Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Backstage segment with Matt Riddle & Keith Lee 22/10/2019, 22:24 | |
| | |
|
OriginalBro New User
Location : Las Vegas, Nevada Join date : 14.07.2015 Posts : 14 Age : 38
| Заглавие: Re: Backstage segment with Matt Riddle & Keith Lee 24/10/2019, 14:37 | |
| Cathy Kelley: Дами и господа, намирам се зад кулисите, а при мен са "The Original Bro" Matt Riddle и човекът, който ще направи своя дебют в Total Nonstop Wrestling тази вечер - "The Limitless" Keith Lee! Matt, ще се обърна първо към теб. Keith Lee се изправя срещу Rusev тази вечер. Rusev, който ти накара да се предаде миналата седмица. След мачът обаче, ти бе атакуван... Как се чувстваш след случилото се? – Cathy, чувствам се страхотно. Атаката на Rusev в гръб е най-големият комплимент за мен. Това показва, че не само съм по-добрият атлет от Rusev, но и съм по-добрият човек. Тази вечер моят дългогодишен приятел Keith Lee прави своят дебют във федерацията. Вярвам, че той също ще докаже, че е по-добър от него. Rusev, bro... Ако си мислиш, че победата ми над теб е случайност, знаеш къде да ме намериш. Отворен съм към ново предизвикателство! Ketih Lee: Тази вечер обаче е мой ред да сритам българския му задник. Изключително радостен съм, че дебютът ми е точно срещу Rusev. Ще му покажа, че изобщо не иска да си има работа с "The Limitless Bros"! | |
|