Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 9. Segment with Breezango 6/2/2021, 19:17
....
Cherveniqt Koshmar New User
Заглавие: Re: 9. Segment with Breezango 9/2/2021, 00:51
Камерите ни показват Tyler Breeze и Fandango, които вървят по един от коридорите backstage и обсъждат някаква стратегия. Те имаха зрелищна поява миналата седмица, прекъсвайки LAX, които със сигурност не са останали особено впечатлени от "полицаите". Нека видим какво са ни приготвили тази седмица...
Fandango:Breeze, няма да повярваш, един от заподозрените вече е задържан! Не питай как, беше трудно да го хвана, тези момчета тичат доста бързо... но никой не може да избяга от закона! Ти бъди доброто ченге, аз ще бъда лошото, окей?
Tyler Breeze:Ти доброто, аз лошо...
Fandango:Не! Ти доброто, аз лошото.
Tyler Breeze:Окей, окей, схванах...
Двамата завиват по коридора и стигат до една от съблекалните, където виждаме мъж с торба на главата, завързан за стол. Наистина плашеща гледка, дали това не е някой от членовете на LAX?
Tyler Breeze:Добър де...
Fandango:Е, г-н Ortiz... всичко приключи. Колкото по-бързо си признаеш - толкова по-безболезнено ще мине цялата процедура. Готов ли си да говориш?
Човекът започва да се клати целия и да вика, но крещенето му е заглушено, защото се оказва, че е със запушена уста! Fandango сваля покривалото от главата му... ПОЧАКАЙТЕ МАЛКО, ТОВА НЕ Е ORTIZ!!! ТОВА Е...
Tyler Breeze:Ъм, 'Dango?
Fandango:ИЗПЛЮЙ КАМЪЧЕТО, МЕРЗАВЕЦ ТАКЪВ! КАЗВАЙ ОТКЪДЕ ВЗЕХТЕ ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПОДОБИЯ НА ДРЕХИ! КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА, А?! МИСЛИТЕ СИ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИСТИГНЕТЕ В TNW ОБЛЕЧЕНИ КАТО БОКЛУЦИ?! А?! А?! BASURA!!! BASURA!!! BASU...
Tyler Breeze:Хе-хе-хей, 'Dango, 'Dango, 'Dango, time out!
Fandango не успява да довърши последния си крясък, защото видимо притеснения Breeze го избутва назад...
Tyler Breeze:'Dango.
Fandango:Какво, Breeze? Давай бързо, защото съм готов да го разкъсам този...
Tyler Breeze:'Dango, това не е Ortiz.
Fandango:Моля?!
Tyler Breeze:Не. Това е Carlito.
Fandango:Какво?! Не е възможно, нали говорехме за LAX?!
Tyler Breeze:Да... и какво общо има Carlito с LAX?
Fandango:Как какво общо - този го прибрах точно от LAX (летището в Лос Анджелис)! Пък и отговаряше на описанието - "прическа като на Carlito"...
Tyler Breeze:КАТО Carlito?
Fandango:М**ка му, моя грешка... явно Carlito също си е сменил фризьора. Пък и без това толкова си приличат! Е, май ще трябва да му се извиня за електрошока...
Fandango:Е... Carlito...
Carlito:Пичове, т'ва изобщо не беше яко! Не стига, че почти не ми счупиха врата миналата седмица, ами сега и тази простотия! Изпуснах си полета до Карибите! TNW са за съд! Mierda...
Tyler Breeze:Просто е станало недоразумение, извиняваме се много.
Fandango:Със сигурност можем да се разберем нещо, а? Само кажи какво искаш. За начало ето ти да гризеш една сочна, червена ябълка...
...
Breeze:Как може да объркаш Карлито с Ортиз. Та Карлито е карибски секс магнит и се облича толкова красиво. Ами, ако ни беше се изплюл в лицето с ябълката и да беше казал, че не сме готини? Щяха да ни отнемат значките..
Fandango:Извинявай много, колега. Не беше нарочно.
Breeze:Все пак имаме напредък. Значи Карлито не е Ортиз, Ортиз не е Карлито, LAX и Ortiz не са от Карибите, а Карлито не е мексиканец, косата на Карлито с какъв обем ли е и дали ще му отиват пуловер на Tommy Hilfiger с дънки с къси крачоли.. Опа на глас ли говоря..
Fandango:Може би и с едни обувки на Air Max.. Какъв ли е шампоана му..
Brеeze:Данго и ти ли мислиш същото..
Fandango:Да! И на теб би ти отива такава прическа!
Breeze:Не това, но мислиш ли, че ще ми отива, хъм.. Както и да е. В момента на свобода е още един от членовете на бялата мафия.. ТЪ ТЪ ТЪ ТЪЪЪЪЪМ..
*ВНЕЗАПНО СЕ ЧУВА ОГРОМЕН ШУМ В ОФИСА НА ПОЛИЦАИТЕ*
*Полицаите изваждат пистолетите си и отиват към офиса, а целият офис е с главата надолу*
Fandango:ФРИЙЗ!
Breeze:ДА? ТУК СЪМ!
Fandango:Казах фрийз замръзни, а не Брийз (Брийз замръзва и седи на едно място, а през това маскиран човек прескача прозореца и избягва) Тайлър какво ти има да го настигнем?
Breeze:Замръзнах.. Нали това каза? Кой ли беше този маскиран човек.. Дали е бил сам? Той беше с маска, а Карлито не би носил такава маска, за да не си разроши косата, а и той беше при нас.. Кой ли може да е...
Fandango:Виж какво намерих Брийз това е патронче от евтина текила..
Breeze:Само мексиканец може да пие такава евтина текила! А и имаше маска! Това е Рей Мистерио! ТЪ ТЪ ТЪЪЪЪЪ..
Fandango:Но Рей е 1 и 60, а и не е част от федерацията ни.. ТЪ ТЪ ТЪЪЪЪ
Breeze:Близо сме, Данго! Близо сме да разкрием случая! Дали има филтър в инстаграм да видя как бих изглеждал с прическа на Карлито?
БЪДЕТЕ С НАС И ДРУГАТА СЕДМИЦА, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ БРИЙЗАНГО ЩЕ НАМЕРЯТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ?