Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

 

 #TNW365

Go down 
+102
The Monster
FTR
BANG!
Petioo09
Pete Apple
ne sum darka
Алекс "deren" Хаджиев
King Zuco
Teodosiy
TribalChief
Light
MJF4356
El Idolo
BlueStahli
DreamNW
Blue Justice
i.georgieva
Azazel
The Showoff
TheAnimal
BulletPROOF~!
SoliderBG
Pamelska
Brillante
ColeBAYBAY
surfista
Heath "The Slayer" Slater
MainEventMahal
Tommy End
Spedre
Yuliyan
OmegaLe
Shizo Red Machine
IvoG
The Kingslayer
Жоро Игната
EnterSandman
PacoBITW7
King of Song Style
Yes Man
The Man
makaveli777
Shizo
The American Nightmare
NextBigThing
MeltzerDriver
Gabriela
WillingAlpha
LegitBo$$
GodNikolov
Chicago Made
TFK
- CrystaL -
Skrolins
Sev
Scroller
JohnnyZ
Cekoki
CHAMPviaRKO
deren
Chief of Staff
Mr. No Days Off
Nikki Bella
Ivana
Nina
Wrestling God
Karpizzle
Dimarata
LORD SHEAMUS
jon_4
BaddestWoman
FreeRiver
TSFH
Teller
SevBoom
Stefani Mukmeqn
Lita ATL
KiNg_SiZe
Alexa Blisssss
Ge6aaa
Baevtista
DakotaKaiCTRL
Kepi
Geor4
Nevermore
Petio_da_pripada
The Undi22-1
Balotelli_Shaarawy
GOAT
Sir
Raven666
Sashundera
Don't cross Rhodes!
ApexPredator
iMMORTAL!
Diamond Cutter
Asasinate
The Machine Gun
Ted Dibiase [nWo]
BarsakaMadafaka
Trublez
Corporate_KANE~!
106 posters
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2280
Age : 31

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: #TNW365   #TNW365 Empty2/10/2013, 15:37

...
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver


Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 2280
Age : 31

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty4/10/2013, 23:14

~ Click for replay. ~

Виждаме Р-Труф, който се държи зад главата, след бруталния Anaconda Vice, който отнесе по-рано, да приказва нещо сам на себе си, като бива пресрещнат от Скот Станфорд. "The Suntan Superman" се спира когато репортерът му подава микрофон, прекъсва го, и започва да говори:

"-Знам какво! Ще искаш коментар от случилото се ли!? Е, ще го получиш. Само че не днес! СМ Пънк може да се мисли за "мега великия", само защото аз го провокирах, но истината е, че всичко се случи по моя вина. Не на Шейн МакМеън, нито на Брок Леснар. Но не аз съм онзи, който трябва да го отнесе. Не, не, не, не! Виждаш ли!? IMMA GOOD R-TRUTH! Единствяния, който СМ Пънк трябва да обвинява, е самия себе си, понеже този път прекрачи границата. Но, за сега мога да ви кажа само толкова. Истината е една - това е само началото...!

Истината избутва Скот и си продължава по пътя.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Гост
Гост
Anonymous#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty31/10/2013, 17:51

Spoiler:
Зад кулисити виждаме Даниел Браян, който се държи за врата, но сега отива до репортера...
#TNW365 6708372L

- Виж, ни знам кой беше това... Но обещавам ви, че аз ще разбера кой е бил, ще го намеря и ще го накарам да си плати за действията! А колкото до това, че Стайлс иска да ме замени в Main Event-а, аз няма да му позволя! Никога не съм бягал от битки и няма да го направя сега, съжалявам Стайлс, ще трябва да застанеш на опашката и да чакаш, защото тази вечер, аз ще се бия!!
Върнете се в началото Go down
????
Гост
Anonymous#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty3/11/2013, 13:16

Spoiler:

Камерите ни насочват към Р-Труф, който е в backstage, и бива спрян за едно ексклузивно интервю.

Renee Young: Р-Труф, какво мислиш относно предизвикателството, отправено към СМ Пънк?

R-Truth:
Last Man Standing match? Bitch, please...СМ Пънк очевидно не знае, че именно на тази арена миналата година, аз дебютирах, и спечелих Българската титла, която, между другото, издигнах до висини! Той може да продължава да се прави на "тарикат", мислейки си, че думите му ме засягат по някакъв начин, като с това се опитва да ми влезе в главата и да ми развали "концентрацията", но сериозно е сбъркал. Едно е сигурно - ако бях на негово място, изобщо нямаше да избирам такава стипулация, ако бях "толкова умен". Защото на LMS....CM Punk is going to get got....AND THAT'S....THE TRUTH!
Върнете се в началото Go down
Diamond Cutter
Superstar
Superstar
Diamond Cutter


Join date : 10.11.2013
Posts : 135

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty11/11/2013, 15:36

Един от журналистите на TNWG прави опит да открие легендата на WCW - Diamond Dallas Page.. Изведнъж и самия Даймънд се появява с шише с вода в ръката, отпива от него и започва да говори;
#TNW365 Untitled-7
- Знам какво ще ме попиташ. Ще ме попиташ защо така от нищото се появих и взех едната от обединените титли? Не се и съмнявам, че всеки един от феновете си е мислил че отдавна съм оставил кеча зад гърба си, но работата е там че кеча не е просто кеч.. ТОЙ Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!  

- Преди да продължиш.. искам да ти благодаря за това, че беше така добър да застанеш пред камерата и да говориш за себе си! Искам да те попитам, какво мислиш за Real Americans и за мача който предстои между Антонио Сезаро и твоя партньор - Джеф Харди след 2 дни?

- Истината е, че съм гледал много епизоди на Ring Of Honor както и на Florida Championship Wrestling и по това се подразбира, че съм запознат с историята на тези момчета доста преди да разпишат с WWE и след това с TNWG. Сезаро е доста добър на ринга и лично за мен беше чест да премеря сили както и с Джак Суагър.. той е един страхотен атлет който с всеки един своя ход доказва, че е роден за голям кеч! Въпреки тези неоспорими факти, вярвам че Джеф ще намери начин да надделее над Антонио и следователно да спечели втора точка за отбора!  

- Още нещо - как ще коментираш създаването на така наречения от феновете отбор.. "Charismatic Cutters"??  

- Ами, всичко се случи доста неочаквано.. ДОРИ ЗА МЕН! Бях потърсен от екипа на TNWG да се завърна с нередовен договор.. по случайност бях на шоуто и както знаете имаше проблеми с Долф Зиглър и тогава Шейн ми каза.. това е твоя шанс да покажеш на феновете, че още го можеш! Така и направих, излязох с гордо вдигната глава и с упорита работа, с Харди намерихме начин да вземе обединените титли!

- Един последен въпрос, Пейдж? Мислиш ли, че с Джеф ще успеете да се сработите в бъдеще? Искам да кажа, че сте имали едва един мач и все още нищо не може да се каже със сигурност...

- Ще се сработим.. две мнения няма, но все още самия аз не съм сигурен колко време ще мога да запазя сегашната си физическа форма. Вече съм на възраст и нещата не са толкова розови колкото са на млади години. Но все пак ще направя каквото трябва за да остана в историята и на тази компания!
Върнете се в началото Go down
Corporate_KANE~!
New User
New User
Corporate_KANE~!


Join date : 11.11.2013
Posts : 14

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty13/11/2013, 21:19

#TNW365 BACKSTAGE+KEIN%257E%2521

Ето го и човека, който стъпи на длъжността си Assistant General Manager на Rampage. Виждаме, че разговаря с кенефочистача ни, а това е именно - Брад Мадокс!

Брад: Вижте, Г-н Кейн, искам като Assistant General Manager да ми увеличите заплатата! Не съм доволен много от своята заплата, която е 10 лева на всяка изчистена тоалетна от TNWG Superstars!

Кейн: Съжелявам Мадокс, но каквото е казал г-н Dwayne, това ще правиш! Аз тук ще се опитвам да се държа добре с всички от вас, макар че ме мислят за Чудовище. И така, до заплатата ти ще кажа само, че мога да я дигна само до 20 лева на всяка изчистена тоалетна!

Мадокс: Благодаря Ви, господин Кейн!

Tazz: КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ?Господин Кейн нима току-що увеличи заплатата на кенефочистача ни? Надявам се да не му е това само работата във федерацията... Но дано увеличи и моята!
Върнете се в началото Go down
Diamond Cutter
Superstar
Superstar
Diamond Cutter


Join date : 10.11.2013
Posts : 135

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty16/11/2013, 12:05

Renee Young е точно пред къщата на Former 3x WCW Champion and Current TNWG World Tag Team Champion - Diamond Dallas Page! Както сами виждате, Brittany отново добре е изпапала паричките на стария си татко...
#TNW365 Untitled-13

Renee: Здравей, Brittany.. аз съм Reene Young от TNWG. Дошли сме за поредното интервю с баща ти.

Brittany: Идвате точно на време за да видите нещата които накупих за новата му къща. Елате вътре за да говорите с него.

Renee: Влизаме в къщата, нямам търпение да се срещна и със самия Diamond.. ето го и него..


#TNW365 Untitled-12
DDP: Как я караш, Reene?

Renee Young: Добре.. радвам се, че най-накрая те открих. Също така се радвам, че ни прие в уютния си дом.. преди всичко искам да те попитам, как ще коментираш последната с изява в Rampage?

- Последната ми изява в Rampage.. лично аз мисля, че не издъних Джеф. Успях да направя тези Leg Scissors точно в последния момент, но смятам че рейтинга отново беше солиден!

- Искам да те попитам.. как ще коментираш завръщането на The Rock като General Manager и поставянето на Kane на длъжността - Assistant General Manager?

- Като цяло не би трябвало да обръщам особено внимание. За мен най-важно е това което става около мен. Колкото до Kane, не мога да кажа че го вземам на сериозно с този пост и се надявам в бъдеще The Rock да не съжалява, че го е прибрал под крилото си.

- Искам също така да те попитам.. как ще коментираш Действията на настоящия шампион на TNWG - CM Punk?

- Ами.. Punk шокира всички с това нападение над R-Truth. Честно казано от всички възможни варианти за край на шоуто, този вероятно беше на последно място в класацията ми. Аз съм голям фен на Phil и смятам че той направи много за TNWG през изминалата година.. той доказа, че е корав преминавайки през изпитанията възложени му от TNWG. Той също така доказа, че е добър в това което прави защото започна като heel и знаеше точно как да стане face и после пак да стане heel.. той промени образа си няколкократно и това говори само добре за него тъй като мнозина знаят как да спечелят доверието на феновете и после да го изхвърлят на боклука! Вероятността това да се случи и на последното шоу е доста голяма, но все пак ще разберем след няколко дни на Rampage.

- А, как ще коментираш R-Truth?

- R-Truth доказа, че е силен играч.. той почти победи Punk на The Greath Bulgarian Bash. С онзи мач той доказа, че има място в тази компания и нека не отпишем дългия му рейн с Българската титла! За жалост обаче случката от последното шоу слага сериозна стена по пътя му към върха.. много исках да видя завършек на тази вражда, но не съм на 100% сигурен че ще го видя или по-точно това на последното шоу беше този завършек!!!???

- Предлагам да спрем с TNWG до тук защото ми е много интересен новия ти дом и всички тези неща които дъщеря ти.. ти е купила.

- Имах нужда от по-скромна къща като тази.. мисля, че тук ще се чувствам добре за момента и целия интериор го оставям в ръцете на Brittany! Единственото което липсва е PS3 и 2K14, но смятам да пропусна тъй като тази година WWE не ме сложиха в играта си... Как се чувствам за това ли? Чувствам се като второкласен кечист, а работата е там че аз съм легенда, аз съм.. 3X WCW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION!!!

- Искрено съжалявам за това, Diamond.. вярвам обаче, че догодина ще те вкарат в 2K15!!?? Искам да ти благодаря, че говори с мен..

- За мен беше чест да говоря с очарователна дама като теб!

- Успех с подредбата на новата къща и ще се видим след няколко дни на Rampage!

Излизаме от къщата на DDP.. сами виждате колко хубава къща има той. Надявам се това шоу да ви е харесало, аз бях Reene Young и ще се видим пак в сряда на Rampage!
Върнете се в началото Go down
Raven666
Superstar
Superstar
Raven666


Location : Ruse
Join date : 12.09.2013
Posts : 118
Age : 25

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty17/11/2013, 21:50

Renee Young: Тихо!!!! насочваме се към мълчаливия и мрачен гарванът...

#TNW365 66
- фенове не знам какво да кажа... моля махни мисе от главата интервюрачке... искам да помисля как да взема победа...
Върнете се в началото Go down
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL


Location : Толбухин
Join date : 17.05.2010
Posts : 3063
Age : 26

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty4/12/2013, 23:27

Малко след Rampage.

- Съжалявам за безпокойството, Джак.. но всички фенове в залата се чудят как се чувстваш имайки в предвид опонентите с които ще влезеш сред стените на CoV?

#TNW365 Untitled-234
- Как се чувствам? Вероятно ако бях като Дюи извинявам се ''Дуейн'' вече щях да съм заплашил с подаване на оставка. Но самия факт, че всичко това ми е безразлично говори само по-себе си колко по-добър съм не само от Дуейн а ми от всичките ми опоненти. Ренди Ортън? Сериозно ли го мислиш за потенциален победител? Той много ми напомня на един мой опонент.. да точно така! Става въпрос за Рон Киллингс! Всичко което прави е базирано на първични инстинкти.. Кен Андерсън? Нима той трябва да ме стресне? Той ми напомня на друг мой опонент.. да, точно така! Ей Джей Стайлс! Говори само и единствено за това какво е направил за този бизнес идвайки от някаква ши*ана дупка известна като TNA.. Идва ред на Даниел Браян. По времето в което бях Undisputed Champion той ми се мотаеше в краката, стъпквах го многократно но в крайна сметка Шейн Мъкмеан отново демонстрира колко са му дълги ръцете. Стигаме и до последния участник, Дийн Емброуз.. идва от никъде, прави се на откачен с цел да събере вниманието на феновете в търсене на слава, захваща се с мен.. общо взето прави грешка след грешка и това определено ще си проличи още по-добре сред стените на клетката! Искам много добре да ме погледнете.. Дийн, Кен, Рандал.. Дани. Един по един ще изхвърчите от клетката, както хвърчат куршуми от невинен спусък срещу невинна мишена. Скачайте в ботушите и се гответе за ''The Best Wrestler In The World''!!!
Върнете се в началото Go down
Raven666
Superstar
Superstar
Raven666


Location : Ruse
Join date : 12.09.2013
Posts : 118
Age : 25

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty5/12/2013, 22:21

#TNW365 66
- интервюрачке виждъм те в ъгала.. махай се защото ще пубеснея!!! мисля как да взема победа..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content

#TNW365 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: #TNW365   #TNW365 Empty

Върнете се в началото Go down
 
#TNW365
Върнете се в началото 
Страница 1 от 33Иди на страница : 1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Total Nonstop Wrestling :: TNW: Rampage Saturday Night™-
Идете на: