Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 0. Adam Pearce declares WAR 7/3/2021, 21:20
...
PearceDaddy New User
Заглавие: Re: 0. Adam Pearce declares WAR 9/3/2021, 23:40
-Момчета, момчета, момчета, спокойно. Искам да ви уверя, че не съм дошъл във вашето шоу лоши мисли, дори напротив. Работил съм с по-голямата част от вас през последните няколко месеца, познаваме се, нали? *Johhny, Daniel се подхилкват и въртят глава*. Както казах, не съм тук за да отправям заплахи или да ви санкционирам за своеволието, което си позволихте, откъсвайки се от планираният, рекламираният, обявеният турнир 'Here Comes The Pain', не, не. Дошъл съм с простото намерение да ви предупредя. Преди 24 часа, вашият генерален мениджър William Regal направи грешката, грешката да ОБЯВИ ВОЙНА НА RAMPAGE! Шефът ви се забърка в нашите сметки, рекламирайки вашият мач ПО ВРЕМЕ НА МО..на нашето шоу! Шефът ви развали цялостният план на нашият турнир! Когато правиш толкова сериозни действия, но трябва да си готов да понесеш последствията. Членове на Adrenaline, мога да ви кажа само едно нещо - пазете гърбовете си.