Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Destination: WAR (2018)

Go down 
+7
SevBoom
Nina
LegitBo$$
Pamelska
Scroller
Rainmaker
GOAT
11 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Общо гласове : 14

АвторСъобщение
GOAT
Founder
Founder
GOAT

Destination: WAR (2018) Empty
ПисанеЗаглавие: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty5/6/2018, 20:43

Destination: WAR: 1.07.2018
Място на провеждане: Bridgestone Arena - Nashville, Tennessee
Официална песен: Thirty Seconds To Mars - ''This is War''

Destination: WAR (2018) AuOvKGP

Цитат :
Matchard:
ME: TNW Championship
Singles Match

Dean Ambrose (c) vs. AJ Styles

TNW Grand Championship
Triple Threat Match

Adam Cole (c) vs. Matt Sydal vs. Marty Scurll

TNW Intercontinental Championship
Singles Match

Roman Reigns (c) vs. Braun Strowman

Singles Match
Jinder Mahal vs. The Miz

Singles Match
Kazuchika Okada vs. Jay White

Steel Cage Match
MR. GTS Chris Jericho vs. Baron Corbin

TNW Women's Championship
Singles Match

Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks

TNW Tag Team Championship
Open Challenge

The Undisputed Era (Kyle O'Reilly and Bobby Fish) (c) vs. ???
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty23/6/2018, 22:55

Цитат :
Singles Match

TNW Grand Championship
Triple Threat Match

Singles Match

Singles Match
Jinder Mahal vs. The Miz

Singles Match

Steel Cage Match

TNW Women's Championship
Singles Match

Open Challenge

Можете да коментирате турнира!
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty24/6/2018, 00:02

Миналата година Destination War беше най-слабото PPV за годината и явно традицията ще продължи. Доста разпусната работа отстрана на повечето играчи, а и от тази на booker-ите, тъй като повечето истории сякаш сме ги гледали и преди само че с различни кечисти, което говори за еднообразие, а освен това напоследък се наблюдава някаква несериозност сред потребителите. Разбираемо е предвид периода от годината, но не искам това да става навик. Почти всички мачове се явяват като тотални filler-и, но явно така ще бъде между PAIN и Summer Scream. Влизам с ниски очаквания, но дано все пак нещо ме изненада.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty24/6/2018, 17:58

Нямам очаквания за този турнир... Мога да ви гарантирам, че мачът за Grand титлата ще се изиграе навреме, но за другите не знам. Не съм надъхан за абсолютно нищо освен за моя мач. Най-важното за мен след промотата и бойните постове е редовността, а на повечето мачове редовност нямаше, което ми уби кефа. Пожелавам успах на Васко и Милена и нека по-добрия спечели и си тръгне като Grand шампион след турнира.
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty24/6/2018, 22:59

Единствените коментари, които виждам са "нередовни са всички освен аз за моите неща"... но никой не забелязва, че аз и Миа сме си направили всичко за женския мач навреме и никога не сме се забавили, но разбира се ние сме момичета кой ли гледа нашите неща.
LegitBo$$
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
LegitBo$$

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty24/6/2018, 23:02

+1
LegitBo$$
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
LegitBo$$

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty24/6/2018, 23:23

Singles Match

- Дано и двамата се отнесат сериозно с мача. Все пак е главен мач и има потенциал да стане мача на вечерта. Ще бъде много интересно. Който и да победи ще е добре за бизнеса, но залагам парите си на Манчи, не ме разочаровай. Wink

TNW Grand Championship
Triple Threat Match

- Много гадно, че Пами се отказа от Ролинс, щеше да бъде много готина тройна заплаха, но какво да се прави... Стига ни вече 1 мач да се пукаме от бой. Радвам се все пак, че за втори път имам възможност за Гранд титлата, миналия път почти я спечелих, а сега вече на 100% ще я. Wink Шегувам се разбира се... Сигурна победа за Пеши, защото е класи пред нас и шампионския пояс му отива.

Singles Match

-Хмм... Отново... Хайде този път Braun да спечели? Сев вече много дълго държи титлата, всеки път мисля, че ще му я вземат ама няма братче, кораво куче е.

Singles Match
Jinder Mahal vs. The Miz

- Силно почнаха, голям хайп удариха, но нещо последната седмица се забавиха нещата, но нормално Нинка имаше куп неща да пише и ако не се лъжа проблем с гифовете, така че е ситуацията е тип топ. Очаквам един много готин мач и се надявам да ни изненадат като позволят на Нинка да спечели, защото не е така "невъзможно" колкото си мислете.

Singles Match

- Надявам се за победа на Окада. Несериозността си бе на лице, съжалявам.

Steel Cage Match

- Победа за господин вземи куфарчето!

TNW Women's Championship
Singles Match

- Най-сериозната вражда от всички. Изиграна всяка седмица на време, по доста добър начин. Мачът съм сигурна, че ще се получи готин и да, да видим дали ще имаме нова шампионка или Пами ще продължава да пръска...

Open Challenge

- Победа за мистериозните, не знам кои са, ама ще има яко бой.
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty25/6/2018, 11:09

Искам да отправя своята градивна критика към членовете на екипа. Наистина след Pain винаги има спад на интереса към форума, но кой е виновен за това? Не винаги са играчите. Вашата незаинтересованост е повече от очевадна. Може би, ако поне един от членовете на екипа показваше малко интерес към развитието на този форум нещата щяха да стоят по един различен начин. Не може 5 човека или там колкото сте да не позаинтересувате малко от това място. Не може да нямате връзка с някой от играчите и нещата да се получават само при хора, който се разбират помежду си.
Искам и да изкажа свойте поздравления към враждата на Милена и Памела. Видяхме, че две вражди им бяха малко в повече, но този път при жените се справиха супер. Милена въпреки пролбемите си си написа всичко момичето, докато някой са заети да си бъркат в носа и ги мързи да отделят 5 минути, за да драснат по един пост.
Не съм следила всички вражди, но за моята бях много надъхана в началото, докато не ми се развали Фотошопа и трябваше да се моля, като куче да вземе някой да ми направи 2-3 гифа. Естествено, благодаря на хората, които ми помогнаха, но успях с доста усилия да оправя проблема и ви обещавам, че ще дам всичко от себе си на мача ми срещу Андрей. Искаше ми се тази вражда да продължи повече, но може би някой друг месец ще я направим наново.
Не съм следила достатъчно добре всички вражди, но които е положил усилия поне малко заслужава да му кажем едно ЕВАЛА.
Само искам да вметна, че враждата между Сев и Джони е една от най-добрите в последно време и ще следя мача им. А и ретърна на Баев беше добър, но според мен не трябваше да прави тази пауза между Pain и Mayhem, защото хайпа от победата му срещу мен някак си се изгуби.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty25/6/2018, 11:19

^ Аз съм единствения член на екипа, който го забелязва това. Ама на мен ми писна да им го казвам, защото нищо не разбират и не се прави нищо по въпроса. Най-много Андрей да ме разбере... Просто няма желание от повечето user-и. А и как екипа е виновен за сериозността на играчите? Смисъл не екипа им пише постовете. Ние не може постоянно да сме виновни за всичко. Т'ва че някои хора бавят ненормално не значи, че екипа им е виновен.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty25/6/2018, 11:27

TNW Grand Championship
Triple Threat Match

- Много гадно, че Пами се отказа от Ролинс, щеше да бъде много готина тройна заплаха, но какво да се прави... Стига ни вече 1 мач да се пукаме от бой. Радвам се все пак, че за втори път имам възможност за Гранд титлата, миналия път почти я спечелих, а сега вече на 100% ще я. Wink Шегувам се разбира се... Сигурна победа за Пеши, защото е класи пред нас и шампионския пояс му отива.

-Значи по тази логика аз нямам място в този мач Миа така ли? Предизвикваш ли ме да ти покажа, че заслужавам да бъда в този мач за Гранд титлата питам те?
Също така искам да коментирам и един коментар на Памелска нередовни са всички освен аз за моите неща"... но никой не забелязва, че аз и Миа сме си направили всичко за женския мач навреме и никога не сме се забавили, но разбира се ние сме момичета кой ли гледа нашите неща.
- Как прецени, че всички са нередовни? Аз си късам задника във враждата за гранда Скролер също? Това прави ли ни нередовни, че даваме нещо за този форум Памелска и нас ли ни слагаш при нередовните?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Destination: WAR (2018)   Destination: WAR (2018) Empty

Destination: WAR (2018)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» TNW Podcast S02 E05 - Ревю на Back In Black 2018, Review на Elimination Chamber 2018
» IMPACT Bound For Glory 2018 - 14 октомври 2018
» Destination War '12 BACKSTAGE
» DESTINATION WAR BACKSTAGE
» TNWG Destination War

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2018-
Идете на: