който през цялата година е полагал труд и усилия да пише, заслужава шанс за титла. Това е. За това, че свършваш сегментите и мачовете си първи е похвално, за което заслужаваш поздравления.
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
Ще помоля водещите на Rampage Review да прелистят обширно следното четиво, преди изобщо да си помислят да анализират сегментите ми. Недопустимо е писания от световно ниво, за които съм се подготвял с години, четейки книгите на Иван Гарелов и Георги Стоев, да бъдат коментирани по такъв начин. Ще ползвам написаното от мен през изминалата година в CV-то си, когато се кандидатирам за кмет на Момин проход, а за Temple of The King съм подготвил gif-ове с качество 4k (естествено с изрязано телевизионно лого).
Geor4, GOAT, Don't cross Rhodes!, Dimarata, deren, Cekoki and Teodosiy харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Tъй като темата стана много гореща, с идея да разширя пропагандата си за обрязаните гифове, искам да кажа, че всичко е изтеглено от WWE Network с HD качество
Двамата водещи не са по суперлативите, определено.По това, което казват за мене съдя.Te очаквали да джобя.Ами разочаровах ви,и това за правописа за втора седмица го чувам,причината я обясних няма и тука да пиша за това.Ако няма какво положително да кажете по мой адрес за какво говорите?Така ми звучи малко като подигравка, но това си е мое мнение.И това за хобито,не съм го обявявал публично не знам как сте запознати с това което съм писал на лс на някой друг.