Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Roulette of Fate (2021)

Go down 
+2
Dimarata
GOAT
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Roulette of Fate (2021) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Roulette of Fate (2021)   Roulette of Fate (2021) - Page 2 Empty27/7/2021, 23:43

Появата на Свилен също не беше изненада. Не само защото се включи в live-a преди ППВ-то, а и защото просто нямаше да прави логика враждата между него и Сами Зейн да приключи така. Очаквам,че ще се срещнат поне на още 2 ППВ-та, защо не и следващият шампион да е Харди? Заслужава си пуш-а.

В отговор на коментара ти, барби! Това ни е трети мач между мен и свиката. Той има победа над мен и аз над него. Това ще е като финален мач, понеже не ми са играе повече с него. Ако ме бие, бие, ако ли не, да се насочва към друга титла. Не смятам да ми мине рейна в битки с наркомана Харди, защото има и по-интересни образи от него.
Върнете се в началото Go down

Roulette of Fate (2021)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The Showdown (2021)
» AEW Revolution 2021
» FASTLANE (2021)
» Get The Suitcase (2021)
» Revenge (2021)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2021-
Идете на: