|
| TNW Road to Pain 2017 | |
|
+14GodNikolov LegitBo$$ Scroller CHAMPviaRKO makaveli777 Shizo JohnnyZ Independent Nina deren Cekoki SevBoom Rainmaker GOAT 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 04:03 | |
| ^Не знам колко пъти тази пишка е пронизвала анала на лаек за да се стигнат до тези твои рейнове с whc-to Шеги с майки are coming | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 10:29 | |
| | |
| | | Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 11:03 | |
| 30 MEN Road to Pain Rumble Match - Така понеже тука много си отваряхте устите и ми дигнахте нервите всички мрънкашти лиглиовци в тоя форум, някой от които идвате от друг е-фед не сте играли и месец при нас, но не спирате да хейтвате всички неща, който се случват тук .. Просто наистина нямам думи за това как може да сте такива неблагодарници и единственото нещо, за което да играете са някакви титли. Един от най-най-добрите играчи някога г-н Руслан от както не мисли за това дали ще му дадът титла или не прави по-добри вражди от вашите за титли. Не мога да си обясня кога ще разберете, че една титла не ви прави с нещо чак толкова велики. Според мен в мелето нямаше много големи кандидати за Grand титлата, повечето сте разпределени по някакви други вражди и какво толкова искахте да видите? Естествено, че през последните месеци на своето участие в този форум г-н Добрев ще си даде титла. Освен това по време на целия мач бях свидетелка на постояното мрънкане от страна на част от потребителите в чата, което честно казано ама изобщо не ми направи добро впечатление. Цял ден Мариан се бъхти като ненормален да ви рефва една секуда след постовете, хората се чудят как да ви направят нещата, така че да няма сърдити и вие пак все намирате за нещо да се заядете, а да не коментирам призивите на хора да правите 3ти форуми, да напускате всички и за какво? Честно казано съм огурчена страшно много от това поведение на някой хора, които не са от толкова дълго време в е-фед пространството ама много давате акъл.
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton - Добре, за този мачч и според мен не стана много, много добре. Наистина и аз си мисля, че Сев заслужаваше повече, но явно щом така са решили хората да дадът титла на Косьо, нека му я дават. След пейн ако искате си я сменяйте титлата всяка седмица или си направете за всеки по една титла, за да няма сърдити и за да може ама ВСИЧКИ да сте в мейн евент картинката, че мид кардовете нали са много потресени за закъснението на този мач, което направооо си е за смъртна присъда за забавянето на Ренди.
Tables Match Alexa Bliss vs. Becky Lynch - Ето това е мача! С Руслан се опитваме да направим мач между нас от 2 години вече и не ни се получаваха нещата, за това много благодаря на Миа, че се отказа с Алекса и имах честта най-накрая да имам мач с Викторов. Смятам, че добре ни се получиха нещата и изиграхме всичко навреме.
United States Championship Match One on One Sycho Sid (c) vs. The Rock - Пълна смехурия. Аз направо не знам, тази титла трябва да и измислите нещо по-интересно, че става доста скучна.
One on One Match Finn Balor vs. The Miz - Ето още едни момчета, които си изиграха всичко на секудната. Много добър мач спретнаха и връждата им за сега е много интересна.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes - Тук, не следя много нещата даже мача още не е свършил ще си едитна мнението, когато приключи.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young - НАЙ-НАКРАЯ КРИС ДЖЕРИКО Е С ТИТЛА! Направо като я губи му давайте и wch-to, защото играта му много ме кефи. За останалите единственото, за което ме е яд, е че след враждата си с Руслан на Цецо нещата като че ли не му вървят особено добре, но понякога човек трябва да има търпение. Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee - Много ми хареса тук мача. И трите са страшно добри, но явно един месец за вражда с Хриси не бе достатъчна и нещата ще трябва да продължат. Много хубава игра и от тримата. Ванко отново е с перфектната си игра, Габи набира страшна скорост с Ники Бела и очаквам да видя какво ще се случи за напред. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 12:17 | |
| Road to Pain Rumble Match - Не съм доволен поради няколко причини! Първата е, че Лайок отново си даде титла да съотборник съм му, но това е прекалено вече второ, че не успях да подобря рекорда си от миналата година от Топ 7 да смейте ми се, че играх с 4 ти акаунт, но аз бях влезнал с цел и тя беше да издържа повече с една дума за мен беше провал това меле това си е мое мнение.
World Heavyweight Championship Match Triple Threat AJ Styles (c) vs. Kazuchika Okada vs. Randy Orton - Дайте на Окада шибаната титла с какво по-дяволите е заслужил Ренди Ортон място в тоя мач, камоли титла както и за предишния ми коментар така и тук не беше правилно това Калнекса се труди много, а вие постоянно го прецаквате, а Сев какво да кажа за него да има 3 световни титли, но колко защити има? Май са 0 дано господин Мариан Николов оправи нещата, защото ако това не се оправи аз няма да остана тук още дълго време.
Tables Match Alexa Bliss vs. Becky Lynch - Този мач ми хареса най-много от целия турнир евала на Викторов евала и на Нинка страхотен мач изнесохте.
United States Championship Match One on One Sycho Sid (c) vs. The Rock - Може да плюете мен, може да плюете играта ми, но не си правете ебавки с Титлата на Щатите! Да осъзнавам, че победих с един пост и, че Скалата нищо не писа, но аз му писах цяла седмица, а той гледаше филми с какво е виновна титлата тук? Поне се постарах да е хубав тоя един пост.
One on One Match Finn Balor vs. The Miz - Очаквана победа от Балор не съм и очаквал друго.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms (c) vs. Rich Swann vs. Cody Rhodes Тук кво мога да кажа освен, получи се хубав мач всички изиграхме добре образите си.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Chris Jericho vs Eric Young - Тук се зарадвах много, че най-накрая моя човек Крис Джерико взе титла евала Шизо продължавай напред.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender Charlotte Flair vs. Nikki Bella vs. AJ Lee - Много съм горд, че моята ученичка AJ Lee ги уби с последния си пост наистина съм много горд с нея и се надявам, че някой ден ще я видим с титлата при жените. |
| | | GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 12:25 | |
| - Цитат :
- 30 MEN
Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock
One on One Match Finn Balor def. The Miz
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella | |
| | | GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 12:41 | |
| Така, преди да започна коментара си искам да благодаря на Нинка, Дерен и Васко че поне отделиха 5 минути и написаха нещо по-дълго за този турнир, а не само да плюят в едно изречение и да постват гифове... Моят коментар няма да се хареса на много хора, но след като това е моето лично мнение, както вие си споделяхте мненията, сега е мой ред.
30 MEN Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match - МИНАЛАТА ГОДИНА ТОП 4, ТАЯ ТОП 2... BULLSHIT! Не, това разбира се беше в кръга на шегата. Радвам се че останах човека, останал най-дълго в това меле, което беше странно.. Доволен съм от мелето, разочарованието обаче беше отношението на хората към него. Значи единствено съм виновен и се извинявам заради елиминацията на Шизо и заради объркването с писането.. Но все пак - това е моето първо меле, което водя, а и водих почти цялото меле, така че се извинявам все пак, но съм разочарован много от друго нещо.. Неуважението от това, което правехме през целия ден с вашия любим приятел Андрей, Димитри и дори Нинка, която в един момент щеше да и се наложи да помага и да води тя мелето. Благодаря като цяло на ПОЧТИ целия екип, че се застъпи зад каузата и помогна с каквото му беше наредено, а не като някои да седят в ъгъла и да реват. От юзърите обаче е най-голямото разочарование - Един ми пише на лс, как с 4-тия акаунт издържал до топ 7, а искал до топ 6 и да направи елиминация, след като издържа повече от половината първи акаунти.. Това може би беше най-голямата грешка, която допуснах, и този човек ми го доказа.. От 12:30 не мърдам от компа да се опитам да направя това нещо като хората, а вие тука ми ревете за най-малкото. Разочарован съм.. Кво ми ревете от Андрей?! Я кажете колко месеца остават на Андрей и Косьо да напуснат.. Не са много, нали?! Тогава закво постоянно ревете, после ще дойде нова ера, повярвайте, но сега просто подръжте малко време и стойте ако желаете, ако не темата за напускане ВЕЧЕ е отключена, налазвайте, напускайте, сами ще покажете характера си. Като цяло иначе мелето се получи и отново благодаря на всички, че бяха точни с някои изключения, но все пак отново си изиграхме мелето за ден, не за седмица. Имаше си моментите мелето, ЩИТ, бъдеща вражда между Рейнмейкъра и Димитри Баев, обединяване между Трите Хикса и Амброус в името на това да останат последни и още много, много неща.
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada - Тук мога да се съглася с Нинка и да потвърдя, че и аз лично исках Стайлс да продължи рейна, но нека Косьо щом иска да подържи титлата 2-3 месеца, ясно е и без това че после я губи, защото напуска. Доволен мач като цяло, Рейнмейкъра ще направи генерална репетиция с Баев и защо да не получи още един шанс за Световната титла, определено си я заслужава.
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch - Както споменах имахме класния мач между Руслан и Нинка, наистина страхотно представяне, страхотен двубой, радвам се че станахме свидетели на него, евала и на двамата играчи.
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock - Васко е прав тук - Юси е виновен за този двубой.. Показа несериозност, ето затова Юси няма никога да е сред топ лицата на компанията, защото колкото му се дава повече шанс - толкова по-несериозен става той.. Съжелявам, но фактите са си факти. Честито на Васко.
One on One Match Finn Balor def. The Miz - Страхотен мач, навреме между тези две звезди.. Е, Скролера победи тук (за разлика от мачовете им на Фифа), но Джони също ще събере инерция и се надявам да продължи възхода си нагоре оттук нататък.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes - Грегъри наистина направи чудесен рейн и продължава да прави, страхотен мач спретнаха, дивизията се развива от месец наистина на едно страхотно ниво. Честито на Хелмс и дано се пробва да задържи титлата поне до PAIN.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins - Благодаря и на тримата ми опоненти за сериозността и затова, че почти всички написахме по 3 поста, за да отиде победата при най-заслужилия. Шизо наистина понатрупа загуби и тази титла му беше нужна за да си върне самочувствието.. Е, момчета спретнахме потенциален кандидат за мач на 2017 година, радвам се че се изигра навреме и всичко, честито на Шизака.
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella - Ей Джей продължава да впечатлява с играта си, евала! Добра игра от страна и на двете и опонентки, но победата беше заслужена за Ей Джей и дано скоро я видим с титла, има огромен потенциал! | |
| | | deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 12:56 | |
| Коментари за титли....Разбирам , че много обичате да ни изкарвате материалисти, които искат титлтлички, но не разбира те ли, че това до някаква степен е отплащане на труда, който сме положили? И, Нинче, след като напусна миналата година участвах в 3 вражди довели до 3 главни мача. Знаеш ли как завършиха? С 3 загуби. В две от тези срещи можеше да си дам победата като най-големият пич, но много добре знам, че поне е в един мачовете щеше да има недоволен, който да мрънка със седмици. Значи, аз мога да пестя недоволството на един човек било то и с цената да загубя един мач, но когато Андрей Добрев предизвиква яда на целия форум като си дава титла за 20-ти път за последната година става прекалено!Защо не преименувате whc-то и grand-a на Laiok i Kosio titltes? Щом ние, ще играем за забавлението, а те ще си обират титлите като най-големите пичове. Истината е, че всякаква наслада от играта ти се губи благодарение на турнир като този и разбира се Summer Scream. | |
| | | Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 13:12 | |
| ^ Напълно те разбирам, че си бил свестен админ, мисля че всички вече го разбрахме, но не си единствения който е бил прецакван под някакъв вид в този форум. Мене проблема ми е, че такива като тебе седите и пишете на 50 места аре да напускаме, аре да правим нов форум и дори и на шега, дори и не на шега има много юзъри, който веднага ще тръгнат с тълпата просто, защото си нямат собствено мнение. Разбирам ти проблема, всички разбрахме, че злите демони Андрей и Косьо трябва да горят на клада ама още няколко месеца и няма да ги видите повече. Просто имайте малко шибано търпение като за последно. | |
| | | deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 13:28 | |
| Не, работата е там, че никой няма да напусне. Защото се видя, че хората, които не търпят всичко това са моя милост, Дарка, Божо и Сезо. За разлика от останалите трима , аз идиота отново се вързах на лъжливите приказки на Андрей, че ще има титли и големи вражди, но какво се случва след мелето? Дава ми мач за USA титлата. Нищо лошо за Васко и за рейна му с USA титлата, но много бързо си мени мнението от Grand/WHC към USA. Тъй като излизам като материалист, който мисли твърде много за титли искам да кажа, че моето ощетение е факт. Дал съм много за феда, играл съм доста и имам 1hc, това не е важно, важно е начина по който Андрей изобщо разсъждава. Тъй като никой няма да си тръгне може да си го позволим. Колкото глупаво да звучи, това е факт! Той знае, че никой няма да си стегне багажите ако си даде още 14 титли за 1 месец, защото потребителите нямат ТОПКИТЕ да си потърсят правата, нямат смелостта да се изправят и да започнат да пишат нещата, които аз пиша в момента. Работата е там, че вече няма смисъл...защото на милият Андрей не му пука за форума, това си го е казвал редица пъти. В момента всички последствия биват отнасяни от Мариан и екипа му. Той си даде титлички на себе си и на приятелчето, защото ЗНАЕ, ЧЕ АКО ИМАШЕ АДМИН, КОЙТО РАЗСЪЖДАВА С ГЛАВАТА СИ , ТОЙ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОСТИГНЕ ТОЛКОВА НЕЩА. Няма да превръщам коментара си в shoot promo, работата е там, че потребителите нямат куража и ми е много по-приятно да биват тъпкани от колкото да си потърсят правата. | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 15/1/2017, 14:41 | |
| 30 MEN Road to Pain Rumble Match Triple H def. 29 other wrestlers to win the match - НЕВЕРОЯТНО! Благодаря ви! Благодаря ви за коректното изиргаване на мача, мина без почти никакви ядове, освен някой забавяния по 20 минути, но това не е болка за умиране. Много умно изигран мач от страна на развитие на историите във федерацията. Доволен съм от цялостната развръзка на мача и видяхме шокиращо завръщане на Triple H, където се търсеше елемента на изненадата, на провокацията, ако щете и можем да кажем, че успешно се постигна това, което се търсеше. Очаквам играта да направи един стабилен рейн с Grand титлата, след което евентуално да предаде щафетата на Румян Ангелов.
World Heavyweight Championship Match Triple Threat Randy Orton def. AJ Styles and Kazuchika Okada - С ръка на сърцето казвам, че Окада бе ощетен тук. Това е може би най-добрият играч във форума и е истинско богатсво за TNW да го има и се радвам, че за разлика от други, които имат 1 година на кръст стаж по е-федовете и реват за Световни титли, той не зачервява бузките, а чака момента си като мъж. Само уважение за това момче, невероятен играч и невероятен характер, а и това не го мисля само аз, мисли го всеки един от форума и с право всеки един го уважава. Все пак искам да честития на своят дългогодишен приятел, че успя да подобри рекорда на една от иконите на този форум, като изравни 5-те му Световни титли, честито! Победата на Косьо може би не беше чак толкова за играта му, а за това да се изпрати подобаващо с един последен рейн със Световната титла. Също така, много ми хареса, че след двубоя и тримата участници изписаха по един "go home" (ако можем така да го наречем) пост.
Tables Match Alexa Bliss def. Becky Lynch - Много приятен мач. Правилната дължина като брой на постове, правилна дължина и като обем на постовете. На Нинка много и "тича" Алекса Блис и се надявам да ни покаже какво може с нея и за по-напред. Рутинно представяне от страна на форумната легенда Викторов, който беше на ниво и си заслужава да се отбележи.
United States Championship Match One on One Sycho Sid def. The Rock - Мога да кажа, че несериозността на Юси не развали този двубой, а напротив - вдигна нивото му. Сайко Сид отново прегази съперника си, отново продължава да мачка, но това не беше кой и да е, това беше самия Скалата и Сид премина, и през него като товарен валяк. Аз лично съм по-доволен, че нещата станаха така, отколкото Юси да пише 2-3 поста за които няма желание. Надявам се да видим Юсеин с някой друг кечист, защото се вижда, че вече не може да пробие със Скалата, а и може би няма желание да играе с него.
One on One Match Finn Balor def. The Miz - Мач който няма да бъде запомнен с нищо особено като качество, но това, че двете най-изгряващи звезди за 2016 година се изправиха в първия си PPV мач за 2017 един срещу друг си е за заглавията на вестниците. Прилична игра и от двамата, равностойно представяне.
Cruiserweight Championship Match Triple Threat Gregory Helms def. Rich Swann and Cody Rhodes - Искам да изкажа своето разочарование към така симпатичния иначе в ролята на Рич Суон, Дон Северин. Очаквах повече, много повече от него в този мач, но явно поради обяснителна причина, той не можа да се представи на ниво. Коуди избухна. Коуди пусна бомбата в този мач, търнвайки на Рич Суон, като нищо чудно да ги видим в някаква интересна вражда в бъдеще. Грегъри Хелс както на предните турнири, така и тук, винаги на ниво и заслужево продължава похода си с титлата в лека катерогия.
Intercontinetal Championship Match Fatal 4-Way Chris Jericho def. Eric Young, Dean Ambrose and Seth Rollins - MOTY кандидат със сигурност. Свалям шапка и на четиримата участници в мача за това, че си изиграха образите, ролите си по перфектен начин и показаха черно на бяло как се прави мач Фатална четворка. Може би като качество, мача на вечерта. Честито на Shaizo, моят човек, за това, че успя да вдигне първи това отличие, това ценно отличие в лицето на Intercontinental-ната титла, заслужи го!
Triple Threat Match to determine Women's Title's No. 1 Contender AJ Lee def. Charlotte Flair and Nikki Bella - Приятен мач, очаквах повече от него, но пак нещата се получиха благоприлично. Класа демонстрирана от Ванко, макар и да написа един пост, той беше от високо качество, Габи ни показа колко е израстнала от към игра от последния път, когато беше тук, а пък AJ Lee отново ще получи шанс за титлата на жените, като може би с първия мач е натрупала някакъв опит и сега ще може да се представи на още по-добро ниво и кой знае... Може би да отнеме титлата от Нинка? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNW Road to Pain 2017 | |
| |
| | | | TNW Road to Pain 2017 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |