Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNW The Great Bulgarian Bash 2016

Go down 
+9
SevBoom
GodNikolov
Scroller
makaveli777
Cekoki
Rainmaker
The American Nightmare
Nina
GOAT
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty17/9/2016, 19:22

ME: TNW CHAMPIONSHIP
TABLES, LADDES AND CHAIRS!
Edge (c) vs. Seth Rollins
Този мач ще открадне шоуто според мен! Цецо и Жони са едни от най-добрите във TNW. Според мен Жони ще запази титлата си.

PURO RULES MATCH
Shinsuke Nakamura vs. Kazuchika Okada
Тази вражда се получи добре. Според мен този мач ще завърши с победа за Окада.

TNW GRAND CHAMPIONSHIP
Finn Bálor vs. Bobby Roode
Двама опитни играчи и легенди на форума. Мариан се представя много добре със Bobby Roode, а Косьо със Балър се представя уникално. Мисля, че този мач ще го спечели Косьо.

TNW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Tyson Kidd & Cesaro (c) vs. Matt Sydal & ???
Няма какво да кажа. Tyson Kidd & Cesaro бият.

UNITED STATES CHAMPIONSHIP
John 'Bradshaw' Layfield vs. Rey Mysterio
Първата защита на JBL със новата US титла. И според мен ще я загуби от Rey Mysterio, защото той я заслужава много.

ONE ON ONE
Nikki Bella vs. Brie Bella
Интересен мач се очаква и според мен Brie Bella ще бие този път.

GUERRILLA WARFARE MATCH
Super Dragon vs. Kenny Omega
Kenny Omega.

TNW EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Bret Hart (c) vs. Shawn Michaels
В този мач очаквам много. Искам много Божко да бие, но явно Васко ще запази, който се справя добре със титлата.

ONE ON ONE MATCH
Kevin Owens vs. ???
Ей ко не вярвате в мен ве? Няма значение кой ще е тайнствения ми опонент. Ще дам всичко от себе си, за да спечеля този мач.

TNW WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
Sasha Banks (c) vs. Bayley
Тук всичко се получи супер. Очаквам и мачът да е супер. Победителката според мен ще бъде Sasha Banks и на другия турнир може да я загуби вече.

ONE ON ONE MATCH
Aron Rex vs. Roman Reigns
Двамата нямаха време да направят хубава вражда, но нищо и двамата играчи са класни. И според мен Бултраса ще успее да спечели.
Върнете се в началото Go down
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty18/9/2016, 18:19

ME: TNW CHAMPIONSHIP
TABLES, LADDES AND CHAIRS!
Edge (c) vs. Seth Rollins

- Нямам думи за този двубой. Двe момчета, които израстнаха изключително много в TNW заслужено са в Main Event-a на този турнир... Нямам търпение за този двубой, очаквам масова касапница, и залагам на Edge все пак, защото е рано да губи своята титла.

PURO RULES MATCH
Shinsuke Nakamura vs. Kazuchika Okada

- Мощен японски здрав кеч! Много добре развита вражда, тук обаче като по-опитен мисля, че Андрей ще надделее над Келнера, който също е много добър и не се дава, но дано двамата все пак направят мощен мач!

TNW GRAND CHAMPIONSHIP
Finn Bálor vs. Bobby Roode

- Ами какво да ви кажа... От много време исках мач с Косьо защото знам, че ще направим един невероятен двубой помежду ни, а за тези които ни наричат връзкари, ще кажа само едно Имам уважението към Вас, но заслужавате ли да сте на нашето място при положение че сме по-опитни, от повече време играем и показваме по-добра игра? Това е главна титла, не ви е българска или европейска, но както и да е. Надявам се да се борим за мача на вечерта.

TNW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Tyson Kidd & Cesaro (c) vs. Matt Sydal & ??? -

Кой ли ще е партньора на Борн?! Не знам, но тук очаквам много интересен мач и нови отборни шампиони.

UNITED STATES CHAMPIONSHIP
John 'Bradshaw' Layfield vs. Rey Mysterio

- J-B-L! Една легенда се завърна като стана шампион, а на негово място застава лучадора, който винаги може да поднесе сензацията - Rey Mysterio. Шизо изключително много израстна, така че не е за подценяване, но ми се струва прекалено рано Андрей да губи титлата, така че си мисля, че ще победи.

ONE ON ONE
Nikki Bella vs. Brie Bella

- Не очаквам много от този мач, но си мисля, че Ники ще победи.

GUERRILLA WARFARE MATCH
Super Dragon vs. Kenny Omega - Наистина много indy-та се навъдиха в TNW в последно време, аз лично не харесвам много японците и т.н, но да се надяваме, че тези двамата ще спретнат интересен за четене мач.

TNW EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Bret Hart (c) vs. Shawn Michaels

- Класика. Няма с какво повече да определя този двубой. Брет Харт срещу Шон Майкълс, легенда срещу легенда. Надявам се на титла на Божо, той я заслужава и наистина израстна и той много, но си мисля, че Брет ще победи.

ONE ON ONE MATCH
Kevin Owens vs. ???

- Р-У-С-Л-А-Н!!! След като вече стана ясно, мога да кажа само едно - ВЕЛИКО! Велико завръщане на Викторов, великан! Евала, в този мач имаме най-изгряващата звезда в TNW срещу една от най-големите легенди на TNW, ебати касапницата ще стане!

TNW WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
Sasha Banks (c) vs. Bayley

- Много силен feud между двете, удивен съм. Нинка показва изключителна класа и много се радвам, че се върна, защото завръщането и върна Divas девизията към висотите и. Страхотен мач очаквам, ще викам стабилно за Нинка.

ONE ON ONE MATCH
Aron Rex vs. Roman Reigns

- Roman wins lol.
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty18/9/2016, 18:52

ME: Edge (c) vs. Seth Rollins - TLC Match for TNW Championship - Момчетата наистина много се стараят и мисля, че заслужават да са в ME-то. Шампиона винаги играе на ниво и никога не се предава. Същото важи и за опонента - Seth Rollins. Смятам, че няма да дадат Edge да изгуби титлата си толкова рано. Предполагам, че мача ще завърши в полза за "The Rater-R Superstar".

Shinsuke Nakamura vs. Kazuchika Okada - Puro Rules Match - Мач, който може бие ще е от тези на вечерта. И двамата показват страхотно ниво на игра. Никой не отстъпва тук и смятам, че и на другите не им е било лесно да дадат прогноза точно тук. Все пак смятам, че Okada ще счупи врата на така наречения "предател" - Shinsuke Nakamura. Очаквам страхотен мач!!!

Finn Bálor vs. Bobby Roode - TNW Grand Championship Match - Нищо против двамата играчи, смятам, че ще стане страхотен мач, но съм на мнението на Милко. Това е мач между лица, които наскоро бяха Шампиони. Наистина, няма нищо лошо, но можехме да видим малко разнообразие тук. Както и да е, очаквам победа за Bálor, но съм в ъгъла на Roode и ще викам за него!

Tyson Kidd & Cesaro (c) vs. Matt Sydal & ??? - TNW Tag Team Championship Match - Не следя толкова изкъсо тази вражда, но доколкото знам, Kidd & Cesaro спечелиха титлите на миналото PPV и не смятам, че ще ги изгубят точно на следващото, но трите въпросителни в ъгъла на Matt Sydal или Evan Bourne може да изиграят голяма роля. Не знам, дано се постараят и четиримата.

John 'Bradshaw' Layfield vs. Rey Mysterio - United States Championship Match - Почти съм сигурен в победата на Rey Mysterio, но не виждал смисъла да вкарат нова титла, която да смени притежателя си на идното PPV. Може да направят една хубава вражда и след някой месец Mysterio да спечели колана, но не знам. Това не е работа. Както казах - очаквам победа за Mysterio.

Nikki Bella vs. Brie Bella - One on One Match - Очаквам този мач. Най-добрата дива ще се изправи срещу една изгряваща звезда в дива дивизията. Предполагам, че Nikki Bella ще победи и в най-скоро време ще я видим за Women's Championship, защото го заслужава. Все пак не отписвам Brie Bella, в която виждам подобрения. Надявам се покажат най-доброто от себе си!

Super Dragon vs. Kenny Omega - Guerrilla Warfare Match - KENNY OMEGA, BABY!!! Това ще бъде много интересен мач, поне за мен, който ще прогнозирам с победа за "The Cleaner"! Не искам да отписвам толкова бързо Super Dragon, но очаквам заслужена победа за Kenny Omega след един добър мач. Пък и кой знае? Може и нещо да се случи в мача? Не знам, но ще разберем!

Bret Hart (c) vs. Shawn Michaels - TNW European Championship Match - Това ще е един наистина страхотен мач! Сигурен съм! Фен съм и на двете страни. Стараят се наистина много. Единият е най-стария ни user, а другият е най-младият ни user. Тук очаквам младока някак си да надвие, но не ми се вярва Bret Hart да drop-не толкова бързо. Очаквам много от този мач!

Kevin Owens vs. ??? - One on One Match - Опонента на Owens вече е ясен! Не мога да повярвам, че станахме свидетели на return-а на една легенда - Виктор Викторов! Надявам се да видим един класически сблъсък между една изгряваща звезда и една доказана легенда в този бизнес! Не мога да дам точна прогноза за този мач, но нещо ми подсказва, че Owens ще надвие.

Sasha Banks (c) vs. Bayley - TNW Women's Championship Match - Ще бъде наистина оспорвано тук. Трудно ми е да дам и прогноза, защото не смятам, че е подходящо време Banks да drop-ва, но пък Bayley играе невероятно и може би ще си заслужи победата. Но не съм много сигурен в това, смятам, че Sasha Banks ще запази своята титла и ще я държи поне още 1-2 месеца.

Aron Rex vs. Roman Reigns - One on One Match - Отново гледаме Bultras-а в обикновен мач. Хайде стига! Това момче заслужава push! Надявам се в най-скоро време да го видим за някоя титла или поне срещу някой, който да го издигне. Смятам, че ще победи Dark-а, който обаче е доста непредвидим и се очаква всичко тук. Надявам се момчетата да направят един хубав мач!
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty25/9/2016, 22:06

Цитат :
ME: TNW Championship TLC Match Edge (c) def. Seth Rollins

PURO RULES MATCH Kazuchika Okada def. Shinsuke Nakamura

TNW Grand Championship Match Finn Bálor def. Bobby Roode

TNW Tag Team Championship Match Tyson Kidd & Cesaro (c) def. Matt Sydal and Kofi Kingston

United States Championship Match Rey Mysterio def. John 'Bradshaw' Layfield (c)

One On One Brie Bella def. Nikki Bella

GUERRILLA WARFARE MATCH Kenny Omega def. Super Dragon

TNW European Championship Match Bret Hart (c) def. Shawn Michaels

One On One Match Kevin Owens def. Adam Cole

TNW Women's Championship Match Sasha Banks (c) def. Bayley

One On One Marty Scurll def. Roman Reigns
Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty25/9/2016, 23:09

- Много добър мач, хубави постове, качествена игра, но не очаквах намесата на Тедо.

- PURORESU! Страшен мач, браво на Okada.

- no words.

TNW Tag Team Championship Match Tyson Kidd & Cesaro (c) def. Matt Sydal and Kofi Kingston

- Общо взето - не очаквах Kofi да дойде, но много добра защита на титлата от страна на Tyson & Cesaro.

- 0:25 ! БРАВО 6IZO! Супер начин да спечелиш титлата на САЩ!

- Браво на Brie! Ето го ефекта след като Васко стана треньор на Brie, но искам да ми отговори на един въпрос. КАК СИ, BRIEBELLA?

- Браво на Kenny! Заслужена победа.

- Браво, стрелецо! Но знай, не си се отървал лесно от мен!

- Това според мен беше мач, който беше един от най-добрите на TGBB! Браво и на двамата, Scroller игра много добре, както и Викторов, BAY, BAY!

- Двете играха много, много добре! Просто те наистина издигат женската дивизия по уникални начини!

- Bultras-а си копира някои постове, не знам защо, но иначе Marty изигра много хубав мач.
Главния Хаджиев
Вечен Шампион
Вечен Шампион
Главния Хаджиев

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty25/9/2016, 23:29

Чудесен мач на JBL.
Миналата година правеше някакви mid card пълнежи с Пънк, а сега раздава изцяло на американската дивизия <3
Бултрас беше най-класното нещо на турнира, той трябва да е световен шампионът, а не някакви чавета 01 набори. Нито мрънка, нито нищо, просто раздава як бой ~!
Legit boдоларче доларче беше мн секи
Сере много голям btw
ВИКТОТОР ИС БАК БЕЙБЕ!
Мариан ме разочарова......... Косьо също.
Евала на Васко най-големия
СевБум ис бак бейбе
Кални направи най-великия мач <3

едит1
Лаионоок стига ми едитва мненията да не ти едитна живота с бясна скорост Wink ne we <3

Последната промяна е направена от Продажника Калин на 25/9/2016, 23:43; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty25/9/2016, 23:32

Очаквах Острието да победи и познах честито на него и на Сет също достойно се представи страхотна игра и от двамата.

Последния пост на Окада беше бомба направо взриви Накамура честито и на Окада дано му дадат някоя титла, защото има потенцял.

Очаквана победа от Балор въпреки, че бях за Рууд вътрешно знаех, че Фин ще победи очаквах повече от двамата, но се надявам някой ден да се срещна с Косио ака Балор в мач!!!!!!

#Когато Еван Борн играе сам цял мач еми момчето даде максималното от себе си и мисля, че достойно се представи очаквано Сезаро и Кид запазиха браво на тях само, че Кофи развали мача жалко много жалко.

Интересно Рей Мистерио победи с 5 реда пост това според мен е рекорд в турнирите поне аз лично не съм виждал такова нещо жалко за JBL искаше ми се да видя Въжето от ада, но това е положението браво на Рей новия шампион на щатите.

Браво на Бри Белла взе няколко урока от Брет Харт и победи най-дълго даржалата титлата при жените всички вземаите уроци от Стрелеца права си реклама.

Доста обедителна победа от Кени Омега очаквах повече от Супер Дракона все пак готина вражда беше, но кото такова гг за чистача.

Страхотен мач се получи Евала Азис на Шон Майкълс даде всичко от себе си аз също играх колкото мога сигурен съм, че следващия ни мач ще е по добър и между другото Heel Bret Hart is Back.

Коулллллллллллллл се появи с него се появи и Виктор Викторов браво много се радвам, че се върна, а за Кевин Оуенс е, и той беше там велик мач честито на Оуенс гг.

Браво на шампионката Милена Банкс запази усмешно само, че Лято Рей не разбрах от къде се взе интересно ще е какво ще стане готин мач се получи.

Добър дебют за Дарка въпреки, че ми падна малко в очите с тия смени, но това е дарка и да го харесваме и да го мразим няма да се промени гг.
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty25/9/2016, 23:56

- Солиден мач! Направиха някой по-запомнящи се моменти, каквито трябва да има в такъв тип сблъсък. Като цяло доволен мач и двамата ни показаха на какво са способни. Ще видим сега Orton дали ще може да стигне до мач с Острието...

- 5 звездна класика. Чиста демонстрация, черно на бяло как се практикува професионален кеч. Изплозвайте този мач като помагало, ако някога се чудите как се играе тази игра. Невероятна психология на ринга, невероятно разказана история. А завърщането на г-н SevBoom беше просто черешката върху тази добре подготвена, вкусна и сладка торта.

- Този мач не заслужава компенентноно ми мнение. Разочарован съм и от двамата.

- Както започнах, така и ще довърша. Свалям шапка на Васко за старанието, но една птичка, пролет не прави. Хубав отборен мач, но това е положението, докато JohnnyZ и CrossFit Jesus държат титлите.

- Шок и ужас. Сериозно, това беше правилният начин JBL да си тръгне завинаги от TNW. Най-успешният ми образ, изобщо. Дали ще ми липсва? Може би, но вече постинах целите си с него. Е, остана още едно нещо, но смятам за сега да го запазя в тайна.

- Разочарован съм от Ванко. Не му отива това поведение, все пак е най-дълго държалия титлата при Дивите. Anyway, радвам се, че Бри успя да напише един приличен пост, с който си заслужи победата. Адмирации към стрелеца.

- Брутален мач, каквото и се очакваше. Те първа започва да се гради образа на Kenny Omega, ще следя с интерес развитието около ситуацията. Последно, но не и по място... THE ELITE IS BACK, BABY! <3

- Браво! Очаквах страхотен мач, получих страхотен мач. Тези двамата мога да ги гледам един срещу друг в още 100 мача. Просто по невероятен начин им се получават нещата, не знам на какво се дължи това. Честито на стрелеца за защитата, но трябва да внимава, защото съм сигурен, че Шон има какво още да покаже.

- HOLY SHIT! ADAM COLE, BAY BAY! Обещах ви, че ще е нещо незабравимо, нали? Е, казах ви. Мач, който ще изстреля Kevin Owens в други висини. Двамата превърнаха ринга в едно същинско бойно поле, заслужено Мелцър ги оцени с пет звезди. Едно последно - БРАВО!

- Приличен мач. Доволен съм и от двете участнички, но края ме разочарова! Надявам се следващия път, ако има такъв, да ги видим в мач без намеси и глупости, защото тази вражда трябва да има изявен победител! Очакам с нетърпение продължението.

- Очаквахме Арън Рекс, но получихме нещо още по-добро. Marty Scurll! Личеше си, че на Дарка нещата с този персонаж му се получаваха като по мед и масло. Не знам причината, поради която Bultras извърши тази глупост, но искрено се надявам да не се повтори. Заслужена победа за Scurll.
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty26/9/2016, 00:11

Мач, който ще бъде помнен дълго. Жони и Цецо направиха класически мач. Въпреки, че се очакваше победителя на мен ми хареса този мач. Завръщането на Тедо беше добро сега да видим какво ще се случи.

ГОЛЯМ МАЧ! ОКАДА спечели заслужено. Радвам се за него. Пожелавам на Кални много успехи със Окада и дано стигне до титлата на федерацията със него. И черешката на тортата SEV НАЙ-ГОЛЕМИЯ BABY! СЕ ВЪРНА! Това според мен е момент на турнира. Невероятно завръщане! Дано със Кални направят страхотна вражда!

Честито на Косьо! Напълно заслужено. Ако и Мариан беше спечелил щях да кажа, че и той е заслужил, но уви. Мачът все пак си го биваше. Хареса ми Entarcа на Мариан и постовете му както и на Косьо.

Браво добър мач беше.

Браво Шизо. Заслужи титлата. Разбрах за проблема му, но няма нищо случва се. Все пак, той си заслужи титлата и се надявам да направи един исторически рейн със нея.

Браво BrieBella! Дано тази победа я дигне нагоре.

Мачът беше добър и намесата на Young Bucks според мен вдигна нивото на този мач.

Още един страхотен мач хора. Божко и Васко сътвориха класика! Браво на Васко. Исках Божко да бие, но има време дано я спечели вече.

Аз лично не очаквах, че Руслан ще се появи. Когато, той излезе аз сях и се събудих в 2 и си погледнах Skype-a и видях, че са ми писали 8 човека. И според мен мачът ни е кандидат за мач на годината.
Пореден страхотен мач! Ninka показа страхотна игра със Bayley. Намесата на Summer Rae беше супер и честито на Sasha Banki.

Бултраса ме разочарова. Копира си постовете и затова загуби. Браво на Дарка. Игра супер и спечели заслужено.
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty26/9/2016, 14:36

Страхотна игра. Всичко бе изпипано и направено перфектно браво и на двамата. Нямам никакви забележки, а намесата на Тедо бе наистина изненадваща, явно трябва да се направи така че всички момчета да са МЕ, за да няма сърити и напускащи.

Колкото и ManCityFTW да казва, че не му се отдава с Накамура, според мен се справи чудесно, а за Окада нямам думи, последния му пост беше може би малко прекален, но самия мач бе наистина чудесен, а намесата на Сев, е това тук наистина не го очаквах изобщо. Радвам се, че се завърна и общо взето направиха един от мачовете на турнира.

Тук очаквах много от едни от най-класните в тази компания, но честно казано на всички ни се случва да направим не чак толкова добър мач, все пак честито на Фин.

Абе Кид и Сезаро си заслужаваха победата. Много им отива с титлите и се надявам да ги държат още доста време.

Тъжно, тъжно. Колкото и да е странно обожавам образа на JBL тук, това е може би любимия ми кечист, с който е играл ManCityFTW, а всички знаем, че те са много, но както и да е Рей си заслужи победата, макар и не най-дългия мач беше интересно и изненадващо.

Понеже съм наясно какви бяха обстоятелствата тук, смея да кажа, че си беше тъп мач без да се сърдят и двамата, но браво на Бри.

Също един доста готин мач. Тук отново имаше намеса, може би това е турнира с най-много намеси в историята.

Според мен двамата издигнаха Европейската титла. Справят се страхотно и тази вражда трябва със сигурност да бъде включена в номинацийте за вражда на годината. Все пак браво на Васко, но се надявам в скоро време да видим и Шон като шампион.

Голям тормоз извади това момче, докато му кажат, че Викторов му е опонента. Няма какво да говорим Руслан винаги изпипва всичко до последния детайл, а и с такъв добър опонент намяше как да не стане това мача на вечерта, не само защото написаха добри постове, а и го направиха в рамките на по-малко от ден, така че браво и на двамата и ще чакаме в бъдеще отново да ги видим един срещу друг.

Ами какво да ви кажа, смятам че и двете се постарахме много за този мач, смятам че следващия ни ще е още по-добър и се надявам и вие да го видите. Намесата на Съмър, според мен бе недообмислена и можеше да минем и без нея, защото дори самата тя не знаеше, че трябва да се меси и беше тъпо. Все пак браво на Миленси, че си запази титлата, но смятам скоро да и я взема. <3

Тук също имаше добър мач. Браво и на двамата.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNW The Great Bulgarian Bash 2016    TNW The Great Bulgarian Bash 2016  - Page 2 Empty

TNW The Great Bulgarian Bash 2016
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» THE GREAT BULGARIAN BASH
» The Great Bulgarian Bash 2017
» The Great Bulgarian Bash (2018)
» Great Bulgarian Bash 2019
» Great Bulgarian Bash (2020)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2016-
Идете на: