|
| Destination: WAR (2018) | |
|
+7SevBoom Nina LegitBo$$ Pamelska Scroller Rainmaker GOAT 11 posters | |
Общо гласове : 14
| Автор | Съобщение |
---|
Pamelska Superstar
Location : Стара Загора Join date : 19.07.2015 Posts : 693 Age : 24
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2018) 2/7/2018, 14:25 | |
| ME: TNW Championship Singles Match Dean Ambrose (c) vs. Shane McMahon ended in no contest - Разочарована съм от този мач! Появата на Баев обаче спаси положението до колкото бе възможно и се надявам на следващият турнир да видим една хубава битка за световната титла, защото престижа й определено е на едно много ниско ниво вече...
TNW Grand Championship Triple Threat Match Adam Cole (c) def. Matt Sydal and Marty Scurll - Мачът, който заслужаваше да бъде в ME, а не CO-ME, защото определено задмина главният мач за вечерта! Васко и Милена вложиха всичко от себе си, Милена определено показва невероятна игра с Марти, а Васко също се изявява много добре откакто направи своето завръщане на ринга на TNW, но Пеши доказа защо е шампион и въпреки добрата игра не можаха да му отмъкнат титлата, заслужена победа и един страхотен мач!
TNW Intercontinental Championship Singles Match Braun Strowman def. Roman Reigns (c) - Един страхотен мач и беше време да видим нов шампион и се радвам, че това е точно Джони, дано има дълго и славно царуване! Браво и на двамата!
Singles Match Jinder Mahal def. The Miz - НЕВЕРОЯТЕН МАЧ! Лично на мен това ми бе любимият, задминаха всички...нищо лично към останалите мачове... и Андрей и Нинка сложиха всички в задния си джоб... никой не може да се доближи до класата, която те направиха и мача беше най-добрият за целият турнир определено! Краят на срещата беше брутален и Андрей показва невероятна игра с образа на Махал надявам се скоро отново да го видим в главните мачове както и Нинка, защото тя също се справя на изключително добро ниво, както винаги!
Singles Match Kazuchika Okada def. Jay White - Още едно разочарование за турнира... не знам точно какви проблеми и неща са се случили, но просто мачът не се получи... добър пост от Келнера, но само това.
Steel Cage Match MR. GTS Chris Jericho def. Baron Corbin - Шизо показа въпреки несериозността си в последно време и обидите по негов адрес, че може да се справя и заслужава да носи куфарчето в себе си. Изключително добър мач, очакваме скоро да го видим с титлата и поздравления и на сърфиста, добра игра.
TNW Women's Championship Singles Match Sasha Banks def. Alexa Bliss (c) - Доволна съм цялостно от враждата ми с Миа. Двете нямахме много време за развиване, Миа имаше и проблеми с компютъра и въпреки това от телефон успя да се справи блестящо. Враждата ни ми хареса, който я е следил се надявам да е останал с добро мнение за нея. Един доста добър мач и се изигра прилично и на време. Миа заслужено спечели титлата и двете се постарахме иии кой ли знае какво ще се случи в дивизията занапред, очаквам нещо интересно.
TNW Tag Team Championship Open Challenge The Undisputed Era (Kyle O'Reilly and Bobby Fish) (c) def. Titus O'Neil and Darren Young - Доста кратък мач, но не беше много зле. Появата на Юлиян бе неочаквана поне за мен и ми хареса, но мисля, че отборните титли имат нужда от повече развитие и нови носители, които да ги издигнат... | |
| | | Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2018) 2/7/2018, 23:38 | |
| ME: TNW Championship Singles Match Dean Ambrose (c) vs. Shane McMahon ended in no contest - Не искам да се изразявам по такъв начин, но в момента Световната титла е в много тежко състояние. Не е до умения, защото Мариан и Баев са едни от най-великите в тази игра. А просто липсата на време на шампиона. Не си мислете, че Мариан бави нарочно или го мързи. Ако го мързеше едва ли щеше да вземе Световната титла, просто е до време, но все пак виждаме хубави постове от него, но дано сега да има повече време и да покаже защо той беше този, който победи calny на PAIN.
TNW Grand Championship Triple Threat Match Adam Cole (c) def. Matt Sydal and Marty Scurll - Какво да кажа? Доволен съм от Васко и Милена. Двамата ми се противопоставиха, но аз отново успях да запазя. Признавам си беше ми трудно, мислех че ще загубя титлата, но дадох всичко от себе си и успях. Дано двамата са все още така надъхани и да показват все такава добра игра. Милена игра невероятно със Scurll, както и Васко със Sydal. А аз отново показах, че ако ми беше даден шанс с Cole през 2016, щях да постигне много успехи с него. Дано този/тези, които/който не ми даде/дадоха Cole да видят какво правя с него.
TNW Intercontinental Championship Singles Match Braun Strowman def. Roman Reigns (c) - Евала... Уникална вражда, уникален мач. Хареса ми всичко, въпреки лекото забавяне, двамата показаха много силна игра. Johnny най-после спечели IC титлата. (Да, той има още един reign, но не го игра той...) Сега ще видим на какво е способен Johnny и то с BRAAAAUN! Дано да продължи да издига титлата, както правеше Sev цели шест месеца...
Singles Match Jinder Mahal def. The Miz - Уникален мач между двамата, хареса ми как се сработиха. Всичко беше като масло и филийка. Андрей отново показа силна игра с Mahal, а Nina отново на едно високо ниво с Miz. Надявам се Николина да продължи да играе и да показва такава игра и някой ден може да се окичи с една титла.
Singles Match Kazuchika Okada def. Jay White - Жалко, че Alfie не успя да играе мача, но проблемите му явно не му позволиха... Дано, когато се завърне е по редовен от всякога и да покаже една добра игра отново. Calny трябваше да спечели след голямата си загуба на PAIN, а сега го чака един голям мач срещу Андрей на другия турнир. Нямам търпение за тяхната вражда...
Steel Cage Match MR. GTS Chris Jericho def. Baron Corbin - Много добър мач, евала и на двамата. Schizo отново игра много силно, а surfista показва погрес в играта си. Шизо трябваше да спечели, защото след тези тежки загуби, които направи след като спечели куфара, щяха да го сринат, но тази голяма победа му оправи нещата.
TNW Women's Championship Singles Match Sasha Banks def. Alexa Bliss (c) - Честно да си кажа... Изненадах се от края. Очаквах Pamela да запази и да продължи с царуването си като шампионка, но явно е решила Милена да вземе титлата, защото трябваше. Мая трябваше да спечели тази титла, дано сега направи по-дълго царуване от последното, защото не трябваше да я държи месец тогава. Мачът ми хареса, както и враждата, въпреки проблемите на Милена. Евала и на двете, дано да продължават в същия дух и да се издигат не само в Женската, а и в мъжката дивизия.
TNW Tag Team Championship Open Challenge The Undisputed Era (Kyle O'Reilly and Bobby Fish) (c) def. Titus O'Neil and Darren Young - Тук не е важно дали имаше мач или не. Важното е, че Finn Bálor е новият член на Undisputed Era-та... Дано сега Юлиян бъде по надъхан и да видим какво ще се случи в този отбор... | |
| | | surfista New User
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2018) 3/7/2018, 02:45 | |
| Турнира беше много добър харесаха ми някои мачове,но повече моя. Може да загубих но това няма значение тази игра е за забавление аз вярвам че и моя момент ще дойде някой ден благодаря на St. Scheiße за хубавия мач. | |
| | | Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2018) 17/7/2018, 12:38 | |
| ME: TNW Championship Singles Match Dean Ambrose (c) vs. Shane McMahon ended in no contest - Тук, не знам... Не искам да обидя никого, защото Мариан се справя много добре, като шампион. Опитва се да прави различни неща и в повечето случай ми харесват, но стигне ли се до мачове за титла и то за главната, ми харесва повече, когато има мач, а не когато няма такъв... Намесата на Димитри бе добра, но ще чакам да видя малко повече в следващия турнир.
TNW Grand Championship Triple Threat Match Adam Cole (c) def. Matt Sydal and Marty Scurll - Знаете ли и тримата се справихте наистина чудесно! Пеши е страхотен с тази титла наистина. Радвам се адски много, че вече не се пресилва да изписва романите на Димитър Талев в един пост, защото така играта му е много по-изчистена и красива! Поздравления и за невероятната Милена, която въпреки ужасните проблеми, които я сполетяха винаги се е опитвала да спаси положението и да се представи по един наистина величествен начин! А за Васко отново мога да кажа, че играта му е добра, но имам само една лека забележка, към прекалено дългото му излизане. Знаем, че това е е-фед и всеки има право да играе, така както на него му харесва, но ако се замислим този Мат не ходи толкова бавно в истинския живот, че да има нужда да се изписва толкова много. Все пак страхотен мач и чудесни постове!
TNW Intercontinental Championship Singles Match Braun Strowman def. Roman Reigns (c) - Разгледах мача днес, защото не бях влизала и все още дори не съм видяла как се справя Строумън, като шампион, но все пак настина момчета супер вражда! Поклон и пред двама ви, че толкова много се постарахте! Такива добри играчи заслужават да са в главния мач на шоуто и много би ми се искало да видим тази толкова хубава титла в главния мач някой ден, защото Сев успя да я направи на нивото и на двете световни титли! Браво!
Singles Match Jinder Mahal def. The Miz - Леле, майчице! Тук вече успях да си оправя проблема с гифовете и желанието ми за игра бе подновено на 100%! Супер много се вълнувах, че играх срещу моя приятел Анди, че си нямате на идея и въпреки, че не успях да победя за пореден път не ми попречи да си изпиша постовете! Смятам, че мача ни наистина се получи на едно много високо ниво и се надявам вие също да сте го харесали и може би да сте прочели по малко, защото за разлика от някой мачове, в които нещата на съперниците не се четът и има много несвързани неща, при нас всичко се получи както ми се искаше на мен!
Singles Match Kazuchika Okada def. Jay White - Искаше ми се коментарът ми тук да е друг, но за съжаление явно нещата не са успяли да се получат. Много жалко...
Steel Cage Match MR. GTS Chris Jericho def. Baron Corbin - Хубав и интересен мач! Една идея по-разведряващо от останалите неща, защото бе в клетка.
TNW Women's Championship Singles Match Sasha Banks def. Alexa Bliss (c) - Браво на Саша! Много хубав мач и добро представяне и на двете! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2018) | |
| |
| | | | Destination: WAR (2018) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |