|
| TNW Road to Pain 2017 | |
|
+14GodNikolov LegitBo$$ Scroller CHAMPviaRKO makaveli777 Shizo JohnnyZ Independent Nina deren Cekoki SevBoom Rainmaker GOAT 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 16:58 | |
| ДАМИ И ГОСПОДА, ВРЕМЕТО НАСТЪПИ! ROAD TO PAN PAIN 2017 ДОЙДЕ!Нямам търпение да прочета вашите коментари! - Цитат :
30 MEN ROAD TO PAIN RUMBLE MATCH for the TNW Grand Championship
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton
Tables, Ladders & Chairs Match Alexa Bliss vs. Becky Lynch
United States Championship Match One on One Sycho Sid (c) vs. The Rock
One on One Match Finn Balor vs. The Miz
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee | |
| | | deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 17:15 | |
| World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton
Ако има бог, той трябва да остави титлата при Северин или да я прати на рамото на Кални. We don't want to see Kosio as whc AGAAAIN. Ще съм за Крисчън (Окада), но няма да имам проблем и Кисимов да запази.
ъъъ? Алекса като обществен акаунт ли е? I'm gonna skip this one.
Юси Кисимов взима титлата.
Finn Balor vs. The Miz
Мач без абсолютно никакво значение, защото Жони си тръгва след PPV-то и няма как враждата им да продължи. Интереса ми за мача е нищожен.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes
Swann i think
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young
Kойто и да вземе мача няма да е незаслужено. Тъй като всички участници са в Road To Pain мача , билда на този мач малко беше ощетяван, защото играчите имахме и друго наум, но както и да е.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee
Батеее, крайно време AJ Lee да вземе титлата. Много ми хареса играта и срещу Нинка преди месец и се надявам отново да я видя срещу нея. Нищо против другите момичета, просто Lee заслужава отново шанс за пояса.
Всеки , който е чел сегментите ми последните няколко седмици , ще осъзнае, че аз съм най-големият фаворит за спечелване на мача. Не видях толкова сериозно отношение към мелето, което аз проявих. Двата пъти в които се намесих в Opening Show-to беше изцяло по може желание, плановете далеч не бяха такива. Уменията ми на микрофона докато играя с Йънг се качиха доста, а и мисля, че заслужавам титлата, която ми я обещават от ноември 2015-а. | |
| | | Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 17:18 | |
| 30 MEN ROAD TO PAIN RUMBLE MATCH for the TNW Grand Championship - Нямам търпение наистина за този мач, миналата година и аз взех участие, но този път смятам да пропусна, защото е прекалено голямо напрежение и нямам нервите да вися на компа цял ден, но нямам търпение да видя кой ще бъде победител! Ще го гледам с голям интерес! Късмет на всички!
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton - Много сериозно предизвикателство пред г-н Северин. Той не просто ще се изправи в мач за титлата, а и се изправя срещу двамата най-добри играча в форума. Наистина не смятам, че той трябва да губи титлата, надявам се да направи една много добра игра с по-малко-о-о-о-о-о-о тирета и удивителни в постовете си. Наистина както казах претендентите му са много добри, но все пак се надявам той да успее да запази и този път титлата си.
Tables, Ladders & Chairs Match Alexa Bliss vs. Becky Lynch - МАЧА Е САМО С МАСИ, ТЪПАЦИ! Така, трябваше някой да довърши нещата на Мая, която не може да участва на турнира и така от турнира, на който смятах да си почина, Нинка отново се набута с мач, този път обаче съм адски нахъсана с Алекса и ще направя г-н Николаев на пух и прах. Очаквайте много интересни неща около Лекси.
United States Championship Match One on One Sycho Sid (c) vs. The Rock - Тук да си призная враждата не съм я следила много много, но най-вероятно отново Сид ще си запази титлата и пожелавам успех и на двамата.
One on One Match Finn Balor vs. The Miz - Страхотен начин, за да могат и двамата да издигнат новоизбраните си кечисти. И двамата са много добри и със сигурност ще гледам с интерес. Не мога да залагам на това кой ще бъде победител, защото и двамата са страхотни играчи и съм сигурна, че ще дадът всичко от себе си.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes - Много съм впечатлена от крузу дивизията, много ме кефи Хелмс и за това ще кажа, че съм за него и още малко поне да подържи тази титла.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young - Тука става още по-опасно с класни играчи. И четиримата са ми любимци. Направо не знам, който е измислил точно тези четиримата да са в мача ще го черпя една вафла! Тук също ще гледам с интерес.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee - Която и да спечели ще я победя, така че няма проблеми дори и срещу трите наведнъж да се бия! | |
| | | Gabriela Superstar
Location : Bulgaria Join date : 10.12.2016 Posts : 119 Age : 22
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 17:27 | |
| 1. AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton 2. Alexa Bliss vs. Becky Lynch 3. Sycho Sid (c) vs. The Rock 4. Finn Balor vs. The Miz 5. Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes 6. Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young 7. Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee -
| |
| | | The American Nightmare Superstar
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 18:09 | |
| 30 MEN ROAD TO PAIN RUMBLE MATCH for the TNW Grand Championship - Миналата година си спомням как висях на компа почти цяла нощ, но момента ми беше отнет от едно нещо и това беше нуждата за сън, но тази година ще се опитам отново!!! Не знам Кой ще излезе победител, но пожелавам на най-мотивирания, най-надъхания да спечели това меле.
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton -Може би тук ще дойде момента на Реймакъра да вземе най-накаря тази Световна титла за която толкова много мечтае, но на пътя му стой Ренди Ортан, който отново не знам как се узова в този мач и шампиона Стайлс според мен ще спечели или Рейнмакър или Стайлс 50 на 50 съм.
Tables, Ladders & Chairs Match Alexa Bliss vs. Becky Lynch - Интересен мач хваща окото Алекса ме кефи доста, но и Викторов е голямо про с Беки ще е успорвано, но ще заложа на Блисс.
United States Championship Match One on One Sycho Sid (c) vs. The Rock - Почти три месеца държа вече титлата със Сид изобщо не съм очаквал, че толкова ще издържа с кечист от 90 те, но може би откакто играх с Брет Харт ми хареса да играя с такива кечисти знаете как е, но противника ми ме разочарова Скалата ме разочарова очаквах да е мотивиран да ме изненада, да покаже, че иска да е шампион, но представянето му не ми хареса казвам си го без да лъжа и на този турнир той ще отнесе побоя на живота си от Сид Вишъс! Залагам на шампиона.
One on One Match Finn Balor vs. The Miz И тук стана интересна вражда Фин играе доста добре Джони с Миз също е добър, но според мен трябва да се стегне и да пише малко повече, защото той може! Залагам на Балор. Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes -Тук може би ще дойде момента на Коуди Роудс не знам, но го усещам откакто взех Коуди като, че ли нещо се промени в мен започнах да играя много мотивирано и в този мач аз ще дам сърцето, защото искам тази титла в лека категория и знам, че мога да се справя не подценявам Грегари Хелмс, нито пък Rich Swann, но мисля, че Коуди Роудс ще успее да отмъкне пояса.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young Интересно се разви и тук тази титла може да промени кариерата на някой от тези играчи и съм и съм сигурен, че който и да спечели от тук ще се отнася серизоно към Интерконтиненталната титла! Залагам на Крис Джерико просто този човек винаги ще остане част от мен и много уважавам и Шизо играча, които играе с него късмет Шизака мадафака ти можеш!!!
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee - Отново интересно тук ще заложа на моята ученичка, а именно AJ Lee. | |
| | | JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2414
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 19:47 | |
| Ще дам само прогнозите си за победители, а след турнира ще коментирам всеки един мач поотделно!
RTP RUMBLE MATCH - Laеk/Kosio AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton Alexa Bliss vs. Becky Lynch Sycho Sid (c) vs. The Rock Finn Balor vs. The Miz Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 20:55 | |
| RTP мачовете винаги са били дълги и интересни. И този път ще е сигурно около 15 часа. Трудно е да се определи победител. Иначе малко съм разочарован, че вместо да се избира претендент, който отива в ME на PAIN, то само ще имаме нов Grand шампион. Плюс, че това е нова титла с много малка история и някак си се губи престижа на целия турнир и цялото меле. However, мисля, че пак ще се получи добро PPV.
AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton - AJ Styles Alexa Bliss vs. Becky Lynch - Becky Lynch Sycho Sid (c) vs. The Rock - Sycho Sid Finn Balor vs. The Miz - Finn Balor Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes - Helms <3 Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young - Seth Rollins Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee - AJ Lee RTP Match - Номер 30?
| |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 21:08 | |
| | |
| | | Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 21:37 | |
| Finn Bálor печели мелето... | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 7/1/2017, 22:24 | |
| Дами и господа, сега ще изразя моето така искано и така жадувано от потребителите на TNW компетентно мнение. Нека да започваме, пожелавам ви приятно четене!
- Любимият ми мач в е-фед средите. Емоцията, изненадите, битката... В никой друг тип мач няма такова напрежение като в ежегодният RTP Rumble мач. Аз имам няколко фаворита. Ще споделя само двама от тях и те са Finn Balor, и не тушираният в срещата за Световната титла. Не знам, просто имам усещането, че ще е или Styles/Orton/Okada или Finn Balor, който ще си върне своята Гранд титла, за която така и не получи реванш. Но кой знае... Може и да видим някоя от големите изненади, като някой аутсайдер вземе мача? Интересно ще е, гарантирам ви. Добавянето на Гранд титлата е добра идея от страна на борда, защото така се показва, че тази нововъведена титла е напълно равностойна със Световната. Определено ни очаква едно много интересно меле, като всяка година, без изключения!
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton
- WE WANT OKADA! ТОВА Е! Очаквам "КАлнера" да направи пореден силен мач, след като си завоюва отличието TNW Cup, Световната титла е единствената опция за продължение на неговата кариера. Никак няма да му е лесно, обаче. Пред себе си има Дон Северин, който успя да го сломи преди 2 месеца, а и още една заплаха... Един от "the all time greats" в лицето на Константин Недялков, който завърна своят Ренди Ортън, за да потърси своето - реванш за Световната титла. Нека да обобщим - имаме две от най-добрите звезди и бъдещи Hall of fame-ъри и един настоящ такъв, който определено знае как се прави. Нямам търпение за този мач, покажете на всички как се прави, момчета!
- Напускането на Мая Банки определено ме шокира, но още повече ме шокира факта, че Нинка се застъпи за Алекса и пое нейният персонаж в собствените си ръце. Може би тя е жената кечистка, която ще и върне музата и ще я нахъса да мачка всичко живо. Първата стъпка беше този приятен като четиво сегмент в миналия Rampage. Руслан знае как се правят класики, Нинка също. Ще видим как ще се сработят, но аз очаквам един приятен за окото спектакъл.
- Не е тайна за никого, че съм изключително голям фен на играта на Васко със Сайко Сид. Просто се наслаждавам на всеки един негов мач, в който той наказва опонентите си. Сега обаче среща едно много сериозно предизвикателство. Сега среща надъханият и загорелият за титли Юси Шу, който определено ще бъде запомнен и сравняван със завърналият се пресонаж на Скалата. Труден за прогнозиране мач, защото Скалата определено не е като никой от предишните съперници на Сид Вишъс... Ще кажа победа за Сайко, защото както споменах съм му огромен фен!
One on One Match Finn Balor vs. The Miz
- Както се каза по-горе, чудесен начин да започнат да изграждат новите си персонажи. Двамата, които се издигнаха през изминалата година, прекарвайки я с един единствен кечист, сега правят смяна и се изправят един срещу друг. Определено това ще е един много солиден мач! Успех и на двама ви!
- Крузу дивизята се издигна, само месец, след като не виждах никаква надежда в нея... Свалям шапка на всеки отделил времето си да запише кечист в лека категория и да се застъпи за тази дивизия, която определено ще ни спира дъха и занапред. Очаквам този мач да е страхотен, изпълнен с много хубави маневри и много качествени постове. Определено ще си заслужава четенето.
- Четири от големите имена на този форум, които ще се борят за новото откритие - Интерконтиненталната шампионска титла. Ако се питате дали тази титла ще има някакъв престиж, тогава погледнете кои са хората, които ще се борят за нея още в първия мач за нея. Ролинс, който направи враждата на живота си, Амброус, който все още не е бил туширван, откакто се завърна, Крис Джерико, който набира все повече инерция и опит с всеки изминал турнир и Ерик Йънг, който пусна бомбата в двете последни шоута с уникални промота. Не знам кой ще спечели, но най-много ни показа Ерик Йънг от всичките, ако съдим шоутата преди турнира. Залагам на Младият.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee
- Този мач ще е също доста оспорван и интересен, тъй като имаме завръналият се Ванко и завърналата се Габи, която в последната година натрупа доста опит и е напълно готова да се изправи срещу шампионката на жените. Да, талантите и на Ванко, и на Габи са безспорни, но имаме и AJ Lee, която месец след месец, седмица след седмица показва, че е готова да носи колана около кръста си. Да, на предния турнир тя получи шанс, но Бейли се оказа по-добрата. Сега това е като поправителен тест за Lee. Летвата в женската дивизия определено много се вдигна, нямам си и на идея кой ще си тръгне като победител, но знам, че мача ще се получи страхотно.
Последната промяна е направена от The Perfect 10 на 8/1/2017, 17:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 | |
| |
| | | | TNW Road to Pain 2017 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |