Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
SUPREME.
Administrator
Administrator
SUPREME.

2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory Empty
ПисанеЗаглавие: 2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory   2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory EmptyПет 26 Юли 2024 - 16:41

Rampage Saturday Night написа:
Right after the kick-start of the show, we witness Austin Theory getting ready for his match later tonight..

Superstar
Superstar
The Pharaoh

2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory   2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory EmptyСъб 27 Юли 2024 - 20:53

2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory Backstage%20Interview%20with%20Title

- Дръж микрофона близо до устата ми, красавице! Нямам време за губене, ще кажа каквото имам да казвам и се махам от тук, защото имам мач, който трябва да спечеля! Мач, който трябваше изобщо да не се състои, но така беше решено от господин William Regal. Както и да е... През изминалата седмица бях прецакан и моя избор беше пренебрегнат, въпреки че Samoa Joe загуби своя мач. Аз с какво съм виновен на торбата с лайна Samoa Joe, че му се подкосяват краката щом ми чуе музиката? Той беше победен и трябваше аз да избирам вида на нашия мач, но разбира се нямаше как да се мине без намеса от страна на господин William Regal, който се притесни че ще спукам от бой "доведения" му син Samoa Joe. Но няма значение! Дали ще в мач със стълби или в 2 out of 3 falls, аз все ще победя този негодник и ще му натрия носа... Много бих искал да видя лицето на William Regal, щом спечеля мача, хахахаха! Относно тази вечер... Rey Mysterio се справи със Samoa Joe и го победи, за което даже го поздравих, но срещу мен ще е различно! Аз не съм Samoa Joe и няма да загубя! Rey, приятелю, знам че се завърна съвсем наскоро, но ще трябва да вкусиш от поражението тази вечер! Аз съм Европейският шампион на Total Nonstop Wrestling и ще трябва да ти сритам задника подобаващо, а след това е ред и на моя най-голям враг...
Върнете се в началото Go down

2. Backstage Segment with The TNW European Champion Austin Theory
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 10. Singles Match: The TNW European Champion Austin Theory issues an Open Challenge
» Backstage segment with Shane McMahon and Austin Theory
» 2. Backstage segment with the TNW European Champion The Miz
» 3. Backstage segment with TNW European Champion Will Ospreay
» 2. Backstage segment with TNW European Champion CM Punk

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage Saturday Night 555-
Идете на: