SUPREME. Administrator
| Заглавие: 2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory Пет 26 Юли 2024 - 16:41 | |
| - Rampage Saturday Night написа:
Right after the kick-start of the show, we witness Austin Theory getting ready for his match later tonight.. | |
|
The Pharaoh Superstar
| Заглавие: Re: 2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory Съб 27 Юли 2024 - 20:53 | |
| - Дръж микрофона близо до устата ми, красавице! Нямам време за губене, ще кажа каквото имам да казвам и се махам от тук, защото имам мач, който трябва да спечеля! Мач, който трябваше изобщо да не се състои, но така беше решено от господин William Regal. Както и да е... През изминалата седмица бях прецакан и моя избор беше пренебрегнат, въпреки че Samoa Joe загуби своя мач. Аз с какво съм виновен на торбата с лайна Samoa Joe, че му се подкосяват краката щом ми чуе музиката? Той беше победен и трябваше аз да избирам вида на нашия мач, но разбира се нямаше как да се мине без намеса от страна на господин William Regal, който се притесни че ще спукам от бой "доведения" му син Samoa Joe. Но няма значение! Дали ще в мач със стълби или в 2 out of 3 falls, аз все ще победя този негодник и ще му натрия носа... Много бих искал да видя лицето на William Regal, щом спечеля мача, хахахаха! Относно тази вечер... Rey Mysterio се справи със Samoa Joe и го победи, за което даже го поздравих, но срещу мен ще е различно! Аз не съм Samoa Joe и няма да загубя! Rey, приятелю, знам че се завърна съвсем наскоро, но ще трябва да вкусиш от поражението тази вечер! Аз съм Европейският шампион на Total Nonstop Wrestling и ще трябва да ти сритам задника подобаващо, а след това е ред и на моя най-голям враг... | |
|