Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels

Go down 
+4
Yuliyan
VaskoMetala
Martozzy
JohnnyZ
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Empty
ПисанеЗаглавие: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyЧет Мар 09, 2023 5:19 pm

PAIN XIV
Дата на провеждане: 15.04.2023
Място на провеждане: Parc des Princes - Paris, France
Официална песен: ONLAP - Still Alive
Poster by: venomous_design

PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels YlNhH5j

Цитат :
ME: TNW World Heavyweight Championship
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns

TNW Elite Championship
Mankind (c) vs. Drew McIntyre

TNW European Championship
The Miz (c) vs. Jay White

TNW Global Championship
Chris Jericho (c) vs. Kane

Get The Suitcase Ladder Match
Grayson Waller vs. Jeff Hardy vs. Johnny Mundo vs. Curt Hawkins

Dream Match
Seth Rollins vs. Kurt Angle

Last Man Alive Match
Jon Moxley vs. Sabu

Singles Match
Kevin Owens vs. Kazuchika Okada

Singles Match
Gunther vs. The Fiend

Singles Match
Triple H vs. MJF

Последната промяна е направена от JohnnyZ на Нед Апр 09, 2023 12:45 am; мнението е било променяно общо 4 пъти

GOAT, Dimarata, Yuliyan, Scroller, Martozzy, Blue Justice and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyЧет Мар 09, 2023 5:26 pm

Чудесен poster. За първи път в историята на TNW ще видим PAIN в Европа. За сега двата обявени мача са супер, а като знам че ни чакат още големи мачове да се обявят...

JohnnyZ харесва този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyЧет Мар 09, 2023 6:44 pm

МНОГО СЪМ ГОРД, ЧЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА ТНВ СТЕ КРЪСТИЛИ НА ФРЕНСКИ ТУРНИРА! КАТО ВЪЗПИТАНИК НА ТАКАВА ГИМНАЗИЯ НЯМА КАК, ПРОСТО, ДА НЕ ГО ОТЧЕТА!!! ВИТРИНАТА НА БЕЗСМЪРТНИТЕ!!!

JohnnyZ харесва този пост.

JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyСъб Апр 08, 2023 10:45 pm

TNW PAIN XIV PROMO BY DIMARATA

LegitBo$$, Yuliyan, Martozzy and VaskoMetala харесват този пост.

Martozzy
Moderator
Moderator
Martozzy

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyСъб Апр 08, 2023 11:56 pm

Карда е топ. Макар и да не мога да взема участие се надявам мачовете да се изиграят, има определени, които доста ми грабват окото. Успех!

The Legacy of TNW's Undertaker:

Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Scroller and Blue Justice харесват този пост.

VaskoMetala
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
VaskoMetala

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyНед Апр 09, 2023 10:23 am

Найстина много силен кард, успех на всички, които ще вземат участие на PAIN XIV!
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyНед Апр 09, 2023 10:12 pm

- Потенциалът е огромен. Много се надявам, че ще го изиграят сериозно, защото имат достатъчно медия + креативен потенциал, за да направят готин мач. Не знам дали Фараона трябва да спечели. Някак си очаквам Lesnar да запази титлата.

TNW Elite Championship

- Имам добро предчувствие за този мач. Теодосий с Mankind е определено добре дошло разнообразие във форума, интересно ми е накъде ще го развие. Денката си е ясно, че като има огромно желание ври и кипи от идеи. Умее да се вживява в образа и в драмата. Мога да си го представя като победител.

- Този мач се пече от известно време насам. Като че ли е време на Свиката да вземе титлата. Очевидно е, че има желание с Jay White. Ултраса прекара солидно време с титлата - време, което някои не могат да си го осигурят. Достоен шампион бе, но очаквам Jay White да има своя PAIN момент.

TNW Global Championship

- Мирише ми на победа на Kane, като не мога напълно да се обоснова. Имам такова усещане. Надявам се да видим най-доброто от Шизо и Агента все пак да бъде максимално затруднен.

- Изненадващо завръщане на Curt Hawkins, което прави този мач доста вълнуващ. Имаме добри имена тук, като всеки победител ми се струва като добър вариант. Мисля си, че Mundo ще грабне куфарчето. Най-логично ми се струва поне на пръв поглед.

Dream Match

- Това наистина си е един Dream сблъсък. Може би ни чака една петзвездна класика. Такива са очакванията и трябва да ги оправдаят. Намесата на Angle на Warzone бе наистина изненадваща и генерира хайп. Сега трябва да се докаже, че този хайп е бил заслужен. В зависимост от това дали Angle ще бъде развиван в дългосрочен план, бих казал, че Seth Rollins е по-вероятно да спечели.

Last Man Alive Match
Jon Moxley vs. Sabu

- Надявам се, че ще видим много филмарски спотове. Това не е мач, който да ни предостави дълбок storytelling. Тук не трябва фокусът да е страшна психология. Важното е да има много кръв и много OMG моменти. Имат медията, имат въображението. Ясен е крайният резултат отрано, но той не е важен.

Singles Match

- Вечното дерби (въпреки че е техен втори мач)! Сблъсъкът с най-сериозен build и най-много heat. Прогнозата ми е победа на Kevin Owens, като най-вече си мисля, че самият Кални не знае колко дълго ще продължи да играе, а тази несигурност би трябвало да служи като предимство откъм booking в такива мачове.

Singles Match
Gunther vs. The Fiend

- Няма какво да се лъжем - не ни се получи враждата. Единственото, което можем да направим оттук насетне е да си изиграем мача както трябва и може би да измислим нещо по-нестандартно, с което да се запомни тази среща.

Singles Match
Triple H vs. MJF

- Доста дълго време се чака битка между двамата, да видим какво ще ни предоставят. Сев се кани да спре с цъкането, така че това ме води на мисълта, че MJF ще вземе мача, за да натрупа инерция, но приоритет е най-вече качеството. Щеше ми се да има някаква стипулация. Не ми допада факта, че е буукнат обикновен singles двубой.

FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ and Blue Justice харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyПон Апр 10, 2023 2:36 pm

Yuliyan написа:

- Потенциалът е огромен. Много се надявам, че ще го изиграят сериозно, защото имат достатъчно медия + креативен потенциал, за да направят готин мач. Не знам дали Фараона трябва да спечели. Някак си очаквам Lesnar да запази титлата.

TNW Elite Championship

- Имам добро предчувствие за този мач. Теодосий с Mankind е определено добре дошло разнообразие във форума, интересно ми е накъде ще го развие. Денката си е ясно, че като има огромно желание ври и кипи от идеи. Умее да се вживява в образа и в драмата. Мога да си го представя като победител.

- Този мач се пече от известно време насам. Като че ли е време на Свиката да вземе титлата. Очевидно е, че има желание с Jay White. Ултраса прекара солидно време с титлата - време, което някои не могат да си го осигурят. Достоен шампион бе, но очаквам Jay White да има своя PAIN момент.

TNW Global Championship

- Мирише ми на победа на Kane, като не мога напълно да се обоснова. Имам такова усещане. Надявам се да видим най-доброто от Шизо и Агента все пак да бъде максимално затруднен.

- Изненадващо завръщане на Curt Hawkins, което прави този мач доста вълнуващ. Имаме добри имена тук, като всеки победител ми се струва като добър вариант. Мисля си, че Mundo ще грабне куфарчето. Най-логично ми се струва поне на пръв поглед.

Dream Match

- Това наистина си е един Dream сблъсък. Може би ни чака една петзвездна класика. Такива са очакванията и трябва да ги оправдаят. Намесата на Angle на Warzone бе наистина изненадваща и генерира хайп. Сега трябва да се докаже, че този хайп е бил заслужен. В зависимост от това дали Angle ще бъде развиван в дългосрочен план, бих казал, че Seth Rollins е по-вероятно да спечели.

Last Man Alive Match
Jon Moxley vs. Sabu

- Надявам се, че ще видим много филмарски спотове. Това не е мач, който да ни предостави дълбок storytelling. Тук не трябва фокусът да е страшна психология. Важното е да има много кръв и много OMG моменти. Имат медията, имат въображението. Ясен е крайният резултат отрано, но той не е важен.

Singles Match

- Вечното дерби (въпреки че е техен втори мач)! Сблъсъкът с най-сериозен build и най-много heat. Прогнозата ми е победа на Kevin Owens, като най-вече си мисля, че самият Кални не знае колко дълго ще продължи да играе, а тази несигурност би трябвало да служи като предимство откъм booking в такива мачове.

Singles Match
Gunther vs. The Fiend

- Няма какво да се лъжем - не ни се получи враждата. Единственото, което можем да направим оттук насетне е да си изиграем мача както трябва и може би да измислим нещо по-нестандартно, с което да се запомни тази среща.

Singles Match
Triple H vs. MJF

- Доста дълго време се чака битка между двамата, да видим какво ще ни предоставят. Сев се кани да спре с цъкането, така че това ме води на мисълта, че MJF ще вземе мача, за да натрупа инерция, но приоритет е най-вече качеството. Щеше ми се да има някаква стипулация. Не ми допада факта, че е буукнат обикновен singles двубой.

ФОРУМСКИЯТ ЧЕЧЕНЕЦ ТИ БЛАГОДАРИ ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ! Smile

Yuliyan харесва този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyВто Апр 11, 2023 9:13 pm

Разочарован съм от активността на играчите и най-вече от определени, които много знаят и накрая - нищо. Имаме PAIN, който на хартия е с един от най-силните card-ове в историята, а активността е кръгла нула. СЛЕД PAIN ЩЕ ИМА ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ ОТНОСНО ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И ROSTER-А! С екипа дискутирахме нещата и решихме, че е време за промяна. Дано някои се стегнат и да оправдаят очакванията, които имаме към тях. Но, нека да спомена враждата, която ми направи най-силно впечатление - Световната титла. Фараона срещу Алекс. Lesnar build-ван като шампион, който няма как да победиш. Brock мина през едни от най-големите звезди на компанията и прави едно доста силно царуване. Пореден Main Event за Хаджиев, но дали ще е успешен? Срещу него е фараона, който за първи път получава такава голяма възможност. Всички се изненадаха от избора за победител в мелето, но лично за мен, той си го заслужи. Много хубава игра и с Roman определено кърти мивки. Очаквам силен Main Event, но си мисля че както в WWE така и тук добрия ще загуби и доминиращия шампион ще успее да оцелее някак. Другите вражди не мога да ги коментирам, тъй като някои неща дори не са се изиграли още и има хора, които доста изостават, което е срамно. След PAIN може и да не ги видим повече във форума да играят след тези неща, които се случиха, защото се убива инерцията и музата на другите играчи с тези бавения. Global-а - да не бях фен на идеята Шизо да взима титлата чак сега и то като се върна без да поиграе малко, защото имах огромни съмнения за него и стана това, което очаквах, но той поне се усети и се извини и не тръгна да мрънка нонстоп, че му давам зор или че някой друг е бавел. Агента от своя страна не спря да мрънка и да недоволства, а той не спря да бави нарочно последните седмици и на отминалия турнир. Изключвам, когато е бил болен, но това не оправдава другите шоута, които е бавил и само казва "ще пиша днес, споко." Плановете, които са си намислили, може да станат, но е редно да видим повече сериозност, защото Световен шампион не се става така. Юлиян и Мариан - тая вражда я бях намислил по следния начин. Юлиян беше още със Слейтър и исках той да няма договор с TNW, но заради дългия си престой в мелето и силното впечатление на феновете, той да получи нов шанс на PAIN мач срещу Фийнда. Ако успее да го победи, той да получи договор, ако не - чао. Юлиян реши да смени с Гюнтер, което пък беше доста силен ъпгрейд, но Мариан... Да, беше зает, но все пак винаги го прави. Иконката на Поколени Дано успеят да наваксат и да си изиграят мача, защото вече се съмнявам в това. Андрей ме изненада с Moxley и дори опонента му. Радо - Андрей за втори път след онзи... Абе добър мач преди 5 години, но този тук според мен ще е друга бира. Нахъсан съм да видя Андрей с Моксли. Косьо и Джони също е dream мач, но пък и те имат да накаксват. Дано успеят и да спретнат едно истинско шоу.

Dimarata, JohnnyZ and Yuliyan харесват този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels EmptyСъб Апр 22, 2023 12:17 pm

Иконката на Поколени

Yuliyan харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels   PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Empty

PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ROAD TO PAIN 2023
» All or Nothing 2023
» Mayhem 2023
» Never Back Down 2023
» Warzone 2023

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2023-
Идете на: