Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
'Rampage Saturday Night' is LIVE! After his victory and brief stay at Sunny Beach, Sting returns to the show and direct tapings..
Заглавие: Re: 1. Opening Show: Sting makes his big return to RAMPAGE SATURDAY NIGHT~! 22/8/2024, 23:53
Уважаеми зрители, днес се пише история! Не само защото изоставената легендарна зала в калифорнийската столица отваря врати за специалното издание на Rampage, а защото иконата на американския развлекателен спорт се завръща в своята родна държава! След месеци в България, където бе усвоил ролята на учител и на водач, дойде времето в което Sting е готов да даде последната капка от своя неизмерим талант, който притежава. Феновете по трибуните плачат от щастие. Възрастните фенове изпадат в носталгични сълзи, а младите и децата се възхищават на това осмо чудо на света, каквото безсъмнено е "Сърфиста". Последният път, когато видяхме Sting в действие на ринга на Rampage, бе преди началото на лятото, когато бившият многократен шампион бе меко казано 'изритан' от групировката nWo, след изтичането на скандално видео. След Summer Scream обаче, изглежда така, че драмата и историята между двете страни вече е в историята. Какво следва? nWo гледа напред със Световния шампион в редиците си, какво ли ще предприеме Sting обаче? Легендарната песен на Мадона "Like a prayer" утихва под бурната вълна от скандирания на публиката. "Сърфистът" хваща микрофон в ръка и се приготвя да отговори на редица въпроси, които си задавахме последните няколко дни....
Michael Cole: Sting, преди да започна с въпросите, искам да ти благодаря за поканата и лично да те поздравя за официалното ти завръщане в Rampage *публиката избухва в овации*. TNW Universe си задава един и същ въпрос последните седем дни: Какво следва за "Сърфиста", какви са целите на "Момчето на калифорнийския залив"?
Sting: Michael, друже, през последните няколко месеца бях интервюиран от една доста уважавана българска личност, носеща прякора "Чипса". След толкова време отвъд окена бях забравил, колко глупави въпроси задаваш човече. Има ли значение какво следва, когато съм пред хилядите фенове в Секременто? *публиката избухва в овации* МОГА ДА ОБЛЕКА БАНСКИЯ СИ, ДА ВЗЕМА СЪРФА СИ И ДА СЪРФИРАМ ВЪРХУ ВАШАТА КОМЕНТАТОРСКА МАСА И ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СА ЛУУУУУДИ ПО ТОВА, ХА-ХА! *Залата продължава да държи високи децибели*. Сега сериозно, Michael, просто се занасям с теб. Въпросът ти е на място... Какво е следващото предизвикателство за Sting? Хмм, нека да помислим заедно. Има ли нещо, което не съм постигал в кариерата си? Печелил съм всяко отличие в този бранш, бил съм се на всеки голям стадион тук, в Европа, та дори и в Азия. Нещото, което ме извика обратно в TNW е страстта. Страстта да се изправя срещу най-големите имена в тази федерация и да меря сили лице в лице, мъж с мъж, това е нещото, което държи тялото ми будно...или поне го държеше. Виж Michael, годините летят, вече не съм това младо енергично хлапе, което по цели дни и нощи тренираше в залата, и размяташе мъже в средата на този ринг...Вече съм човек на възраст. Вече съм родител, по дяволите, скоро може да бъда и дядо! С гордост гледам зад гърба си и се гордея с всичко постигнато, единственото нещо, което ме изяжда от вътре е... вероятността да не съм се изправял на този ринг срещу най-великия . Най-големият ми страх е, някой ден да се оттегля, да се настаня на удобното си кресло вкъщи, да пусна Rampage в прохладна съботна нощ и да видя в действие мъж, който никога не съм имал възможността да победя. Един стар мой враг ( и после приятел) постоянно казваше "To be the man, you gotta beat the man." Точно затова съм тук. В момента гледам към всеки един от атлетите зад камерата и зад сцената, ако има човек, който смята себе си за "най-великия" атлет стъпвал на този ринг, го предизвиквам да излезе тук и сега...или да замълчи завинаги.
Don't cross Rhodes!, JohnnyZ, Rainmaker and enelooo харесват този пост.
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2298 Age : 31
Заглавие: Re: 1. Opening Show: Sting makes his big return to RAMPAGE SATURDAY NIGHT~! 23/8/2024, 16:50
Не може да бъде! Та това е….това е песента на The Undertaker! Лицето на „Сърфиста“ посиня както и атмосферата наоколо само като чу „камбанения звук“. Феновете също вдигат силен шум след като чуха тази до болка позната за всеки един от нас мелодия. Sting предизвика човека, който смята себе си за „Най-Великия“, но нали знаете поговорката, „Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да си го получиш!“ Дори в тази федерация, цари легендата за “The Phenom”, и той е изградил огромно име тук, може да се каже,че този човек е още по-голяма икона от самия Sting, а именно – него:
Феномен? Или по-скоро "измамник"? Рязко сюжетната линия се промени със смяната на музиката изведнъж, а и адреналинът наоколо също. От тържественост шума на аудиторията премина в пререкания. Поне онези от тях които са се надявали на нещото, което така и няма да се случи! Голяма част от тълпата очакваха именно ТОЙ да се появи....но вместо това получават...R - TRUTH!
Не мога да повярвам! Успя да надхитри дори и част от екипа! Наистина, без майтап, кой от вас би повярвал на тази гледка? Обзалагаме се, че никой, дори малцинството не бихте се досетили, че той ще се върне, но в TNW - всичко е възможно! Гениална поява ли беше това или как? Ха-ха! Дори и "мъглата" която е тематична за излизането на The Undertaker, все още се издига около рампата, докато R Truth прави своя път към ринга. Sting може и да си отдъхне за момент, понеже дори той не знаеше, че дълбоката и необятна "свободна река", когато извика всеки един от съблекалнята. А и от доста време не сме виждали R-Truth на ринга на TNW! Но, моля ви се, не си мислете, че само защото не е The Undertaker, няма да е още по-хубаво! R-Truth е име! И онези които го освиркаха за тази изненада, сега може би са си променили чувствата. Truth се здрависва с феновете на първия ред по трибуните. Явно му е липсвало да бъде тук в TNW и се радва, че е тук! Минава ринговото обкръжение и застава срещу Sting, който все още изглежда, все едно е видял призрак. Truth първо се усмихва, после протяга ръка за да ръкостиска Sting, който се дърпа назад от него. Въздействието от рязкото преминаване "в друго измерение", изглежда му е повлияло зле, и е настроен враждебно към Truth, или може би по-скоро отбранително. Но Truth го успокоява с жест, че няма да го атакува. Взима микрофон от рефера, Truth дано да има добро обяснение за това!
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
deren, JohnnyZ, Rainmaker, SUPREME., VaskoMetala and enelooo харесват този пост.
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2298 Age : 31
Заглавие: Re: 1. Opening Show: Sting makes his big return to RAMPAGE SATURDAY NIGHT~! 23/8/2024, 22:24
Truth: Sacramanto, California – WHAT’S UP!
*WHAT’S UP~!*
Truth: Ще ви кажа “What’s up”! *What?* Дойдох тук, за да предизвикам на мач теб – RAY MYSTERIO! *What скандирания, след което публиката се присмиват Truth*
Sting: -Но, Truth, аз не съм Ray Mysterio! Truth: O-ops, my bad! *What?* Знаеш ли? Всъщност, след като си се облякъл по този начин….реших че Halloween е дошъл прекалено рано, за това се „преоблякох“ и излязох с ентрадата на The Undertaker. Не е като да е било техническа грешка от продуцентите, или че се опитвам да му плагиатствам образа.
Truth: Не, не, не го приемай като обида, Ray Mysterio! Преди малко, дочух да предизвикаш всеки, който се мисли за "Най-великия". Аз определено не се смятам за толкова велик колкото онзи феномен The Undertaker. Но също така дочух да споменаваш нещо за "велики български образи". И се замислих за следното. Вие може и да не помните, но някога, аз бях longest reigning Bulgarian Champion in TNW! И тук не си измислям, това съм го доказал и го пише в историята на федерацията. Ако изобщо можеш да четеш, ще разбереш, че казвам нищо друго освен ИСТИНАТА! Чудя се, Ray Mysterio, кой ли ще избереш за свой следващ опонент? Защото аз определено не искам да се бия с някой като теб. О.....нима си помислихте, че съм всъщност тук, за да се бия тук и сега? Това е далеч от истинското ми намерение. Виждате ли? Много "легенди" от този бизнес, се появяват, но не за дълго. Вземете за пример John Cena, който наскоро се пенсионира от TNW. Самия аз бях в дълга ваканция от цялото това нещо! Знам, че може да бъде тежко да продължиш да се съревноваваш, и да се доказваш. Но накрая, историята помни само доказалите се! Например, в момента не виждам John Cena, нито дори Little Jimmy наоколо, някъде се е покрило това момче! Не виждам дори The Undertaker! *What?* Не виждам и твоя опонент, приятел! Но съм убеден в едно! Твоя опонент ще изскочи от някъде! Може да бъде от backstage *What?*, може да бъде в дегизиран като рефера *What?*, може да бъде в тази публика *What?*, може да бъде и в някой барче *What?* или дори буквално да се появи из от кошовете на California! *What? BOOO!* Ей, ей, не ме "BOO"-вайте, трябва да "BOO"-вате себе си! А и вие започнахте с вашето "What"! *What?* Виждам, че имаш много фенове тук! *What? Надявам се да оценят твоите възможности, Ray Mysterio но силно съм скептичен! *What?* Дано да намериш толкова силен опонент колкото The Undertaker, макар, че, като те гледам докато идвах към ринга, малко се изплаши, нали? Ей, само силни чувства към теб! И ако не се появи твоя "невидим" като от песента на "Графа - Невидим" съперник, аз ще бъда в корнера и ще викам за теб! Може и аз да бъда твоя съперник някой път, но недей да надценяваш много възможностите си! Аз не претендирам да съм някой друг, освен самия себе си, но от къде знаеш? Може да бъда просто така - "Най-добрия!" Мощна мисъл, нали? Кара адреналинът да тече във вените ти! Е, пожелавам някой път и ти да станеш ИМЕ в TNW, както аз съм изградил история, както всеки един от големите имена тук! Това става със старание, и колкото и да отричаш, че го можеш, аз мисля, че го имаш! And that's - the TRUTH!
Освен, че R-Truth си мисли, че Sting е Ray Mysterio, нима е възможно това да е "truce" между R-Truth и Sting? Truth накрая успява да се ръкостиска с него, след като Sting се съгласява с изказаното от него. Какъв ли ще излезе съперника на Sting? Не пропускайте, за да разберетет! За сега, виждаме, че R-Truth има приятелски намерения към него, не само, че му се усмихва като на другар, но и му вдига победоносно ръката преди да излезе от ринга, като след това ръкопляска за Sting докато си тръгва от ринга. Друг интересен въпрос е дали ще видим и повече от него? Наистина успя да направи нещата около Sting още по-интересни за наблюдаване!
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
deren, Rainmaker and enelooo харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 1. Opening Show: Sting makes his big return to RAMPAGE SATURDAY NIGHT~!
1. Opening Show: Sting makes his big return to RAMPAGE SATURDAY NIGHT~!