|
| Пресконференция преди Mayhem 2011 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Rage TNW Hall of Famer
| Заглавие: Пресконференция преди Mayhem 2011 20/3/2011, 16:10 | |
| Всеки който ще учaства в турнира молим да напише промо за предстоящият му мач. | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 15:38 | |
| И виждаме Ей Джей Стайлс който пръв застава зад микрофона.А след това започва да говори:
- Здравейте драги зрители.Всички знаете какъв ще е главния мач на Mayhem.От много време не съм се изправял в мач за световната титла и съм готов да дам всичко от себе си.Енгъл откакто съм в тази федерация искам да се изправя срещу теб, но все не получавах свойте шансове, но ето че този ден дойде.Денят когато двамата ще се изправим на един ринг.И двамата сме се били в много други федераций, но само в тази не сме се изправяли един срещу друг за главната титла.Утре ще е мигът в който всеки ще даде най-доброто от себе си за победата, утре ще е мигът в който Ей Джей Стайлс отново ще бъде шампион на тази федерация (феновете подкрепят Ей Джей Стайлс).Много се радвам да се изправя срещу Енгъл имали сме и други мачове на този ринга, но не са били толкова важни както утрешният.Мисля, че ако не беше Fortune или сегашната "групичка" на Джеф Джарет аз можеше да съм много повече от 3 пъти световен шампион.Цялата ми кариера се закопа и отидох надолу след случката с Флеър, но аз бях твърде замаян от слава, пари и други неща.Флеър се опита да ме направи друг човек и за малко плана му да успее, но ето какво стана тук е стария Ей Джей който е готов да се раздаде до край за да успее.Ако не беше Флеър и Fortune сега щях да съм нещо повече от претендент, сега можеше титлата да е около кръста ми, но уви.Не мога да повярвам, че за малко щях да пропилея всичката ми кариера и всичко което съм постигнал само за славата.Джарет ти използваш твойте хора като марионетки да не кажа и к*рви, но ще ти кажа нещо ти няма да постигнеш нещо което аз постигнах преди много време.Станах сам световен шампион без ничея помощ и мисля, че на Mayhem отново ще го направя.Енгъл приготви се защото утре ще останеш без титла.Ей Джей се завърна и е готов да се върне на върха на федерацията.Приготви се за най-големия си погром.Ей Джей се усмихва, а феновете в залата започват да скандират името му.Той се отмества настрани и започва да раздава автографи. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | hedshot TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 15:59 | |
| Енгъл се насочва насам. -Здравейте дами и господа радвам се да съм тук.На турнира за мен определено ще е тежък мач.И аз съм на мнението на Стайлс и аз искам много да се изправя срещу него.Той е добър кечист с него се познаваме отдавна,но има една разлика в това което той каза и това,което ще се случи в действителност.Аз ще си тръгна от Mayhem като шампион.Аз спечелих тази титла на Cage of Violence и никой досега не беше близо да ме победи оттогава да не говорим,че тази година аз нямам загуба.Да вече почти 4 месеца съм непобеждавам ще остана такъв и след турнира.-Феновете крещят: -Ти си върха Кърт!!! -Да знам това аз съм човека,който взе първата си титла само след еднаседмица след като подписа с TNWG!Ей Джей ти си много добър,но за да ме подебедиш трябва да излезея извън границите на силите ти,а това няма да стане,защото аз съ Кърт Енгъл,аз съм Олимпийския златен медалист печелил съм двойно повече титли от теб,побеждавал съм най-великите,занимавам се с кеч от над 20 години.По това време ти си играл в детската пошкатка.Ти не си Кърт Енгъл аз съм Кърт Енгъл.Аз съм най-добрия в тази федерация.И след турнира ще ме наричате все още ваш шампион. BECAUSE IT'S REAL,IT'S DAWM REAL!!! Публиката полудява,а Енгъл отива да раздава автографи. | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 16:21 | |
| DAWM!!!DAWM REAL!!!Чуваме тези умни думи от страна на Ейнгъл и той си сяда на мястото!
Докато в залата не зазвучава музиката на "The Perfection One" Dolph Ziggler! Той се спира, за да му направят бърза снимка!
И отива до микрофона си: - Здравейте дами и господа, и Kurt Angle. Така утре вечер ще ме гледате в екшън, и ще покажа бруталната си страна. До сега печелих всеки мой мач, и не мисля да спирам с победната серия! Скалата ще коленичи пред мен когато прекратя глупавата му кариера! Убеждавам всички ви, че ще го накарам да се откаже. Днес едно дете ме попита защо правя всичко това на неговият герой Скалата, ами правя го защото не го харесвам. Винаги ми е бил антипатичен, и смятам да го накарам да отиде да си снима филмите защото той не става за кечист. Имаше страхотна кариера, но тя трябва да приключи утре вечер. Ще направя всичко възможно, за да спра този психопат който се мисли за много велик, и изнася скапаните си промота и глупавите си DVD-та! И Скала IF YAAAAA SMEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, че утре кариерата ти свършва! Музиката на Долф зазвучава, и той сяда на стола си, и се заговаря с кечистите. | |
| | | Petioo09 TNW Hall of Famer
Location : Seattle Join date : 29.12.2010 Posts : 1154 Age : 98
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 16:34 | |
| В залата се появява отбора на Chuck Taylor & CM Punk - Disciples of Stiffness. Двамата заемат местата си, като Пънк започва да говори.
CM Punk: Здравейте, фенове мои. Преди няколко седмици аз и моят близък приятел, Чъки Ти, основахме tag team, както вече знаете. И така, в Main Event-а се изправихме за Tag Team тилите срещу MCMG... но не спечелихме. Те извадиха огромен късмет и ни победиха. Но нека ви кажа какво стана на Rampage, ако все още не знаете... АЗ размазах Сабин, дано помните скока ми от 30 метра. След това той не можеше да се изправи на крака и беше изкаран на носилка. Аз се възстанових само заради едно нещо - Tag Team титлите на TNWG! Mayhem е утре и MCMG, пазете се, не се знае какво може да се случи с вас преди турнира...
Punk спира речта си и е време за Chuck Taylor.
Chuck Taylor: Е, чухте какво каза съотборника ми. Той наистина размаза онзи жалкар Крис Сабин, а аз унищожих Алекс Шели след онзи Awful Waffle. MCMG, обещавам и на двама ви да изядете по един Sole Food и по един Awful Waffle, а ако това не ви подейства - имам и Boston Crab за вас. Със сигурност ще ви хареса "яденето" на всяко едно от тези. MCMG, знаете ли още какво? В родният ви град, Детройт, ще викат за нас, а не за вас, защото видяха на какво сме способни. Вие победихте напълно неприемливо. Да, аз изгубих моята Hardcore титла, но това ме нахъса още повече и омразата ми към вас се увеличи дотолкова, че ако ви видя отново не знам на какво съм способен... така че Motor City Machine Guns... пазете се!
Taylor & Punk се здрависват с феновете, а след това си тръгват по пътя. | |
| | | suicide12345 Superstar
| | | | Rage TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 20:26 | |
| Ето го и претендента за БГ Златото мили боже май се е възтановил все пак е тук на крака, пред нас. Е наистина с малко синини но това няма никакво значение. Той е дошъл с спортната си кола като от мястото до него слиза неговото гадже Велвет Скай. Тя обаче май ще остане там, не иска да отнема славата на Ортън... Той се качва на сцената с малко помощ от охраната след което внимателно оглежда всички репортери които само вдигат ръце за да го избере и да му зададат въпроси. Той обаче май няма да остави да му задават въпроси и ще поговори малко като не иска никой да му се меси в разговора.
Ортън все още не помръдва оглежда ринга който е зад него след което десетките репортери и накрая хвърля чашата с вода по-някакъв нахален репортер който се бута за да стигне до него. Ортън го поглежда и репортера се връща на мястото си а той поръчва да му донесат нова чаша с вода след което бавно и тихо започва да говори на микрофона: - Слушайте ме внимателно ! Не, не вдигайте ръце защото няма да позволя на никой от вас говеда да се меси в тази МОЯ реч. Слушайте ме и ако трябва си записвайте. Преди два дена вие ме видяхте в болницата е това е минало, а и леглото ми все още е освободено. Запазих го специално за моя опонент Едж, заради който в момента съм със синина на бузата и на окото. Но само това за оязвимите ми части, защото аз се възтанових и няма да допусна онова мекутело да ме победи. Не няма да го допусна, напротив аз ще го онижа така като направих в неговото собствено шоу, собствената му рубрика - Cutting Edge ! Да след броени часове ще видите същото РКО само че, само че то ще бъде доста по-брутално и главата на Острието ще бъде забита с доста по-голяма сила в пода, на пода върху стъкла, стълби, кабърчета, маси и столове. Да на Mayhem нз мача за БГ Титлата ще има само такива предмети и те ще бъдат огунати с тялото на Едж. Да точно така те ще бъдат забодени в главата, в цялото тяло на опонента ми. Мислите си че не съм в състояние да направя това ли ? Е значи ще бъдете доста изненадани когато аз се кача на оптегача и оттам направя своя Trade Mark Taunt с BG Championship в ръка. Да пред милионите фенове на този спорт аз ще вдигна тази титла в ръка. Искам също да ви кажа че Едж не може да ме победи ! Аз се консултирах с психолози и знам че, за да се успокои един човек постоянно трябва да отрича СИГУРНОТО му бъдеще. Да точно така и Едж знае това, това го предпазва по някакъв, но не достатъчно ! Не, напротив. Не казвам че той е слаб кечист, ако беше слаб няма да е БГ Шампион. Но просто сгреши като се захвана с мен. Той е добър, но аз съм превъзходен кечист от трто поколение и визша класа. Да точно така, разбирасе че аз съм много, много по-добър. Всеки път когато той изуми вас казва че когато ви погледне как го подкрепята се изпълва със сили и надвива над опонента си. А сега ще ви кажа как аз надвивам опонентите си. Когато погледна как ме освирквате и замерате със всичките си боклуци които ядете аз си представям че опонента ми сте ВИЕ и го смачквам. Да аз го унищовам, пребивам го и милост от мен не можете да очаквате. Ако искате да ми направите услуга ме освирквайте по-силно, уверявам ви че ще ми помогнете. А и искам да ви кажа че когато аз стъпя на ринга ставам хищник, а опонента ми е безпомощна сърничка която само бяга но рано или късно аз я хващам и я убивам. Да аз съм хищник. Когато видя опонента си аз го виждам след около 10 минути как лежи на пода в кръв. И много странно това винаги става след около 10 минути. Може да съм пророк, а може и просто аз да предизвиквам това бъдеще. Както и да е не ме интересува това, вярвам че и вас не ви интересува. Но аз ви убеждавам че дори и да загубя на турнира моят опонент Едж ще бъде доста по-зле. А сега да ви кажа нещо много важно. Е някои от вас може и да го знаете вече но да ви го кажа. Вече се отнасяйте с мен като с БГ Шампион. Да аз съм бъдещият ви БГ Шампион, а след около 12-13 часа ще съм НАСТОЯЩИЯТ ВИ ШАМПИОН ! Мисля че вече може да ме наричате и да ме представяте като TNWG BG Champion, The Viper - RANDY ORTON ! Е това беше от мен а сега ми направете път ако не искате да заемете мястото на Едж преди него !!!
Orton си тръгва като преди да се качи събаря същия, онзи нахален репортер по който хвърли чашата с вода. А сега с пълна газ излиза и оставя само пръхоляк след себе си. Дали това не бе послание към Едж, че на Mayhem той ще му диша прахта ? Е можем да разберем само след още малко, след около 13 часа... | |
| | | Sashundera TNW Hall of Famer
Location : Bulgaria,Sofia Join date : 22.05.2010 Posts : 1449 Age : 27
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 25/3/2011, 22:43 | |
| Виждаме Кадилака на Зиглър как лъщи до спортната кола на ортън в момента докато..HOLY SHIT!Черен джип премина направо през двамата като ги размаза.Кой е тоя идиот дето се разби?
O boy..hes here..hes arrived..finally той е в залата..това е none other than The Rock!..обаче без усмивка на лицето който е ядосан и е дошъл за изявление.Велвет Ску излиза от колата като почва да крещи като безумяла цялата в прах,но никой не и обръща внимание.
Скалата се появи в залата като моментално изявява на Зиглър ,че има изненада за него в паркинга.Той не подозира нищо и се отбива към там.Скалата започва да ни говори за мача си - Смачкването на кола не е НИЩО в сравнение което ще направя на Долф на турнира.Ще му се е прийска да не се е раждал в сравнение което ще стане на него.At the PPV..*сваля очилата* I will beat the shit out of him!И за тези който имат и грам подозрение в това ,ще се бъркат МНОООГО АМА МНООГО лошо.За тези от вас който още не знаят,току що му премазах новата количка за 150 бона.(И относно филмите ,Скалата няма да спре.Защото сега той снима нов ,мнооого по-класен от който и да е ,ще промени лицето на Холивуд.Its called "Me whooping your candy ass Dolph!" -So lemme get this straight - Ти казваш ,че не харесваш великия?Well i say to you it doesn't matter what you think,it doesent matter what you do ,what it does matter what every night Ziggler goes to bed he listens Justin Biebers mp3' on his fricken iPod!WHAT IT DOES REALLY AND THE ROCK MEANS REALLY MATTER IS THAT THE ROCK WILL LAYETH THE SMACKDOWN ON YOUR CANDY ASS Както не го е правил никога до сега.Ще изпиташ болка,ще изпиташ смърт ,ще изпиташ ass whoopin.If you smell.. What the Rock is coocking. Скалата подписва автографи и отива около приятелите си в ВИП ложата докато в същия момент се връща ядосания до смрът Долф.Той крещи като луд и пречи на конференцията.Охраната го извеждат да се успокой.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пресконференция преди Mayhem 2011 | |
| |
| | | | Пресконференция преди Mayhem 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |