Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Пет 18 Дек - 14:50
Последната битка, която ще реши бъдещето на компанията... Ще се върне ли Okada на престола на TNW или предстои безвъзвратна смяна на поколенията? Ще разберем в главния мач за голямата Корона... OKADA VS. OSPREAY III - KING OF THE RING FINAL!
(Made by Dimarata)
Geor4, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki, Teodosiy, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Пет 18 Дек - 15:31
Rainmaker написа:
Последната битка, която ще реши бъдещето на компанията... Ще се върне ли Okada на престола на TNW или предстои безвъзвратна смяна на поколенията? Ще разберем в главния мач за голямата Корона... OKADA VS. OSPREAY III - KING OF THE RING FINAL!
(Made by Dimarata)
Уникален клип. Чудесно изпипан, евала за работата, Димара. Както и евала на Баев за промото на целия турнир.
Geor4, Dimarata and Rainmaker харесват този пост.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Пет 18 Дек - 18:12
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Perhaps най-добрият King of the Ring в историята на TNW. Беше изпълнен с няколко уникални класики, за които виновниците бяха именно участниците в грандиозният финал. Трудно е да избереш кой ще излезе като победител от срещата, поради простата причина, че и двата финалиста са еднакво достойно за спечелването на този темпъл. Все пак ще заложа на 'по-младият' в срещата - Will Ospreay, очаквам пет, та дори шест звездна класика. Знам, че сте способни да го направите!
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Тази тройна заплаха е определено достойна за главен мач на турнир. Три от най-добрите имена във форума един срещу друг. Вече израсналия Цецо и неговият Mundo са сериозни претенденти за златото. Seth Rollins също никога не трябва да бъде отписван, защото знаем на какво е способен. И все пак с оглед на последната бърза смяна на светия грал, най-логичен изход за мен ще бъде запазването на AJ Styles. Прекалено много ще се накърни нейният авторитет ако претърпи поредна смяна.
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - Смятам, че тази идея на deren - сработи! Невероятно си паснахме със сержанта, останах приятно изненадан от креативността му, тъй като не се бях срещал с него до този момент. Очаквам един силен мач, в който определено ще видите най-доброто от ''The Sexiest Man Alive''... Надявам се да успея на надхитря съперника си, въпреки че няма да ми е лесно. Сержанта се справи с цялата клетка миналия месец. Прогноза няма да давам, но за финал ще кажа, че ще направим достоен този мач за Opening на последното ppv of the year.
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt - Невероятна вражда! Това е една от първите вражди върху която се фокусирах да следя от завръщането ми. Петьо е уникален играч с много интересни идеи и успява на 100 % да влезе в образа на Wyatt. Сев от друга страна е редовен, което ми прави приятно впечатление и четивата му са на голямо ниво, прогнозата ми е Fiend да запази златото си. Дон Северин може да изкара някое скрито асо от ръкава си, но не бих заложил срещу шампиона в тази среща след последната му загуба на CoV.
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - Тази вражда е мъка и за двете страни, обеден съм! Вече залезлите nWo срещу Best Friends, които вероятно също няма да видим повече след като пенсионират тия дъртаци. Очаквах малко повече да видя от Андрей с прясно изцеденият, но явно този проект няма да сработи и ще го гледаме с MJF...
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre - Тук мисля, че е много вероятно да станем свидетели на нови отборни шампиони. Защо ли? За мен Роки и Дрю, трябва да split up-нат и всеки да тръгне по своя му път. Lax, биха били много интересни като отборни шампиони, тъй като съм върл фен на мексиканците.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - Ебати shoot враждата. Малко те връща назад във времето с 10 години, но това винаги е било част от магията на тази игра. Новобранеца срещу Опитният. Везната сочи, че опитният трябва да излезе като победител, но в такива мачове можеш да очакваш и неочакваното. Прогнозата ми е за Bret Hart.
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho - Roman Reigns изглежда като фаворит за спечелването на тази среща. Пеши показва, че е надъхан и готов да се доказва с Роман на хейтърите, а и след последният му провал със Сина, няма право на грешки. Трябва да излезе и да покаже на какво е способен, в противен случай може да остане изненадан. Залагам на големото куче!
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Ще ме извинявате, но тук няма да дам обширна прогноза, тъй като не съм наистина запознат с това какво се случва покрай двамата. Само ще кажа, че Stone Cold изглежда като по-логичният победител от този мач.
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Това е много непредвидим мач, защото и Грамадата и Харди допуснаха тежки загуби в книгите си и това е перфектната възможност да се върнат по трасето. Обаче Batista and Murphy са прекалено силни, за да бъдат подценявани, видяхме последният Rampage с каква лекота дякона премина през Харди, но с Грамадата от неговата... Силите са изравнени! Залагам на Big Show and Jeff Hardy.
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs. Aleister Black - Aleister Black got this, for sure!
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Ще бъде интересно това включване на Мариян, тъй като подхожда много и на професията с която се занимава в истинския живот, ще чета с интерес!
Geor4, GOAT, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki, Scroller and харесват този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Пет 18 Дек - 21:55
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Доста интересен мач ще се получи. Рейнмейкъра е класен играч и същото може да се каже за Дамян. Това е мач, в който трудно ще се реши кой да си тръгне като победител. Едва ли ще видим по-оспорван мач от този. Според мен този мач ще открадне шоуто.
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Още един мач, който съм сигурен, че ще се получи. Качествата на участниците в мача няма да ги коментирам, защото всеки е запознат с тях. Лично според мен Баев би трябвало да спечели, за да има по-продължителен рейн като Световен шампион, но всичко е възможно.
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - Моят фаворит в този мач е Денката и ще кажа защо. Косьо е човек с голямо име в този форум, но според мен му е рано да печели която и да е титла. Денката според мен трябва да я задържи поне още месец и тогава да дропне. Иначе очаквам old school мач от тези двамата, защото друго не можем да очакваме от кечистите, с които играят.
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt - Вражда, която ще се помни. Филмите, които тези двамата сътвориха ще се помнят. Мачовете, сегментите и дори гифовете са доста впечатляващи. Не знам кой ще спечели. Не мога да избера кой трябва да спечели. Играта и на двамата ми харесва и съм сигурен, че няма да ни разочароват.
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - Този проект сработи.
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre - Тук искам да се извиня за спада в играта ми. Декември месец за мен бе тотален провал. Отпуснах се и се надявам на турнира да си върна старата форма на игра. Иначе мога да кажа на потребителите, да очакват брутален мач с много екстремни моменти. Също така моля потребителите да проявят желание да помогнат на таг дивизията. Всеки един отбор ще помогне.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - Няма да следя този мач и нямам желанието да го следя. Причините за това са ясни на всички.
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho - Личи си колко мотивиран е Пеши да се докаже, че все още го може. Йоан от друга страна трябва да си вярва повече в нещата, които пише, защото те са добри, но си личи, че той не си вярва много. Фаворит в този мач е Пеши, но ако се отпусне екипа бързо ще го преебе
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Вражда в която има много потенциал и препоръчвам на потребителите да я следят, очакват ни доста интересни неща.
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Нямам представа какво е намислил Дерен и какво ще се случи в този мач. Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега, Дерен е страшно креативен човек и с огромен интерес ще следя това което предстои да се случи.
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs. Aleister Black - Лесна победа за имейлът, който показва прогрес в играта си и това прави доста добро впечатление.
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Нямам представа какво ще се случи тук, но дано бъде интересно.
Geor4, GOAT, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki, Scroller and харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Пет 18 Дек - 22:10
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Мач, чието градене просто бе изпипано до последния щрих! Окада и Оспри почти цяла година са замесени един с друг, а сега ще решат окончателно победителя в съперничеството, опитвайки да окупират трона на TNW! Наистина съм страшно развълнуван за срещата и се радвам, че с Дамян имахме щастието да работим заедно толкова дълго време! Надявам се, че ще завършим достойно сагата с един от най-добрите мачове в историята на форума!
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Наистина огромен мач за световната титла между трима от най-добрите! Ролинс - фурорът на последните една-две години, който има шанса отново да открадне световната титла! Стайлс - доказаната легенда и Мундо е перфектното допълнение към останалите двама. Сами видяхме Цецо колко е нахъсан с участието му в Краля на Ринга. Не мисля, че рейнът на AJ ще бъде особено дълъг. Според мен все пак ще запази тук и на RTP ще drop-не на победителя от турнира! Но все пак шансовете на Цецо и най-вече на Джони са също стабилни. Бих се радвал изключително да се изправя срещу когото и да е от тримата. Ако нещата се получат, това може да бъде втори претендент за мач на годината за вечерта!
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - Изключителен сблъсък между две old school персони. Евала на Косьо за силното завръщане и за избора да разиграе образ като Рууд. Много, много ми се иска да го видя като шампион. Денката за мен е време да се насочи към главната титла и тук или на следващия турнир да загуби US-а. Една победа обаче над име като Косьо би го издигнала до небесата. Спорен мач. Но все пак съм сигурен, че ще видим зрелище!
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt - Това безсъмнено ще бъде сред номинациите за вражда на годината! Стипулацията е интересна и се връзва отлично с историята! Петьо вдигна доста акциите на титлата и заслужава да държи дори до PAIN, ако питате мен. Сев, разбира се, също ще бъде добре да спечели колан и IC титлата би била много добър reboot за образа на Играта. Ще следя с интерес.
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - По-постни бяха нещата тук, но все пак нелоши според мен. Време е може би nWo най-сетне да се разкарат от компанията, съответно очаквам победа за Best Friends.
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre - Това звучи много добре на хартия. Дъдлитата се вписват чудесно в тази стипулация. Едва ли Томи и Меодосий ще продължат кой знае колко дълго като отбор особено покрай PAIN сезона. Очаквам скоро да загубят титлите и да има развитие около тях. Дарка смятам, че е фаворитът в мача, макар и да играе сам LAX. Старае се, активен е, има желание. Може да сътвори интересни нещи в отборната дивизия.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - Не съм голям фен. Ще бъде добре все пак за Джак да запише победа над име като Харт, и то в такъв мач.
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho - Пеши отново е с Рейнс. Не ми е ясна причината защо този път смени Сина. Като цяло мнението ми за такива смени е ясно. Йоан също не се слави с добра репутация в това отношение, но дано продължи да развива образа на Джерико. Харесва ми как се справя до момента. Все пак смятам, че Scroller най-сетне ще вземе PPV победа с оглед на статистиката.
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Имах честта да се срещна и с двамата в Краля на Ринга, и то с Ледения цели два пъти. Славуцата е един от топ мидкардерите в момента. Доставя силно както зад микрофона, така и на ринга. Динамиката на враждата е добра с образите на двамата. Агента пише качествени in-ring постове, но се надявам скоро да разкара тежките псувни от промотата си. Прогнозата ми е за победа на Роудс.
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Трети отборен мач за вечерта, което е вероятно прецедент за историята на TNW. Стейбълът на Ролинс е едно от по-интересните неща в TNW. За персоната на Батиста е по-скоро филър история, но няма толкова голямо значение. Хареса ми как се стигна до мача. Определено развръзката от цялото нещо ще бъде интересна.
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs Aleister Black - Чудесно е, че Алистър се задържа във федерацията. Има хляб в него. Тук закономерно трябва да победи.
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Силно неочаквано завръщане от Мариан Николов, който постигна огромна победа в returning мача си. Интересно ми е в каква история ще бъде замесен образът му.
Geor4, GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki and харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Съб 19 Дек - 1:58
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - По какъв чудесен начин да завърши една вражда. Rainmaker-а винаги е бил добър в граденето на велики вражди. Тази определено му е една от най-великите. Само че тук е по различно от колкото предишните му и най-вече онази срещу AJ Styles. Тук залогът за Okada е много по-голям, ако не успее да стане крал на ринга, просто не знам как Rainmaker-а би го издигнал отново. Дамян от другата страна пък заслужава този шанс да стане крал на ринга и да предизвика Световният шампион. Очаквам това да е мачът на годината. Който и да спечели ще е заслужено, но ако трябва да съм честен бих заложил на Okada. Защото за него този мач е всичко или нищо, поне аз не виждам какво ще стане с Kazuchika Okada ако загуби този финал...
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Баев отново е Световен шампион, но първата защита на титлата му никак няма да е лесна, ще се изправи срещу най-великият Световен шампион - Johnny и човекът, който се опитва отново да покори върха - Cekoki. Цецо умее да прави класики от много време насам и никак няма да се изненадам, ако пак се представи на едно много високо ниво. Старанието му си личи и определено заслужава да спечели, Johnny пък от своя страна имаше момента си. Държа титлата над половин година, а пък е прекалено рано Баев да я губи. Нещата са доста завързани. Очаквам Баев да запази титлата и да видим Okada - Styles на RTP.
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - WOW! НАИСТИНА WOW! Ако преди две години някой ми беше казал, че Косьо ще отиде за US титлата нямаше да му повярвам. Враждата му с Денката е доста интересна. Две персони, които е доста интересно да видим в действие. Косьо набра доста инерция с Rick Rude преди турнира и влиза, като абсолютен фаворит в този мач. Тази смяна му се отрази много добре и се надявам да го задържи за дълго. Константин има много Main Event-и на PAIN и опита му си е много по-голям. Денката пък се представя доста добре от както взе Сержанта и тъкмо спечели титлата. Не знам кой би могъл да спечели. Който и да си тръгне с титлата ще е заслужено.
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt - Една от най-интересните вражди за годината. Сев успя да се прероди във враждата с адаша. Има какво да се желае от него откъм сериозност, но доста добре се представя за сега Сев. Това им е финалният сблъсък, който ще реши всичко. Ако трябва да съм честен е много рано Петьо да губи не само титалта, а ами просто да губи с The Fiend. Не бива толкова бързо да бива победен. А и не знам дали Сев ще може да му отнеме титлата. Петьо е прекалено голяма хапка за всеки и много трудно би бил победен точно сега. Затова залагам на адаша, като дори вярвам че може би ще бие рекорда за най-дълго царуване с титлата на опонента си.
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - Нямам интерес... Просто нямам интерес към този мач. За мен е излишно вече, а и са ясни победителите.
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre - Таг тийм дивизията е доста интересна в момента. Враждата не е никак лоша, а отбора на шампионите е доста интересен. Томи който постоянно недоволства и иска да е срещу по-големите акули и Тео който вече беше на върха, макар и за малко. Тези титли вече не им трябват. Най-добре ще е да ги дропнат и просто да продължат по техния си път. Иначе очаквам Дарка да вземе титлите.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - Тази вражда дори не беше планирана. Съвсем от нищото се случи. Васко не издържа на нападките от IvoCOO и реши да го предизвика. Победата ще отиде за Васко, тъй като Иво ще сменя кечист и няма смисъл да бие.
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho - Много хора ме критикуват за поредната смяна. Всички ме нападат за слабата година... Всички си мислят, че няма и следа от онзи Scroller с Adam Cole и Kevin Owens който мачкаше всеки. Този мач е моят шанс да се върна в правия път. Победа в този мач би ме вдигнала отново, тъй като последната ми победа на PPV с първи акаунт е точно преди една година. Крайно време е да се стегна и да докажа, че още ме има. Доста се питат защо пак Roman? Просто ми се играе с него, а и образът, който съм избрал да ползвам за него е доста интересен, но трябва време и ще трябва да набера инерция. Иначе Йоан доста интересна смяна. Силно се надявам това да е неговият човек и да го играе дълго. Доста добри промота извади с Джерико и му пожелавам успех, нека по-добрият спечели.
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Двамата спешно се нуждаят от победа, но не знам кой ще успее да я спечели. Агента изигра доста силен мач с мен в шоуто, Славчов пък от както се завърна изкара доста добри promo-та и дори се представи добре в клетката. Ще е интересно да видим развоя на този сблъсък.
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Хмм... Малко неочаквано ми дойде всичко. Имам усещането, че Гената и Свилката ще спечелят. Очаквам Batista да върне "Животното" и да разкъса Murphy след мача.
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs.Aleister Black - Първи мач на PPV за новия. Победата му е в кърпа вързана и му пожелавам само успехи и да се задържи дълго.
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Не ми пука за това... Шегувам се! Жалко че Мариан няма да има мач на турнира. Доста силно завръщане направи с Bryan. Дано да направи поне нещо интересно в Пре-Шоуто.
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ and Rainmaker харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Съб 19 Дек - 3:00
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Като booker бях длъжен да направя така, че финалната среща между двамата да е ослепителна и важна, точно за това бях толкова амбициран точно този спот да бъде даден на тях. Първите две срещи бяха на ниво, но не успяха да допринесат за това усещане, което витаеше във въздуха още след Pain. Нямаше да е толкова сходно с логиката, третият мач между двамата да е просто подхвърлен в МЕ-то. Ходът, който предприехме на CoV освежи нещата и вкара още повече химия в цялата история. В момента картинката изглежда следната: Съдбата просто иска да види Ospreay - Okada за финален път, но също така..тя иска да награди победителя с титла, която ще го краси за месеци напред. Въпреки, че според мен започна леко бавно, историята между тези двамата ще завърши светкавично, на правилното място, в правилното време. Фаворит? Сторилайнски, Оспри. Фейсът трябва да спечели за да има щастливо закриване на 2020-а, но игрови...Рейна е страшен. Последните 2-3 месеца той е страховита личност. Длъжен съм да заложа на него.
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Обожавам колко непредвидим е този мач. Изненадващо за мен, доста от хората в чата оставят Styles на Баев като последен от фаворитите. Е, разбирам защо. Повечето потребители смятат Димитри за пълнеж в картинката, защото на лайок просто не му се е играло с Reigns. И да, и не. Имах планове да направя AJ WHC от известно време. Баев просто има трите - постоянство, желание, сериозност. Няма значение, че е седемкратен шампион, когато играеш вече над деситилетие на ниво, получаваш заслуженото си. 2020-а бе изключителна силна година за него и наистина не знам защо бива изключен толкова лесно от сметките. Johnny Mundo, о, да! Имах планове за Цецо. Исках да го направя този ъндърдог, този мъченик срещу всички фаворити...но си нямах на идея, че нещата ще проряботят толкова добре. Mundo се превърна в най-големия ъндърдог в цялата компания, огледално на своя потребител, който го играе. Потребителите го харесват, справя се много добре, никой няма да възрази ако дръпнем спусъка и направим Цецо шампион, нали? Да...да не говорим, че ако Окада спечели МЕ-то, двамата ще имат реванш, а мачът в Rampage преди 2 седмици бе достатъчен за заформяне на химия между двамата. Е...обаче, дойде време и да кажа моя фаворит в срещата. Seth Rollins. В екипа съм от доста време. Анализирам много стойностно желанието и начина по който един потребител пише. Секалов...В лятото ми се стори, че е в нещо като лека времева дупка. Не го споменах на никой от екипа, не го говорех пред нормален потребител, но сякаш..желанието му не ръмжеше както в нашата вражда около Пейн. Нивото в постовете му беше на световно ниво, както винаги, но просто липсваше тази детска страст, която всички ние трябва да таим в себе си за да играем тази велика развлекателна игра. Да си кажа честно, тогава си помислих, че формата му ще спадне, но...последните 2 месеца и половина, Жонатан е животно. Абсолютно ЖИВОТНО, без дори да има причина да е животно. Позицията му преди King Of The Ring бе такава, че той спокойно може да си почине за малко, докато остави аз да движа нещата в нашия сторилайн, но той..той направо вдигаше историята с две нива нагоре винаги като трябваше да изпълни някаква странна моя идея. Според мен Джонатан ще бъде в главния мач на Пейн 12. Със Световната титла, която ще успее да спечели на този турнир. За жалост на нас останалите потребители, ще трябва да изчакаме формата на Секалов да спадне преди да гоним най-ценното злато във форума.
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - Я, този проект сработи! Искам да благодаря на Баев. Да! Да, точно така, на Баев! Очаквах някой да отвори въпроса с това дали "Косьо заслужава" още след като почнахме да билдваме враждата, но очевидно само той осъзна всичко това, което исках да се случи. От 2016-а година, Константин е в главната картинка, без да играе редовно. Той се е установил в тази своя роля. Тя работи, 1-2-3-4 години, но...но по-средните потребители, работещи в мид карда не са толкова близки с тази картинка. Хора, които никога не са имали главни мачове на турнири или не са в центъра на събитията като Гената, Томи, Славчов, Йоан, Денката, просто гледат на статута на Косьо и приемат неговото съществуване без да имат връзка със случващото се в далечния за тях "МЕ". Точно това искам да редактирам. Искам всички тези хора, които изброих да се изправят срещу това срещу което, аз, Джонатан, Цецо, Рейна и други мейн ивентъри се изправихме в миналите години. Искам Косьо да покаже на mid-card класата, на БЪДЕЩИТЕ мейн ивентъри, как изглежда шоуто отвътре. Rick Rude е перфектният избор за това. Обожавам да гледам стара медия в TNW, точно за това винаги подтиквам Васил да се върне в 90-те. Денката..ами той се изправя срещу най-голямото си предизвикателство. Първото нещо, което ще направя след като се събудя от кома, ще е да дам някаква мид кард титла на Денката, защото знам, че той е достатъчно добър за да я получи, но...в мачове като тези, той трябва да докаже пред света, че е готов да се качи на следващата сцена! Въпреки това, залагам на Rick Rude.
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt Смятам, че последния етап от тази вражда наистина пострада. Проблемът? Проблемът е същия проблем пред който и WWE са поставени. Дълги вражди на The Fiend. Този образ просто не е направен да носи дълги и тежки вражди със себе си. Той е от този тип персонажи, който трябва да скача от човек на човек, пресъздавайки различни истории. Въпреки, че включването на Джейк Дъ Снейк дари враждата с въображение и разновидност, синдромът на третия месец се усети, това, че сегментите почти винаги се изиграваха последни също не помогна много. Започвам с негативите, защото позитивите са ясни на всички потребители. Тази вражда доказа колко оригинално, колко интересно и колко различно може да се играе тази игра във второто деситилетие от съществуването си. Петър и Северин дадоха изключително много на потребители със своето въображение и това няма да остане подминато от екипа. Кисимов успя доста да изчисти името си в последните три месеца и смятам, че след тази среща може спокойно да погледне..кхъм НАПРЕД и НАГОРЕ. Ако не успее в първата половина, то спокойно във втората половина на 2021-а може да го видим в опасна близост до Световната титла. А Петьо...Него просто трябва да го ДОПУСНЕМ и да видим с какво ще ни изненада. Враждата и последния сблъсък отива за The Fiend.
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - Реално погледнато, Андрей играе с първи акаунт в тази среща. Еха, много шарена година за Лайок. До колкото знам, той започна слабо, след което към пролетта започна да се издига с Roman, стигна до пика си през лятото (под пик имам предвид нашата вражда, check-нете мача ни на Revenge) и се отново се спуска в дълбините на тишината. Според мен по-правилното решение щеше да е да си вземе 2-3 месеца почивка, да речем до един RTP, за да изглежда свеж в очите на потребителите. Тази среща...ами Donald купи TNW, мисля, че резултатът е ясен за всички ни. Нека поне да се насладим на този прощален неСЕре мач и да уважим цялата тази роля, която те взеха през миналата 2020-а година.
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre -УУУУ, ами, хмм. Томи е бъдещето, Тео е бъдещето. Двамата се нуждаеха от този лек cooldown преди кеч сезона във форума. Проектът беше интересен, но не сработи. Двамата нямат абсолютно никаква химия помежду си, и като цяло интересът на потребителите не бе прихванат. Смятам, че този мач трябва да е последния в който двамата са в един отбор и след което да поемат по своите собствени пътища - а именно...Главния мач на Пейн. Дарка..последните 2 седмици не е толкова активен колкото преди. Това много ме плаши, той е фаворит за титлите, но няма как да спечели титлите ако не се представи на ниво. Ще е интересно.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - БЯХ много надъхан за този мач, защото се усеща колко е истински..Иво успя да направи това , което прави в wwehd от доста време, да вдигне всички на крак, но...от сряда Иво не пише в темите. Сийна ми в месинджър и ме е много страх дали ще вземе участие в мача..
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho Няма да крия симпатиите си към Йоан. Смятам това момче за изключително талантливо. Мачът ни който имахме на Дестинацията се превърна в един от любимите ми, ever. Четейки постовете му, имах чувството, че играя със завърнал се ветеран, който иска да се докаже пред новото поколение. В онзи хубав юлски ден наистина бях сигурен, че той ще е бъдещето на форума, но...всички видяхме какво се случи след това. Желанието му се разтопи и започнаха смени, а след смените...да. Играта му с Джерико е интересна. Не бих казал, че се представя перфектно, но има много добри попадения, които влизат в този Пейнмейкърски образ. Истинските му умения с Крис ще се покажат когато започне да играе с медия от AEW, тогава ще мога да дам прогноза дали той ще успее да се превърне в най-великия Джерико за TNW. Казаков..Деликатна тема. Радвам се , че има желание, той кипи от желание. Дали ще спечели ли? По-опитен е, но ако Йоан играе с ХЪС и ЖЕЛАНИЕ, то мача е много равностоен.
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Последния месец за пръв път имам честта и удоволствието да бъда свидетел на играта на Славчов. Харесва ми, промотата му имат смисъл и се изразява на много добро ниво в повечето моменти. Някой да ме поправи, но мисля, че идеологията зад тази вражда е дело на Теодосий. Ако да - браво. Много ми харесва. Агента..силно се надявам този човек да се задържи. Преди няколко месеца си мислех, че той ще е просто за бройката, но в последствие се превърна в един стабилен играч. Ако чете това, продължавай, човече! Харесваш ми! Победа..ами..Славчов, защото историята ще се завие в интересна насока, а и една идея по-добрия играч.
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Искам да се потупам по рамото. Гената и Харди изглеждат една идея по-сериозни вече. Свилен ме впечатли последните две седмици. Начина по който влезна във враждата, начина по който опсиваше картинката. Евала! Имаш моите адмирации. Работил съм с Гената и мога да кажа, че е много добър служител на компанията. Само едно ще ви кажа...Когато дерен е админ, очаквайте интересни неща
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs.Aleister Black - ИМЕЙЛА Е БЪДЕЩЕТО! АНГЕЛ ЗА ПОБЕДАТА!
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Перфектна роля за Мариан, перфектна роля за Браян. Пак се тупам по рамото
Geor4, GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki and харесват този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6897 Age : 26
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Съб 19 Дек - 7:58
ME: King Of The Ring Final: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Реално двамата най-добре представили се играчи се изправят един срещу друг в един много непредсказуем и луд двубой. Двамата имат дълга история помежду си и всичко ще приключи на този турнир. Damyan през последната година се затвърди като един от най-добрите в тази игра, за Rain-a всички знаем, че винаги е поддържал това топ ниво. Очаквам финална битка с епичен финал. Все пак се надявам да няма оливане с огромни постове, защото всички знаем, че така или иначе - мачът ще си заслужава.
Half-Hour: Triple Threat TNW Championship Match: Seth Rollins vs. AJ Styles vs. Johnny Mundo - Тук мога да бъда много благодарен на Андрей, който буквално ми отстъпи световната титла, за да се кача на трона отново. Едно решение, което изобщо не бе планирано и се случи впоследствие. Благодаря му заради това, че отново имам шанс да съм сред най-големите. Първа защита срещу двама от най-силните изобщо - надъхан Цекоки и доминиращ Johnny. Просто ми се иска тази тройна заплаха да остане като един ВЕЛИК мач. Трима супер атлетли н а един ринг. Ще се радвам, ако се получи нещо като Styles-Daniels-Samoa Joe и да остане завинаги в спомените на потребителите. Ще дам всичко от себе си, за да си тръгна като световен шампион и да изненадам всички.
Opening Singles US Championship Match: Rick Rude vs. Sgt Slaughter - През последната седмица и по-точно на Rampage Review явно бях грешно разбран. Безспорно Косьо е страхотен играч и го е показвал дълги години. Зададох въпрос към Андрей относно това дали според него Косьо с идването си шанс за титла. Не съм имал впредвид, че Косьо не трябва да взима изобщо титла и че не искам да печели нищо. Така или иначе цялата вражда е интригуваща и между двамата с Денката има химия и могат да работят добре заедно. Може би се дължи и на кечистите, с които те играят, знам ли? Денката без съмнение е с един от най-интересните образи и някои хора ще кажат "Не му трябва титла" точно заради това, но пък аз си мисля, че той е човек, който работи дълго и неуморимо за да достигне това отличие и би било глупаво, ако загуби още при първата защита. Косьо от друга страна е много силен и ще затрудни максимално Денката, така че не отписвам и факта да имаме нов шампион.
Ambulance Intercontinental Championship Match: Triple H vs. Bray Wyatt - Трудно е, когато имаш много натрупани ангажименти, задачи и т.н. Не, че е някакво извинение, но мога да кажа, че разбирам Сев, тъй като и аз като e-fedder трябва да се занимавам с редица странични неща. Първите два мача помежду им бяха странни и интересни, тъй като не бяхме виждали такова нещо в TNW до преди това. Някак си обаче ми се иска двамата да се откъснат към други вражди. Просто сякаш ми липсва нещо... Петьо е цар на иновациите в е-федовевте и го показва всяка изминала седмица. Понякога си мисля, че трябва да е сценарист в кеч индустрията. От друга страна искам да видя Сев по-доминиращ с Трите Хикса. Стария Сев, който беше преди години... Нямам си и идея какво ще се случи. Това ще е първият нормален мач между тях, в който просто с екипа ще трябва да решим кой е по-добрият и да му дадем победата...
Street Fight Match (Loser Leaves Company): Best Friends vs. the nWo - Ако трябва да бъда честен, то аз не разбрах идеята на Андрей в началото и си мислех, че не трябва да се стига до мач на турнира. След това разбрах, че именно това се очертава. Тук трябва да благодаря на Sev и Scroller-a, които ми казаха, че ще могат да вземат участие и няма да ме оставят в битката срещу Андро и Петьо. Просто би ми било трудно да играя на максимум в три мача. Не разбрах хода на Андрей да вземе Cassidy, а няколко дни по-късно да се откаже от него. Може би не трябваше да се почва тази история, а nWo да продължат живота си във федерацията. Така или иначе краят на nWo се вижда от километри, но дали е така наистина? Дали няма да се случи нещо неочаквано?!?! Ще видим и ще разберем...
Tag Team Championship TLC Match: Lax vs. The Dudleyz vs. The Rock & Drew McIntyre - Доволен съм от историята, която се заформи през последните 4 седмици. Исках това да не е нормален мач за отборните титли, за да може да се обърне повече внимание от потребителите. Това е само лека заявка за това, което предстои за отборнат дивизия и титлите. Тео и Томи не пожелаха да се сработят, така че нищо чудно и да видим евентуален сблъсък между тях по-нататък. Darka е много надъхан с LAX, въпреки че през последната седмица сякаш нещо се случи и даде леко назад. Имаше своите проблеми, които го спряха за момент, но да не прибързваме и да видим какво ще направи на турнира.
Singles Submission Match: Jack Swagger vs. Bret Hart - Не искам да обиждам Иво, нито да се карам с него. Просто съм леко изненадан от неговото поведение. Хората понякога трябва да приемат съвети/критики/напътствия. Изглеждаше ми като човек, който има желание да се развие в е-феда и че има нужните качества. Дали е така? Зависи от него... Васко има стремеж да изчисти всички грешки в играта си и да покаже на цялото е-фед общество, че може да е в пъти по-добър играч. Bret Hart е точния човек за него и не трябва да се отказва от този образ. Мисля, че за първи път влиза в ролята на face с него, което е още по-интересно. Враждата между двамата дойде от нищото, но дойде и точно навреме. И за двамата този сблъсък би бил много полезен.
Singles Match: Roman Reigns vs. Chris Jericho - Странна година за Пеши, който също имаше проблеми и затруднения по едно време през годината, което го спря. На практика той не спечели нищо и ще трябва да забрави по най-бързия начин за 2020 г. Roman Reigns според мен е труден за игра, не знам защо точно него, но успее ли да влезе във форма Казаковски ще избие рибата. Йоан - годината е също толкова странна и за него. Смятах, че няма да влезе с толкова хъс и желание във враждата, но напротив! Случи се именно обратното. Хареса ми този psycho образ на Jericho, който той се опитва да изгради, проблем е медията, която не е много, но докато има и може ще я използвав ползотворно. Както в горния мач, така и тук ще кажа, че този двубой е от полза и за двамата. Ще е много равностоен, тъй като и двамата искат да завършат тази лоша година по добър начин. Двамата ще опитат всичко за да затворят годината с една важна победа и да дадат заявка за 2021 г.
Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold - Малко бях критичен към сегмента и по-точно с частта на Агента, но след това беше обяснено, че това било по сценарии. Оттук нататък ми се иска обаче Агента наистина да влезе в ролята на Остин и да загърби псувните. С бойните постове всичко е наред, така че ако се оправят и промотата, то ще е топ. Славчов пък гръмна с последното промо. Останах впечатлен от неговата работа. Изненадан съм, че тази вражда се роди, защото дойде като гръм от ясно небе. Поредният оспорван двубой, в който битката ще е тежка, а изборът на победител - труден. Успех и на двамата и по-добрият да победи!
Tag Team Match: Batista and Murphy vs. Big Show and Jeff Hardy - Слугите на Ролинс срещу един от най-странните сформирани отбори. Никога не бих си и помислил, че мога да видя нещо подобно. Мисля, че идеята да се съберат е била на Алекс? Съжалявам, ако греша, но ако не, то не съм изненадан. Той си пада по нестандартните неща. Все пак Гената и Свилката, ако евентуално запишат победа и запазят синхрон, спокойно може да се каже, че след известно време могат да се пробват за отборните титли.
Pre-Show: Singles Match: Bad News Barret vs.Aleister Black - Ангел е едно от хубавите неща, които се случиха в TNW за тази година. Човек, който търпи критики, иска да се развива, има желанието да го направи. Чисто и просто иска да прогресира. Изходът е ясен! BNB губи, а Aleister ще е на върха!
Pre-Show: Commentary Panel with Daniel Bryan - Мариан е бъдещ журналист, така че ще го видим какви коментари ще удари. От другия месец почивката му да свършва и да започва с мачовете на PPV, защото няма време за губене!
Очертава се като едно силно PPV, което може и да засенчи дори PAIN. Това нямаше да е така, ако г-н Хаджиев не се бе нагърбил да измисли цялата тази история с Азиатското турне и King Of The Ring Tournament-a, който прикова вниманието на всички потребители през последните 4 седмици и противопостави едни от най-добрите играчи един срещу друг. Да планираш, организираш и да изпълниш успешно такъв проект, не само е трудно, а и много похвално. Адмирации за добре свършената работа! От този момент насам, вече сте ВИЕ, които трябва да покажете на какво сте способни! Успех!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, JohnnyZ, Cekoki and Rainmaker харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Съб 26 Дек - 17:29
Код:
King Ospreay def. Kazuchika Okada AJ Styles def. Seth Rollins & Johnny Mundo Rick Rude def. Sgt. Slaughter Bret Hart def. Jack Swagger LAX def. Drew & McIntyre and the Dudley Boyz Best Friends def. nWo Cody Rhodes def. Stone Cold Chris Jericho def. Roman Reigns via DQ Jeff Hardy and Big Show def. Batista and Deacon Murphy Kane def. Triple H and The Fiend Aleister Black def. Bad News Barret Commentary Panel with Daniel Bryan
МОЖЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУРНИРА!
Don't cross Rhodes!, Rainmaker, ne sum darka, Tommy End and Никой харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Temple of The King (2020) Нед 27 Дек - 13:44
King of the Ring Final > Will Ospreay def. Kazuchika Okada - Сблъсъкът ми хареса, макар че ми се стори една идея по-дълъг отколкото трябваше да е, но ги разбирам - искаха да изпишат всичко което могат за тази "последна глава" от книгата. Описаха двубоя по един много добър начин - смъртните врагове се превърнаха в борци за наградата и концентрацията им беше на максимум, като в немалка част от мача не оставаха емоциите им да надделеят. Имаха прекрасна химия и постовете им се свързваха перфектно, а обратите в мача бяха епични. С оглед на историята победителят е правилен, спор в това няма. Дамян постигна най-голямата победа в кариерата си и се радвам за него, защото със силните си изяви през тази година той е най-заслужилият да спечели този турнир. Големият минус на мача - имаше цели 49 опита за туш.
Това, което се случи след срещата не го очакваше никой, (включително и екипа) освен самите Marotzzy и Rainmaker. Завръщането на The Undertaker беше велик момент. Най-накрая ще видим продължението на сагата между него и Okada, което само по себе си означава "box office" мачове. Останах обаче с впечатлението, че Ospreay някак си беше изтласкан от светлината на прожекторите и загуби своя момент, за сметка на атаката на Taker над Okada.
TNW Tag Team Championship Match > LAX def. Drew & McIntyre and the Dudley Boyz - Ето от такива мачове има нужда отборната дивизия. Тук на първо място се гледа старанието на потребителите, защото знаем, че отборните титли не се славят със звездна репутация. Свалям шапка на всички участници в този мач за положените усилия и огромния труд. Срещата бе това, което трябваше да бъде - екстремните спотове не бяха прекалено пренатрупани, количеството беше правилно. Очаквах титлите да отидат у ne sum darka, тъй като знаем ситуацията с Томи и Тео, а The Dudley Boys все пак са втори акаунт, което автоматично дава предимство на първия. От тук започва сложното - какво ще успее да направи новия шампион с титлите?
Singles Match > Chris Jericho def. Roman Reigns via DQ - Мачът се получи точно като враждата - пълна каша. И двамата си пречиха взаимно и не успяха да разгърнат пълния потенциал на сблъсък, подхождащ на участници с такива способности. Такива образи просто нямат място един срещу друг. Историята в срещата куцаше, Йоан се опита да направи нещо, но доминацията на Jericho срещу персонаж от типа на Roman Reigns изглеждаше изкуствено. Пеши също не се показа в най-добрата си светлина, не успя да хване ритъма. Когато гледах този мач, си наумих, че трябва нещо да се направи. Казах на екипа - "Ще изляза и ще напиша нещо в двубоя, ако искате го трийте." Да, точно така, господа. John 'Bradshaw' Layfield се завърна. Тук идва голямата ми отговорност - да ви дам онзи JBL от 2015-16, когото всички познавате и обичате. Ще направя всичко по-силите си, обещавам.
TNW Championship Triple Threat > AJ Styles def. Seth Rollins & Johnny Mundo - По принцип Triple Threat мачовете в TNW не са лесни и невинаги са сполучливи, но тук и тримата знаеха какво правят и се справиха блестящо. Johnny Mundo излезе като суперзвездата, която направи най-красивите ходове и показа най-много сърце, но загуби. Seth Rollins бе подлеца, който не успя да спечели срещата заради егото си. AJ Styles излезе като опитния, издържливия и хитрия, като това му донесе победата. Завършекът на сблъсъка беше измислен много добре, като преди това ни бе подарен и един паметен момент. Очаквах още малко Batista да потърпи държанието на Rollins, но именно за това елемента на изненадата тук беше голям. Силен мач, придружен от силен момент! Браво!
Kane def. Triple H and The Fiend to become the Intercontinental Champion - Тук ми хареса самия Ambulance Match. В такива срещи не трябва да пада голямо писане. С оглед на дължината на поста на Сев и решението за използването на ключовете, всичко ми се стори на място, макар и някои хора да очакваха нещо по-грандиозно за край на тази силна вражда. От една страна IC титлата не беше в центъра през цялата програма и The Fiend няма нужда от нея, което е знак, че трябваше да смени притежателя си. Не знам обаче дали Юлиян е правилният избор за шампион. Той има 4 мача с Kane, като 3 от тях са победа с ентранс. За мен той не заслужава тази титла, не само заради това, но и заради забавянията си и славата му на несериозник. Ще видите, че съм прав. След максимум месец на Юлиян ще му е омръзнало да пише постове в TNW.
United States Championship Match > Rick Rude def. Sgt. Slaughter - За мен това е вторият по-сила мач на вечерта, що се отнася до история на ринга. Личи си колко е израстнал Денката и вече опита му си казва думата - даде надмощие на Rick Rude в началото на поста си, но когато Slaugther успя да се справи с него, той направи всичко по силите си да го разпердушини. Начина по който намеси Karen Henessey беше много добър. Косьо пък продължава да се справя невероятно с Rude, като в този мач разбира се успя да изпъкне най-много откакто е с "The Ravishing" и направи качеството на двубоя световна класа. След като съпругата на сержанта бе наранена, Slaughter не успя да се фокусира максимално върху мача и това му изяде главата, като въпреки всичко се наложи Rude да го бие с измама. Силно, много силно! Slaughter не излезе никак слаб от срещата, макар и да си тръгна без титлата. Адмирирам решението за смяна на шампиона. За мен дължината на рейновете в е-фед, особено за midcard титлите няма кой знае какво значение. Виджаш кое е горещото име в дивизията и му даваш титлата. Просто е.
Финала за KOTR; завръщането на The Undertaker и JBL; turn-а на Batista; приятният TLC сблъсък и страхотният opening... Заслужено това PPV взе приза "най-добро за годината".
Don't cross Rhodes!, Dimarata, SevBoom, JohnnyZ, Cekoki, ne sum darka, Tommy End and харесват този пост.