Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 3. In-ring Promo with Adam Pearce & The Big Show 14/8/2021, 21:33
..
PearceDaddy New User
Заглавие: Re: 3. In-ring Promo with Adam Pearce & The Big Show 19/8/2021, 22:43
-Здравейте на всички! Радвам се, че за поредна седмица избирате най-доброто шоу и съответно най-добрата федерация! В последно време имам много проблеми с една конкретна личност както и въпроси за разрешаване! Въпросната личност се казва Стинг.. Не знам какво му се е случило и какво си мисли, но в Total Non Stop Wrestling никой не е по-голям от компанията и няма да толерираме подобно арогантно поведение! Не си мисли, че ти се е разминало. Може би временно се измъкна сух, но съвсем скоро нещо гигантски проблем ще ти се стовари на главата. Като заговорихме за гигантски неща.. Искам да благодаря лично на един човек. На Грамадата, който защити работата ми и честа ми! Знам, че не съм лицето, което искате да гледате и слушате, а и без друго съм затрупан с други неща.. Стинг успя да ми създаде множство главоболия. За това "The World's Largest Athlete" ще трябва да укроти онзи откачалник! Моля всички да станете от местата си и да приветствате THE BIG SHOOOOOOW!
monday_night_messiah Superstar
Заглавие: Re: 3. In-ring Promo with Adam Pearce & The Big Show 21/8/2021, 16:36
Corey Graves: Уаауу, дами и господа. Главният мениджър на федерацията покани лично Грамадата в знак на благодарност. Ако сте пропуснали миналото шоу, то тогава Гарванът бе на път да прати Adam Pearce в болница. Бе му заключил мощен захват, когато ненадейно се появи най-големия атлет на света и затръшна Sting върху ръба на барикадата. Byron Saxton: Виждаме човека, който от тук нататък ще доминира в TNW. Но Sting в никакъв случай няма да остави нещата така, познаваме го много добре. Той е ОТМЪСТИТЕЛ! Той бе последния стоящ на крака в WCW. Въпросът е защо Грамадата реши да помогне точно на главния мениджър, какъв интерес би имал да го защити? Corey Graves: Във федерацията винаги има въпроси, на които се търси отговор. Но е факт, че феновете не искат Adam Pearce да е пред очите им. ОЩЕ ПОВЕЧЕ не искат да гледат гиганта. Мечката отдавна вече не прави неща, които да карат феновете да го обичат. Той просто ГАЗИ НАРЕД! Войната, която той води с летящия холандец в продължение на месеци показва стремежа му да чупи кости, да вдлъбва черепи и да пръска мозъци. А сега Грамадата е приветстван с голямо уважение от главния мениджър на федерацията, който веднага му връчва микрофон в ръката.
ГРАМАДАТА: Здравей, Adam. Много се радвам, че ме покани лично тук, на ринга. За мен е чест да получа благодарност не от кого да е, а лично от човека, отговорен за моя договор в компанията, от моя шеф, от когото зависи работата ми като кечист. Миналата седмица аз изпълних дълга си. Тялото ти бе заключено в брутален захват. Никой друг не се осмели да излезе и да те спаси. Всички останали атлети само седяха в съблекалнята и гледаха как се мъчеше от болка. БЕШЕ ГИ СТРАХ да излязат и да защитят началника си. Единствено аз имах куража да се притека на помощ и да сгъна на две един идиот, който мисли, че може да пребива своя шеф. Що за глупак би посегнал на собствения си началник, на човека, който му плаща тлъстата заплата??? Sting не е никакъв мъж. Ако беше такъв, щеше да уважава властта. Власт, каквато той НЯМА! И никога няма да има, защото никога няма да е ан твоето място. Ти, Adam, като мой главен мениджър остана много доволен от мен, защото дадох на Sting хубав урок. По-рано днес, ти ме извика в офиса си насаме. Чудих се какво ли имаш да ми кажеш. И след като те изслушах, сега ЛИЧНО АЗ ще съобщя една новина на феновете. Уважаеми фенове на TNW, от днес нататък, най-големият атлет на света, голямата мечка гризли ГРАМАДАТА е личен телохранител на главния мениджър Adam Pearce. Ако някой падне на нивото на Sting и иска да пребие шефа си, то първо трябва да мине през мен. ХАРЕСВА ЛИ ВИ ИЛИ НЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Sponsored content
Заглавие: Re: 3. In-ring Promo with Adam Pearce & The Big Show