Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Great Bulgarian Bash (2020)

Go down 
+6
deren
JohnnyZ
Baevtista
Shizo
Light
Rainmaker
10 posters
АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

Great Bulgarian Bash (2020) Empty
ПисанеЗаглавие: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty5/4/2020, 21:15

Great Bulgarian Bash - 11.04.2020
Място на провеждане: Arena Monbat - Rouse, Bulgaria
Официална песен: Odd Crew - "In My Dying Time"

Great Bulgarian Bash (2020) 1hRZBo8

Цитат :
Match card:

ME: TNW World Championship Match
Seth Rollins (c) vs. Velveteen Dream

CO-ME: TNW Tag Team Championship Ladder Match
John Morrison (c) & The Miz (c) vs. Chris Jericho & Will Ospreay

TNW Intercontinental Championship Match
Johnny Gargano (c) vs. Tito Santana

Triple Threat Match
Barrett vs. Curt Hawkins vs. Matt Riddle

Singles Match
Cody vs. Tyler Bate

TNW Pure Championship Match Contract Signing

In-ring segment with Eric Bischoff
Върнете се в началото Go down
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty17/4/2020, 02:09

Seth Rollins (c) vs. Batista
Интересно се развиха нещата тук! Много неочаквани обрати и крайната победа бе взета от Батиста! Определено следя с голям интерес всичко,което предстои да се случи! Джони,ти беше невероятен шампион за мен! Джони имаш цялото мое уважение! Сега имаме нов световен,а именно Дерен! С нетърпение следя как ще се развие,а също искам да помоля Дерен да слага Jusify! Направи брутален мач,но просто ме дразни окото!

John Morrison (c) & The Miz (c) vs. Chris Jericho & Will Ospreay
Тука ме грабна! Цеко е велик!!! Направиха огромен двубой! Цеко задържа отборни титли,но в края Джерико на Осприто търна хийл и отново това нещо ме грабна

Тоя мач не е приключил все още така,че ще коментирам после..

Triple Threat Match
Barrett vs. Curt Hawkins vs. Matt Riddle
Тук Кърт според мен е чистия победител! Той трябваше да вземе победата в последния мач на Кърт! Но Матт надделя,така че Честито на победителя!

Подписахме договора и ще видите в близко бъдеще какво предстои!

Скролера се завърна с Дрю Макинтайър и нямам търпение да го видя в движение!

Последната промяна е направена от Light на 17/4/2020, 19:14; мнението е било променяно общо 1 път
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty17/4/2020, 13:05

Цитат :
Match card:

Batista def. Seth Rollins (c)

John Morrison (c) & The Miz (c) def. Chris Jericho & Will Ospreay

Triple Threat Match
Matt Riddle def. Barrett and Curt Hawkins

Singles Match
Cody def. Tyler Bate

Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty17/4/2020, 19:18

- Не знам защо по дяволите Андрей постъпи така и не излезе в този мач, но ще кажа само - добре, че го направи. Johnny и Deren изнесоха един много стойностен двубой за титлата и неочакваното се случи... Сет бе детрониран! Не от кого да е, а от "Животното". Радвам се за Алекс, който изглежда много надъхан и мотивиран. Надявам се, че това няма да се промени и ще държи това темпо. Както изглежда ще оглави и "The Grandest Stage Of Them All", a там трябва да си на най-високо ниво!

- Доколкото разбрах Нина се е отказала от това да участва като играч в е-феда, което е много жалко. Тя е много ценен кадър на TNW, но понякога личните ангажименти надделяват над свободното време. Едно голямо браво на всички участници в този сблъсък, категорично най-добрият двубой за турнира. Браво на всички за голямото старение и на Цецо за това, че изнесе този двубой на раменете си, страхотно е, че таг дивизията се раздвижва.

- Мачът се развива добре, но кога ще приключи?

Triple Threat Match
- Tommy бе едно ниво над останалите и очакваното се случи. Добра победа за него по пътя към PAIN. Иначе и другите участници не са никак за подценяване, те показаха също, че са готови да се раздават на максимум, когато им бъде даден шанса.

Singles Match
Cody def. Tyler Bate
- Тук не знам какво се случи, не съм следил и не мога да кажа нищо.

- Интереснен развой на събитията. Биг Шоу отдавна не бе нещо голямо в TNW, но ето, че shield_member го издига до нови висоти. С този сегмент и двамата ясно показаха, че са готови на всичко за тази титла. Който и да рефира мача на PAIN ще му е много трудно да избере победител...

JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty18/4/2020, 15:40

Batista def. Seth Rollins (c) -
Истината е, че планът съвсем не бе такъв. Сценарият предвещаваше нещо съвсем различно, но понякога човек трябва просто да спре да мисли и да послуша сърцето си. А deren определено успя да спечели моето след този мач! Взех това решение едва няколко минути след последния му пост и смятам, че то бе правилно. Благодаря на екипа за доверието, което получих през всичките тези месеци, в които бях Световен шампион. Благодаря и на останалите, които ме подкрепяха по време на моето царуване. Надявам се, че малко или много съм ви докоснал със своите постове. Ако съм успял да го направя, то това означава, че съм си свършил работата както трябва! Беше наистина забавно, но смятам, че дойде време за глътка свеж въздух! Вече пет години съм в сферата на e-fed wrestling-а и смятам, че знам кое е "Best for Business". Истината е, че преди пет години именно deren бе човекът, който жертва своето царуване с Hardcore титлата, за да я отстъпи на мен. Това бе първата титла в кариерата ми и една от главните причини да се запаля още повече по тази толкова велика игра. Човек никога не трябва да забравя от къде е тръгнал и кои са хората, които са му подали ръка! Имам пълно доверие на Алекс и знам, че няма да ме разочарова. Титлата е в сигурни ръце! И независимо колко дълго я държи, неговото име винаги ще остане в историята сред тези на Световните шампиони на TNW. Още веднъж - ЧЕСТИТО, ШАМПИОНЕ! РАДВАЙ СЕ НА СВОЯ МОМЕНТ, ЗАЩОТО НАИСТИНА ГО ЗАСЛУЖАВАШ!

John Morrison (c) & The Miz (c) def. Chris Jericho & Will Ospreay -
Тук ще започна с едно голямо ЕВАЛА! Евала, момчета, че успяхте да сътворите такъв невероятен мач! Престижът на отборните титли наистина е по-голям от всякога и това до голяма степен се дължи на мачове като този тук. Изключително интересен сценарий с контузията на The Miz, turn-а на Jericho. Всичко бе изпипано по перфектен начин! Надявам се отборната дивизия да продължава в същия дух и да ставаме свидетели на още такива кандидати за MOTY. Самият факт, че мачът заема толкова високо място в card-a е показателно за добрата работа, която се върши около титлите.

Triple Threat Match
Matt Riddle def. Barrett and Curt Hawkins -
Приятен мач. Не бях запознат много добре с играта на Теодосий, но определено успя да остави добро впечатление у мен с представянето си. Томи също заслужава да бъде похвален. Честно казано от доста време не съм го виждал толкова сериозен и отговорен към това TNW, което може само да ме радва. Личи си, че е мотивиран да играе с Riddle и смятам, че тази победа ще му послужи като добър трамплин преди PAIN. Колкото до Славчов, той отново показа постоянство и добра игра, а смяната на Hawkins е една нова страница в неговата кариера, която вярвам, че ще се отрази положително. Адмирации за това, което направи през изминалата година и половина и то с кечист като Hawkins. Това не всеки го може! Cody е глътка свеж въздух и доста добър избор за кечист, с който да върви напред и нагоре. Успех!

Singles Match
Cody def. Tyler Bate
- Рутинна победа за Славчов, която да му даде нужната инерция с Cody преди най-големия турнир в годината, а именно PAIN.

TNW Pure Championship Match Contract Signing - Много добър сегмент, който изчетох с интерес. Гената буквално мачка всичко по пътя си като валяк в Pure дивизията и прави едно от най-силните царувания с титлата. Сега обаче неговият статут като шампион е застрашен, тъй като Йоан изглежда страшно мотивиран с Darby Allin. Много ми хареса включването на Paul Heyman като негов говорител. Доста свежда идея, която би му дала много свобода в promo-тата, тъй като всички знаем какъв е потенциала на Heyman. Определено ни очаква интересен и непредвидим мач на PAIN. Контрастът между Big Show и Darby Allin би могъл да им послужи отлично за изграждането на един запомнящ се сблъсък.

In-ring segment with Eric Bischoff - Тук мога само да кажа, че се надявам Пеши да се задържи с McIntyre, защото определено му отива и има хляб в този образ. Със сигурност има потенциал да се изкачи на върха на хранителната верига в TNW и отново да атакува Световната титла.
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty18/4/2020, 23:48

Няма да коментирам целия турнир , а само малки части от него, тъй като нямам почти никакви наблюдения относно повечето вражди .

| Batista def. Seth Rollins (c) - Тук преди всичко искам да благодаря на Джони, че предложи да отнема пояса му. Тъй като аз съм човека, който спечели от решението му, не мога да коментирам дали е било правилното или грешно , това оставям на вас. Ако гледаме развоя на срещата мога да кажа, че TNW избра неочакваното. Преди турнира се очертаваше да гледаме мач Ролинс - Тейкър, който предрешаваше успех на Тейкър и грандионзно дропване на титлата, е екипът избра да рискува и да остави нещата неясни до самия край, което за мен е правилния ход защото вкарва чувството за напрежение и неяснота в потребителите. Никога не съм се чувствал толкова комфортно в е-фед кариерата си, за пръв път успявам да вкарам психологията си в образ на кечист...А Дейв е просто прекрасен илюстратор на моето въображение. Единственото нещо за което ме е яд е липсата на медия от този Hollywood образ, но ако се стигне до запазване на титлата (към каквото ще се целя) винаги мога да върната лентата назад и да използвам "Животното" с което вие сте израснали Wink Едно ми е ясно - В момента живея най-добрите си дни като потребител и ще направя всичко възможно те да продължат поне до дванадесетото издание на Болка.

Когато участват Цецо, Дамян и Шизо в една среща качеството е гарантирано. Харесва ми момчето, което играе с Грамадата. ТNW има нуждата от големи мъже, лично аз съм играл с Голямото Шол и мога да кажа, че не е от най-лесните кечисти за употреба. Тройната заплаха беше доста добре за мид кард среща, надявам се Теодосий да започне да си прави гифове, защото може да прави големи неща с Барет. Харесва ми факта, че Дрю получи сегмент на турнир, така "дебютът"(поне аз останах с впечатление, че е дебют) се получи като big deal. Рутинната му победа на Пейн трябва да е задължителна, а след това ще може спокойно да се насочи към златото.
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty19/4/2020, 00:33

Batista def Seth Rollins
-В началото бях разочарован от забавянето на срещата. Определено очаквах Джони да бие накрая с мотокара (медия от Raw на Ролинс срещу Ерик), но това решение беше най-доброто за бизнеса, защото внася напрежение. Едва ли много от хората знаят наистина колко много е направи Алекс за форума. Той ме накара да се запиша тук както и Джони, а и още хора. Знам какво е да те прецакат хора, които са виждали много титли тука и Алекс със сиг трябваше да е шампион още преди години, когато взе мелето, но евала и на Джони, че позволи това да стане. Определено последните му мачове и изяви поне за мен не бяха от високото му ниво и познавам отлично Джони и усещам, че това не бяха най-силните му моменти поне последните 2 турнира. Джони направи страхотен рейн и мисля, че е време да свали "напрежението" и е време да направи една хубава вражда да кажем с Пеши или с някого другиго, а винаги е добре дошъл в отборната дивизия. Още веднъж евала на Джони за постъпката, за рейна си, а и Алекс заслужава всичко това! Честит Алекс, искрено се радвам едно за теб, че спечели титлата и второ, че една несправедливост от миналото беше поправена и се надявам да цъкаш сериозно и за напред.

Tag Match-a
-Наистина оценявам позитивните коментари за сблъсъка на, тези които го гледаха и препоръчвам на всеки да го види. Наистина обещах на Кални и останалите преди 2 месеца, че ще направя тези титли значими и мисля, че се справих. Фактът, че титлите бяха в CO ME говори, фактът че мачът ни е претендент за мач на годината също. Последните 2 месеца за тага се бихме бивши световни шампиони, гранд шампиони и ИК шампиони и то с първите си АКК. Съжалявам само, че не можах да споделя момента с Нинка понеже имаше работа, която и попречи, но искрено и благодаря, че опита и го оценявам. Дамян и Шизо бяха на уникално ниво, но това ли ше изненада някого.. Пописах си постове не беше лесно сам да пиша постове срещу толкова добри играчи и то да запазвам високо ниво на постовете. Благодаря на Шизо и Дамян за тези качествени постове, че искаха да дойдат в таг дивизията понеже преди да си в отборната дивизия не беше хубаво и се радвам, че ме послушаха за сценария. Надявам се сега Шизо да хареса идеята зс търна му понеже в началото много не искаше, но за мен е един от най-великите хийл търнове тук. Благодаря ви момчета, че ми помагате огромно в мисията да издигнем таг титлите. Ще оставя мача да го коментират останалите. Само ще добавя, че това е само началото!

Тройната заплаха
-Доста интерес мач между бих казал нови имена за мен лично понеже при престоя ми тук не съм успял да се опозная много с момчетата. Славчов направи чудеса с Хокинс, Томито май най-сетне нацели своя кечист, момчето с Барет доста стабилно се справя. Конкретно този мач беше за мен доста равностоен и, който и да беше бил щеше да е достоен победител. Най-после Славчов ще смени Хокинс и заради това е добре, че не спечели, а победител е човек, който с този уин ще може да се издигне. Славчов си мисля, че ще е човек, който ще е дълго след време на върха тук. Бих го посъветвал да вложи това желание върху Коуди понеже има потенциал с него и мисля, че ще го видим да закрива турнири тук. Бих го посъветвал в постовете да слага 1 ред разстояние между гифа и текста, но това е според мен ест ако си го кефи така няма смисъл да променя нещо. Томито заслужава един рейн с ИК и бих препоръчал на екипа да преразгледат феуда ни с Шизо за ИК и да напрсвят нещо сходно между тях понеже това са 2 свежи имена и бих казал, че имат бъдеще тук и да стигнат на върха. Момчето с Барет му трябва още време да се утвърди, но приятна е играта му.

Пюрът
-Биг фен съм и на двамата. Знам колко е трудно да цъкаш с гигант от макар и малко да цъках с Марк Хенри. Йоан има огромно подобрение и вече цъка 2 месеца някъде с един кечист и мисля, че вече трябва да вземе титла. Много ще ми е интересно какво следва за Грамадата

Писах от телефон и съжалявам, ако има грешки.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty19/4/2020, 18:14

- Изненадата на вечерта. Постъпката на Джони ми напомня на моята преди три години, когато отстъпих Световната титла на Руслан. Гордея се с теб, Джони. Не вярвам, че това ще му бъде последния рейн. Джони се намира в пика си и те първа го чакат още много успехи. А и той написа история. Подобри един рекорд, който всички смятаха, че няма как да бъде подобрен, но ето че се случи. Джони е човекът, който е държал Световната титла най-дълго и то напълно заслужено. Още от както взе Острието за първи път го следя как играе и не се е оплаквал за нищо. Имал е падения в кариерата си, имал е слаби моменти, но въпреки това се стяга и изригва. Рейна на Джони беше доста интересен. Да вече последните шоута започна да омръзва, но това е нормално, все пак държа титлата толкова време. Радостен съм, че следях рейна му и участвах в него. Поздравления за Джони! Дерен трябваше да спечели тази титла още преди 4 години на PAIN, когато беше в Main Event-а срещу Косьо. Но ето че той получи това, което заслужи и то с неговия човек. Видях му сегмента и мача... Определено ни чакат хубави дни. Честито на новия шампион и му пожелавам успех на PAIN, защото ще му е нужен.

- Доста силен мач направиха. Харесва ми на къде отива Tag дивизията. Преди отборните титли се даваха на хора, които мрънкат за титла и да се кротнат, но вече не е така. Тези титли придобиха престиж и в момента са доста интересни. Цeцo успя да вдигне нивото на таг титлите до небесата. Силно се надявам да продължа в същия дух. Иначе за turn-а на Шизо - доста ми хареса. Шизо и Цeцo ще бъдат доста силен отбор. Жалко за Нина, която няма да може да играе, но се надявамв Шизо да я замени подобаващо.

Tito Santana def. Johnny Gargano (c)
- Доста съм изненандан от Фараона, който е доста несериозен последно време. Силно се надявам да си върне формата, а за Денката - честито и дано направи успешен рейн.

Triple Threat Match
- Силно представяне от Томи. Много ми харесва как се развива в момента. Мислех си, че няма да се стегне, но ето че най-после се стегна. Славчов също доста добре игра и се радвам, че ще го видим с Коди на първи акаунт. Тео игра добре. Дано да се задържи.

Singles Match
Cody def. Tyler Bate
- Не очаквах, че с един пост ще го бие, но пак добър пост на Славчов с Коди и да видим какво може да очакваме от него.
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty19/4/2020, 19:07

[ME] Ако някой ме беше попитал за евентуален развой на срещата никога нямаше да му отговоря това на което станахме свидетели в Main event-a!!! Браво и на двата за чудесния мач, който направи с два напълно различни типа кечисти. Честито отново на Дерен, той напълно заслужава световната титла! Поздравления също и за Johnny Z за рейна му като шампион.
[Tag] Отначало бях много несигурен за този мач, защото нямах никаква медия с моя кечист за разлика от другите в мача и се наложи доста да импровизирам, но като изключим това направих според мен един страхотен мач, пълен с екшън и драма точно като първите легендарни мачове със стълби от началото на 21-ви век. Много се радвам че взех участие в този мач и мога да кажа че имаме пълния потенциал да направим много с тази девизия. Определено не си представях да съм с Опри в нея, но човек трябва да излезе понякога от зоната си на комфорт.
[IC] Изненадваща промяна на титлата и нов шампион в лицето на Тито Сантана. Честито на "El Matador" дано направи силен рейн. Жалко че Фараона не задържа малко повече титлата, но предполагам е имал някакви лични затруднения или ангажименти в този период. Реванш между двамата ще е доста хубаво да се види.
[Triple Threat Match] За мен и тримата излязоха силни от този мач. Славчов за пореден път показа своето ниво на игра с Хоукингс, но просто Томи беше едно стъпало по-високо от другите. Честито и на него още веднъж,а Тео все повече задобрява с Барет. Надявам се да се задържи и да започне да си прави гифове. Това ще е от голям плюс към играта му.
[Singles Match] Не очаквах да приключи тази среща с един пост, но предполагам е логично като решение за издигане на Коуди Роудс във федерация. Очаквам още по-силна игра от Славчов с Роудс.
П.с. Бих посъветвал всеки един играч да използва тага justify /justify в постовете си, защото той придава много по оформен вид на постовете и прави четенето по-лесно и подредено! Smile

Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty22/4/2020, 00:13

Това Pay-Per-View не го изчетох цялото, тъй като бях паркирал и през това време въобще не ми се занимаваше с постове, имах нужда от тази кратка почивка. Видях все пак, че доста от потребителите се бяха постарали, но отново имаше забавяне, което се надявам, че ще намалява все повече и повече с времето, имайки предвид, че сме си вкъщи и общо взето не виждам несериозните как ще могат да се оправдават оттук нататък.

Единственото нещо, което съм изчел почти на 100% от-до е Main Event-а. Интересен мач с феноменален завършек. Имахме нужда от такъв изненадващ момент точно преди PAIN. Всички си помислихме, че ще видим Seth Rollins - Undertaker. Изглеждаше неизбежно, но сега ситуацията е КОРЕННО различна. В началото като видях @deren си помислих, че просто ще направят един кратък мач и това ще е, но се радвам, че стана тази изненада, въпреки че @JohnnyZ беше добър шампион. В крайна сметка той би рекорда, а това според мен е по-важно от Main Event на PAIN, макар че едното не пречи на другото.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Great Bulgarian Bash (2020)   Great Bulgarian Bash (2020) Empty

Great Bulgarian Bash (2020)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» THE GREAT BULGARIAN BASH
» THE GREAT BULGARIAN BASH 2013
» TNW The Great Bulgarian Bash 2016
» The Great Bulgarian Bash 2017
» The Great Bulgarian Bash (2018)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2020-
Идете на: