Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: The Showdown (2021) 21/11/2021, 17:06
THE SHOWDOWN!
Дата - 17/12/2021 Място - "Allstate Arena", Chicago, Illinois Песен - The Heavy - Put it on The Line
Цитат :
Matchcard:
ME: TNW Championship Singles Match Kurt Angle (c) vs. Brock Lesnar
TNW Elite Championship Singles Match Johnny Mundo (c) vs. Big Show
TNW European Championship NO DQ Match Shawn Michaels (c) vs. Will Ospreay
TNW Global Championship Singles Match Cody Rhodes (c) vs. Roman Reigns
Singles Match Minoru Suzuki vs. Tommaso Ciampa
Singles Match 'Stone Cold' Steve Austin vs. Jon Moxley
Demon Battle Match Kane vs. Finn Bálor
Steel Cage Match CM Punk vs. Christian Cage
Singles Match Triple H vs. WALTER
Singles Match John Cena vs. Sami Zayn
Singles Match The Rock vs. Goldberg
Singles Match Adam Page vs. Jake "The Snake" Roberts
Последната промяна е направена от Cekoki Pineapple на 3/1/2022, 20:55; мнението е било променяно общо 1 път
HeartBreaker, Yuliyan, The Pharaoh, Blue Justice and Chris Wolf BG харесват този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6896 Age : 26
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 23/11/2021, 09:35
Wow! Постерът е супер, с класи над последния. Браво, Цеци, ти си истински тигър!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
HeartBreaker, Yuliyan and Cekoki харесват този пост.
mr_enchev Superstar
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 10/12/2021, 22:32
ME: TNW Championship Singles Match Kurt Angle (c) vs. Brock Lesnar
Тук нещата са сложни. Възможно е да има смяна на титлата, но шансът е малък. Не, че Брок не е способен да победи Енгъл две поредни седмици но това би навредило на образа на Кърт. А в навечерието на най-итересните месеци кеч календара няма да е хубаво. Прогнозата ми е победа за Енгъл. По-вероятно е да загуби на RTP но ной-вероятно ще стане на Pain.
TNW Elite Championship Singles Match Johnny Mundo (c) vs. Big Show
Когато момчето с шоу загуби титлата си толкова бързо леко се разочаровах. Харесва ми как играе и то с такъв труден образ като Big Show. Но изглеждахе било за добро, ще получи шанс за друга титла срещу много опитен играч изградил страхотен образ на Джони Мундо. Хитлер търна си дойде на място и прати образа едно ниво нагоре в стълбица. Не смятам, че тук ще има смяна на шампиона а и не би било логично. Но съм сигурен че претендентът ще направи всичко възможно за да получи втори шанс където шансовете ще са по-големи.
TNW European Championship Singles Match Shawn Michaels (c) vs. Will Ospreay
Тук вече съм 100% убеден, че няма да е просто вражда за титла. Тук WALTER ще има важна роля във войната с DX. Защото срещу тях сам човек няма шанс. Като мач за титла очаквам запазване но не съм сто процента убеден. Възможно е полите номера на DX да им помогнат но може да им изиграят и лоша шега. А що се отнася до играчите е ясно, че при такива легенди едва ли ще видим нещо по-малко от класика.
TNW Global Championship Singles Match Cody Rhodes (c) vs. Roman Reigns
Въпреки, че съвсем скоро видяхме обединение на титлите това не гарантира на Коуди запазване на титлата. Агента е интересен с Роман но не толкова, че да ми е интересен самия Роман. Възможно е да видим смяна поради две причини. Първо Рейнс е образ който би дал престиж на титлата и второ Коуди му е време за МЕ сцената. А сега е много удобно за това издигане. Така че повтарям смяна е възможна.
Singles Match Minoru Suzuki vs. Tommaso Ciampa
Юлиян се завърна доста неочаквано за мен. Веднага нагази в дълбокото във вражда с Сузуки. Ще е тежък мач и за двамата. Образите са подобни и играчите са опитни което изравнява везните. Въпросът е дали завръщането ще даде шанс за победа на Томасио или Сузуки няма да позволи две поредни загуби на ppv.
Singles Match 'Stone Cold' Steve Austin vs. Jon Moxley
Скролера изненада с избора на кечист. И му се получава доста добре. За разлика от опонента му който според мен се мъчи с Амброуз. Това си личи и в играта му и в промотата му. Ако не се стегне за турнира ще претърпи сигурна загуба в мач който на хартия е мач мечта за мнозина. Така, че прогнозата е ясна - Ледения печели.
Demon Battle Match Kane vs. Finn Bálor
Идеята за тозихмач ми дойде внезапно. Надявам се този мач да се получи както си го представяме с опонента ми. Ако не съм си забил ножа в собствения гръб. С Фарона работим заедно по враждата ни. Съгласувахме всеки мач и сегмент за да изградим психо враждата. Надявам се да сме хайпнали хората.
Steel Cage Match CM Punk vs. Christian Cage
Реванш за Крисчън срещу Пънк. Това не го очаквах, но ще е красиво. Пънк е набран много голяма инерция и едва ли ще завърши годината със загуба. От друга страна Крисчън е в серия загуби и трябва да се измъкне от нея. Но Вили не е такъв човек и ако трябва да изтърпи още един провал ще го направи, за да даде още по-голям тласък на "Революцюнера".
Singles Match Triple H vs. WALTER
Тук важат същите неща които казах за мача за европейската титла. Шансовете са на кантар и ще е интересен развоя на събитията. Двата мача ще са пряко зависими. Но очаквам за напред обединение срещу DX.
Singles Match John Cena vs. Sami Zayn
Шансът на Васко за възраждане на Сами Зейн. Билднаха невероятна вражда с Ривера и със сигурност и двамата ще хвърлят всички сили на турнира. Срещу човек като Ривера се играе сложно и ти трябва хитрост. А образът на Зейн я позволява, така че тук може да видим тази важна победа която ще прати Васко в по-горния ешелон. Но той трябва да внимава. Една малка стъпка на криво и Сина ще си тръгне с победата.
Singles Match The Rock vs. Goldberg
Сигурен съм, че тук враждата се получава по-добре от колкото в wwe. Ако нехсе лъжа зад образа на Бил стои Мартози. На практика втори акаунт НО пък Тейкър е в пенсия така, че си е първи. Теодосий е стабилен със Скалата и ще видим силов сблъсък от най-високо ниво. Смятам, че Скалата ще вземе тази победа защото тя ще е необходимия тласък към мястото на един от фаворитите за RTP мача.
Singles Match Adam Page vs. Jake "The Snake" Roberts
Настоящето срещу миналото в кеча и точно обратното в е-фед средите. Ще е грандиозно но до колко двата образа си пасвятхнямам идея. Но умели играчи като Денката и Баев могат да преодолеят тази пречка. Джейк ще спечели според мен. Усещам, че Пейдж вече има изграден план за нещо и в този мач ще е в ролята на трамплин за новия образ на Денката.
Dimarata, Rainmaker, Olympic Beast, The Pharaoh, Blue Justice and Slavchov15 харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 12/12/2021, 12:11
Интересен турнир се очертава. Доста готини мачове има и дано всичко се изиграе навреме. Няма да мога да дам коментар за всичко. Световната титла - дост ми хареса build-а. Lesnar успя да тушира Angle и му прекрати серията. Смятам, че тук няма да е вечерта на Brock Lesnar, но съм на мнение, че тази вражда, трябва да продължи. Момчетата доста добре се справят и искам да видя поне още месец от враждата им. Косьо определено влезе в историята. До преди пет години беше само фантазия това да е с повече от 1-2 титли, но ето че имаше 4 колана. Доста добре бе букнат Angle през годината. Мисля си, че човекът, който ще го победи отново, ще бъде издигнат до небесата. Ако мога да определя кога да им приключи враждата на двамата то би било Road To Pain. Лично на мен не ми стигна един месец и бих искал да видя още от добрата вражда, която направиха. Елита е на добро ниво. Цецо се справя добре като шампион, Гената получава шанс за една от Main Event титлите, след като загуби бързо US титлата. Само че не виждам как Цецо ще дропне толкова скоро титлата. Очаквам Цецо да спечели мача, а Гената сърцата ни. Доста ме изкефих враждата ми с Йоан. Решението да взема 'Stone Cold' беше лесно. Аз го исках още Лятото. Даже тогава, като се връщах се чудех между Bret Hart и него, но се отказах и реших да взема Adam Cole, докато някоя персона от 90-те не се освободи. Дано да ви харесва това, което правя с Austin. Пожелавам успех на Йоан. Марто много ме изкефи с Goldberg. До сега не мисля, че е имало човек, който да го е играл сериозно и дано да му потръгне. Както каза японеца - Goldberg е екзодията на е-федовете. Тео е интересен със Скалата, но не го виждам, като победител тук. Но Тео го спрягам като един от кандидатите за спечелването на Road To Pain мача. Зейн и Сина се получи доста добре, аз дадох идеята за Rap Battle-а им и се получи доста добре. River-а изригна там. Просто John Cena му отива отвсякъде. Не помня на някой да му е ходил такъв образ като Cena. Васко се справя добре със Зейн дори по-добре от колкото с Kross. Относно Европейската съм доста hype-нат. Андрей е доста добър с HBK и прави интересни promo-та. Няма как да има Shawn и HHH и да няма DX. Радвам се, че Сев все пак успява да играе и дано продължат с DX. Дамян заслужава определено да спечели Европейската титла, но не знам дали това ще е неговата вечер. По-скоро очаквам дълга вражда от която той да излезе победител.
FreeRiver, Dimarata, mr_enchev, Olympic Beast and The Pharaoh харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 20/12/2021, 02:09
Турнира беше пълен с добри мачове. Да оставя Goldberg и The Rock в opening-а беше правилно решение. Определено откриха зрелищно турнира и съм доволен от видяното. Марто радва с Bill и дано направи една добра кариера с него. И само какво начало! Тео си ме кефи със Скалата и не смятам, че тази загуба ще му повлияе на образа. Но искам да се обърна по-скоро към реакциите на някои определени личности, които ме изнервиха. В екипа съм от почти 6 години и баткоо на всяко ппв едно и също. Оня бил недоволен, втория бил недоволен, че паднал. Ами така е има загуби има и победи. И аз съм падал 141341 мача и хора, като Джони, Дамян, Rainmaker-а и така също са губили доста. Омръзна ми да слушам оня какво направил, оня що трябва да е тук и така. Като не ви харесва, че падате знаете къде е темата. (Не отива на човек с моя пост да говори така, ама ми омръзна толкова години едно и също на всяко ппв.) Човек не може да се наслади на активността през последните месеци. От както съм се върнал в екипа ми е пълно с мрънкания и т.н.т. Стягайте се. Всеки бие и губи. Нито сте тук да бъдете джобъри, нито нищо. На всеки ще му дойде момента. Да не мислите, че е лесно 20 човека да ги бутаме за всяка една титла? Не. Мен вече ме е страх да буквам, който и да е за която и да е титла, че земе се размрънка че е паднал после. Последните дни бях на ръба да лефна екипа поради няколко причини, които някои ги разбраха. Не мога да работя спокойно, като постоянно съм под напрежение дали някой няма да мрънка, че не е зел титлата от еди кой си, че оня бил еди къде си, че сме копирали, щото някой си ползвал гифове от даден мач. Може би, ако това беше станало преди години нямаше да се изнервя така и да го изсипя това, но просто чашата преля. И смятам, че е редно да си изказвам мнението, каквото е. Сори отново, че трябваше по тоя начин да нападам, ама имах нужда. За мача на ривъра и Васко. River-а за мен е един от най-креативните играчи в историята на този форум. Не знам с Амброус колко е бил добър, ама човек John Cena направо му пасва идеално на образа в чата и на всичко. Това е неговия образ. И ентранса направо изби рибата. Евала. Няма да се учудя, ако той е скрития фаворит за RTP мача. Много силна година за River-a. Vasko също заслужава похвали за играта си. Да, не беше по-добър от FreeRiver, ама се представи добре. Васко винаги е бил активен и заслужава много похвали, че винаги е отдаден на форума, въпреки че понякога поведението му ме ядосва, но е точен играч и със сигурност ще получи пуш, ако не е напуснал до тогава. Косьо с поредна добра защита. Мача му с deren беше добър и започвам да си мисля, че трона на шампиона започва да се клати. Интересно ми е да видя какво следва и за двамата. Алекс е доста интересен с Lesnar. Много хора са цъкали с Brock, но не като него. Той му играе образа много добре и промотата му с Heyman са диви. Впечатлен съм от Юлиян. Не съм му прочел целия мач и сигурно ще си edit-на коментара, но ме впечатли с играта си. Дано да е сериозен, защото е в плюс за форума и спокойно, може да се бори за големите титли. Андрей взе титла и я дропна на другия месец. Това ми изглежда познато, хаха. Шегувам се. Дамян определено избива рибата с Оспри и прави страхотна кариера с него. 2021 беше много силна за него. Стана първия elite шампион, main event-ва PAIN и сега спечели още една титла. Той и Косьо бяха може би най-силните играчи за тази година. Енчев и Фараона направиха интересен двубой. От Енчев очаквах тези неща, но Фараона ме изненада приятно. Скрита лимонка се оказа, хаха. Загубата за Енчев дори не мога да я определя, като такава. Никой от двамата не излезе слаб. Демона Балър просто успя да победи Кейн в неговата игра и от това, може да излезе доста добър сценарии и за двамата за следващите месеци. Адам и Вили ме изненадаха с избора си за равен резултат. Очаквах Крисчън по-скоро да спечели, но съм за такива решения. Относно Елита ми хареса финиша. Доста добре го е замислил Цецо, който прави добро царуване. Гената игра добре, но все още не е за main event титла. Важното е, че излезе силен от мача и за сега се очаква Световните шампиони да са heel-ове. Адам си играе силно с Punk. Без да се замисля мога да го сложа, като един от най-добрите talker-и за тази година.
Турнира, с който посрещнахме 12 годишнината на форума беше доста силен и си личи желанието в играчите за предстоящия PAIN сезон. Дано и до година да се поздравим с такъв силен турнир за края на 2022 година.
FreeRiver, Yuliyan, mr_enchev, Olympic Beast, The Pharaoh, Slavchov15 and Exodia харесват този пост.
mr_enchev Superstar
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 20/12/2021, 08:43
1. Olpening Show: Singles Match: Goldberg def. The Rock
На първо място ми хареса, че този мач се изигра бързо. Така имаше баланс. Очаквано сблъсъкът беше на много високо ниво. Марто прави Голдбърг интересен като кара четящия да забрави колко дървен е кечиста. Тео пък прави със Скалата чудеса нищо чудно, че е постигнал такива успехи с него. Определено е един от фаворитите за RTP мача. Мачът си бе равностоен и трудно предвидил. Честита победа на Марто.
2. Singles Match: WALTER def. Triple H
Тук останах разочарован. Очаквах повече. WALTER е напълно непознат за мен образ, така че ми е трудно да преценя как се представя. Честита му победа все пак.
3. Demon Battle Match: Finn Bálor def. Kane
Въпреки че идеята за мача дойде внезапно в главата ми, рискувам и я предложих. Благодаря на екипа, че се нави на това предложение. Фарона игра както никога с mind games. Справи се отлично през цялата вражда. И показа, че с Фин Балор го чака бъдеще. Относно самия мач се получи отлично като се има предвид, че можеше да е тотален провал. Казах го в чата радвам се за победата на Фарона, заслужи си я
4. TNW International Championship Singles Match: Cody Rhodes ddf. Roman Reigns
Славчов показа класа и победи. Очаквах може бе по още един пост но и така се получи добре. Според мен Агента има още върху какво да поработи.
5.Singles Match John Cena def. Sami Zayn
Васко е израснал много спрямо 2019г. Образа на Сами Зейн му пасва като ръкавица и си личи, че играе със сърце. Което не беше така при Крос. Ривера пък показва класата си. Джон Сина му приляга. В мача успяха да изградят Зейн като силен играч който може да се противопостави на бивш световен шампион. Сина имаше лек превес в мача, но в никакъв случай доминация. Васко предложи чудесен завършик на мача и даже се помислих, че ще е достатъчно. Но изглежда му е трябвало още малко. Ривера обаче направи всичко необходимо за победата, но според мен Зейн не е заровен.
6.TNW European Championship NO DQ MATCH: Will Ospreay def. Shawn Michaels (c)
Мога да го опиша като красив сблъсък между легенди. И двамата показаха с действията си в мача кой е фейс и кой хийл и то при наличие на no dq стипулация. Хареса ми представлението което изнесоха. Победата дойде малко изненадващо за мен. Това би трябвало начало на война за отмъщение от страна на ДХ.
7.Singles Match Stone Cold Steve Austin def. Jon Moxley
Скролера играе Остин с хъс и в най-яркия му образ. Доминираше в мача явно, но момчето с Моксли започва да навлиза в образа и скоро ще може да влезе в оптимална форма. Но това показателно и за съжаление той загуби. Това не значи, че няма да избухне. Остин се очертава като един от фаворитите за RTP мача.
8.Steel Cage Match: CM Punk vs. Christian Cage - DRAW
Втория сблъсък между двамата по нещо не отстъпи на първият. Няма как да е иначе при двама играчи от висока класа. Клетката определено бе удобна и за двамата играчи. Равенство не очаквах, но определено е справедливо. Според мен ще има рунд три и там или революцията или ще приключи или ще отведе Пънк до мач за голяма титла.
Мачът предложи точно това което очаквах. Садизъм от най-естетично ниво, тъй като и двата образа са такива. Сузуки по нищо не показа, че резултата от изминалия турнир му е повлиял. Почивката за Юлиян и новото начало са нахъсващи. Което оказа влияние и спечели мача. Не съм изчел последните два поста още за инфо.
10.Singles Match: Jake Roberts def. Adam Page
Мачът започна малко по-бавно, но играчите се постараха. Джейк е по-различен от Тито и Рики но Денката успя да му хване образа според мен даже по-бавните му движения спрямо останалите хора с които е играл. Дано тази победа на Денката се окаже трамплин захтози образ.
11. CO ME: TNW Elite Championship Singles Match: Johnny Mundo (c) def. Big Show
Хийл образа на Мундо ми харесва. Сякаш сега Цецоки го играе по-освободен. Евгени не му отстъпва по нищо. Станахме свидетели на класически мач между Гигант и Атлет. Начина по който се развива нещата във финала напълно пасват образа на двамата. Остава да разберем кога играчките на шампиона ще му изиграят лоша шега.
Очаквана защита на титлата от страна на Кърт. Но и Брок не се даде лесно. Двамата кечисти си пасват много и двамата играчи го показаха. Въпросът е какво ще стане с Брок сега. Ще иска ли още един шанс или ще търси друга жертва за да си върне самочувствието. Очаквам Кърт да запази плдо Пейн но нищо не се знае.
FreeRiver, Yuliyan, Rainmaker, The Pharaoh, Slavchov15 and Exodia харесват този пост.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 22/12/2021, 18:23
ME: TNW Championship Singles Match Kurt Angle (c) def. Brock Lesnar - Не обичам да се самооценявам и няма да го правя. Благодаря на опонента ми за достойното представяне, написахме история, baby! 3 championships, 4 belts at peak time!
TNW Elite Championship Singles Match Johnny Mundo (c) def. Big Show - Въпреки разликата в размерите на кечистите, не бих се затруднил с прогнозата си за тук. Johnny Mundo тъкмо покори върха, няма да бъде бутнат толкова лесно и с проста ръка. Цекоки се труди много за това което спечели и не вярвам, че някой ще му се противопостави в скоро време до такава степен, че да му отнеме титлата. Big Show игра на добро ниво и като нищо може да получи скоро шанс за някой друг пояс. Важното е да продължавате с добрата работа момчета, трудете се и си пишете вашата глава от книгата!
TNW European Championship NO DQ Match Shawn Michaels (c) lost to Will Ospreay - Страхотно кеч надиграване. Две от най-добрите звезди, стане ли въпрос за бойни постове. Абсолютно по нищо, единия не е отстъпил на другия, загубили тук няма, победителите сме ние, че имахме възможността да гледаме тази среща. Европейската титла е с невероятен статут. Така се прави една по-ниско платена титла, желана!
TNW Global Championship Singles Match Cody Rhodes (c) def. Roman Reigns - Абсолютно заслужена защита, не може дори да има две мнения по въпроса. Slavchov е на светлинни години пред съперника си и по-скоро трябва да бъде освободен от тази титла и преместен по-нагоре в карда. За да може midcard пояса да бъде варден и печелен от midcard играчи. PUT RHODES IN THE FOOKEN' MAIN EVENT, GODDAMIT!
Singles Match Minoru Suzuki lost to Tommaso Ciampa - Quite frankly, изненада за мен! Нямах представа, че Rainmaker ще легне още веднъж, тъкмо при възродяването си. От друга страна, това е стартът, който Tommaso Ciampa заслужава. Юлиян се представя, поне в моите очи, три или четири пъти по-добре от последния му рън с Kane. Най-накрая е успял да намери стил и правилния кечист, пожелавам му само успехи през идната нова година. А, който се осмели да застане на пътя на ядосаното чудовище Suzuki от-тук насетне, тежко му горко! Не изключвам да продължат с враждата и да се изравнят, но ще видим.
Singles Match 'Stone Cold' Steve Austin def. Jon Moxley - Well deserved win for SCSA! Ето това е разликата между SCSA да е в ръцете на някой midcarder и main eventer! Добре съм запознат със Stone Cold и знам на какви работи е способен, гледам с нетърпение да видя как Пеши ще го развие. Пожелавам му поне 2 години сериозно е-федърство с този човек, защото той заслужава да бъде игран от големи играчи! Колкото до Йоан, определено и при него има някакъв напредък, в сравнение с играта му с Chris Jericho. Не вярвам да има продължение на враждата, предполагам, че и двата персонажа ще насочат погледа си върху мелето.
Demon Battle Match Kane lost to Finn Bálor - Толкова много креативност, върна ме в старите години, когато имаше измислени e-fed мачове, това в последно време липсва тук. Ако трябва да бъда честен, не знаех какво да очаквам от тази 'среща', но под различна форма от мач, господата доставиха.
Steel Cage Match CM Punk drew Christian Cage - Уоу, уоу! Очаквах, Chicago Made, да напусне с победа в родния си град, но Виксен изкара скрит коз! Тази вражда, тепърва ще навлиза в кулминацията си, а лично аз мислех, че това ще бъде последното срещане по между им. Браво за труда, чакам с нетърпение продължението...
Singles Match Triple H vs. WALTER - Имах възгледи, че тази среща дори няма да стартира. Уви и евала за което, не беше нищо сериозно. Кратък мач, но не забравяйте, че на този етап gimmick-a на Triple H, не изисква нищо повече от това. Смятам, че Сев перфектно си пасва с Андрей и стават все по-големи дегенерати. А и можеше да останем само с едно излизане, защото такива рискове, винаги ги има, ако работиш със Don. За това, браво, само напред и нагоре!
Singles Match John Cena vs. Sami Zayn - Васко наистина даде най-доброто от себе си, наистина се постара. И го поздравявам, защото успя да влезе в ботушите на Rivera и да си мерят шпагите! Накрая бе победен, но и трябва да разбираме ролите на нашите кечистите като ги записваме. Хора като Angle, Cena, Goldberg, SCSA, Rocky, са хора които избухват от идването си и мачкат всичко живо, стигайки до евентуален успех. Хора, като Zayn, идват и преминават през всяко едно стъпало. Биват подигравани, биват побеждавани, но накрая когато моментът им настъпи, победата е по-сладка от всичко друго. Ако, Васил продължи да играе по този начин, въпреки загубата, то крайната голяма победа ще бъде неизбежна. Rai4o, няма какво да го хваля. Той е изряден, перфектен и много креативен, но това вече го знаете. Васко бе човека на който исках да обърна по-голямо внимание и го направих, успех и на двамата за идната година! Като нищо победителят за мелето може да е скрит из между тях.
Singles Match The Rock vs. Goldberg - Съревнованието, което очаквах с нетърпение! И Bill, и Rocky са два взривоопасни персонажи. За наша радост, играчите им, ги играя повече от перфектно. Марто изглежда като машина, която няма да бъде спряна скоро. Много интересни мачове могат да се получат с наличието вече на толкова powerhouse в roster-a. А и нека не се лъжем, това са още два от фаворитите за спечелване на мелето.
Singles Match Adam Page vs. Jake "The Snake" Roberts - Значи, това е мачът, който ме разочарова. Не защото е бил трагичен или нещо такова... Напротив! Мачът беше добър, повече от добър дори, но се разочаровах, защото знам, че и двамата могат повече. Личи си на моменти, че Баев няма този хъс, личеше си, че това не е доскорошния Денка, който гледахме срещу Suzuki. Пожелавам на Баев лека и спокойна почивка, а на Денислав да открие съперник, който ще му върне пламъка и аура, която гореше около него преди да вземе змията.
Don't cross Rhodes!, HeartBreaker, FreeRiver, Dimarata, Yuliyan, mr_enchev, Scroller and харесват този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 24/12/2021, 01:12
1. Olpening Show:Singles Match: Goldberg def. The Rock С Марто се съгласихме враждата между нас да се случи преди много време и честно казано не съжалявам. Беше ми пределно ясно, че ще падна от него, но факта, че враждата мина гладко, мачът бе свършен доста бързо, мога да кажа с ръка на сърцето, че за мен беше чест да играя с Марто. Мисля че направихме доста добър мач и останах доволен от направеното.
2. Singles Match:WALTER def. Triple H Определено този мач разочарова, но никой не може вини Дарка за това. Жалко че не се получи мача, но честита победа за WALTER.
3. Demon Battle Match: Finn Bálor def. Kane Филмите на господин Енчев винаги са били интересни и този тук не беше изключение. Честно казано не очаквах от Фараона да спечели, но определено се справи добре. Мачът беше брутален за четене. От камшика с иглите, до появата на Господ и това как отеца беше правен в ада. Приятен за четене мач и тази победа може да даде добър тласък за развитието на Фараона в TNW.
4. TNW Global Championship Singles Match Cody Rhodes (c) vs. Roman Reigns Едва ли някой е очаквал Агента да спечели. Идеята за образа е добра, но Агента се лъже много, че успехите ще дойдат още при първия му месец с Рейнс. Предлагам да се осъзнае и да разбере, че реалността е коренно различна от това което си мисли, че е. Винаги, когато е близко до титлата се осира чрез забавяне или нещо друго. Трябва да се научи да бъде търпелив и да не очаква огромни успехи след като играе от няколко седмици с новия си кечист. Наивно е и също така страшно глупаво да е очаквал нещо повече и след това да се сърди на останалите, че не е спечелил. Честита победа на Славуцата и за сега можем да бъдем доволни от неговия рейн и представяне.
5.Singles Match John Cena def. Sami Zayn Мач, който според мен се получи много добре. Васко умее да играе с Великия Либератор. Образа му е интересен и съм забелязал, че качеството на играта му се подобри значително, но тук идва класата и опита на Ривъра, който трудно ще се даде без бой. Според мен той заслужено спечели и беше редно да спечели тъй като той е сред основните фаворити за спечелването на РТП мача и не ми се връзваше да пада в този двубой. Поздравления и на двамата за труда, който положиха.
6.TNW European Championship NO DQ Match Shawn Michaels (c) lost to Will Ospreay Когато на ринга се срещнат Дамянски и Лаек няма как да не останеш доволен от видяното. Лаек започва все повече и да се превръща в огромен задник с Шон Майкълс и бих казал, че тази роля му пасва отлично. Дамянски цяла година е класа и можем всички да му признаем, че това е господин постоянство, желание и сериозност! Поздравления и на двамата за добрия мач и също така честито на Дамян за спечелената титла.
7.Singles Match Stone Cold Steve Austin def. Jon Moxley Жалко за Йоан, че изгуби за пореден път, но пък от друга страна щеше да е нелогично Пешляко да загуби мача. Дали мачът беше равностоен? Бих казал, че играта на Скролера ми хареса повече. Не казвам, че Йоан е играл зле, че не се е справил, но според мен опита на неговия съперник си каза думата и поне според мен Пешито спечели напълно заслужено.
8.Steel Cage Match: CM Punk vs. Christian Cage - DRAW Останах изненадан от равенството в мача им. Мислех си, че Адам ще си тръгне с победата, но враждата между Пънк и Крисчън ще продължи, а аз нямам нищо против. Поздравления и на двамата за добре свършената работа и чакам с нетърпение да видя какво ще се случи в бъдеще.
9.Singles Match: Tommaso Ciampa def. Minoru Suzuki Тук няма да казвам кой е играл по-добре. Поздравления и на двамата за страхотния мач, който изиграха. Да, постовете на моменти ми идваха малко по-дълги от това което на мен ми се искаше, но все пак, мачът им беше страхотен. Също така според мен победата бе напълно логична, защото щеше да бъде много кофти за Юлиян да загуби в първия мач след своето завръщане и бих казал, че Рейна е бил напълно наясно с това така че едно голямо браво и на двамата.
10.Singles Match: Jake Roberts def. Adam Page Жалко, че Баев си тръгна след мача, но какво да се прави. Приятна почивка и всичко най-хубаво му желая.
11. CO ME: TNW Elite Championship Singles Match: Johnny Mundo (c) def. Big Show Поредния тежък съперник за Джони Мундо. Едва ли някой би очаквал Джони да победи Грамадата, но намесата на Taya Valkyrie и подлия удар след това от Мундо се оказаха напълно достатъчни. Харесва ми как Цеко изгражда този Heel Heat около кечиста си и си личи, че играе с настроение и нещата му се получават за сега доста добре.
12. ME: TNW Championship: Singles Match: Kurt Angle (c) def. Brock Lesnar Когато Кърт и Брок са на ринга можеш да очакваш само най-доброто. Косьо затвърждава ролята си на машина, която минава през всичко и това може да се определи като може би неговата най-успешна година. Мачът беше добър, но не разбрах каква беше идеята на онзи гиф, който според мен нищо не постигна, но това беше незначителен детайл. Косьо и Дерен изиграха добър мач и аз останах повече от доволен след това което прочетох.
Don't cross Rhodes!, Dimarata and Slavchov15 харесват този пост.
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: The Showdown (2021) 24/12/2021, 01:33
Добре, уважавам мнението на другите хора и не смятах да се обаждам, но все пак ми се иска да поясня отново. Реакцията ми след загубата от Славчов се нарича "разочарование". Очакванията ми за победа, които имах, се наричат "спортна злоба". Не "наивност", "сърдене" и т.н. Да, и аз не очаквах да спечеля, но все пак имах надежди. Един ден ми беше криво, в момента ми е през хуя и се готвя за мелето. Толкоз!