ME: Unsanctioned Match
"Career vs. Career"
"Rainmaker" Kazuchika Okada vs. Dean Ambrose
-ТОЗИ МАЧ,ТОЗИ МАЧ ЩЕ Е ПРОСТО......ВЕЛИК!!!!Смисъл тази връжда е просто уникална като се започна от Pain IX та чак до тук и то тук вече няма 6,5 залогът е още по-голям от колкото на Pain IX Career vs Creer! ПРОСТО УНИКАЛНО! Колкото до прогназата залагам парите си на Rainmaker!
CO-ME: Champion vs. Champion
Singles Match
AJ Styles (TNW Champion) vs. Adam Cole (TNW Grand Champion)
-Тва ще е доста интересно.И двамата шампиони са супер,и двамата са минали през много тежки съперници за да вземат титлата която носят в момента.Залагам на Adam Cole.
TNW Women's Championship
Singles Match
Gail Kim (c) vs. Carmella
-Незнам доста ще е интересно.Hell vs Face.Харесва ми тази вражда и ще заложа на Carmella,незнам защо просто така си мисля.
TNW Tag Team Championship
Tag Team Match
The Undisputed Era (Finn Bálor and Kyle O'Reilly) (c) vs. Seth Rollins and Dolph Ziggler
-Не виждам абсолютно никанва вражда.Залагам на Seth и Dolph.
TNW Young Lion Cup Final
TNW Pure Championship
Singles Match
Sami Zayn vs. Rusev
-Това е моят мач и очевидно няма да дам предикшън.Но имам чуството че ще направим супер мач и ще откраднем вечерта.
TNW Young Lion Cup Third Place Play-off
Singles Match
Shinsuke Nakamura vs. The Undertaker
-Тъпо е,че Сина се отказа исках да видя тази класика Jonh Cena срещу The Udertaker.
Но за жалост явно няма да го видя.Иначе залагам на гробаря.
Get the Suitcase
Ladder Match
The Miz vs. Matt Taven
-Щеше да е по-интересно ако бяха повече хора от двама.Иначе смятам че The Miz ще вземе куфара.
Submission Match
Jinder Mahal vs. Bret Hart
Много яка връжда и мач.Много ще му се кефя да го гледам.Иначе до колкото знам Jinder Mahal е в win streak.Така че сега смятам,че Bret Hart ще е човека който ще я спре.Пък и има по-хубавата хватка за предаване...
Non-Title
Singles Match
Braun Strowman (c) vs. Hulk Hogan
-До колкото видях на SumerScream са имали много интересен мач,но аз имам един въпрос към модовете,че нещо не съм наясно.Защо забога не е мач за титлата?
Иначе сигурно ще се получи съпер мач.Залагам на Braun Srowman.
Singles Match
Brock Lesnar vs. Kenny Omega
-Нямам никаква идея какво ще стане тук.
Singles Match
Edge vs. Aleister Black
-Интересен мач ще се получи.Блек има защо да връща на Острието за това което направи в мача му с Гробаря.Ще заложа на Блек,защото въпреки,че Острието сигурно е по-опитен имам чуството,че Блек взима тази победа.