Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
Заглавие: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Чет Мар 09, 2023 5:19 pm
PAIN XIV Дата на провеждане: 15.04.2023 Място на провеждане: Parc des Princes - Paris, France Официална песен: ONLAP - Still Alive Poster by: venomous_design
Цитат :
ME: TNW World Heavyweight Championship Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns
TNW Elite Championship Mankind (c) vs. Drew McIntyre
TNW European Championship The Miz (c) vs. Jay White
TNW Global Championship Chris Jericho (c) vs. Kane
Get The Suitcase Ladder Match Grayson Waller vs. Jeff Hardy vs. Johnny Mundo vs. Curt Hawkins
Dream Match Seth Rollins vs. Kurt Angle
Last Man Alive Match Jon Moxley vs. Sabu
Singles Match Kevin Owens vs. Kazuchika Okada
Singles Match Gunther vs. The Fiend
Singles Match Triple H vs. MJF
Последната промяна е направена от JohnnyZ на Нед Апр 09, 2023 12:45 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
GOAT, Dimarata, Yuliyan, Scroller, Martozzy, Blue Justice and Ultras-48 харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Чет Мар 09, 2023 5:26 pm
Чудесен poster. За първи път в историята на TNW ще видим PAIN в Европа. За сега двата обявени мача са супер, а като знам че ни чакат още големи мачове да се обявят...
JohnnyZ харесва този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Чет Мар 09, 2023 6:44 pm
МНОГО СЪМ ГОРД, ЧЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА ТНВ СТЕ КРЪСТИЛИ НА ФРЕНСКИ ТУРНИРА! КАТО ВЪЗПИТАНИК НА ТАКАВА ГИМНАЗИЯ НЯМА КАК, ПРОСТО, ДА НЕ ГО ОТЧЕТА!!! ВИТРИНАТА НА БЕЗСМЪРТНИТЕ!!!
JohnnyZ харесва този пост.
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Съб Апр 08, 2023 10:45 pm
TNW PAIN XIV PROMO BY DIMARATA
LegitBo$$, Yuliyan, Martozzy and VaskoMetala харесват този пост.
Martozzy Moderator
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Съб Апр 08, 2023 11:56 pm
Карда е топ. Макар и да не мога да взема участие се надявам мачовете да се изиграят, има определени, които доста ми грабват окото. Успех!
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
Dimarata, JohnnyZ, Yuliyan, Scroller and Blue Justice харесват този пост.
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Нед Апр 09, 2023 10:23 am
Найстина много силен кард, успех на всички, които ще вземат участие на PAIN XIV!
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2447 Age : 20
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Нед Апр 09, 2023 10:12 pm
ME: TNW World Heavyweight Championship Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns - Потенциалът е огромен. Много се надявам, че ще го изиграят сериозно, защото имат достатъчно медия + креативен потенциал, за да направят готин мач. Не знам дали Фараона трябва да спечели. Някак си очаквам Lesnar да запази титлата.
TNW Elite Championship Mankind (c) vs. Drew McIntyre - Имам добро предчувствие за този мач. Теодосий с Mankind е определено добре дошло разнообразие във форума, интересно ми е накъде ще го развие. Денката си е ясно, че като има огромно желание ври и кипи от идеи. Умее да се вживява в образа и в драмата. Мога да си го представя като победител.
TNW European Championship The Miz (c) vs. Jay White - Този мач се пече от известно време насам. Като че ли е време на Свиката да вземе титлата. Очевидно е, че има желание с Jay White. Ултраса прекара солидно време с титлата - време, което някои не могат да си го осигурят. Достоен шампион бе, но очаквам Jay White да има своя PAIN момент.
TNW Global Championship Chris Jericho (c) vs. Kane - Мирише ми на победа на Kane, като не мога напълно да се обоснова. Имам такова усещане. Надявам се да видим най-доброто от Шизо и Агента все пак да бъде максимално затруднен.
Get The Suitcase Ladder Match Grayson Waller vs. Jeff Hardy vs. Johnny Mundo vs. Curt Hawkins - Изненадващо завръщане на Curt Hawkins, което прави този мач доста вълнуващ. Имаме добри имена тук, като всеки победител ми се струва като добър вариант. Мисля си, че Mundo ще грабне куфарчето. Най-логично ми се струва поне на пръв поглед.
Dream Match Seth Rollins vs. Kurt Angle - Това наистина си е един Dream сблъсък. Може би ни чака една петзвездна класика. Такива са очакванията и трябва да ги оправдаят. Намесата на Angle на Warzone бе наистина изненадваща и генерира хайп. Сега трябва да се докаже, че този хайп е бил заслужен. В зависимост от това дали Angle ще бъде развиван в дългосрочен план, бих казал, че Seth Rollins е по-вероятно да спечели.
Last Man Alive Match Jon Moxley vs. Sabu - Надявам се, че ще видим много филмарски спотове. Това не е мач, който да ни предостави дълбок storytelling. Тук не трябва фокусът да е страшна психология. Важното е да има много кръв и много OMG моменти. Имат медията, имат въображението. Ясен е крайният резултат отрано, но той не е важен.
Singles Match Kevin Owens vs. Kazuchika Okada - Вечното дерби (въпреки че е техен втори мач)! Сблъсъкът с най-сериозен build и най-много heat. Прогнозата ми е победа на Kevin Owens, като най-вече си мисля, че самият Кални не знае колко дълго ще продължи да играе, а тази несигурност би трябвало да служи като предимство откъм booking в такива мачове.
Singles Match Gunther vs. The Fiend - Няма какво да се лъжем - не ни се получи враждата. Единственото, което можем да направим оттук насетне е да си изиграем мача както трябва и може би да измислим нещо по-нестандартно, с което да се запомни тази среща.
Singles Match Triple H vs. MJF - Доста дълго време се чака битка между двамата, да видим какво ще ни предоставят. Сев се кани да спре с цъкането, така че това ме води на мисълта, че MJF ще вземе мача, за да натрупа инерция, но приоритет е най-вече качеството. Щеше ми се да има някаква стипулация. Не ми допада факта, че е буукнат обикновен singles двубой.
FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ and Blue Justice харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Пон Апр 10, 2023 2:36 pm
Yuliyan написа:
ME: TNW World Heavyweight Championship Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns - Потенциалът е огромен. Много се надявам, че ще го изиграят сериозно, защото имат достатъчно медия + креативен потенциал, за да направят готин мач. Не знам дали Фараона трябва да спечели. Някак си очаквам Lesnar да запази титлата.
TNW Elite Championship Mankind (c) vs. Drew McIntyre - Имам добро предчувствие за този мач. Теодосий с Mankind е определено добре дошло разнообразие във форума, интересно ми е накъде ще го развие. Денката си е ясно, че като има огромно желание ври и кипи от идеи. Умее да се вживява в образа и в драмата. Мога да си го представя като победител.
TNW European Championship The Miz (c) vs. Jay White - Този мач се пече от известно време насам. Като че ли е време на Свиката да вземе титлата. Очевидно е, че има желание с Jay White. Ултраса прекара солидно време с титлата - време, което някои не могат да си го осигурят. Достоен шампион бе, но очаквам Jay White да има своя PAIN момент.
TNW Global Championship Chris Jericho (c) vs. Kane - Мирише ми на победа на Kane, като не мога напълно да се обоснова. Имам такова усещане. Надявам се да видим най-доброто от Шизо и Агента все пак да бъде максимално затруднен.
Get The Suitcase Ladder Match Grayson Waller vs. Jeff Hardy vs. Johnny Mundo vs. Curt Hawkins - Изненадващо завръщане на Curt Hawkins, което прави този мач доста вълнуващ. Имаме добри имена тук, като всеки победител ми се струва като добър вариант. Мисля си, че Mundo ще грабне куфарчето. Най-логично ми се струва поне на пръв поглед.
Dream Match Seth Rollins vs. Kurt Angle - Това наистина си е един Dream сблъсък. Може би ни чака една петзвездна класика. Такива са очакванията и трябва да ги оправдаят. Намесата на Angle на Warzone бе наистина изненадваща и генерира хайп. Сега трябва да се докаже, че този хайп е бил заслужен. В зависимост от това дали Angle ще бъде развиван в дългосрочен план, бих казал, че Seth Rollins е по-вероятно да спечели.
Last Man Alive Match Jon Moxley vs. Sabu - Надявам се, че ще видим много филмарски спотове. Това не е мач, който да ни предостави дълбок storytelling. Тук не трябва фокусът да е страшна психология. Важното е да има много кръв и много OMG моменти. Имат медията, имат въображението. Ясен е крайният резултат отрано, но той не е важен.
Singles Match Kevin Owens vs. Kazuchika Okada - Вечното дерби (въпреки че е техен втори мач)! Сблъсъкът с най-сериозен build и най-много heat. Прогнозата ми е победа на Kevin Owens, като най-вече си мисля, че самият Кални не знае колко дълго ще продължи да играе, а тази несигурност би трябвало да служи като предимство откъм booking в такива мачове.
Singles Match Gunther vs. The Fiend - Няма какво да се лъжем - не ни се получи враждата. Единственото, което можем да направим оттук насетне е да си изиграем мача както трябва и може би да измислим нещо по-нестандартно, с което да се запомни тази среща.
Singles Match Triple H vs. MJF - Доста дълго време се чака битка между двамата, да видим какво ще ни предоставят. Сев се кани да спре с цъкането, така че това ме води на мисълта, че MJF ще вземе мача, за да натрупа инерция, но приоритет е най-вече качеството. Щеше ми се да има някаква стипулация. Не ми допада факта, че е буукнат обикновен singles двубой.
ФОРУМСКИЯТ ЧЕЧЕНЕЦ ТИ БЛАГОДАРИ ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ!
Yuliyan харесва този пост.
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Вто Апр 11, 2023 9:13 pm
Разочарован съм от активността на играчите и най-вече от определени, които много знаят и накрая - нищо. Имаме PAIN, който на хартия е с един от най-силните card-ове в историята, а активността е кръгла нула. СЛЕД PAIN ЩЕ ИМА ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ ОТНОСНО ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И ROSTER-А! С екипа дискутирахме нещата и решихме, че е време за промяна. Дано някои се стегнат и да оправдаят очакванията, които имаме към тях. Но, нека да спомена враждата, която ми направи най-силно впечатление - Световната титла. Фараона срещу Алекс. Lesnar build-ван като шампион, който няма как да победиш. Brock мина през едни от най-големите звезди на компанията и прави едно доста силно царуване. Пореден Main Event за Хаджиев, но дали ще е успешен? Срещу него е фараона, който за първи път получава такава голяма възможност. Всички се изненадаха от избора за победител в мелето, но лично за мен, той си го заслужи. Много хубава игра и с Roman определено кърти мивки. Очаквам силен Main Event, но си мисля че както в WWE така и тук добрия ще загуби и доминиращия шампион ще успее да оцелее някак. Другите вражди не мога да ги коментирам, тъй като някои неща дори не са се изиграли още и има хора, които доста изостават, което е срамно. След PAIN може и да не ги видим повече във форума да играят след тези неща, които се случиха, защото се убива инерцията и музата на другите играчи с тези бавения. Global-а - да не бях фен на идеята Шизо да взима титлата чак сега и то като се върна без да поиграе малко, защото имах огромни съмнения за него и стана това, което очаквах, но той поне се усети и се извини и не тръгна да мрънка нонстоп, че му давам зор или че някой друг е бавел. Агента от своя страна не спря да мрънка и да недоволства, а той не спря да бави нарочно последните седмици и на отминалия турнир. Изключвам, когато е бил болен, но това не оправдава другите шоута, които е бавил и само казва "ще пиша днес, споко." Плановете, които са си намислили, може да станат, но е редно да видим повече сериозност, защото Световен шампион не се става така. Юлиян и Мариан - тая вражда я бях намислил по следния начин. Юлиян беше още със Слейтър и исках той да няма договор с TNW, но заради дългия си престой в мелето и силното впечатление на феновете, той да получи нов шанс на PAIN мач срещу Фийнда. Ако успее да го победи, той да получи договор, ако не - чао. Юлиян реши да смени с Гюнтер, което пък беше доста силен ъпгрейд, но Мариан... Да, беше зает, но все пак винаги го прави. Дано успеят да наваксат и да си изиграят мача, защото вече се съмнявам в това. Андрей ме изненада с Moxley и дори опонента му. Радо - Андрей за втори път след онзи... Абе добър мач преди 5 години, но този тук според мен ще е друга бира. Нахъсан съм да видя Андрей с Моксли. Косьо и Джони също е dream мач, но пък и те имат да накаксват. Дано успеят и да спретнат едно истинско шоу.
Dimarata, JohnnyZ and Yuliyan харесват този пост.
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels Съб Апр 22, 2023 12:17 pm
Yuliyan харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: PAIN XIV (2023) - La vitrine des immortels