Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Opening show with Eric Bischoff 14/4/2020, 23:19
TNW Rampage Live in Rouse, Bulgaria
Sir Superstar
Заглавие: Re: Opening show with Eric Bischoff 15/4/2020, 00:38
-Драги зрители.. Искам да запазим малко мълчание, за да поздравим всички кечисти за представянето си на турнира, а и разбира се най-вече да поздравите мен понеже аз съм спасителят на тази федерация и без моя гений нямаше да има тази федерация толкова много време.. Миналия турнир беше за историята без абсолютно никакво съмнение.. Какво загрявка за най-големият турнир, който ни предстои, дами и господа.. Ако ви е харесал миналия турнир то определено ще харесате и това шоу, което предстои понеже имам не една или две изненади, а няма и да споменавам какво ви очаква на PAIN.. Да точно.. Невероятно бруталност имаше в МЕ, но не съм тук да говоря за точно за този мач, а малко преди този мач в другия главен сблъсък наблюдавахме за пръв път в историята мач за отборните титли в CO-ME в мач със стълби, а този мач е може би за мнозина един от най-великите мачове и определено ранен претендент за мач на годината.. Имаше невероятно атлетични ходове, брутални ходове, контузии, и нечовешко предателство, което ще се говори дълго време за него, а то обърка много сметки и планове точно сега. Тук съм не да говоря за това какво се случи на турнира, не съм тук, за да се хваля, а винаги знаем, че има за какво да се говори хубаво по май адрес, имайки предвид колко невероятна работа успявам да върша тук, но искам да поговорим за отборните титли. Много хора искаха тези титли да ги премахна и ми казваха: "Ерик, тази отборна дивизия не става, не е като преди, Ерик никой не гледа отборните мачове, това не е ерата на Теди Лонг, който постоянно правеше отборни мачове. Много хора искаха да махна титлите и бях близо до това да го сторя, но тогава един човек, един смел мъж дойде и ми гарантира, че ще върне престижа на тези титли и отново ще ги направи толкова жадувани от най-големите звезди, този човек се завърна на мелето на турнира Road To Pain и след това за 2 месеца успя наистина да спази думите си! Наблюдавахме отборен мач за титлите на миналия турнир в клетка като двама от участниците в него са печелили мелето, двама от тях бяха световни шампиони и един от тях беше Гранд шампион.. На последния турнир Great Bulgarian bash наблюдавахме мач със стълби и в него имаше още един световен шампион.. Това показва, че тези титли са желани от всички! И ТАКА БЕЗ ПОВЕЧЕ УВЪРТАНИЯ.. ИСКАМ ДА ПОКАНЯ НА ТОЗИ РИНГ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО БЕШЕ ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ОТБОРНИТЕ ТИТЛИ ДА ГИ ИМА ВСЕ ОЩЕ И ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ В ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ МАЧОВЕ НА МИНАЛИЯ ТУРНИР.. HE IS THE SHAMON OF SEXY... THE TNW DELIGHT... JOOOOOOOHNNNN MORRRRRISON...
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: Opening show with Eric Bischoff 15/4/2020, 23:53
NOW LISTEN...
MICHAEL COLE: Не бях чувал до сега Ерик Бисчоф да говори толкова ласкаво за някой кечист от нашия ростер, но явно Морисън е маминото му синче. Определено станахме свидетели на един от най-скандалните моменти в цялата история на TOTAL NON STOP WRESTLING на изминалия турнир и със сигурност на най-голямото предателство, което сме виждали. Обаче трябва да призная, че има малко истина в думите на Ерик, но леко преувеличени, наистина Морисън изуми всички ни с невероятния си атлетизъм, а и доста време се би сам и оцеля дълго време, а в такъв мач със стълби да оцеляваш сам си е огромно постижение. Понякога шампионът просто трябва да оцелее накрая на вечерта и The Shamon of sexy стори това, а със сигурност интересът върху отборните титли е огромен на този етап. Гледахме исторически мачове на два поредни турнира, но нека не забравяме, че Миз имаше заслуга също и това са отборни титли, а не самостоятелни титли притежание на Джон Морисън колкото и да не ти се иска колега това е факт. COREY GRAVES: Разбира се, че и двамата кечисти са с огромна заслуга за това.. Миз е невероятен кечист както и Морисън, но определено най-впечатляващия кечист е Морисън и той създаде този страхотен отбор. THE TNW DELIGHT, THE PRINCE OF PARKOUR, но къде е Миз? Защо Ерик не споменава името му.. Може би точно това ще коментират сега двамата. Защо Морисън носи двете титли в ръцете си? Колко красиво изглеждат само на него.. Какво излизане само виждаме от Морисън както винаги той е на едно изключително ниво.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: Opening show with Eric Bischoff 16/4/2020, 00:13
-Първо Ерик бих искал да изкажа своите благодарности за тези думи, които ти каза по мой адрес. Също така искам да благодаря, че повярва на мен и ми даде шанс да нося тези титли на рамото си.. За съжаление в този момент, човекът който ми помогна да ги спечеля не е тук понеже има проблеми, защото се раздаде и даде всичко от себе си на турнира и се завърна и се би с рана, която много ваши любимци са имали и не са се завърнали повече, а THE A-LISTER успя да помогне много на мен. Но няма спор, че аз съм този, който създаде този отбор, аз съм този човек, който беше най-добър на миналия турнир.. Показах, че съм много по талантлив от вашия любимец Уилиян Оспри нали? Вижте тези плочки, тези мускули аз съм много по-тежък от вашия британски любимец и въпреки това аз съм по атлетичен и съм по-добър във въздуха от него и го показах за пореден път. Най-важното е, че аз показах друго на Оспри и то е, че аз знам как да печеля, а той показа, че е поредния човек, който може само да забавлява публиката. Вижте докато аз съм лъвът, то Оспри е нищо повече от поредната циркова панаирджийска мечка, която само забавлява, но в края на вечерта е без нищо в ръцете си... Вижте такива примери има адски много за кечисти, които вие говорите, че са най-добри и, че винаги ще ги обичате, но истината е, че историята помни само и единствено шампионите като мен, а не поредните циркови артисти точно за това този човек тук Ерик Бисчоф лично ме извика да признае невероятния ми талант и може би да ме награди с нещо.. Моля всички имайте търпение знам, че мацките тук искат тялото ми, а не само думите ми, но запазете спокойствие, дами.. Все пак нали знаете: "Some are born to sweet delight, others born to endless night". Ерик, мога да е уверя, че нямах нищо общо с действията на Крис Джерико, нямам никакви планове за него, нито имам нещо общо с контузията на Миз.. Може би Джерико е шизофреник и много пъти той е правил подобни странни неща, а може би просто е осъзнал колко велик съм.. Осъзнавате ли, че Ерик нареди лично мачът ни със стълби на турнира да бъде един от главните мачове, а само месец преди аз да се завърна тук дивизията беше пред закриване и никой не искаше да се бие за тези титли.. Защото всички искат да се докопат до момент с THE GURU OF GREATNES.. Всеки иска да се бие с мен, защото един ден ще разправя на внуците си как е имал мач на платени турнири с най-атлетичния и секси кечист.. Изобщо всеки ще се хвали, че е познавал The Honcho of hotness.. Батиста може да говори колкото си иска, че е Холивудска звезда, но единствената звезда седи в момента на този ринг и държи отборните титли и няма кой да го спре и за това имам само две думи за всички ви... BE JEALOUS! Най-великият мач в цялата история на отборната дивизия е благодарение на Джон Морисън... Най-добрия мач на турнира е дело на Морисън, най-добрия мач на 2020 година не мога да се сетя на кого... А ДА ОТНОВО НА ПРИНЦЪТ НА ПАРКУРА.... ДЖОН МОРИСЪН..
*СЛАВА БОГУ, МОРИСЪН Е ПРЕКЪСНАТ ОТ ЕРИК, КОЙТО Е НА ПЪТ ДА ШОКИРА ОТБОРНИЯ ШАМПИОН НА TOTAL NON STOP WRESTLING, Е ТОВА НЯМА ДА МУ ХАРЕСА!*
Sir Superstar
Заглавие: Re: Opening show with Eric Bischoff 16/4/2020, 00:31
-HOLD ON..HOLD ON.. НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ SIR ERIC BISCHOFF ЩЕ ДОЙДЕ НА КРАКА ПРЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ИДИОТИ ДА ТЕ ХВАЛИ ТЕБ? Е, ако наистина си мислил, че това е причината двамата да сме тук на този ринг то много жестоко си се объркал млади човеко.. Причината да съм тук също не е свързана с действията на Крис Джерико и дали това е било някакъв скрит план понеже ни най-малко ми пука за това. Нещата, които ще ти кажа сега не са никак приятни за теб и наистина до голяма степен трябва човек да те съжали.. Твоята дружка, магнита за мацки или както там си мисли, че е с толкова сериозна контузия изцяло благодарение на действията на Джерико, че ще е цяло чудо, ако отново може някога да стъпи на този ринг отново. Да точно така за мнозина може би това е повод за радост, но не и за мен и то не, защото това е Миз, а защото не е хубаво, когато губим някой кечист и то за толкова дълго, но най-лошото в ситуацията е, че отборните титли реално остават в ръцете на един човек, а от борда на директорите изрично са против идеята да гледаме един човек да ги носи.. Макар и да показа, че в известен период от време можеш да се справяш без твоето другарче няма как да позволя ти да носиш титлите сам понеже това не е допустимо. Няма как най-великият мениджър в историята на тази индустрия да позволи подобни неща да се вижда в най-добрата компания. Точно за това ти казах всички хубави думи по твой адрес, защото ти наистина съумя да направиш доста положителни неща, които спомогнаха издигането на тази дивизия и естествено както винаги се оказва в крайна сметка единствения печеливш в тази ситуация съм аз понеже от същия този борд на директорите, които не искат отборните титли да са при теб те са много доволни от моята работа и това, че спасих тези престижни титли, а много други хора не успяха да направят това нещо, което аз направих. Но все пак аз не съм пълен неблагодарник и ще ти дам една възможност понеже наистина виждам черти в теб, които ми допадат макар и не особено много. ЩЕ ТИ ДАМ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДА СИ ПОТЪРСИШ НОВ ПАРТНЬОР, КОЙТО АВТОМАТИЧНО ЩЕ СТАНЕ ОТБОРЕН ШАМПИОН С ТЕБ И, АКО ТИ НАМЕРИШ ТАКЪВ ЧОВЕК ТО АЗ НЯМА ДА ОТНЕМА ТИТЛИТЕ ТИ! НО АКО ТИ НЕ УСПЕЕШ ДО КРАЯ НА ВЕЧЕРТА ДА НАМЕРИШ ПАРТНЬОР, КОЙТО ДА ИСКА ДА СИ ПАРТНИРА С ТЕБ ТО НЯМА ДА ИМАМ ДРУГ ИЗБОР ОСВЕН ДА ОТНЕМА ТИТЛИТЕ. КАКВО ИМА? ЗАЩО ГЛЕДАШ ТОЛКОВА ПРИТЕСНЕНО? НАЛИ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ХВАЛИМ, ЧЕ СМЕ ТЕ ГЛЕДАЛИ, НАЛИ ТИ THE SHAMAN OF SEXY, ВСИЧКИ ЩЕ ТЕ ИСКАТ! ДОСКОРО, ДЖОН... А И ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ... КЪСМЕТ!
COREY GRAVES: Но това не е честно.. Как е възможно това нещо.. Някой да се обади на полицията понеже сме на път да станем свидетели на огромна кражба.. Морисън си заслужи титлите.. Та той уцеля сам в мач със стълби срещу двама.. Това минава всякакви граници..