Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 24
Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 15:17
30 MEN Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match - Честно си казвам мелето в началото и може би малко след средата си беше провал. Според мен разбира се, само Андрей си знае колко го плюх. Ноо, нещото което наистина ми хареса беше края. THE KING OF KINGS BABY! Краля прибра златото. Знам, че всички сте ядосани за това че Анди си е дал титличка, но се замислете това е шибаната Grand титла, на кой ще му седи по-добре около кръста, ако не на Церебралния убиец? Не знам, сърдете се ако искате (което не е хубаво, не се дразнете, не влагайте толкова чувства, отпуснете се деца мои), но Трите Хикса си беше най-добрия избор, за да вземе този престиж и то в такова голямо меле. Победата за краля няма спор. Ясно е, че не всеки ще е доволен. Все ще има някой, който да остане ощетен. Това го има навсякъде, както в е-федовете, така и в живота. Замислете се за напред като се срещнете с такъв случай, пак ли ще ревете? Дразните се за нищо момчета. Това го е имало преди, има го и сега. Злобата за това, че има някой по-добър от вас. Е МАМКА МУ ВМЕСТО ДА ПЛЮЕТЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ! Андрей и Косьо не са тук от вчера, че да не си заслужават шибаните титли. Според мен са доказали много, много повече. Постовете са им на ниво, стила, всичко. SO SHUT YOUR FOOKIN MOUTH. (Не бе не се ядосвайте, обичам ви всички, просто се стегнете и след Pain ви очаквам весели с титла на рамото.)
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada - SURPRISE, SURPRISE MOTHERFUCKER! И от този мач нямам оплакване. Кални се раздаде на макс, има потенциал за шампион И В БЪДЕЩЕ ГО ВИЖДАМ КАТО ТАКЪВ! Сев също показа защо е бил шампиона, но уви - време е за нещо ново! Пепелянката ги размятка насам и натам и си грабна престижа отново у дома. Изключително емоционален край на срещата.. Но нека гледаме към бъдещето в което стои Ренди Ортън с шампионския пояс! Как ли ще се развият нещата за напред, ето това вече е интересно.
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch - Е, не! На това му казвам аз мач. Просто Нинка и Роско така ми напълниха душата с тази среща, че нямам думи. Можете да ми благодарите на ЛС, че оставих Лекси и дадох възможност на тези две душици да откраднат шоуто. Нинка Иконатаа и Роско Такситоо, всички да треперят.
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock - Абе, Васко си го може. Каквото и да говорим си е факт! Дори с някакъв забравен кечист трепе наред. Евала, приятел. Продължавай в същия дух и не напускай, моля те!
One on One Match Finn Balor def. The Miz - Демонааа!! Много приятен мач спретнаха Пеши и Джони. Сега играта на синът ми ми хареса с една идея повече, но това не е от толкова голямо значение. И двамата си имат талант , който не показват за пръв път. Успех за напред!
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes - КОУДИ РОУДС, БЕЙБЕЕ!!
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins - Браво на Шизакаа! Това беше неговата нощ. Не знам какво оплювате турнира хораа. Този мач не го ли забелязвате?! Шизо, Алекс, Манчи и Цецо хвърлиха бомба направо. Сега не знам Алекс напуснал ли е не е ли напуснал, но ако има такова желание за игра, без да хленчи и такива не една ами две титли бих му дала. Но всичко с времето си и най-вече с постоянството. Да минем към Манчи.. Ненавиждам Амброус като цяло, но Мариян така играе с него, че май ще го заобичам. Просто Дийн е неговия човек. Стигаме и до любимеца ми - SETH FREAKIN ROLLINS! Мисля, че не е тайна, че се възхищавам на играта на Цецо, може би съм го споменавала 873862 пъти в миналите си мнения за турнири. Никога не изневерява на стила си и дългите, красиви постове, ЕВАЛА! Иска ми се да видим Ролката шампион много скоро. Но не и с такава титла. НЕ! Цецо е за ME и това се забелязва от километри. Още веднъж честито на Шизо, който очаквам да направи страхотен рейн с титлата!
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella - Това беше турнира в който всички диви показаха, че жените контролират света! Ха-ха. Тройната заплаха си беше върха. Искам да стисна ръцете на Ники, Шарлът и Ей Джей за добре свършената работа. А за победителката.. Е, Хриска си го заслужаваше. Смело напред! Очаквам нова шампионка много скоро в лицето на Ей Джей, която направи такъв прогрес, че й свалям шапка.
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 20:33
30 MEN Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match - Мача беше един от най-скандалните в историята на българското е-федство,даже някои биха го определили като най-скандалния такъв.Мача си вървеше супер 1-вите часове,липсваха някои големи имена които трябваше да се вкарат в под 15ти номер,а не да пускате най-силните от 20ти нагоре и така да се губи тръпката.Искам да допълня ,че съм крайно засегнат лично от този мач,1-во бяхте се разбрали екипа в скайп да махнем 2-рите акаунти които бяха на брои 3,после Мариан ме елиминира и 3 втори акаунта + джак фуклиото който е 4ти акаунт на Васко остава след 5 поста завършващи с опит да го преметнат над въжетата,което е пълен фарс,аз за 30 мин след ентранс-а ми се претрепах да се фокусирам в-у поста и написах около 1100 думи за това време и не ми дадохте и шанс да остана поне в десетката,ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ МАКАР И ДА СЪМ ПРОСТИЛ НА МАРИАН!Като цяло мача абе не беше зле,ама накрая Лаек провокира толкова хора ,че бяха готови да напуснат някои,но разбирам го искал е да бъде запомнен преди да се пенсионира с рейн на Гранд Титлата,но също можеше да помисли за някой млад и талантлив.Бтв добре измислено и 2-мата да постнете последните си постове в турнира м-у 2 и 3 през ноща.Поздравления на Лаек!
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada - Не успях да зърна последните постове от РТП Мача но предлагам ,че са много добри.Честито отново на Коската.Исках Сев да запази тъй като щеше да бъде гавра с него на 1-вата защита да дропва и просто това е една степен не уважително към неговия хвърлен труд,Косьо може би повтори закопаването на Джони по рано през 2016 когато Секалов държа титлата 1 месец и Косьо му я грабна веднага,но щом го прави знае какво върши.
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock
One on One Match Finn Balor def. The Miz - Мача се прецака с тия подготвени постове и се изгуби тръпката но както казах в прогнозите ми,Красиви постове,оформени по страхотен начин.Който и да биеше щеше да е заслужено,но накрая Демона Пеши успя да сломи Джонатан.Може би факта за подготвените постове е мача в събота и това е логично.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes - Много бавен мач,скоро Ноам Дар ще дойде за титлата..
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins - YO ADRIAN,I DID IT!!Направих това което казах ,че ще направя,дадох всичко от себе си и успях да стана 1-вият в историята ИК Шампион.ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ЦЕЦО,ДЕРИ И МАН4И ЗА ТОВА КОЕТО СЪТВОРИХМЕ!!Свъшихме по рано от вхц-то макар и да бяхме 4-ма човека с по 3 постове,това доказва какво можехме ние мид-кардерите.Дери отнесе най-много в мача като най-много завършваха постовете налагайки него туш ли е било или захват,но той премина през всичко и се опита да спечели златото,Цецо отново блестеше както го прави всеки път със зрелищни постове,колкото и да не ме впечатлява Дийн в WWE то тук е напълно обратното и дори ми грабва всяка изписана дума от него да прочета.Евала Азис момчета!!И Благодаря на всички за честитките за ИК Титлата!!
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 23:31
Triple H win in 30 men Road to Pain Rumble Match - "The Celebral Assasin", "The Game", "The King of Kings" - TRIPLE H!!! Поздравления на тазгодишния победил в мелето и честита му титла! Този мач ми хареса наистина много, може би, ако някои хора можех да оформят постовете си по-добре, щеше да бъде още по-добър! Също така мисля, че направих добро решение със своята смяна. Излязох под номер дванадесет и стигнах до последните петима, подобрих рекорда за най-много елиминации, а и не излязох с мисълта да победя в този мач... Затова не съм никак разочарован! Имаше някои неща, които наистина ме шокираха и развеселиха. Като появата на John 'Bradshaw' Layfield, както и тази на Michael Cole... Но ще бъда честен... Появата, която най-малко очаквах и появата, на която реагирах най-изненадано бе тази на Алекс... С Batista. Наистина не го очаквах, Алекс е добър играч и смятам, че направи добре като взе Batista. Очаквам мощно следващата му поява с него! Други неща, които ми харесаха в мелето и не очаквах... Ами да, сещам се едно! Елиминацията на Braun Strowman... Макар да участвах в нея, аз бях изненадан от случилото се! Цецо наистина изригна тук! Смятам, че се получи страхотно меле... Миналата година останах до последната тройка и почти победих, но часа ми попречи. Тази година отново стигнах почти до края, като останах до последната петичка... Не знам догодина как ще е, но силно се надявам броенето да спре да върви назад!
Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada for TNW Title - Честито на новият Шампион. Много поздравления и на Rainmaker. Според мен този човек наистина заслужаваше победата тук, но нищо не мога да направя... Колкото до себе си - смятам, че направих всичко възможно, за да вдигна AJ Styles във висините, в които бе преди, когато е бил в ръцете на Баев! Да, може би не направих защита със Световната титла, но за това нямам вина... Макар и това да е един минус за мен и играта ми със Styles, аз наистина много се раздавах с този кечист... Винаги давах всичко от себе си с него... Наистина ще помня дълго време престоя си него във форума... Това е кечист, който подобри играта ми до много голяма степен, макар и много голяма част от потребителите да си мислеха, че няма как да стана по-добър. Ще кажа едно - колкото и добър да бъда някога... Винаги мога още... Винаги! И ще ви го докажа със следващата си персона - Roman Reigns!
Alexa Bliss def. Becky Lynch in Table Match - Признавам си - не следих този мач... Изобщо. Дори постовете им не бях погледнал... Не знам дори как е завършил мача... Сега видях де... *After five long minutes...* Хареса ми!
Sycho Sid def. The Rock for United States Title - Няма да коментирам... Силно съм разочарован и засрамен...!
Finn Bálor def. The Miz - Как слабака Пеши победи Джони? Шегата настрана, разбира се. Много силен мач между Miz и Bálor. Станахме свидетели на доста равностойна игра... Но в крайна сметка победата отиде при Scroller... Надявам се някога се изправя отново на един ринг с тази личност.
Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes for Cruiserweight Title - Силно съм разочарован от играта на човека, който играе с Rich Swann... Очаквах много от този човек... Още от своят дебют се раздаваше на макс, но... Но нещо стана тази вечер... Смятам да се заема със случая лично!!!
Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins for Intercontinental Title - Също един мач, в който станахме свидетели на много емоция! Може би, ако Петьо не писа в чата да наблюдаваме много мача за Intercontinental Championship, малко преди да дойде неговият ред за пост, щях да бъда изненадан от завършека му... НО НИЩО!!! Страхотна игра от четирите страни и честито на Шампиона!
AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella for №1 Contender for Women's Title - И този мач също не го следих много... Не очаквах Lee да победи... Според мен видяхме доста добра игра и от трите диви, главно от Charlotte Flair, стремглаво следвана от Nikki Bella. Очаквам много от тях!
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 23:33
30 MEN Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match
Хубавото беше, че мача се изигра за един ден. Не очаквах всички да пишат, след като Triple H се появи под номер 30. Победителя мисля, че беше ясен, така че трябваше да сте готови преди мелето. Знам Лаек пак си даде титла, но издръжте още 2/3 месеца, моля ви....
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada
И аз съм на същото мнение, че този мач не се изигра на време, но си беше готин. Кални се представи невероятно и според мен заслужаваше победа, но все пак това е последната титла на Косьо, така че отново ви моля да издържите 2/3 месеца.
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch
Мачът беше хубав и това според мен беше начина да се издигне образа на Alexa Bliss. Ninka се справя чудесно с Bliss. Мачът си беше добър изигра се навреме, което е хубаво, а и забравих да спомена, че Руслан е много добър с Беки.
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock
Несериозна работа!
One on One Match Finn Balor def. The Miz
Мачът си беше супер. Както и враждата ни. Не знам с какво няма да бъде запомнен, но поне си изиграхме мача навреме... Какво да кажа освен, че този мач открадна шоуто... Заедно с мача за Интерконтиненталната титла.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes
Васко се справя добре с Cody и според мен Цецо напълно заслужено запази титлата си!
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins
Този мач ми грабна окото. Честно.... Всеки заслужаваше победата... Този мач ще бъде кандидат за мач на годината. Честито на Шизо, а сега ще очаквам с нетърпение неговия рейн с титлата.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella
Тук мисля, че Lee напълно заслужено спечели. Радвам се, че отново ще получи шанс за титлата, защото тя го заслужава, а не чакайте не се изразих правилно... ТЯ ЗАСЛУЖАВА ДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА! ВРЕМЕ Е! Тя трябва да е следващата шампионка!
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2414
Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 16/1/2017, 13:38
Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match -Адмирации към всеки един човек, който взе участие в това меле и допринесе за неговото изиграване в рамките на един ден! Шапка свалям и на екипа, който даде всичко от себе си, за да рефва възможно най-бързо през цялото време! Мелето започна доста силно, но впоследствие темпото на игра спадна и така се уби голяма част от инерцията в мача. Въпреки това обаче имаше доста интересни моменти като включването в мелето на коментаторите JBL и Майкъл Коул, Деймиън Сендау, който елиминира Миз, появата на Ахмед, обединяването на ЩИТ в мача, завръщането на Батиста и т.н. Относно победителя в мача, не смятам, че това бе кой знае каква изненада поне за мен. Лично аз дори предвидих, че Лайок ще си тръгне като победител. I mean... Андрей нямаше поява на това PPV и бе логично да влезе в мелето, а когато видях гифовете на Трите Хикса от Royal Rumble 2016, където спечели световната титла, която бе заложена в мелето (Точно както Grand титлата бе заложена тук), всичко ми стана ясно! Само не ми хареса, че по този начин бе убит елемента на изненадата, който е най-интересната част в мелетата, но това е лично мое мнение. И все пак честито на победителя!
World Heavyweight Championship Match Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada -Какво да кажем тук... Великолепна игра и от тримата, но едва ли някой е очаквал нещо различно. Лошото е, че победителят бе spoil-нат по време на мелето, но това се случи заради бавното изиграване на самия мач. Лично аз очаквах Стайлс да запази титлата, тъй като това реално бе първият път, в който той трябваше да защитава пояса, но уви.. това не се случи! Начинът, по който Окада и Стайлс напуснаха ринга след мача бе наистина съкрушителен. Моето скромно мнение е, че Сев трябваше да направи поне едно силно царуване със световната титла. Също така ме е жал, че смени Стайлс, защото се справяше повече от добре с него. Макар да съм сигурен, че ще се справи също толкова добре и с Роман Рейнс!
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch -Прекрасно изпипан мач! Всичко беше като по учебник! Няма какво друго да кажа освен едно голямо БРАВО на Нинка и Руслан! Двамата имат сериозен опит в този бизнес и нагледно показаха на всички как се прави!
United States Championship Match Sycho Sid def. The Rock -Тук Васко не бива да бъде обвиняван за абсолютно нищо! Юси бе единственият човек, който показа несериозност и логично загуби. От друга страна това е прекрасно допълнение към изграждането на образа на Сид. Такъв squash и то срещу една жива легенда като Скалата... Васко продължава да показва страхотна игра със Сид и не виждам кой е способен да спре царуването му с титлата!
One on One Match Finn Balor def. The Miz -Някои смятат, че този мач няма да бъде запомнен с нищо... Че предварителното му изготвяне го е прецакало, но лично аз съм много доволен от това, което сътворихме с господин Казаков! Логично бе да го подготвим седмица по-рано, за да може да го изпипаме като хората и в същото време да сме на 100% готови за мелето. И нека не забравяме, че мачът не бе нито за титла, нито имаше някаква стипулация в него, така че като за обикновен мач без залог си бе доста приличен. Поздравявам Петър за добрата му игра с Балор. Сработихме се много добре и за мен бе истинско удоволствие да премерим сили на ринга!
Cruiserweight Championship Match Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes -Какво се случи с Рич Суон!? Лично аз очаквах този човек да открадне титлата в този мач, но честно казано останах разочарован. Хелмс продължава невероятното си царуване с титлата, а представянето на Коуди даде заявка, че може би той е следващият Cruiserweight шампион! Мачът не бе лош, но според мен остана в сянката на сблъсъка между Хелмс и Зейн на Day Of Reckoning.
Intercontinetal Championship Match Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins -Красота! Истинска наслада за окото! Четирима невероятни играчи и също така четирима много добри мои приятели! Който и от тях да беше спечелил, аз щях искрено да се зарадвам за него! И все пак прогнозата ми се оказа вярна и Y2J си тръгна с победата от мача. Честито на Шизо, който направи сериозна крачка напред в своята кариера със спечелването на тази титла и съм сигурен, че един ден ще се окичи и със световната титла на TNW! Играта му с Джерико е повече от впечатляваща и има много хляб в този човек! Шапка свалям на Цецо, Дерен, Мариан и Шизо за уникалния мач, който сътвориха!
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella -Поредният силен мач при жените! Lee ми направи много добро впечатление още преди месец и се радвам, че си тръгна с победата! Надявам се скоро да я видим и като шампионка, защото определено го заслужава!