Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki Empty
ПисанеЗаглавие: 6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki   6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki Empty13/3/2021, 19:08

....
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki   6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki Empty20/3/2021, 22:34

Намираме се зад кулисите! На хоризонта се задава "The Baddest Man on the Planet"... Предишната седмица събитията около този мъж бяха изключително интригуващи. Докато Minoru тероризираше пореден човек от съблекалните в лицето на Jake Roberts, беше прекъснат от много познато на всички фенове лице - John Cena. Далеч не е ясно доколко самият Suzuki е запознат с него, тъй като никога не са имали пресечни точки където и да е. Cena опита да спре варварщината върху "The Snake", като дори надигна Suzuki за FU, но японецът се измъкна невредим. Вместо обаче да се възползва от шанса, Minoru отстъпи назад... Двамата си размениха някои много злокобни погледи от метри помежду си. Какво ли ще бъде продължението? Може би Suzuki ще ни отговори...

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3cIs6FGPvZRkGBja5ee3HlFelGSFccAQYCxi2PTpPoIPbGerNueLvbtnaR12QJ7y8l_nBMEnCQvQC8WVdyKa2eelsWbwoC86i89d_Hh1c95rhLty9q2kli_3dVThtBQLACpNIEwcYT-11OX8x_WoYVR=w320-h180-no?authuser=0

- Открих го... Открих опонента, който до този момент тягостно ми липсваше, а едновременно с това дяволски ми беше нужен, за да разгърна истинската същност зад себе си! Всички взети жертви досега страдаха от един и същи синдром... Липсваше им най-важното и необходимо късче, което желая, липсваше им това, което моментално открих изписано в очите на онова момче, още щом го зърнах за пръв път... Липсваше им... ПОРИВЪТ! Поривът за живот, този непреклонен устрем и хъс! Нито един от тях не беше дарен с това излъчване, което прозрях у него! Това, което упорито търсех от деня, в който пристигнах в тази компания... Попадах на какво ли не, но не и на него... Човек с толкова силно присъствие, с толкова могъща душа, която да искри нетленно дори и в най-мрачните дни! Аурата... Аурата, точно тази геройска аура, която може да плени отдалеч всеки един... БЕЗ МЕН! Чаках този момент от началото на престоя си, тази среща с безграничното добро... Злото дълбоко в мен се храни именно с него! С плодовете, които ражда доброто... И колкото повече са те, толкова по-силно става и злото вътре в мен! И толкова по-разрушително, и толкова по-опасно за всеки един в обкръжението ми... То е една неудържима стихия! Една стихия, която се развихря още и още с всеки следващ ден и която много скоро ще отнесе всички живи твари в тези съблекални... Тя не спира да бушува в нито един миг и дори и сега...

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3fFQ_ykqnWi0nGPbyNQM8S5oak-hBDqv0q9TCvv_l7ouF-a9MZkp_bMCnWv32mbyB9391riHngjBEOg9ZbYcXEz6QuOQQPIQQVVg9taP5Tn2Wz0h4HsTv_sk9h2K8-Ox0dAlJKK9yjGiYO2HgBRx8jP=w320-h180-no?authuser=0

- ДОРИ И СЕГА ТАЗИ СТИХИЯ Е ГЛАДНА ЗА ПЛЯЧКА! И в този миг аз тръгвам за нея! John Cena... БЕЗ ДОРИ ДА ГО СЪЗНАВАШ, ТИ ВЕЧЕ СЕ САМОНАБЕЛЯЗА ЗА СЛЕДВАЩАТА МИ ЖЕРТВА! Следващата жертва, която ще подхрани още по-силно бушуващото зло у мен...! И още сега тръгвам по петите ѝ... Тръгвам и никой няма да ме отклони от пътя ми, докато не стигна до нея...

Minoru изглежда повече от сериозен в намеренията си! Японецът очевидно желае отново да се срещне с John Cena! Въпросът е... Дали ще се добере до него? Minoru завървява по коридорите на съблекалните... Той няколко пъти почуква разгневено на вратата на личната съблекалня на Cena! Suzuki обаче не успява да нахлуе вътре, тъй като тя е заключена! На пръв поглед силно раздразнен, той продължава и се мярка в началото на рампата. В търсене на John Cena, Suzuki се натъква на няколко ниско поставени лица, а сред тях и... Funaki?! Неговият сънародник, който миналата седмица зададе няколко въпроса на самия Cena зад кулисите... Suzuki застава страховито насреща му, грабнал един от стоманените столове наоколо! Suzuki... SUZUKI ГО СГРАБЧВА ЗА ТЕНИСКАТА И ГО ЗАВЛИЧА КЪМ СЕБЕ СИ! Двамата си разменят по няколко реплики на японски:

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3egFaRJmzLGxJZUhk3XxOnNzTz5hUphPnGO7fQA51lkUAanauHeIkW5E03KikRXqTqPgn7ui4sXrOQHrmHZogSKkUO8H5TAUnY0BPoOKite-2jmgIcSFEoKo0CmlP9ECIJTGSogF4AHDXDktB4-2y-i=w320-h180-no?authuser=0

- Шефе...
- Точно ти ми трябваше!
- Шефе, стой!
- Funaki, а? Разбрах, че си имал вземане-даване с John Cena, а?
- Ни го знам, ни го познавам, явно ме бъркате с някого...
- Така ли, момче? Знам, че се имаш отблизо с него...
- Нищо такова, Suzuki, никога!
- Не е в твой интерес да си играеш с търпението ми, лъже-гангстерче!
- Не бих и посмял...
- Дали? Видях...
- Опасявам се, че си видял мой двойник, Suzuki!
- Видях теб, развалина такава, видях как му вземаш интервю зад кулисите!
- Добре, де, беше един-единствен път...
- FUNAKI! ЩЕ СИ ПЛАТИШ ОЩЕ СЕГА ЗА ТАЗИ ЛЪЖА! *Suzuki му вкарва коляно в корема!*
- Моля те, спри, няма да се повтори...
- Кажи ми тогава... Къде е той? Упъти ме към мястото, на което му взе интервюто, за да не избърша още сега пода с теб!
- То беше до неговата съблекалня, Suzuki...
- Заключена е!
- Какво?
- Не е там, какво не разбра?
- В такъв случай не мога да съм ти от полза, така че по-добре ме пусни...
- Не си позволявай да ми нареждаш!!
- Иначе...?
- ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ОТРЕПЯ НА МЯСТО!

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3fVJM_F8ScCKL8s_GVhXHgONOEuaWQl0bStQxjgNyFSYtxUwNDQlDv3xUKdAeQGSDRKw6uQq16mzB7FOa5b7NPNoVe4N_E2ga6njQQkNtnie-zaj8KUDPQrVIBrU_88DOTbjjJMCNF7DGlnTEqj00Jv=w320-h180-no?authuser=0
*SUZUKI ATTACKS HIM WITH THE CHAIR!*

ПОРЕДНОТО ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД СЛУЖИТЕЛ ОТ TNW Е ФАКТ! Funaki е на пода, а Minoru сега се прицелва към останалите около него... И ГИ ПОВАЛЯ С ПО ЕДИН РИТНИК В КОРЕМА! Боже мили! Suzuki е по-безпощаден от всякога! Сега японецът хвърля мерник на говорителя! Може би той ще успее да му помогне... Suzuki го залавя за гушата!

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3coJ9wyaWvs_UhuQ07JbiH1cYSThO-atDddD_UmDF461iGBbInElFPWd-FCSMRvMBpPok9tKPiyz1f3CL27y0v-C6cGht3EI36sBVJe-4glYL7zTtNRh8d46see_SS0yJzxwYiIXdhF6KGhF5uIYFpj=w320-h180-no?authuser=0

- Какво правите за бога?
- Ти... Може би ти ще ми бъдеш полезен, казвайки ми къде се е покрил John Cena, а?
- Мога...
- Можеш, така ли?
- Само ме пуснете, мога да ви дам сведения! *Suzuki отмахва ръка от гушата му!*
- Говори на момента!
- Cena, да, да, той...
- Точно той...
- Съжалявам, но... Изпуснал си е полета за тази вечер!
- Моля?? Изпуснал си е полета ли?! *Suzuki побеснява и събаря говорителя с шамар!*

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki ACtC-3ciNG3HEO92DX7JQCizEkKLcN3WLSYL6oTgLLcCpldH4nKBwa1ZAPCjDr3cKlf2StwYmAs1DYi-X1BQi3kRIiV1Ytnk_l6MmNLj9tlxNhvge2Re7hvcvzL_sbvEpre6dcCNPOcMqyD3GbY-y7xgTm49=w320-h180-no?authuser=0
*SUZUKI CHOKES HIM WITH A CHAIR!*

SUZUKI ИЗДИВЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! ТОЙ БЕШЕ РЕШЕН ДА СРЕЩНЕ JOHN CENA ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР, НО... ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ! Поредните атаки над лица от TNW бяха извършени... Какво ли ще последва между двамата?! Suzuki изритва столовете наоколо и се запътва към съблекалните разярен... Останете с Adrenaline!

Don't cross Rhodes!, FreeRiver and Slavchov15 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

6. Half-Hour: Segment with Minoru Suzuki
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 7. Half-Hour: Singles Match > Minoru Suzuki vs. ???
» 4. Half-Hour: Minoru Suzuki vs. John Cena
» 7. Half Hour Show: In-ring promo with Minoru Suzuki
» 5. Half-Hour Show: Minoru Suzuki vs. Dude Love
» 7. Half-Hour Show: Intergender Match > Minoru Suzuki vs. TNW Diva

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Adrenaline 32-
Идете на: