TNW World Heavyweight Championship Match
The Fiend (c) vs. John Cena
- Честно казано, не очаквах смяна на шампиона. Петьо заслужава доста по-дълъг рейн, но естествено - явно е въпрос на "спазаряване" относно враждата.
Направиха доста по-добро зрелище от това на предишния турнир, финалът беше доста епичен. Поздравления на Райвера за титлата.
TNW Elite Heavyweight Championship Match
Will Ospreay (c) vs. Adam Page
- Бързи, смели, сръчни.
Дамян и Баев винаги са били добра комбина, стиловете им си пасват перфектно. Приятен за четене мач, макар и с леко предвидим край. Радвам се,че Дамян прави такова царуване с титлата, преспокойно може да се бори за прозвището "шампион на годината", тъй като просто няма слабо при него и като първи носител на златото, съумя да запази интереса към него и да му даде престиж.
TNW Intercontinental Championship Match
Sami Zayn (c) vs Bobby Roode
- Нищо толкова шокиращо не се случи тук. Васко с право запази, тъй като Майнака трябва да зяпа по-малко футбол и да се стяга, когато трябва да е точен. Появата на Свилен също не беше изненада. Не само защото се включи в live-a преди ППВ-то, а и защото просто нямаше да прави логика враждата между него и Сами Зейн да приключи така. Очаквам,че ще се срещнат поне на още 2 ППВ-та, защо не и следващият шампион да е Харди? Заслужава си пуш-а.
TNW United States Championship Match
Sting (c) vs Stone Cold Steve Austin
- Надявах се да видя малко повече кечТ. Не ме изкефи колко набързо се случиха нещата, нямаше никаква градация в напрежението. Може би one more post щеше да направи солидна разлика, но пак не се знае колко щеше да забави този пост Агент-а... така че всичко е 6? Дарк-а трябваше да запази и без това, не му отива такъв къс рейн. Надявам се да има добра идея зад финала на сблъсъка между двамата.
Red Bull Championship Match
Christian Cage (c) vs Edge
- Доволна съм,че имах възможността да играя срещу Миленка, особено след като взе my all time favorite - Едж. Вече напълно се е напаснала в този си образ и макар да не й беше единственият мач на турнира - беше адски прецизна и не забави по никакъв начин. И двете бяхме леко затруднени като става дума за медия - сами добавихме опцията "Falls Count Anywhere", но когато точно този stipulation се падна - се "светнахме", че всъщност нито Едж, нито Крисчън имат чак толкова подходяща медия. Все пак, впрегнахме сили и в тази област от представянето. Смятам,че направихме доста повече от задоволителна среща.
TNW World Heavyweight Championship No. 1 Contender's Match
Kurt Angle vs MVP
- Напълно очаквана победа за Косьо.. пък и заслужена. Говорих доста за този мач по време на live-a. Томи е все още млад и зелен за отговорност около Световната титла и нямаше как да надмогне опонентът си. Интересно ще ми е да видя включването на Енгъл към вражда с новия Световен шампион. Cena vs. Angle звучи обещаващо, особено ако решат по време на програмата си да направят един Submission мач.
Singles Match
Minoru Suzuki vs Chris Jericho
- Жалко, че Йоан се отнесе толкова апатично. Имаше възможност да научи много от опонента си и да excel-не играта си. Не знам дали си дава почивка или е напуснал, но да получиш шанс за мач с Рейн-а, и сам да прецакаш замисъл около вражда, е несериозно. Виждам,че се е прибегнало до план Б, но.. горе-долу същото разочарование като това с Юлиян.
Singles Match
Mankind vs The Undertaker
- Pending... в реда на нещата е Марто да вземе победа със следващия пост, който направи. Всъщност първия си боен. Надявам се музата да не се е изпарила след тези провалени вражди, и дано му се даде наистина стабилен опонент, за да продължи напред и отново да изгради образа си.
Singles Match
Aleister Black vs The Big Show
- Като глътка свеж въздух ми дойде този Stretcher Match. По някаква причина обаче, ми се стори,че Ангел писа необичайно слабо. Похвалих представянията му преди ППВ-то, но останах разочарована тук. Все пак, самото надмощие си беше на страната на Грамадата. Гената приложи мощ и си завоюва на 100% чиста победа. Надявам се тя да му даде някакъв трамплин за потенциален title shot.
Singles Match
Johnny Mundo vs Adam Cole
- Макар че root-вах за друга стипулация, ако трябва да оценя видяното - това е вторият мач на вечерта след МЕ-то. Личи си колко е набрал Скролер-а след краткото си отсъствие, личи си, че има повече хъс от всякога. Имаше солидна конкуренция тук, но просто за образа на Коул си беше нужда победа..и то точно такава победа, която пък и да не направи опонента му слаб. Евала и на двамата за хармонизацията.
TNW Divas Championship Match
Sasha Banks (c) vs Victoria
- След толкова неупехи да се добере до Divas-a, Цекоки най-накрая го направи. Беше логично този път резултатът да е такъв, макар че писаха напълно равностойно. Не знам как ще се развият нещата в женската девизия, все пак Саша ще трябва да вземе мач-реванш, но... кой знае, някой може и да я изпревари.
Tag Team Championship Match
Timothy Thatcher and Tommaso Ciampa (c) vs. The United Empire
- Дамян не си даде особено много зор в таг играта. Резултатът си беше предвидим, но все пак.... *гледа критично и цъка с език*
Леко постно ми дойде самото представяне, може би ако stipulation-a беше различен, щеше да се получи химията. Все пак, поне да отбележим,че мачът се изигра адски бързо и изигра роля да надъха останалите потребители.