Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 7. MJF makes his return to TNW 28/11/2020, 19:02
....
BetterThanYou New User
Location : Plainview, Long Island Join date : 26.04.2019 Posts : 18 Age : 28
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 30/11/2020, 21:27
I'M BETTER THAN YOU AND YOU KNOW IT!
- Ladies and gentlemen, please stand up and welcome, accompanied by Wardlow, he is the holder of the "Rated-R Ring", the returning Maxwell Jacob Freidman - MJF!
Блудният син се завърна! Смятаният от мнозина (най-вече от самия него) за бъдещето на професионалния кеч, носителят на "Rated-R" пръстенът - Maxwell Jacob Friedman. Както обикновено, той е пирдружаван от своя бодигард, големият и опасен Wardlow. Публиката в Китай не изглежда очарована от появата на MJF. По принцип феновете в "Червения дракон", както е прякора на най-населената държава във вселената, са спокойни и не реагират бурно, когато някоя суперзвезда ги дразни. Не такъв обаче е случаят при MJF. Още с избухването на музиката му, публиката в залата започна да освирква с пълни сили. Той просто има аурата на човек когото искаш да удариш в лицето с юмрук. Погледнете, даже няколко китайски юноши са се подготвили с дълга табела с надпис "MJF IS A VIRGIN", ха-ха-ха! "The Salt of The Earth" едва ли е очаквал да получи различна реакция, съдейки по начина по който Friedman бива посрещнат във всяка една арена в която кракът му стъпи. 24-годишната суперзвезда родом от Плейнвю, Ню Йорк се появява в началото на рампата, като стилно размахва с ръце и на показ изкарва кутрето си в началото на рампата, върху което е поставен пръстенът струващ 25,000$ който той завоюва срещу Christian преди няколко месеца и му бе връчен лично от Adam "Edge" Copeland. Wardlow стои плътно до своя настоящ шеф и върши работата си като гледа заплашително. MJF тръгва с уверена крачка по рампата, като не сваля ръката си и демонстративно навира кутрето си в лицата на привържаниците на първия ред. Той се опитва да накара китайските фенове да целунат пръстена, но те опорито отказват да го сторят. Това видимо дразни Maxwell Jacob Friedman, колкото и усилия да полага "The Salt of The Earth", за да не демонстрира и капка емоция.
Напереният Friedman прави своето завръщане на ринга в Азия, а не в Съединените щати, където по принцип се състоят ежеседмичните епизоди на най-гледаемото предаване от развлекатлния спорт - "Rampage". MJF пристигна в Шанхай с частен полет и със сигурност се радва най-накрая да се върне на ринга, макар и контузията му да бе много, много спорна. Преди два месеца, "The Salt of The Earth" обяви, че "кожата от нокътя му се е отлепила" благодарение на действията на Adam "Edge" Copeland, който забоде своя завършващ ход на MJF, след като младата суперзвезда си позволи да прояви висша форма на уважение срещу абсолютната икона на Total Nonstop Wrestling. Според почти всеки един фен на професионалния кеч, MJF е измислил оправдание, за да прикрие своят срам и случката, развила се непосредствено след успеха му срещу Christian Cage. Maxwell Jacob Friedman продължава да върви по рампата наперено, като достига до един от говорителите на компанията - Justin Roberts. Какво ще опита да направи MJF?! Той завира "Rated-R" пръстена в лицето на анонсъра, като му крещи "Kiss the Ring!"... Roberts се опитва с усмивка да избегне конфликт с Friedman, но 24-годишният вундеркинд настоятелто дърпа вратовръзката на говорителя и го принуждава да целуне пръстена! Какъв подлец е този MJF! Той заслужава да бъде глобен за тези си действия, но никой отзад няма да му каже нищо, защото освен, че е роден със златна лъжица в устата си, Eric Bischoff го привлече лично в компанията. MJF продължава да обиклая около феновете, като къса табела с надпис "Finally The Rock has come back to China" и я забива в лицето на клетия запалянко! По дяволите, този човек няма срам! "The Salt of The Earth" и Wardlow влизат на ринга. MJF изчаква освиркванията да затихнат, преди да започне своята реч.
Don't cross Rhodes! and JohnnyZ харесват този пост.
BetterThanYou New User
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 30/11/2020, 21:31
- Shanghai... You're welcome! BOOOOOOOO! Ставате свидетели на завръщането на една бъдеща икона не само на TNW, но и на професионалния кеч. В момента трябва да сте на крака и да ръкопляскате, а не да се опитвате да изпъкнете по телевизията, само защото най-горещата компания в света се е сетила, че съществувате. Покажете малко уважение. Бъдете благодарни. Total Nonstop Wrestling ви обеща изненада тази вечер и тази изненада... Съм аз! YOU SUCK! YOU SUCK! YOU SUCK! Уау, Шанхай... Изненадвате ме. Не само с реакцията си спрямо най-бързо проспериращата суперзвезда в историята на този велик бизнес, но и с това, че всъщност вие знаете английски! Покажете малко епатия. Завръщам се от тежка контузия, която малко биха преборили! Кожата на кутрето ми бе обелена! Това не е шега работа! HAHAHAHA! СМЕШНО ЛИ ВИ Е?! НИМА?! Ако вие, идиоти, знаехте какво е да си на този ринг, а не бяхте зомбита, работещи 12 часа за минимална заплата, щяхте да се кланяте и възхищавате на борбеността ми! BOOOOOOO! Но, всеки прави грешки. За това, Шанхай... Ще ви дам шанс да изкупите греховете си. И тъй като в плановете ми не влиза да облеча екипа си и да участвам кеч в мач, тъй като смятам да го направя на по-добро място... Ще ви дам шанс да запомните това гостуване на TNW за цял живот. Ще позирам за вас в средата на този ринг, за да демонстрирам своето величие. Дами и господа, извадете вашите евтини Xiamoi-та, включете се на живо в която и да е била извратена китайска социална мрежа и натиснете бутона "Записвай". Защото това е исторически момент за вас! Maxwell Jacob Friedman стои в средата на ринга за първи и със сигурност ПОСЛЕДЕН път в Кит...
Don't cross Rhodes! and JohnnyZ харесват този пост.
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 1/12/2020, 18:29
YOU THINK YOU KNOW ME...
- Ladies and gentlemen, please welcome "The Rated-R Superstar" - EDGEEE!!
Michael Cole: OHHH MYYY!! SHANGHAI GOES WILD! ХВАНЕТЕ СЕ ЗА НЕЩО И СЕ ДРЪЖТЕ ЗДРАВО, ЗАЩОТО ЗАЛАТА Е НА ПЪТ ДА СЕ СРУТИ! EXPO AVENUE СЕ ТРЕСЕ ИЗ ОСНОВИ! Всички фенове по трибуните са на крака, вперили поглед към рампата. Хиляди фотоапарати и мобилни телефони биват насочени напред, но не към MJF, а към началото на stage-а. Сигурен съм, че последното нещо, което публиката в Китай е очаквала да чуе е именно митичната "Metalingus"! Дами и господа, затаете дъх... ЗАЩОТО ТОЙ Е ТУК! TNW HALL OF FAMER... "THE RATED-R SUPERSTAR"... THE ONE AND ONY - EDGE!! ЧУЙТЕ САМО ТЕЗИ ОВАЦИИ! ДЕЦИБЕЛИТЕ В ЗАЛАТА РЯЗКО СЕ ВДИГНАХА! Висока димна завеса се вдига в началото на рампата, а само няколко секунди по-късно от нея се появява не кой да е, а именно канадската легенда! Човек, идолизиран не само в Америка, но и по целия свят! Сами можете да чуете и видите колко обичан е Edge от азиатските привърженици! Ето това аз наричам топло посрещане! "The Rated-R Superstar" изглежда по-жив и по-енергичен от всякога! Погледнете го само! Edge буквално препуска по рампата, надъхвайки феновете по трибуните! Кръвта във вените на този човек кипи от адреналин! Всеки един човек в залата, включително аз и колегите ми, е на крака, за да посрещне тази икона на развлекателния спорт! Момчета, вижте! Edge се приближава към нас, за да ни поздрави! Радвам се да те видя, стари приятелю!
Corey Graves: GOOSEBUMPS! НЕ ЗНАМ ЗА ВАС, МОМЧЕТА, НО АЗ НАСТРЪХНАХ! НЯМА ДА СИ МИЯ РЪЦЕТЕ ПОНЕ СЕДМИЦА! Този човек не може да бъде описан с думи! Енергията, която носи със себе си, е от друга планета! Само Edge е способен да създаде подобна атмосфера! И както хората в Китай почитат своята култура, своите древни традиции и обичаи, така TNW почита "The Rated-R Superstar"! Edge не е просто едно голямо име... EDGE Е ИНСТИТУЦИЯ! Човек, оставил огромна следа в историята не само на Total Nonstop Wrestling, но и на кеча като цяло! Edge най-после успява да се спре на едно място, заковавайки се в средата на рампата. Феновете по трибуните затаяват дъх, тръпнейки в очакване! Всички знаем какво предстои! Милиони хора по целия свят са израснали именно с този trademark на канадеца! Той поема глътка въздух... СЛЕД КОЕТО ЗАПРАЩА ФОЙЕРВЕРКИ ВИСОКО НАД ГЛАВАТА СИ! ХА-ХА! КЛАСИКА! Това нещо просто не омръзва! Edge оглежда препълнените с фенове трибуни, а очите му се насълзяват! Личи си колко много му липсва цялото това нещо! Всички погледи са приковани към Edge, който се спуска устремено надолу по рампата, приближавайки се все повече към ринга. Ринга, на който стои не кой да е, а самият MJF, който не откъсва поглед от "The Rated-R Superstar"! Всички помним случилото се в юбилейния епизод на Rampage #400. MJF едва ли е забравил, че именно Edge бе човекът, отговорен за неговата "живото-застрашаваща" контузия. Носителят на "The Rated-R Ring" прояви неуважение към канадеца и в крайна сметка си получи заслуженото. Четири месеца по-късно, двамата отново са на един ринг и това със сигурност не е случайно! Edge едва ли е дошъл на екскурзия в Китай! Friedman застава зад своя бодигард Wardlow, което предизвиква иронична усмивка у "The Rated-R Superstar". Нека чуем какво има да ни каже той!
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Cekoki and Light харесват този пост.
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 1/12/2020, 20:53
*EDGE! EDGE! EDGE! EDGE! EDGE!*
- GUYS, GUYS... ХА-ХА! БЛАГОДАРЯ ВИ! You know what? Никога не съм предполагал, че е възможно човек да бъде на седем хиляди мили от вкъщи и въпреки това да се чувства... У ДОМА! *YEA-A-AH!!* THAT'S RIGHT! Истината е, че дори не бих могъл да си мечтая за по-топло посрещане! Вървейки надолу по рампата, докато се доближавах до ринга, аз докосвах вашите ръце, протегнати напред към мен... И НАТРЪХВАН! Знам, че за вас това значи много, но повярвайте ми... За мен значи не по-малко! Докосвайки се до вас, аз усетих вашата любов към мен! Усетих нещо, което не бях усещал от много време насам! *THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE!* No, no... THANK YOU! Вие сте нещото, което води обратно на този ринг, макар и да не мога да се сражавам на него. И както се пее в култовата "Metalingus": "Another chance to feel... Chance to feel... ALIVE!". Точно това изпитах и аз! Почувствах се... ЖИВ! ПОЧУВСТВАХ СЕ ПО-ЖИВ И ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН ОТ ВСЯКОГА! Когато човек е в този бизнес толкова дълго време като мен, той осъзнава кои всъщност са важните неща. Дълги пътувания, тежки тренировки и безсънни нощи... Кръв, пот и сълзи... И когато оставиш сърцето и душата си на ринга, чак тогава ти осъзнаваш, че в крайна сметка най-важното нещо е именно вашата любов! THAT'S WHY WE DO THIS! *YEA-A-AH!!* Идея си нямате колко много значи това за мен... *YOU DESERVE IT! YOU DESERVE IT! YOU DESERVE IT!* Ох, за малко да забравя! How you doin', Maxwell? Радвам се да те видя отново на ринга, приятелю! Всички помним животозастрашаващата ти контузия, която едва не сложи край на твоята изгряваща кариера. Истината е, че съм впечатлен от теб! Не е за вярване, че няколко скъсани връзки и счупени кости ме държат извън релси вече близо две години, а ти успя да стиснеш зъби и да се върнеш на ринга след само няколко месеца. Което ме навежда на мисълта... Как е кутрето, Max? *Edge се усмихва иронично, гледайки към MJF* Огледай се наоколо. Виж всички тези мобилни телефони, насочени към теб. Точно така! Към теб, приятелю! Не ме разбирай погрешно. Не съм тук, за да крада spotlight-а ти. Просто бях наоколо и реших да се отбия, за да се снимам с най-бързо проспериращата млада звезда в историята на TNW. Oh come on, Maxwell! Don't be shy! Спри да се криеш зад големия лош батко и ела да си щракнем едно селфи! Ха-ха! Сега сериозно, хлапе! Смятам, че си забравил къде точно се намираш в момента, така че позволи ми да ти припомня! Това тук е Китай, Bieber! Така де... Friedman! Страна, която се гордее със своята древна култура и традиции. Страна, която е известна със своята чест и достойнство! А ти хубавецо не притежаваш нито едно от тези неща! Ти си млад, самоуверен, но и доста наивен! Смятам, че се отнасяш с голямо неуважение към хората, които слагат хляб на масата ти. По всичко изглежда, че ти липсват първите седем години, но това не означава, че не можеш да бъдеш превъзпитан! Знам, че вече не съм първа младост. Също така знам, че не съм правил това отдавна... Но повярвай ми, мамино синче... АЗ ВСЕ ОЩЕ МОГА ДА ТИ СРИТАМ ЗАДНИКА КАКТО НАПРАВИХ ПРИ ПОСЛЕДНАТА НИ СРЕЩА! *YEA-A-AH!!* Добре де, може би леко прекалих! Ха-ха! Нека охладим страстите! Вижте... Знам, че изгаряте от желание да видите добрия стар Edge да рита задници, но за съжаление няма да мога да ви доставя това удоволствие. Мога обаче да ви обещая, че когато някой ден отново получа разрешение да се бия на този ринг, аз ще се върна тук, в Китай, защото вие го заслужавате! Тази вечер вие показахте, че сте едни страхотни домакини! Показахте, че китайските фенове... *Edge вдига глава и хвърля поглед към MJF, който... КАКВО!? КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ИДИОТ?*
GOAT харесва този пост.
BetterThanYou New User
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 3/12/2020, 01:38
Докато легендарният Adam "Edge" Copeland изнася своята реч пред хилядите китайски фенове в изпълнения до краен предел "Expo Avenue", Maxwell Jacob Friedman губи всякакъв интерес относно думите на няколкократния световен шампион на Total Nonstop Wrestling и решава да се облегне да една от сглобките, а след това да извади и телефона си. Ето това, дами и господа, е най-висша проява на неуважение. MJF разцъква на своя смартфон, а Wardlow проверява часовника си, чудейки се кога този човек ще спре да говори и да адресира публиката в залата. Edge се старае да не обръща внимание на нехранимайкото MJF, а някои от феновете гледат на ситуацията с усмивка. Минават още няколко секунди и "The Salt ot The Earth" спира да се занима с телефона си, след което отново го прибира в джоба си, изправя се от сглобката и се развиква силно, така че да го чуе всеки запалянко в арената!
- ENOUGH! ENOUGH! ENOUGH!!!
Старче, млъкни, по дяволите! Годината е 2020, а не 2005! Никой не иска да те слуша! BOOOOOOOOOO! Всички тези хора са тук, за да видят мен! Отново показваш какъв егоист и нарцисист си, Edge! Това обаче не ме учудва, цялата ти кариера се гради на егоизъм и безчестие. Ще говоря с Eric Bischoff за случващото се в момента, тази компания не може да си позволи да проявява неуважение с носителя на "Rated-R" пръстена и човекът, който скоро ще бъде окачествяван като "лицето на компанията". Виж какво, чух достатъчно. Човече, погледни какво направи! Огледай се около себе си, мога да се закълна, че някои от феновете в залата вече заспаха! BOOOOOOOOOO! Съветвам те да слезеш от МОЯ ринг и да си хванеш самолета обратно за Канада. За едно си прав - ти никога няма де се излекуваш от твоята контузия. Разликата между мен и теб е, че аз съм млад, силен, амбициозен и атлетичен. В интерес на истината, дори и да беше с 15 години по-млад, ти отново нямаше да бъдеш на нивото ми! Повярвай ми, не искаш да ме предизвикваш. Мога да те нараня, обаче... Няма да го направя. Под нивото ми е да нападам стар, безпомощен, побелял и наранен човек... Но хей, нека да не се лъжем... Ти винаги си бил КРЕХЪК! EDGE БИВА ПРОВОКИРАН! ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТЪРПИ НАПАДКИТЕ НА FRIEDMAN И ТРЪГВА ДА ГО АТАКУВА! ХЕЙ, ХЕЙ, ХЕЙ! НА СТРАНА! НЕ СЪМ ДОШЪЛ ТУК, ЗА ДА СИ ЦАПАМ РЪЦЕТЕ С КРЪВ! НО... Сигурен съм, че тези хора няма да имат нищо против!
Don't cross Rhodes!, JohnnyZ and The Guy харесват този пост.
The Machine Gun New User
Location : Пловдив, майна. Join date : 22.12.2013 Posts : 44 Age : 25
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 3/12/2020, 02:19
YESTERDAY SEEMS SO FAR AWAY, WITH MY BACK AGAINST THE BRICKS!
ХО-ХО-ХО! СЕГА СТАНА СТРАШНО! EDGE, БЯГАЙ! ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СА В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ! Дами и господа, по-рано вечерта The Good Brothers - Luke Gallows и Karl Anderson отнесоха бой от "The Big Red Machine" Kane. Явно са се разминали леко, но със сигурност все още изпитват болки в тялото. Това обаче няма значение, защото адреналина надделява! Това и силно вероятно - куфарът с пари, който Maxwell Jacob Friedman е сложил на масата пред Gallows & Anderson, които са давили мъката с бира! Е, сега ще трябва да си свършат работата. MJF се усмихва подмолно и съвсем необезпокоявано слиза от ринга, като Wardlow се движи заедно с него. Време е добрите братчета да запретнат ръкави и да ступат старчето, което има повече коса от двамата взети заедно. Gallows и Anderson са почти на ринга, но изчакват MJF да мине покрай тях, за да могат да го предпазят. Колко ли пари им е платил... G&A ЗАСТАВАТ КАТО ХРЪТКИ ОКОЛО РИНГА, СЛЕД КОЕТО СЕ КАЧВАТ НА БОЙНОТО ПОЛЕ! Двамата заобикалят Острието като хрътки и са готови да атакуват!
Заглавие: Re: 7. MJF makes his return to TNW 3/12/2020, 03:36
Кучи син! Maxwell Jacob Friedman съвсем необезпокоявано се насочва нагоре по рампата, обратно към съблекалните, оставяйки своите наемници да свършат мръсната работа. MJF и Wardlow се отдалечават все повече, а Luke Gallows и Karl Anderson заобикалят ринга. Погледнете ги само! Като две хрътки, дебнещи своята жертва! "The Rated-R Superstar" обаче дори не трепва! Нито капка страх в очите на ветерана! Edge е врял и кипял на този ринг и едва ли има нещо, което би могло да го стресне. Той пронизва Gallows и Anderson с леденостуден поглед. Сякаш им казва: "Елате да си поиграем, момчета... АКО ВИ СТИСКА!". Пратениците на MJF вече са върху ръба на ринга, а Karl Anderson е първият, който се престрашава да премине от другата страна на въжетата. Нахлувайки на бойното поле, той застава очи в очи с "The Rated-R Superstar", поглеждайки към него с надменна усмивка. "Хайде, старче! Покажи ми какво можеш!". Този глупак току-що дръпна дявола за опашката! Edge повдига бавно погледа си нагоре към Anderson...
SPEAAAAR!!
SPEAAAR! SPEAAAR! SPEAAAR! НАПРАВО ГО РАЗКЪСА!! KARL ANDERSON БЕ ПРОНИЗАН! ТОКУ-ЩО EDGE ПРАТИ ФЕНОВЕТЕ В ПЪЛЕН ЕКСТАЗ! "EXPO AVENUE" Е НА ПЪТ ДА СЕ СРУТИ! Цял Китай копнееше да види това... ЦЯЛ СВЯТ КОПНЕЕШЕ ДА ВИДИ ТОВА! Точно като в доброто старо време! Edge отново напомни за себе си! Отново напомни за човека, който накара милиони хора по цял свят да се влюбят в този спорт! Този паметен момент обаче бива внезапно прекъснат от Luke Gallows, който нахлува на ринга и се нахвърля върху "The Rated-R Superstar", изненадвайки го в гръб! Той подхваща канадеца с мощни крошета, пращайки го в ъгъла на ринга. Edge обаче не се дава без бой! Той успява да се противопостави на двуметровия Gallows и да го избута назад...
RKO! RKO! RKO!
RKO OUTTA NOWHERE!! ХА-ХА-ХА! DID YOU SEE THAT!? АКО ОНЗИ SPEAR ОТПРЕДИ НЯКОЛКО СЕКУНДИ НИ Е НАПЪЛНИ ДУШАТА, ТО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ ТОКУ-ЩО ПРОСТО НИ ОСТАВИ БЕЗ ДУМИ! Edge отвърна на огъня с огън, но най-интересното бе начинът, по който го направи! "The Rated-R Superstar" прониза Luke Gallows с един от най-знаменитите ходове, които светът на кеча познава. Ход, който обаче не е част от неговия арсенал, а от този на една друга безспорна легенда на Total Nonstop Wrestling, а именно "The Viper" - Randy Orton! Човек, с когото Edge не веднъж или два пъти е кръстосвал шпага. Всички помним тяхното голямо съперничество отпреди години, оставило завинаги следа в историята на федерацията. Две безспорни икони, които за жалост вече не са сред активните състезатели на компанията. Тази вечер обаче Adam "Edge" Copeland пристигна в Shanghai и остави на ринга частица не само от себе си, но и от Randy Orton!
ВИЖТЕ ТОЗИ ПОГЛЕД! ОЧИТЕ НА EDGE КАЗВАТ ВСИЧКО! НАСТРЪХВАМ САМО КАТО ГО ГЛЕДАМ! Този човек просто жадуваше за това! "The Rated-R Superstar" имаше нужда да се почувства отново жив! Поне още веднъж! Добра познатата на всички "Metalingus" отново избухва в "Expo Avenue", а феновете по трибуните се изправят на крака, за да може заедно да изпратят своя любимец. Своя герой. Своя герой от миналото! Да, тази вечер на MJF може и да му се размина, но бъдете сигурни в едно... Ако някой ден Edge се върне, ако някой ден той отново стъпи на този ринг... Неговата първа мишена ще бъде именно Maxwell Jacob Friedman! До тогава не ни остава нищо друго освен да стискаме палци и да се надяваме, че някой ден отново ще видим този човек да прави това, което най-много обича! Благодарим ти, Edge! За нас бе чест отново да те видим на ринга! А вие дами и господа останете с нашата програма, защото най-интересното от гостуването ни в Китай тепърва предстои!
Geor4, GOAT, Don't cross Rhodes!, Dimarata and Cekoki харесват този пост.