Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Уважавам GOAT, но относно промотата на Окада - това все пак е е-фед... Тук ти сам си измисляш промотата според образа си (или поне аз мисля така), вместо да ги копираш от кечиста (разбира се, освен основните фрази и т.н.). Ясно е, че няма как да са по същият начин на японски, самата структура като представяне ще е по-различна, тъй като в NJPW разбира се, има голяма разлика, но не е това идеята. То в самия е-фед в крайна сметка единствено е важно промото да е добро като четиво, тъй като на практика ти сам го четеш, а не го слушаш от някой, който да го презентира с mic skills и харизма. Това имам предвид - че абсолютно едно и също промо като текст, но казвано от различни talker-и, може да бъде напълно различно като качество, НО в реалния кеч... В е-феда не виждам как може да се гледа отвъд четивото. Затова за мен не беше уместен коментарът, но все пак въпрос на лично мнение. Иначе браво за подкаста.
Момчета, повярвайте ми и аз искам да цъкам с Джерико от Aew, но за да му сменя образа, то аз трябва да враждувам за главната титла и да я взема! Защото отново всичко е базирано на медия!
Искам да кажа на Лайок да спре с тъпите изказвания...Имал съм биполярно разстройство, бил съм нахалник...Аз гледам да помагам с каквото мога на форума и да викам играчи, а в замяна получавам това...Вместо да си ми благодарен, Лайок, че все още играя, ти правиш изказвания, за който нямаш доказателства, да напускал съм, да правил съм глупости, но това не значи нищо, по твоята логика всички имат биполярно разстройство щом напуснат и се върнат после...Заради е такива изказвания напускам, защото винаги се изказвате, без да имате доказателства за думите си. Дано си промениш мнението, следващия път, тъй като няма още дълго да ви търпя.
Хареса ми този път, нищо, че за сега съм си слушал главно моите неща. Да дам обяснение за Жоро Игната Жоро Игната страда от биполярно разстройство. Той е патриот. За втори път цитира българско стихотворение докато играе в TNW, първата му такава рожба беше, когато Райбек изрецитириа "Аз Съм Българче" Постът е изтрит, но мисля, че ще намеря скриншот...
Spoiler:
Последната промяна е направена от deren на 25/12/2020, 18:03; мнението е било променяно общо 1 път