VS. 1. Кратките вражди пречат на потребителите да изградят по-солиден образ.
@Slavchov15 : FACT! Според мен, за да развиеш силен образ в играта, то трябва да бъдеш ангажиран в по-дългосрочни вражди. Кратките вражди биха възпрепятствали този процес по няколко причини, една от които е рязкото преливане от един към друг опонент (примерно, ако си бил във вражда с фейс и искаш да градиш образ на топ хийл, но тази вражда приключва доста бързо и получаваш следваща срещу персонаж, точно обратен на предходния), също така кратките вражди рядко водят до нещо запомнящо се и съответно до някакъв по-голям спот в феда. Различията между самите потребители тук също е фактор, имайки предвид, че когато градиш образ и ти се възлагат кратки вражди, то ти сменяш опонента си доста често, следователно трябва да се напасваш наново към съответния човек, което не винаги се получава и разбира се влияе негативно на идеите ти и съответно развитето на образа ти.
@Агента от Сливен : PASS! Тук не знам какво да кажа, честно казано. От една страна, това наистина пречи. Защото ако си в една вражда и си се фокусирал върху опонента си в нея, пък после те преместят от нищото в друга - това наистина е дразнещо, най-малкото. Но пък от друга - кратките вражди са идеален стимул за по-новите играчи, ако има такива. Защото в тях могат да покажат това, което могат първоначално и после в дългосрочна вражда да разгърнат изцяло потенциала си.
2. Играе се значително по-лесно с кечист, който е активен в ростера на реална федерация към момента.
@Slavchov15 : FICTION! Като човек, който не следи кеча, за мен това не е особен фактор, стига кечиста с който играеш да има стабилна медия, та било то от предишни години. Доказателство за това е Денката шейсе и шес, който играеше с кечисти от 80/90-те години, които не са активни от много време и се справяше доста добре. Аз също съм играл с кечист, който не бе много активен в момента (Хоукинс доста рядко бе използван в wwe, а ако имаше появи бяха джобвания за по 30 секунди), аз си ползвах негова медия от инди федерации, от години назад и със сигурност не бих казал, че би ми било по-лесно, ако е бил активен в момента. В сегашната ситуация Коуди Роудс също не е активен, но това не ми представлява никакъв проблем, така че за мен няма никакви значение и не представлява пречка.
@Агента от Сливен : FACT! Когато играеш с действащ към момента кечист и буквално е доста по-лесно, отколкото ако играеш с неактивен. Докато играех с Остин - имах идеи с него до едно време и после дойде момент, в които изцяло блокирах и не знаех вече какво да правя с него. А сега с Рейнс ми е доста по-добре, защото той в real-life кеча се развива доста добре, съответно и аз по отношение на играта си в TNW.
3. От гледна точка на новите попълнения в екипа, трябваше да се даде шанс на лица като Фараона и Дарка например, които имат малко опит, но са редовни и предлагат достатъчно идеи.
@Slavchov15 : FICTION! Не съм наясно с букинг идеите и качествата на Фараона конкретно и не смятам, че той се е доказал, за да бъде в екипа на този етап. Нищо лично към него, но според мен, взимайки предвид хората, които са в екипа в момента и кандидатурите като цяло, не мисля, че Фараона беше човека, който да заслужава най-много място в екипа. Отделно, че той е един от хората, с които имам най-малко контакт от потребителите, а когато става въпрос за работа в екипа, то това може да се окаже пречка. Относно Дарксайдер, работил съм с него няколко пъти и определено знам, че има доста добри идеи, но екипа за разлика от индивидуалната вражда е на съвсем друго ниво, още повече, че славата която Дарксайдер си е изградил е на леко несериозен, което разбира се си влияе при избора на екип. Лично според мен в момента в екипа са точните хора и новите попълнения, които влязоха напълно заслужават и оправдават избора си. Може би от кандидатите, които не успяха да влязат в екипа, можеше да се даде шанс на Виксен или Енчев, които са работили в тази среда и са наясно с нещата, но определено не бих казал, че екипа се нуждае от хора с малко опит, които тепърва да се доказват в тази среда.
@Агента от Сливен : PASS! Не мога да кажа нищо конкретно тук. Не разбирам много от буукинг (давам някоя друга идея за Рейнс, но това е), не съм бил член на екипа и за това не мога да кажа с точност кой най-много е заслужавал шанс. Дарксайдер водеше EWF по едно време, вече към края, но скоро след това форума спря да функционира. От една страна, потребителите не бяха надъхани под негово ръководство, от друга просто беше лятно време и активността беше ниска. За Фараона пък съвсем не знам - за последно съм работил с него в EWF, тук не съм и за това не знам какви идеи можеше да предложи, ако беше в екипа.
4. Някои от играчите (като Петьо, Джони, Райвера например), пресъздадоха кечистите си по-добре от WWE замисъла.
@Slavchov15 : PASS! Епа бро... Коментара ми е, че нямам коментар. Не бе, ся сериозно, наясно съм с играта на тези тримата и определено от това, което съм видял от тях, то те са едни от най-добрите играчи, подвизавали се в ТНВ. Относно самия въпрос дали те пресъздадоха образите си по-добре от истинския живот, давам пас. Просто не следя кеча извън форума и не мога да дам обективно мнение относно образите на техните нечисти в реалния живот. Ще завърша с една спекулация, която е въз основа на това, че като знам какви глупости върши дядо Винс в wwe, то шанса Джоби Зи, Пете и Безплатната река, да са пресъздали кепистите си по-добре е огромен.
@Агента от Сливен : FACT! Не съм следял играта на Джони, но тази на Ривера и Петьо - да. И със сигурност мога да кажа, че надминават образите в WWE. Ривера винаги ме е кефил с рапърския образ на Джон Сина, по-конкретно със сегментите. При Петьо е още по-добре. Онзи сегмент с кметството на Кейн беше най-доброто нещо с Остин, което съм чел и дори се зачудих как аз никога не направих нещо подобно, с изключение на сегмента със супермаркета, но него го направих в EWF.