Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Destination War Press Conference

Go down 
+5
Flam3
Just.Eve
sangrr
Rage
Sashundera
9 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

Destination War Press Conference  Empty
ПисанеЗаглавие: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty27/4/2011, 21:46

...
Върнете се в началото Go down
http://ifyousmell.com/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty29/4/2011, 19:53

Здравейте дами и господа, здравейте на всички. Е настъпи и този час, часът в който кечистите ще се покажат последно и ще споделят какво е мнението за мача им. Ние сме във Велико Търново а това е залата в която ще се състои пресконференцията на Destination War и въобще целият турнир. Залата е пълна със журналисти които са насочили своите фотоапарати към празното (все още) бюро където суперзвездите на ТНЛГ ще излизат и ще дават своите мнения за мача си и въбще за целият турнир. Никой незнае кой ще излезе пръв. Зад кулисите се чува някакъв шум. Всички започват да дърпат завесите и ето че пръв от изневиделицата се появява Пепелянката на ТНЛГ, убиецът на легенди - Ренди Ортън. За по-малко от секунда фотоапаратите в цялата зала усветиха ъгълчето от което изникна Ренди Ортън. Всички се сгъчакаха и се борят да стигнат все по-близо до пепелянката. Ето че Ортън се е устремил право към бюрото. Ренди върви и не поглежда настрани както прави и в повечето случаи преди мачовете си. Сега виждаме че Ортън качва едно по едно двете малки стъпала. Сега отива до стола и сяда пред микорфона. Ортън си пийва една глъдка от минералната вода която е сложена пред него след което я изплюва все едно някой го е ударил отзад. След този ход Ортън взима думата:
Destination War Press Conference  3281577E
- Мили боже... оо не, не започнах погрешно първо - Добър вечер, а сега - мили боже ! Какви бяха онези глупости които наговори Едж в миналото шоу ?!? Та той май гледа доста филми... През цялото време говореше за някакви герои от филми та дори и за титаник. Титаник, туловище, журналисти... Мисля че в тях постоянно телевизора е включен на БТВ (извинявам се за рекламата). Та той говори през цялото време за филми а не за кеч или неща свързани с кеча. Добре че не е гледал Аватар защото може би щеше да изкара още някоя изтъркана метафора. Странно той си ме упреличава на журналист а аз него на Джак Спарл от Карибски пирати... Да и двамата са еднакво красиви с малката разлика че пирата Джак се бие 100 пъти по-добре от "БГ Шампиона ни". Да изобщо как се е сдобил с тази титла ? Не, не изобщо как е попаднал в тази федерация? Ооо не, не изобщо как е попаднал на тази планета ? Сега той трябваше да е на марс и да си разправят тъпи вицове със попадналите в капан космонавти. Както и да е малко се отклоних... Но един бърз отговор на Едж. Той каза че може да ме направи журналист и да съм постоянно на екрана с микрофон в ръка. Сега ще му отговоря - не ми трябва да съм журналист за да ме дават по телевизията ПОСТОЯННО... След мача ни всички ще искат да вземат по едно интервю от новият БГ Шампион на вече най-известана федерация в този кеч. Да постоянно ще ми задават въпроси като: Как стигна дотук ?; Гордееш ли се със себе си ? Колко време мислиш да оставаш БГ Шампион; Да и веднага след мен най-гледан ще си ти. С малката разлика че мен ще ме интервюират от какви ли не луксозни места а теб от болницата, от пациентското легло. Да ще ти се виждат само очите защото другите части от тялото ти ще са в гипс. Сега да поговоря и за другите участници в мача. "Прословутият титаник който отново ще потъне но този път ще се наниже на копието..." - Пф.. какви са тези глупости ? За грамадата мога да кажа само че много пъти съм се бил с него и не само в тази федераяция, не само в такъв вид мачове. Много пъти съм се срещал с него и много пъти съм го побеждавал... Точно така. На Destination War смятам да направя същото ! Да преминем на Були Рей - с него не съм се срещал очи в очи. Може би защото очите му са твърде страхливи за да се срещнат с моите. На турнира смятам да направя същото с Були Рей каквото смятам да направя и с Грамадата и Едж... А знаете ли какво смятам да им направя на тях ??? Смятам да им забия по едно РКО или The Punt Kick и да ги туширам като ръката на съдията бавно пада надолу и удря ринга за трети път, а те се мъчат да го избегнат съзнателно но не могат. Да, а пък може дори да пенсионирам някой, кой знае... По този начин аз смятам да спечеля един от най-важните мачове на турнира. Да точно така !

Сега Ортън изведнъж скача от бюрото като с бърза и уверена походка си заминава под светкавиците на фотоапаратите ! Останете с нас за да разберете кой ще е следващият кечист който ще даде пресконферендия преди DWar !

Последната промяна е направена от Rage на 29/4/2011, 23:41; мнението е било променяно общо 1 път
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty29/4/2011, 20:58

Така при нас е Миз !!! Той казва

- На моя мач за european championship аз ще стана новия шампион !!! Suicide ме би по чист късмет !!! Така само мойте опоненти да знаят че веднага могат да се предадат иначе тях ще ги заболи доста !!! фенове помнете ми думата на турнира Destination war Аз ще стана новия european championship !

sangrr
Superstar
Superstar
sangrr

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty29/4/2011, 22:36

И ето, че след Миз, пред нас ще застане не кой да е , а един от най-добрите! Българският шампион, Категоризираната суперзвезда - Острието! Острието се качва на сцената със костюм и със своята Българска титла на рамото си. Той застава до микрофона и обимисля речта си , а публиката силно го аплодира и подкрепя като вика (Edge, Edge, Edge.) До сега не бяхме виждали подобно нещо! Вижте смата реакция на нашият Български шампион, дори той самият е в шок

Destination War Press Conference  Edge+WrestleMania+XXVII+Press+Conference+K518UfpAd7xl

Edge: Мисля, че е време да ви благодаря за това уважение от ваша страна! Благодаря ви! Страхотни сте! (Острието прави жестове към публиката в залата.) Така, така. Видях не кой да е малко точно преди Миз, един от мойте опоненти на турнира за моята Българска титла. Ренди Ортън излезе и си помисли че ще ме победи на думи? Дори и да го е направил на думи няма да успее на ринга. Дори самият той го знае! Едва ли има смелостта да се изрепчи или по-точно изпълчи на мен. Бил съм във отбор със него и аз бях в основата на отбора! Аз го крепях здраво с мойте ръце. Мога да кажа че той не е нищо без някой друг. Той не е нищо без мен. А, какво да говорим когато трябва да се изправи срещу мен? Човека който го е потдържала толкова време? Просто е. Ренди Ортън се изправя срещу своят създател! Човека който винаги му пази гърба. Но от няколко месеци на сам този неблагодарник Ренди Ортън започна да ми завижда. Да ми завижда за победите ми! Аз правех и продължавам да правя победа след победа! Ренди започваше да се намесва във мачовете ми. След което аз печелих титла след титла, отличия , престижи и какво ли още не! Докато най-накрая той не ме нападна по начин по който нямаше как да не си плати. Той поиска моята титла и още я , иска но ще си остане само със искането си. Защото аз смятам не да довърша! Смятам да ти покажа че съм над теб и винаги ще бъда над теб! Искам да ти покажа че на това на което съм те научил не е достатъчно за да победиш талант като мен! Аз съм надарен , а ти си просто поредният "главен претендент" които ще мине и замине както всички други до сега! Надявам се че ме разбираш? Ако ли не ще си говорим отново след турнира. Както вече видяхте, Ренди Ортън умее да говори доста, но дали ще спази приказките си? Или просто може повече да говори от колкото да се бие! Защото аз смятам че умее повече да говори! Жалко! Та той даже не може да говори правилно! Човека е, зле със анлгийския! Изоставал е. То даже си личи , доста е изостанал. Може би е оставал във някой клас? 6-ти? Повтарял ли си Ренди? Личи си че не си от бързите и разбиращите! Но това няма особено значение! На турнира няма да се бия само с теб ще се бия с още 2-ма наднормени глупаци за които даже не ми се говори. Те не са във моята категория! Искам да обещая едно нещо на вас мойте истенски верни фенове , а аз съм сигурен че има такива аз, не обичам да говоря много аз обичам да действам и те го знаят! Аз не съм Ренди Ортън аз съм Острието! И искам да дам обещание към мойте почитатели че след турнира вашият настоящ Български шампион ще бъде only one man! "The Master Of Manipolators" "The Ultimate Opportunist" "The Rated-R Superstar" - EDGE!

Острието се одръпва, леко назад и вдига своята титла над главата си!

Destination War Press Conference  Wrestler-The-Edge-stands-on-the-stage-at-the-WrestleMania-XXVII-Press-Conference-in-New-York

А, в залата се чува (Spear! Spear! Spear!) Явно хората нямат търпение до турнира където може би ще видят единственото и неповторимо КОПИЕ!
Just.Eve
Superstar
Superstar
Just.Eve

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 10:53

В залата влиза и Хот Шампионката Велвет Скай ... Преди малко видяхме нейният приятел Едж , който ще защитава титлата си Randy Orton, Bully Ray и The Big Show ... Велвет изглежда чудесно днес..
Destination War Press Conference  Capture
Тод: Здравей Велвет ... Изглеждаш чудесно ..
Велвет: Да знам ...
Тод: Велвет тази вечер ще защитаваш титлата си с/у Мелина в мач от типа "Тушът въжи на всякъде".. Как се чувстваш няколко часа преди този мач?
Велвет: Виж Тод.. До сега не съм участвала в такъв мач , но не се притеснявам .. Защо ли? Хмм просто е .. Мелина е много класи под мен ... Тя се мисли за голямата работа ,,но самочувствието и е без покритие..
Тод: Много хора се чудят какво става с третата част от ТВР - Анджелина Лов?
Велвет: Не знам ... Това сякъш не е тя ... И от къде дойде тази ... Winter?? Коя е тя подяволите .. Никой нищо не знае за нея... Някаква откачалка която превърна и нашата доскоро съотборничка и приятелка Анджелина...
Тод: Имам още един въпрос към теб... Какво става м/у теб и нашият Български Шампион Едж? И враждата му с Ренди има ли нещо общо с теб?
Велвет: Тук нищо няма да коментирам...Личният ми живот си е мой и не искам да ме разпитвате за това ...
Тод: Добре .. Благодаря ти за даденото интервю и успех довечера..
Велвет: Ясно е че ще запазя титлата си !!!

Публиката скандира името на Скай ... А през това време тя отива и сяда до Едж ..
Flam3
Superstar
Superstar

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 12:15

Това е Шеймъс.Той заства пред хората в залата.

-Здравейте.Кво стаа?IT DOEST'T MATTER WHAT IS HAPPENING!!!!Важното е ,че само от пред 1 седмица дебютирах,а вече имам мач на най-великият турнир на федерацията.Колко интересно нали!Разбира в мача има различни кечисти и стилове,но видяхте какво сторих с "огледалото" ми Хернандез. Very Happy Просто ще дам всичко от себе си титлата на родния ми континент да е в мен.That's all fellas.

Шеймъс става и си тръгва.
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 12:34

И ето, че след Шеймъс идва и "The Super Max" Хернандез той започва да говори: Здравейте всички не е лъжа за никого че чакам този момент от деня на Дебюта си. Само след няколко часа ще се бия за Евро титлата и искам да кажа нещо към мойте опоненти аз ще се раздам до последно и както споменах още при дебюта си Аз Заслужавам Да Бъда Шампион нека ви напомня че през този месец в който се бия в ТНЛГ оставих доста паметни моменти изкарах Шели зад ринга за бог знае колко време почти Щях да стана Хардкорд Шампион още във вторият си мач. Тази вечер обещавам на всички мой почитатели че няма да ги разочаровам и че тази вечер след като победа Пънк , Тайлър , Миз и Снежко аз ще заспа на върха като Европейски ШАМПИОН на ТНЛГ!!!
The Paparazzi Princes
New User
New User
The Paparazzi Princes

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 13:09

Destination War Press Conference  3284034M

О, дами и господа .. Това е главната претендентка за ХОТ титлата - Мелина.
Тод: Здравей, Мелина. Изглеждаш чудесно и само след няколко часа ще се изправиш срещу
настоящата шампионка на дивите Велвет Скай, в мач в който тушовете са позволени навсякъде.
Каква е стратегията ти !?
Мел: Ами Тод, изобщо не съм притеснена. И знаеш ли защо!? Защото вече съм участвала в подобен мач, и
което е по-важно - съм го спечелила. А за опонентаката ми не съм никък притеснена. Велвет не може да стъпи и на
малкия ми пръст, и тази вечер смятам да й докажа че е така. Защото Скай може да е наплъно сигурна, че ще направя
всичко по силите си за да я победя и размажа, още повече дори от преди седмици.. когато с Лита буквално й
стъжнихме вечерта .. Така че, нека Велвет се порадва още малко на титлата , а сега ме извини .. Чао, Тод ..
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 14:46

IF you smell..

Destination War Press Conference  Rock-cena-wrestlemainia-27-confrence-3

Ето го и Рок ..без гипс! :
Първо към Шеймъс,никога отново не копирай фразите ми.Така извинете ..FINALLY THE ROCK HAS COME BACK TO VT!!Утре ,ще бъде наелектризиран ден,ще бъде просто страхотно..

Някакъв репортер се обажда:Какво мислиш за мача ти с Зиглър?Как е ръката ти?

-Той е лесен.Дори и да загубя ,което ще стане ако се намесят отрепките на Джарет,пак ще го науча на урок.Ръката е добре,казах ,че ще съм на 100 процента за турнира и съм.

-Ще попречиш ли на Джарет да вземе ключовете?

-Джарет ще си плати за всичко което направи.Тога ще кажа само.

Какво става с Велвет Скай?

Защо питаш мен?*Смее се*Тя избра страхливия избор,не е мой проблем.Обещавам турнира да се помни дълго време.И ще се помни,след като ще стане най-лошата вечер за двама души.

Какво смяташ да прави за напред?
-Времето ,ще каже.Рок мисли ,да сложи злато на ръката си отново.Само ,трябва да му дойде времето..Сега ако ме извините,имам работа .. но първо..IF YOUSMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL-LALALAALALAL WHAT THE ROCK ISSS COOCKING.
http://ifyousmell.com/
^_WeReWoLf_^
New User
New User
^_WeReWoLf_^

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty30/4/2011, 17:55

BREAK THE WALLS DOWN

Destination War Press Conference  ?controllerName=image&action=get&id=599637&width=628&height=471

Това е TV шампиона! Ето, че след краткото отсъствие поради поредица от контузии и няколкото му неуспешни опита за завръщане, най-после е сред нас!

Гришам: Здравей, Крис! Най-после дочакахме завръщането ти...

Y2J: Тод, моля те, МЛЪКНИ ПО ДЯВОЛИТЕ!...
Никой не е дошъл тук, за да слуша безкрайните ти въведения и малоумните ти въпроси, тези хора искат да видят и чуят звездите на TNWG, а не един очилат, малоумен хомосексуалист, с психични отклонения!

Гришам поглежда злобно към TV-шампиона, но не казва нищо.

Y2J: Все пак жабока е прав, аз най-после съм тук, готов да ви дам това, което искате - 100% развлечение. И мисля да започна още тази вечер, като ви поканя на футболен мач, а за топка ще използваме онзи дребен плъх, който реши, че може да трупа слава на мой гръб. Имам много лоша новина за теб, Крисчън - свършиха дните, в който късмета ти проработваше, защото сега, когато съм напълно възстановен, дори Господ не може да ти помогне да слезеш от онази стълба като победител.

И знаете ли кое е най-хубавото? През няколкото седмици, в които се борих с тези контузии имах време да помисля. Изгледах отново всеки епизод в TNWG с мое участие. Това не беше истинския Крис Джерико. Не мога да проумея как се продадох на няколко противни копелета, заради тази тенекия на рамото ми.

Сега обаче всичко си идва на мястото. Дори и да изгубя мача тази вечер, което няма как да стане, аз ще си тръгна с усещането за триумф. Вие също! Защото най-после "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" се завърна! За да се забавлява и да рита з*дници! За да слуша как крещите името му и в замяна да ви дава това за което сте си купили билети. За да стане водеща фигура в тази федерация и да може отново да казва, че TNWG... Е... ДЖЕРИКО!

Мощен pop от страна на феновете. Изглежда, че стария Y2J наистина се е завърнал и TNWG вече няма да бъде същата!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War Press Conference    Destination War Press Conference  Empty

Destination War Press Conference
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» PAIN XII PRESS CONFERENCE
» SUMMER SCREAM 2015 - PRESS-CONFERENCE (20.07 - 24.07)
» 8. Press Conference with The New Global Champion - Johnny Mundo and Melina
» Destination: WAR (2018)
» Destination: WAR (2019)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Destination War 2011-
Идете на: