Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory
4 posters
Автор
Съобщение
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 18/4/2021, 18:01
..
Lord Regal New User
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 18/4/2021, 23:17
Дами и господа, из залата в Минеаполис, Минесота зазвучава музиката на William Regal! Генералният мениджър на Adrenaline излиза по рампата. Както всички знаем, времената в TNW са изключително напрегнати, а войната между двата бранда се ожесточава все повече. Интересно какво има да каже Regal. Нека да се вслушаме в думите му!
- Минеаполис, Минесота... Радвам се, че стоя отново на този свещен ринг, тук пред всички вас, след най-голямото шоу за годината, което завърши повече от успешно за нашия лагер! Надявам се, че сте изживели с удоволствие и тръпка този велик PAIN! Ако ви кажа, че не съм доволен... Определено ще ви излъжа! След последния драфт вече в Адреналин се намира и US титлата едновременно с другата титла на работниците - Intercontinental пояса! Нашето шоу продължава с право да бъде категоризирано като водещата сила в TNW! Но не на последно място - тук ще царува и новият спонсориран шампион... CHRISTIAN! Човек, който дълги години е бил от хората, носели компанията на плещите си... И повече от заслужено името му ще бележи началото на една нова история и традиция! Поздравления, Cage! Длъжник съм ти, че докара този пояс в пределите на нашето шоу и се застъпи за марката "Adrenaline". Именно затова ти давам честта и да бъдеш последният представител на нашия бранд в класическия 5 on 5 отборен мач на следващото pay-per-view! Точно от такива кадри като теб се нуждае Adrenaline, за да просперира смело нагоре и да продължи да бъде напълно недосегаем във федерацията. Но... Преди да оставя сцената на теб и да ти позволя да отпразнуваш триумфа си с уважаемите фенове... Трябва да обявя нещо! Да, името на титлата... Cage, надявам се, че ще излезеш с огромна гордост пред всички по трибуните, защото от този ден насетне... Ти може да се наречеш първият господар на... TNW RED BULL CHAMPIONSHIP! Ти си на ход!
GOAT and JohnnyZ харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 19/4/2021, 01:38
Ето как изглежда "Red Bull" титлата:
Don't cross Rhodes!, JohnnyZ, Cekoki and Rainmaker харесват този пост.
Гост Гост
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 19/4/2021, 11:08
Announcer: Ladies and gentleman, please welcome the first TNW RED BULL CHAMPION - `Captain Charisma` - CHRISTIAN..... CAAAAGE~!
Wade Barrett:IT`S A STANDING OVATION FOR CHRISTIAN CAGE TONIGHT! Adrenaline се доказа като А-шоуто на федерацията, именно благодарение на две големи победи от изминалия вече турнир - тази на Daniel Bryan, която му донесе капитанската позиция в предстоящия tag мач между brand-овете, и тази на Крисчън, която не му донесе само титлата и петото сигурно място в същия този сблъсък, но и всъщност постигна успех с още по-голяма кауза - спонсорската титла да бъде в нашия актив! William Regal неслучайно е горд с постиженията на ростера си, защото точно преди Civil War, неговото шоу излиза с убедителна доминация. Феновете в залата са не по-малко екзалтирани, виждайки belt-a в ръцете на Крисчън.
Matt Striker:Цялата арена е на крака в този момент, колега. И естествено - абсолютно заслужено. Pain XII е най-голямото събитие за годината и съответно - всяка победа носи повече value. Нека вметнем,че победата, която Кейдж взе не бе никак лека. Всъщност дори численото превъзходство не бе на страната на Adrenaline и въпреки че първият ни представител Боби Рууд бе елиминиран още в ранните етапи, Крисчън устоя на напрежението от цялата отговорност, а и на двете битки, които води една след друга. Преди Кейдж да стъпи на бойното поле, Коуди Роудс от страната на Rampage вече имаше две елиминации зад гърба си и вече изглеждаше като абсолютния победител, но бе надвит от ветерана. Втората част за Кейдж се оказа не по-малко сложна, защото докато ринга бе опасна зона, последният участник в Gauntlet мача само се наслаждаваше в backstage-a. Крис Джерико излезе със свежи сили и беше много близо до това да вземе шампионския пояс за конкурентното шоу, но Крисчън показа дух и воля, и не се отказа до последно да гони заветната цел. Wade Barrett:Впечатлен съм и от формата, в която се намира едва 24 часа след абсолютното меле, което се случи на Pain. Тази вечер все пак нямаше как да се мине без присъствието на новия шампион, защото всъщност и за първи път виждаме абсолютно завършения дизайн на титлата. Както и за първи път научаваме името й. Много от феновете на Rampage омаловажават значението на шампионския пояс, but let`s be real - понесоха страхотна загуба и е естествена реакция дори да отрекат съществуването на тази титла. Както разбрахме обаче, ще им се наложи да я гледат на рамото на Крисчън дори на Civil War, защото Кейдж е петият и последен участник в отборния мач на brand-овете. Изключително добро хрумване от страна на главния мениджър.
Matt Striker:Естествено след подобна победа за тийм-а, няма как да не се гласува доверие на Captain Charisma. Вярвам,че присъствието на първият RB шампион ще бъде мотивация за неговите съотборници. И вярвам,че между Кейдж и Браян ще има добра спойка, тъй като имаха сходна съдба на Pain, предварително защитавайки честта на Adrenaline и вземайки ключови победи. Така че и аз бих подкрепил решението на William Regal. Цялостната картинка за отборния мач ми се струва обещаваща. Wade Barrett:Все пак обаче, преди да заговорим за отборен мач и за предстоящия турнир, е редно да уважим новия шампион и да споделим неговият celebration. Кейдж е вече на ринга и след като стиска ръце с главния мениджър на шоуто, се качва на въжетата за таунт-а със златото. На мен ли ми се струва, или феновете в Minneapolis не щадят и грам енергия тази вечер? I LIKE THAT! CHRISTIAN CAGE LIKES THAT TOO! `THE PEEPS` ARE IN THE BUILDING! А сега ни предстои единствено първата реч на Captain Charisma като шампион..
Гост Гост
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 19/4/2021, 12:24
- Аха, значи това било усещането да вървиш по червения килим. Не ми се е отдавал такъв шанс от завръщането ми насам, но нека не задълбаваме отново в грешките на management-a.. Mr. Regal, нищо лично към Вас, естествено. Защото това, което се случи на Pain не беше грешка, нито пък чиста случайност. Следователно и тази вечер празнуваме едно ново начало за Captain Charisma, и една нова ера за Adrenaline. Вижте, не съм имал съмнения,че след `The Grandest Stage of Them All` ще седя пред вас като новия RB шампион. Защото когато казах, че дори да няма възможности пред мен - ще ги създам, I meant it. Появата ми в Royal Rumble мача back in January беше само загрявка за мен и опипване на почвата. След което заслужих възможността да се бия за Elite титлата, но и имах that terrible, terrible luck да се изправя срещу опонент, който не знае значението на думата достойнство, тя просто не е в речника му. Опонент, който все още не иска да признае,че царуването му като шампион e ... oh well, a huge flop. И макар че опитах да поправя тази несправедливост, никой не се вслуша в думите ми. За пореден път се убеждавам обаче,че дори всичко лошо, може да се окаже за добро. Защото благодарение на тази лека спънка и горчив вкус в устата ми, намерих волята и мотивацията да се докажа... особено пред `THE PEEPS`, които бяха дори по-разочаровани и от мен. И естествено, когато получих огромния шанс да участвам в голям мач за новата титла на федерацията, исках да deliver-на най-доброто шоу на Pain XII.. не заради себе си, или дори не чак толкова заради каузата ADRENALINE, а заради факта,че тези хора в публиката заслужават повече. Макар че в момента на рамото ми трябваше да седи и Elite титлата.. бих загърбил тази амбиция за кратко, и смятам,че всички бихте ме разбрали. Now, оценявам високо доверието, което ми се гласува, и отговорността, която имам като финален участник в отборния мач между Rampage и Adrenaline. Смятам,че този път в името на brand-a, всички ние в Adrenaline трябва да забравим "размириците" помежду си, и да се обединим. Бих застанал рамо до рамо дори с Уил Оспри. И в този ред на мисли - чест му прави, че все пак предната вечер he made it to the ring заедно с останалата част от ростера, и искрено ме поздрави за победата. В този бизнес съм от доста години и знам,че да си спортсмен е най-доброто качество, което можеш да имаш, независимо от всички недостатъци и независимо дали си излязъл като печелещ или губещ. Забелязах отсъствието на един човек обаче. И името му е... всъщност, ще бъдете учудени, но става дума за JOHN CENA. Разбирам,че все още "ближе рани" след крахът, който претърпя в първата вечер на Pain, but come on man.. sometimes you gotta take one for the team. Но нека не говорим за отсъствия, а присъствия - благодаря на всички колеги от backstage-a, които направиха "победен марш" към ринга и отпразнуваха спечелването на новия championship belt с мен предната нощ. Нека броим тази ми реч като втора и последна част на големия celebration, защото както Mr. Regal вече спомена - чака ни важна работа. Макар позициите ни да са укрепени и да имаме физическо, психологическо, РЕЙТИНГ-ово надмощие над Rampage, сме спечелили само битката. Не и войната. Заедно с останалите участници в отборния мач, делим цялата отговорност да запазим Adrenaline на върха и няма да.........
HOLD ON, WAIT A SECOND.. Речта на `Captain Charisma` току-що бе прекъсната. Нима някой иска да го поздрави, макар и със закъснение!?
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2302 Age : 31
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory 19/4/2021, 13:54
SO, YOU THINK YOU'RE UNTOUCHABLE?
WHAT? Речта на Крисчън Кейдж бива прекъсната от песента на Доктора, който Е ТУК! Сина е тук, въпреки че на Pain XII, ТОЙ БЕШЕ ИЗНЕСЕН НА НОСИЛКА! Човекът който е обвиняем за това, бе именно Минору Сузуки, който обработи десния крак на Сина толкова добре че за малко да го изкара от строя. Сина дори има stiches около кракът си, и по всичко си личи, че той все още би трябвало да бъде в болницата да рехабилитира, но въпреки това, Сина не пропусна да бъде в Адреналин тази вечер. Докторът получава силен response от феновете, но защо се намесва точно на този етап от шоуто? Да, мачът му срещу Сузуки беше силен и претърпя тежки поръжения. Но въпреки, че остави нещата между себе си и MiSu, може би една идея недовършени, Френчайзът прекъсва к0п0нясването на Крисчън Кейдж, което е интересно, особено имайки предвид, че Сина заяви, че не се бие за титли. И по изражението му, най-вероятно не е тук за да отправя предизвикателства. Той е тук за да усети енергията на феновете. Може би също така и за да поздрави Крисчън, след като Кейдж каза, че Сина е единствения, който не го бе поздравил за победата му и спечелването на новата спонсорирана титла, или РедБул титлата. Да. Най-вероятно е това, съдейки по усмивката на Сина. Крисчън също с усмивка посреща Джон и дори му ръкопляска. Уилиъм Ригъл изглежда леко раздвоен след появата на Сина. Най-вероятно се чуди каква работа има Докторът тук. Определено можем да усетим една неприятност в атмосферата въпреки че Сина както винаги е в добро настроение, той дори прави "Не можеш да ме видиш" запазената си марка към феновете докато държи микрофон, като Сина проговаря докато е на рампата.
John Cena: Yo, yo, yo...Chill, chill...."Sometimes you gotta take one for the team." Забавно е, че го казваш, Крисчън. Защото нашия отбор го нямаше никакъв, когато Букар Т и неговата банда цигани прекъснаха мачът ми срещу Дениъл Браян на Pain Underway, мач, който щях да спечеля, и който доказва защо Браян е карък и не заслужава да бъде Капитан на отбор Адреналин към идното ППВ. Но, човече, мачът ми на Пейн срещу Минору Сузуки беше нещо нечовешко, нещо което не всеки би могъл да изпита. Все още не мога да се осъзная къде съм. Определено направихме сензация, въпреки че претърпях загуба, и почти стигнах до контузия, за малко дните ми за тренировки на краката да бъдат обречени. Но, хей, това не е причина да се оплаквам, на всеки му се случва да загуби по някога, причината, поради която изгубих своя респект към хора като теб, Капитан Харизма, се питаш, каква е? Виждаш ли, ако някой не беше позволил на random Б Player-и постоянно да нахлуват в нашето шоу, нещата може би щяха да бъдат различни. Най-вероятно нямаше да се опитам да спра долния кучи син Минору Сузуки, който също тероризираше всички. Е, успяхме да пожънем успех когато Дениъл Браян победи Дрю Макинтайър, barely. Ако питате мен, това беше fluke и не биваше да се случва, защото Дрю беше в пъти по-силен от г-н "Малкия Пакет". Вече не съм сигурен кое е по-доброто шоу, ако трябва да бъда честен, получавам спънки и спънки отново, благодарение на един човек. Ако не беше сакатото оправление на Уилиъм Ригъл, може би щяхме да си стиснем ръцете. Ригъл, знам, че нямаш лоши чувства към мен, уви, аз не споделям същото. Минору Сузуки ме накара да осъзная нещо и то е че понякога с респект не се стига до никъде, но също така ме накара да разбера и друго. Много кечисти напуснаха след Pain XII, дали защото едва не получиха контузия като мен, скептичен съм, и тогава ме светна, че това се случва именно поради некадърното ви ръководство. Самия аз бях пред дилема дали да напусна или не, но избрах пътя по който да поема. Наистина се мъча да докажа пред себе си че съм по-способен от другите, а що се отнася до думата РЕСПЕКТ, малко хора я заслужават, хора като Минору Сузуки - подценен играч, който не знам защо не вкарахте в отборния мач. Не разбирам също, защо не намирам своето име там, аз заслужавам не по-малко от хора като Крисчън и Дениъл Браян да се бия в името на Адреналин и ростера, нещо, което съм правил от ден първи когато съм тук в ТНВ, и то напълно сам, без чужда подкрепа, собственоръчно заличих Бранда, но това не бе достатъчно. Труда ми не бе отплатен, както не бе отплатен и труда на Шампион от калибъра на Уил Оспри, има тон неща, които просто не може да направите като хората. Също както тази титла която е върху рамото на Капитан Харизма. Човече, какъв е този освирепял бик изписан върху колана? Прилича на Скалата когато е изпукал 1 галон кафе сутринта. Ха-ха-ха! Сигурно се бъзикате с мен, това е една лоша шега! Както и да е, тази титла дойде, и ще си отиде както много други второстепенни титли, и талантите, напуснали ТНВ досега. Казват, че РедБул дава крила. Е, аз съм нещо като гласът на падналите и онези които продължават да се борят против несправедливостта! Но не ще се бия за титла защото както доказахме вече с Минору Сузуки, ние сме над тези неща. Ще покажа на всички що е то РЕСПЕКТ и защо понякога дори когато се биеш с пълен хъс, е, не можеш да го заслужиш. Всички ще усетите от първо лице онази частица която изгубих от себе си след PAIN XII. Защото едно е да спечелиш битката, както Минору Сузуки, както Дениъл Браян, както Крисчън....друго е, да спечелиш войната! И като войник който никога не се предава, аз не ще отстъпя от бойния терен докато не върна онова което бе отнето от мен, а ако не сте с мен, то тогава сте против мен, от сега нататък ще се боря съм сам срещу света, като един-човек армия, ще изнеса всичко на моете рамене. Колкото и да високо в небето да летиш, НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ВИДИШ, и когато димната завеса се спусне, един войник ще бъде на върха, веднъж щом тази война бъде спечелена. AND HIS NAME IS JOHN CENA! WORLD LIFE!
------------------
Ок, това беше странно, уважаеми зрители! Не само че Сина не беше тук да предизвика Крисчън, той дори заяви че ръководството на Адреналин е некадърно, и не само убиди отборът на Адреналин, но едва ли не предсказа, че отборът на Адреналин ще изгуби на предстоящото PPV. Това успява да разстрои Ригъл който нервно наблюдава как един от най-добрите кечисти в Адреналин drop-ва mic-a и се запътва обратно към съблекалните. Всички остават със стъписана физиономия, без Крисчън, който приема това с лекота и повдига рамене, след което прави taunt с новото попълнение към своите успехи високо в ръцете си.
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
GOAT, Cekoki, Rainmaker, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory
7. William Regal congratulates TNW SPONSORED Champion Christian on his victory