Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Box Office 2022

Go down 
+2
Don't cross Rhodes!
Cekoki
6 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСря 26 Яну 2022 - 21:47

BOX OFFICE

Box Office 2022 WTAQkmF

Дата на провеждане: 19.02.2022
Място на провеждане: Wells Fargo Center; Philadelphia, Pennsylvania
Официална песен: Little Richard - Tutti Frutt

Цитат :
Matchcard:

Box Office 2022 2wDkb9H

ME: TNW Elite Championship
60-MINUTES NO DQ IRON MATCH:

Johnny Mundo (c) vs. Will Ospreay (c)
Box Office 2022 O2oc0w4

TNW Championship
Singles Match

Shawn Michaels (c) vs. Tommaso Ciampa
Box Office 2022 WtygLlc

TNW Global Championship
Street Fight Match

Cody Rhodes (c) vs. Triple H
Box Office 2022 Bz2llRu

Buried Alive Match
'Stone Cold' Steve Austin vs. Kane
Box Office 2022 Eea5tCQ

TLC Match
Edge vs. Big Show
Box Office 2022 SLo6F5l

Singles Match
AJ Styles vs. Jon Moxley
Box Office 2022 GGFezkd

Singles Match
Jay White vs. Roman Reigns
Box Office 2022 TMo0gVG

Steel Cage Match
The Rock vs. Finn Bálor
Box Office 2022 24uqXH7

Singles Match
Sami Zayn vs. Eddie Guerrero
Box Office 2022 Qb1WKrT

Singles Match
Kurt Angle vs. Bill Goldberg
Box Office 2022 AGmBxUP

Singles Match
Shingo Takagi vs. Brian Danielson
Box Office 2022 8hxFaY2

Singles Match
Adam Cole vs. Ric Flair
Box Office 2022 MNKF3KD

Последната промяна е направена от Elite Ceko на Съб 12 Фев 2022 - 18:46; мнението е било променяно общо 3 пъти

GOAT, Don't cross Rhodes!, HeartBreaker, Dimarata, Yuliyan, The Pharaoh, Blue Justice and харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyЧет 10 Фев 2022 - 12:46

Credit: Марто

- Сблъсъкът, който Андрей определи, че никога няма да се случи е факт!

Don't cross Rhodes!, HeartBreaker, Dimarata, Cekoki, mr_enchev, The Pharaoh, Slavchov15 and Exodia харесват този пост.

Cekoki
Cekoki

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 12 Фев 2022 - 13:29

Главният сблъсък на Box Office:

Box Office 2022 2wDkb9H

Johnny загуби от Ospreay при доста интересни обстоятелства преди две седмици в Rampage SuperShow, а залога беше, че който загуби ще защитава колана си на турнира. Дали отново Johnny Mundo ще загуби от "The Aerial Assasin" и ще позволи на William Ospreay да се превърне в първия носител на Европейската и Елитната титла? "The Elite" ще трябва да оцелее в изключително здрав мач, който ще бъде спечелен от кечиста с по-здрави нерви и по-добра физическа подготовка. 60-MIN IRON MATCH WITH NO DQ е доста рядко срещан вид двубой. Ако има най-добре подготвени атлети за такава среща, то Johnny Mundo and Will Ospreay за перфектните избори! "The Guru of Greatness" даде дума, че никой страничен човек няма да му помага. Колко струват думите на The Elite Champion? Не пропускайте тази среща, за да получите отговора на този и на много други въпроси!
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 12 Фев 2022 - 15:26

Една идея - нека върнем обичая да се правят кратки резюмета на историята под всеки един турнирен мач. Smile

mr_enchev
Superstar
Superstar
mr_enchev

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 12 Фев 2022 - 15:37

Това е мач който преспокойно може да задмине този за световната титла от изминалия турнир. Стипулацията е една прекрасна комбинация даваща шанс за писане на история. Според мен Мундо ще съумее да оцелее. Това ще направи образа му още по-недосегаем. Ако прогнозата ми е вярна, то ще видим Коуди - Мундо на Пейн! Не, че описвам Дамянски, но според мен тук има предварителна уговорка.

TNW Championship
Singles Match

Първа защита за Шон и то срещу човек навлизащи в МЕ. Пеши обеща и направи промените. Според мен е рано и за двамата, едва ли Сърцеразбивача ще загуби на този етап. А Томасио въпреки сериозната инерция според мен ще трябва да вложи повече труд за да вдигне тази престижна титла.

TNW Global Championship
Street Fight Match

Логично е да допуснем, че победителя от мелето трябва да се "отърве" от товара на мид кадър титлата, но ако ще губи не трябва да е чисто защото така ще изглежда слаб. От друга страна никъде не е казано, че няма как да влезе и той като шампион в главния мач на Пейн. Прогнозата ми е 60% шанс Играта да си тръгне като шампион, но с външна намеса, която реално няма да е против правилата но ще смекчи загубата.

Buried Alive Match

Идеята за вида мач дойде от Пеши и ми допадна веднага. Заедно изградихме враждата и смятам, че направихме запомнящи се неща. С общите ни идеи стигнахме до това до вкараме образът на Кейн от реалния живот като кмет. Сигурен съм, че и двамата ще дадем всичко от себе си да направим интригуващ сблъсък и да открадне шоуто.

TLC Match
Edge vs. Big Show

Като традиционалист TLC мач без титла ми е странен. Не съм, чел играта на Адам с Едж, но от коментарите които съм видял разбрах че е страхотна. Гената пък действа внушително за кечист като Шоу. Смятам, че ще счупи каръка и ще вземе победата. 

Singles Match
AJ Styles vs. Jon Moxley

Този мач ще е от непредвидимите. Очаквам всеки един боен пост да променя нагласите на екипа. Давам съвсем лек превес в полза Феноменалния. Нохспоредхмен никой няма да е в губещата позиция от резултата.

Singles Match

Вече два пъти излязоха на ринга от началото на годината. Третия път ще е за щастие, но само за единия. Според мен с победата ще си тръгне играча който прояви повече желание за победа. В общи линии очаквам равностоен сблъсък.

Steel Cage Match
The Rock vs. Finn Bálor

Със Скалата човек като Теодосий твори красиви мачове които се запомнят. Оки пък много умело ползва Фин Балър и вече взе два скалпа за две ппв-та. Не е изключено и да вземе скалпа на народа. Такава победа ще му даде по-интересна позиция за Пейн. Победа за Роки би означавала, позиция по близо до МЕ сцената. Тук ще заложа за победа на Балър. Нямам идея защо просто предчувствие.

Singles Match

След неуспехите, смятам, е време Васко да прекъсне лошата серия. Тук смятам, че е удобен момент. Враждата се билдна правилно и хайпващо и предразполага интересен сблъсък. Та прогнозата ми е Великия Либератор ще прати еди обратно в мястото където Ортънхказа че е.

Singles Match

На турнира  Енгъл бил Голдбърг. Very Happy или пък не... Това е мач който не би трябвало да завърши чисто или дори с победа. Просто няма да е честно спрямо образите. Разбира се една загуба ще навреди по-малко на Енгъл. Това ще означава да застане доста по-назад на опашката за загубеното от него злато. Бил пък бе доминант на мелето и според мен е един от най-вероятните варианти за неизбраната главна титла. Прогнозата ми финал мишмаш с машина туршия.

Singles Match
Adam Cole vs. Ric Flair

Тук не проследих нещата много, но според мен ще видим красив мач, при положение, че са двама завърнали се играчи

Singles Match

Тук ако няма забавяне ще видим красив сблъсък на таланти. Това ще е първо голямо изпитание и за двамата и резултата ще е непредвидем като съдържание на кебапчета на малка гара. Очаквам победа за Шинго с шанс 51%.

Cekoki, Blue Justice and Exodia харесват този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/t10999-topic
Exodia
Superstar
Superstar
Exodia

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 12 Фев 2022 - 15:39

Dragonheart написа:
Една идея - нека върнем обичая да се правят кратки резюмета на историята под всеки един турнирен мач. Smile

Който има желание може да изпраща резюме към екипа и то ще бъде включвано в срещата.
Exodia
Superstar
Superstar
Exodia

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 12 Фев 2022 - 15:54

Цитат :
60-MINUTES NO DQ IRON MATCH

TNW Championship
Singles Match

TNW Global Championship
Street Fight Match

CO-ME: Singles Match

Singles Match

Singles Match
AJ Styles vs. Jon Moxley

Steel Cage Match
The Rock vs. Finn Bálor

Buried Alive Match

TLC Match
Edge vs. Big Show

Singles Match

Singles Match
Adam Cole vs. Ric Flair

Singles Match

Можете да давате прогнозите си за турнира!

Последната промяна е направена от Exodia на Пон 21 Фев 2022 - 11:39; мнението е било променяно общо 2 пъти
Гост
Гост
Anonymous

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyНед 13 Фев 2022 - 0:36

60-MINUTES NO DQ IRON MATCH

- След разочарованието миналия месец, Цекоки определено намери стабилен опонент и се радвам,че вече изглежда сравнително по-надъхан от преди (докато цъкаше с Райвер-а). Регламента на мача предполага,че ще правят стабилно шоу, което с Дамян си го умеят. Според мен няма да има промяна в шампионските звена, просто защото по-скоро виждам техния angle като междинка между следващите им вражди.

TNW Championship
Singles Match

- Мястото на Юлиян в мач за главна титла е напълно оправдано, той определено показа силна игра от завръщането си до момента. Но според мен не може и да става дума за WHC на този етап и лесно бих предположила,че Андрей ще запази тук, и до Pain по всяка вероятност. А Ciampa определено трябва да се върти около този Main Event spot, за да може евентуално да се възползва от него след главния турнир.

TNW Global Championship
Street Fight Match

- Тук има тънка "врътка", усещам го по буукърски. Very Happy Ако не съм права, поне ще дам странична идея, което никога не е в минус. Сев напоследък е адски редовен и макар че не може да му се има на 100% доверие в предвид внезапните спадове в активността, според мен ще е носител на Global-a след това ППВ. За да може да се навърже съответно и враждата между Славчов като победител от мелето, и Андрей - като WHC и в случая - част от DX. Та, макар че не съм привърженик на кратките рейн-ове, бих подкрепила подобен развой. Страничната идея, която евентуално аз бих дала, е разпад на DX точно преди Pain, и изкарването на Triple Threat Match като ME продукт - Michaels vs. Rhodes vs. HHH, с две титли на линия.

Triple Threat Match
Goldberg vs. Minoru Suzuki vs. Jon Moxley

- Момчета, тук май имате грешка, защото това беше мач от предишнотО турнир.

CO-ME: Singles Match

- Някой явно ме е "чул", тъй като на няколко пъти споменавах колко мощна би била подобна среща. Very Happy Според мен това ще бъде мачът на вечерта, независимо от Main Event-ните. Не знам какви са отношенията на Марто и Косьо извън феда и дали са играли един срещу друг преди със старите си образи, НО бързо ще си паснат точно със сегашните ако направят една по-дълга вражда (тъй като билд ъп-а тук ми се стори адски кратък). Мога да заложа на НЕчиста победа за Goldberg, т.е с някаква външна намеса.

Singles Match

- Надявам се,че забавянето на Мариан в последното шоу, няма да повлияе на ППВ мачът им. Попринцип бих казала,че не си пасват нито като личности извън феда, нито като образи ВЪВ феда, но напоследък гледам,че Денката се кефи много на Браян в реалния кеч, и това ще си даде отражение. + имам слабост към азиатци, така че меденото ми гласче отива към Shingo както от гледна точка на по-силно присъствие, така и от гледна точка на факта, че това му е дебютен турнир.

Singles Match
AJ Styles vs. Jon Moxley

- Дарк-а направи интересна смяна. Ако има кечист, който максимално му отива, то това е Стайлс. Преди го е играл и сега му бе лесно да свикне наново. Така че съм приятно изненадана от самото му представяне. От друга страна обаче, не мога да игнорирам Йоан, който за мен е underrated с Моксли. Успя да изглади много от несъвършенствата си от миналата година, и бих се радвала да го видя в mid/upper card-a, поне си заслужава този шанс. Няма да дам прогноза, симпатизирам и на двамата и ако трябва да съм честна - нямаше да ги пускам един срещу друг в момент, в който се нуждаят от победа еднакво.

Steel Cage Match
The Rock vs. Finn Bálor

- Фараона и Тео до голяма степен са моята.. гордост в е-фед средите, тъй като в първите си години играха именно при мен и започнаха наистина да развиват себе си. Естествено, факторът възраст си изиграва ролята, и сега ги виждам доста по-пораснали във всяко едно отношение. Фараона каза,че това ще е неговата година, и съм склонна да му вярвам, а какъв по-силен начин да се докаже, от поредна победа на ППВ, като този път вдига летвата с тази вражда. Тео няма да се даде лесно, така че ще бъде мачТ пълен с обрати. От гледна точка на билд-а, Роки бе малко по-силното звено, от гледна точка на Box Office обаче - бих заложила на Балър.

Buried Alive Match

- Странно ми е, че Пеши се е навил на такъв мач, при положение че не обича да вкарва филм, а противникът му е човек, който прави именно.. обратното. Единственото обяснение, което мога да дам, е евентуално желание на Скролер-а да направи нова смяна, и да бъде "погребан жив", приключвайки историята на Остин за момента. Енчев заслужава още малко да се издигне в кард-а, съответно и да вземе още една ППВ победа в сблъсък подобен тип.

TLC Match
Edge vs. Big Show

- Поредната двойка опоненти, която ми е леко необяснима.. особено в мач с подобни правила. Има голям позитив, който може да излезе от тук обаче, а именно, че Гената като играч с по-малко опит, може да научи адски много от играч като Adam. Тук е моментът да кажа,че не бях особено изненадана, но бях ЕКЗАЛТИРАНА от смяната, която се направи. Отдавна исках да видя Edge като образ обратно, и сега това е факт. Съжалявам, Гена, но ще проявя доза фаворитизъм тук, залагайки на Adam.

Singles Match

- Свиката и Агента някакси са ми интересно комбо. Или ще дръпнат напред заедно, или ще се демотивират заедно. Very Happy Надявам се да е първия вариант естествено. И двамата отдавна чакат своя момент за push и не бих искала да прогнозирам кой трябва да го вземе първи. За мен ще е сред най-равностойните срещи на това ППВ и резултатът ще зависи от моментната форма, която покажат.

Singles Match
Adam Cole vs. Ric Flair

- Нищо лично към който и да е от двамата, но самият angle не успя да ме грабне особено. Ще дам прогноза на база виждане за това кой ще продължи реално активна игра напред и кой се раздаде повече до момента, a.k.a. Adam Cole.

Singles Match

- Нека бъда извинена, но не знам кой цъка с Еди Гереро. Който и да цъка с Еди Гереро, беше label-нат като парт-тайм образ, така че аз бих викала за Васко така или иначе. Играта му със Сами е винаги колоритна за гледане, и с когото и да не се харесват в екипа, заслужава равно отношение, съответно и малко да дръпне напред в кард-а.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyВто 15 Фев 2022 - 1:03

Няма да коментирам всичко по ред, а по-скоро ще си изкажа мнението като цяло. Аз винаги обичам да съм искрен и като главен админ ще бъда, който не е доволен не е длъжен да се съобразява с моето мнение, все пак всеки човек си има мнение и имам правото да си го кажа, а не да ми мрънкате, че съм бил директен към еди кой си. Ами много ясно, все пак играчите, трябва да знаят какво ми прави впечатление и какво не. Доволен съм много от Юлиян. Шанса, който му се дава въобще не е малък и съм радостен, че е много сериозен, защото уменията ги има. Преди години може би малко поведението му не беше на ниво, но сега си личи, че е пораснал. Няма да се учудя, ако успее да спечели Световната титла. Андрей винаги е имал кратки царувания с тази титла и нищо чудно това да стане и сега. Искам да похваля хора като Гената, Дарк-а, Енчев и Фараона. Това са хора, които с кеф и без никакво притеснение буквам. (Поне аз.) Никога не са мрънкали, никога не са нападали екипа, когато са падали, а напротив цъкат си и това е. Не пишат по групи или на някой да говорят зад гърба на екипа какво правили или не и да знаят повече от хората, които решават. Може да съм изпуснал още някой, но тези тримата ми направиха това силно впечатление. И не си мислете, че това не се забелязва от екипа и не се гледа. Под мое ръководство и поведението извън е-феда е важно, освен сериозността и качеството на игра. Поведението извън форума също е важно, защото не може да се държиш като гъз с другите и да очакваш да си голям. Тук сме се събрали да се забавляваме, а не да показва кой кой е. Няма да споменавам имена, защото ще има обидени и ще има писания в темата за напускане, но това ще покаже, че съм бил прав. Съжалявам, но това си е факт. Несериозниците... Шизо, Шизо... Няма да стане и това си е. Аз очаквах да се издъни, но мислех, че ще изкара до турнира, само че това не стана. Пределно ми беше ясно, че няма да бъде сериозен. Разбирам да имате лична причина, както Мариан има за своето забавяне, но като не се съобщава на екипа или главно на мен, няма как да ви оправдая пред екипа и останалите играчи. Всеки си има работа, но когато няма да успееш, но ти се играе е редно да кажеш на екипа, че ще се забавиш и така. Искам да благодаря на всички играчи, които си играха нещата в срок, че дори шоутата се изиграваха много по-рано, за което съм ви благодарен. Пожелавам ви приятна игра и дано турнира да се получи.

HeartBreaker and mr_enchev харесват този пост.

mr_enchev
Superstar
Superstar
mr_enchev

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 EmptyСъб 19 Фев 2022 - 17:12

Johnny Mundo (c) def. Will Ospreay (c)

Този мач може да се чете само ако си в официален костюм. Грабва те от до като напълно класически сблъсък между силите на доброто и тези на злото. Мундо ако беше в реалния свят можеха и с гнило домати и развалени яйца да го гонятхиз града. От друга страна Оспри е съвършения фейсхобраз. А уменията на двамата играчи да извличат най-доброто от себе си и от другия направиха този мач може би най-великият който съм чел!

TNW Championship
Singles Match
Shawn Michaels (c) vs.Tommaso Ciampa - draw

Мачът бе завъртян много интересно. Юлиян показва умения за борба в МЕ сцената. Нещата се завъртяха така, че създаде доста интрига. Възможно ли е Томасио да е шампион до месец два? Усещам, че в скоро време Юлиян ще избухне с мач за номинация.

TNW Global Championship
Street Fight Match
Triple H def. Cody Rhodes (c)

Неспортсменско от страна на ДХ! Но заслужено и то напълно за Сев! Сега дегенерация държи 50%от трофеите. Което си е сериозно нещо.

Buried Alive Match
'Stone Cold' Steve Austin def. Kane

Удоволствие е да играеш с Пеши. Действаме бързо и качествено и смея да твърдя, че това е един от най-добрите ми мачове изобщо. Самото условие за победа не даде кой знае каква възможност да удължим мача, понеже щяхме да станем досадни с едни и същи обрати. Тази победа даде на Остин още по-голям тласък а за Кейн, той си има уменията едно заравяне под тонове пръст да не го убие.

TLC Match
Edge def. Big Show

Едж се завърна и печели спешъл мача си. Шоу показа как може да му се опонента човек но не и как да го победи. Страхотен мач между отговорни хора.

Singles Match
Jon Moxley def. AJ Styles

Мача беше по-кратък от колкото очаквах. Моксли взе важна за него победа и с показана постоянство го чакат само хубави моменти. Дарка от своя страна си е напълно в свои води с Феноменалния.

Singles Match
Roman Reigns def. Jay White

Приятен мач за четене, Агента израства и Рейнс му приляга все повече. От опонента му очаквах малко повече, но не съм разочарован. В последните си постове показаха хъс.

Steel Cage Match
The Rock def. Finn Bálor

Мачът си беше равностоен от гледна точка на играта и на двамата. Смятам, че направиха стабилен сблъсък за мач в клетка като ползваха стабилно възможностите и. Нападението в началото на мача определено смекчава загубата на Балър. Според мен това развитие на мача заслужава реванш за Фин.

Singles Match
Sami Zayn def. Eddie Guerrero

Тук едва ли някой е очаквал друг резултат. Васко е страхотен със Зейн, но иска почивка а тази победа е идеална преди отпуска. Надявам се да си отпочине и да се върне с жестокия хайп който получава понякога.

Singles Match
Kurt Angle def. Bill Goldberg

Както казах Кърт Енгъл бил Голдбърг. Very HappyНе четох кой знае колко подробно мача с изключение на финалния  пост. Плешивия медалист направи нещо лошо, но пък спечели мача по креативен начин. То пък аз за друг начин да биеш Голдбърг и той да не изглежда слаб няма

Singles Match
Adam Cole def. Ric Flair

Доста голямо разочарование имахме тук. А ппр имаше данни за качествено сблъсък.

Singles Match

HeartBreaker, Dimarata, Yuliyan and Cekoki харесват този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/t10999-topic
Sponsored content

Box Office 2022 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Box Office 2022   Box Office 2022 Empty

Box Office 2022
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 9. Seth Freakin' Rollins have a visit at Hulk Hogan's office
» Mayhem (2022)
» SummerScream 2022
» TNW "OMG" Moment of 2022
» The Showdown 2022

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2022-
Идете на: