Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
9. Seth Freakin' Rollins have a visit at Hulk Hogan's office
Автор
Съобщение
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2415
Заглавие: 9. Seth Freakin' Rollins have a visit at Hulk Hogan's office 12/2/2023, 00:03
...
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2415
Заглавие: Re: 9. Seth Freakin' Rollins have a visit at Hulk Hogan's office 12/2/2023, 02:05
TNW HEADQUARTERS EARLIER TODAY - 6:57 AM
Seth Rollins:ХА-ХА-ХААА!! SETH FREAKIN' ROLLINS IS IN THE HOUSE, BABY! Добро утро, млада госпожице! Имам насрочена среща с Mr. Hogan!
Receptionist:Добро утро! Mr. Hogan е малко зает в момента. Ще ви помоля да изчакате.
Seth Rollins: Сигурна ли сте? Сутринта ми се обадиха, че ще ме чака в офиса си, точно в 7:00! Взех си един бърз студен душ, облякох най-хубавият си костюм и веднага се запътих към...
Receptionist:Ако обичате, седнете тук и изчакайте. Ще ви уведомя, когато Mr. Hogan е готов да ви приеме.
Seth Rollins:Надявам се да е скоро, трябва да закарам дъщеря ми на занималня. Еха, това канапе е доста удобно! От къде е? Искам да си взема такова за вкъщи! Чакай малко... Изключих ли ютията преди да изляза!?
*TWO HOURS LATER*
Receptionist:Господине, можете да влизате! Mr. Hogan ви очаква в офиса си!
*Rollins скача от канапето и моментално се насочва към офиса на Hogan, като преди това минава през предверието, където седи личният секретар на Hulk*
Seth Rollins:GOOD MORNING, MR. HOG... Wait a minute! You're not Mr. Hogan! Nevermind!
*Rollins застава пред вратата на офиса и протрива доволно ръце, смеейки се истерично, след което поема дълбока глътка въздух и влиза!*
Seth Rollins:Добро утро, Mr. Hogan! Разбрах, че сте искали да ме видите! Е, тук съм!
*Hogan все още разписва документи и не обръща особено внимание на Rollins, който се настанява удобно на стола до него и качва краката си върху бюрото му*
Seth Rollins:Виждам, че сте доста зает, така че нека караме по същество! What's the deal? Не, не! Почакайте! Не ми казвайте! Нека сам да предположа! Гледали сте юбилейното издание на Rampage миналата седмица и сте останали очарован от начина, по който аз и моите приятели спасихме вечерта от инвазията на ECW? Сигурен съм, че ви е харесало как сритахме задниците на Heyman и главорезите му! Извикали сте ме тук, за да ми благодарите лично. Нямаше нужда! Просто си вършех работата! Или пък... Сте ме извикали тук, не просто да ми благодарите... А ДА МИ СЕ ОТБЛАГОДАРИТЕ? ХА-ХА-ХА! Прав ли съм? Искате да ме наградите за подвига ми миналата седмица като например... МЕ ВКЛЮЧИТЕ В ГЛАВНИЯ МАЧ НА PAIN? BROCK LESNAR... VERSUS ROMAN REIGNS... VERSUS SETH FREAKIN' ROLLINS! FOR THE TNW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP! ВИЕ СТЕ ГЕНИЙ, MR. HOGAN!
Hulk Hogan:WOAH, WOAH, WOAH! SETH, УСПОКОЙ ТОПКАТА, BROTHER! Като за начало ще те помоля да си свалиш краката от бюрото ми. Така... Това, което ти и останалите момчета от The Shield сторихте миналата седмица е наистина достойно за уважение. Вие не просто спасихте Rampage 500 от фатален завършек, но и го превърнахте в един от най-запомнящите се епизоди на шоуто. Искрено ти благодаря за което, както на теб, така и на твоите братя. Тази сутрин обаче те извиках тук в офиса си, за да говоря с теб за нещо друго. Да, главният мач на PAIN ще изглежда още по-добре с твоето участие в него, но преди това искам да те помоля за още една услуга. Искам следващата седмица да отидеш на едно много специално място и да се срещнеш с един много специален човек. Няма да изпадам в подробности, така че очаквай секретарят ми да ти изпрати имейл с адреса. Мога ли да разчитам на теб, Seth?
Seth Rollins:Разбира се, Mr. Hogan! Знаете, че няма да ви разочаровам! Истината е, че не очаквах точно този отговор от вас, но трябва да призная, че успяхте да ме заинтригувате! Нямам търпение да разбера какво сте намислили! КАКВА ЛИ ИЗНЕНАДА МИ Е ПРГОТВИЛ ВЕЛИКИЯТ, ЛЕГЕНДАРНИЯТ, ИКОНИЧНИЯТ, ФЕНОМЕНАЛНИЯТ, БЕЗСМЪРНИЯТ... HULK HOGAN!? ХА-ХА-ХА-ХААА!!
*Rollins стиска ръката на Hulk Hogan, след което започва с танцова стъпка да препуска около него, подскачайки от радост като малко дете! Бурният смях на The Architect оглася целия офис, а той самият дори се качва върху бюрото на собственика на TNW, който най-вероятно всеки момент ще извика охраната*
GOAT, Dimarata, Yuliyan, Scroller, Olympic Beast and The Pharaoh харесват този пост.
9. Seth Freakin' Rollins have a visit at Hulk Hogan's office