Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
VaskoMetala
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
VaskoMetala

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles Empty
ПисанеЗаглавие: 1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles   1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles Empty26/6/2023, 15:21

TNW: RAMPAGE SUPERSHOW IS LIVE!

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles Billyj10

Шоуто ще се проведе тази вечер в най-известната арена в света - Madison Square Garden! Шоуто ще започне със собственика на TNW, "The Immortal" Hulk Hogan, който ще разясни случващото се около двете главни титли на TNW! Световната и Елит титлата!
Върнете се в началото Go down
Hulk Hogan
Superstar
Superstar
Hulk Hogan

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles   1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles Empty27/6/2023, 23:12

Michael Cole: Добър вечер, дами и господа! Добър вечер в... MADISON SQUARE GARDEN! Където само в рамките на няколко седмици, ще се проведат две уникални шоута с марката TNW!
Tazz: Точно така, колега! Тази вечер е първото - Rampage, където ни очакват вълнуващи събития, а само след две седмици ще се проведе и платения турнир на федерацията - Mayhem.
Michael Cole: Емблематична зала, очакваме и емблематично шоу  тази вечер, защото имаме много питанки. Всички очакваме отговори!

Tazz: Колега, кой друг освен този човек може даде най-правилните отговори на тези въпроси!
Michael Cole: Съгласен съм с теб! Кой друг, ако не собственикът на федерацията - великият, неповторим... БЕЗСМЪРТНИЯТ... ХЪЛК ХОУГЪН!

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles IZ6KVM6 1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles O6dE6uc

Hulkster се пуска по рампата под огромната доза от овации на феновете, които искат да се докоснат до иконата на този спорт. През последните месеци Хълк действаше здраво зад кулисите, за да създаде перфектния краен продукт за зрителите, но на много хора им залипсва една от легендите на този бизнес. Да, Хълк Хоугън може да има и тъмно минало, което дори той самия не иска да си припомня, а и не е наложително, но той остава един голям любимец на малки и големи. Редица поколения израстнали с неговите мачове, които го подкрепят и до днес. Според някои неговият връх в кариерата е, когато успява да вдигне Андре Гиганта и да го тръшне със Суплекс или невероятните двубои с Ultimate Warrior, печелейки световна титла, след световна титла, но всъщност най-голямото постижение на Хълк се случва тук и сега! Да, точно така! Това, че той на тези години успява да ръководи успешно една от най-големите кеч компании в света, то това само заслужава адмирации! Хълк е страхотен и той заслужава аплодисменти, че се е заел с тази задача да изведе Total Nonstop Wrestling до нови висоти, показвайки на по-младото поколение как се прави, как трябва да се случват нещата, къде грешат, какво трябва да коригират и най-важното - как да бъдат звезди. Заради това Хълк е голямо име, заради това Хълк е голям човек, заради това, а не друг е собственикът на федерацията! Той седи гордо в средата на ринга с микрофон в ръка, а феновете не спират да скандират името му! Сякаш може да видим сълзите на Hulkster през очилата, които е сложил, но сега е време за мъже! Сега е време той да се стегне и да каже това, за което е тук:

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles JTig4n6

- Първо искам да благодаря на всички ви за това прекрасно и топло посрещане, което може би не заслужавам. През всичките тези години, не винаги съм бил прав и не винаги сте ме харесвали, но искам да знаете, че винаги съм се раздавал на 100%, за да може нещата да се получават така, че на вас зрителите да ви бъде интересно и забавно. Винаги съм работил в името на това, моя работодател/компания да бъдат достатъчно доволни. Аз съм професионалист и ще остана такъв до края на дните си. Точно това искам и своите служители, искам да бъдат професионалисти. Но преди всичко това да започне да заприлича на някоя латино сапунка, ще се спра и ще говоря направо. Това, което видях миналата седмица - никак не ми се понрави. Намесата на браятата Усо ме накара да се замисля и да видя, че системата на управление има пробойни и много хора правят каквото си поискат, когато си поискат. Нещо, което не ми харесва и искам да се промени. Роман Рейнс е истински мъжкар и дълбоко в душата си също толкова добър човек, но дали заради промит мозък или нещо друго, той решава да води битки, които не са негови. Използва другите, за да му вършат черната работа, подлага ги на истинска експлоатация. Нещо, което аз правих през годините, нещо, за което признавам и съжалявам. Точно заради това искам да помогна на Роман. Искам да осъзнае какво се случва и да види къде греши, защото наистина го прави. Той може да е шампионът, от който всички ние имаме нужда, от който вие зрителите имате нужда, но вместо това... Пропилява ценно време! Време, което никога няма да се върне! Знам, че с няколко изречения няма да променя нищо, но поне мога да дам надежда! Надежда на двама души, brother! Точно така! Говоря за Rusev и Yuji Nagata, които бяха лишени от правото да излъчат победител в миналото издание на Rampage. И след като премислих малко, то реших, че няма нищо по-хубаво от това, да видим на Mayhem - мач Тройна заплаха! Роман Рейнс срещу Русев срещу Нагата, а победителят ще си тръгне с гордо вдигната глава и двете титли на рамена!

Публиката остава доста радостна от съобщението и думите като цяло на "The Immortal One", чиято музика гръмва веднага след тези негови думи. Hulkamaniacs откачат и отново искат да се докоснат до своя любимец, който напуска ринга, слизайки по стълбите. Хълк като истински джентълмен отива да подпише някоя друга фланелка и да си направи някое друго селфи с най-верните си феновете, а вие драги зрители останете с програмата на TNW, защото екшънът тепърва предстои!

The Pharaoh, Chris Wolf BG, VaskoMetala and Dikoff харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

1. Opening show with The GM about the situation around World and Elite titles
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 1. Opening Show with the General Manager of "Rampage Supershow" Adam Pearce discusses the situation between Johnny Mundo and Big Show
» 1. Opening Show > TNW Elite Champion Johnny "The Elite" Mundo will addresses the TNW UNIVERSE
» 1. Opening Show: Segment with Hulk Hogan about the situation around Randy Orton
» 1. Opening show with TNW Elite Champion
» 1. Opening Show with the TNW Elite Champion Will Ospreay

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage Supershow 513-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: